2015 Nisan Anneleri

Merhaba, ankara da yenidogan sunneti yaptimayi dusunen arkadaslar nerede , kime, kacinci gunde yaptiracaklar. Ankara daki hastanelerden fiyat alanlar paylasabilirse sevinirim.
Ben baskent hastanesinden urolog Cem bey le gorustum. 2. Gun yapalim dedi, fiyatida 1100TL. Simdilik baska bi yerle gorusmedim ancak 2. Gun degilde 7. Gun mu yaptirsam diye dusunuyorum. Tavsiye edeceginiz baska doktorlar varsa onlarla da gorusmek isterim.

Esim eminonunden aldi icine gida boyasi katip renklendiriyorlarmis cnim 3 ayri renk aldik biz 15 lira vermisti
sağolasın canım malesef küçük bir yerde yaşıyorum hiç bir şey yok netten alan arkadaş varsa diye merak etmiştim

Hadi ya herkeste dedi çaya sık liöon yanlış yapıyomuşum ozamn suya sıkıyım canım cok sağol
Canım çay içerken limon sıkmak çatın etkisini azalttı için öneriliyo. Ama limonata gibi içersen limonu şekersiz tansiyonu azaltır diye biliyorum ama çokta içme reflüyü tetiklemesin ve çokta düşürmesin tansiyonunu.
sağolasın canım malesef küçük bir yerde yaşıyorum hiç bir şey yok netten alan arkadaş varsa diye merak etmiştim
Canım bende kolanya yapacaktım sonra vazgeçtim muma döndüm. Ama araştırdığım dönemde gittigidyorda vardı renkli ve esanslı o belki iyi olabilir bi araştır isterseb

Kizlar sut sagma icin pompa makina herneyse alanlar elektriklimi aldi manuel mi acaba
Elektrikli canım manuel alan arkadaşlarım hiç memnun kalmadı kolum koptu azıcık süt zor geldi dediler benimki elektrikli kraftinki ama memnundum ben gorumcem de uzun süre kullandı şimdi yine bana getirdi umarım yine kullanmak nasip olur

Kizlar sut sagma icin pompa makina herneyse alanlar elektriklimi aldi manuel mi acaba
ben almadım canım ama geçenlerde doğum yapan bebeği küvezde kalan bir arkadaşımız bugün aventi tavsiye ettiğini yazmıştı hatta hastanedekilerden bile iyi demiş

Canim kraftnki nasl iyimi. Bi yerde okumustum yorum kraft cok canimi yakti falan yazmıştı sen memnunmuydun yani. Fiyati da avente gore cok daha uygun sanki kraftin

Canim kraftnki nasl iyimi. Bi yerde okumustum yorum kraft cok canimi yakti falan yazmıştı sen memnunmuydun yani. Fiyati da avente gore cok daha uygun sanki kraftin
Evet fiyatı uygun zaten ben çok kullanmam diye düşünüp çok pahalı bişey almamıştım benim hiç canımi yakmadi rahat kullandım memnundum yani benden çok gorumcem kullandı o da memnun kaldi gezmeye giderken bile elbisesi müsait değilse sagip veriyordu o düğünlerde falan çok kullandı yani memnundu

karacanur canım bu arada 13-8 se çok yüksek değilmiş ya normali 12-8 zaten

aydaturk canım ne yaptın merak ettim seni
Doktor 1hafta daha gelmez bişey olursa gel dedi açılma varmış ama 1cm değilmiş daha.bebeğin kafasına dokundum çok aşağıda ama çatıda yumuşama yok bol bol yürü yumuşasın,bebek 38,39 hafta ile uyumlu bir an önce doğurmaya bak dedi.yürüyüşe başladın bugün bakalım hayırlısı ile gelsin inş

beautiful86 tesekkur ederim canim. Evet olk kullanimdan once yilanabilen butun parcalari kaynattim. Simdi de bebisi emzirdikten sonra eger hala sut kaldigini hissedersem sagiyorum. Sonra da kullandigim parcalari ya kaynar suda bekletip yikiyorum ya da bulasik makinesine atiyorum.

arzumm06 karacanur mavidelisi ask_hikayesi B broken sword cok tesekkur ederim kizlar. Insallah siz de hayirlisiyla dpgum haberlerinizi verirsiniz :)

Ben de yarın başlıyorum yürüyüşe inssallah

Ben avent manuel aldım inşallah işimi görür.
Hadi bakalım canım hakkında hayırlısı olsun. Yürüyüşe ağırlık verirsin o zaman

Canım ben mustelanın şampuanını aldım. Vücudu için de Zeytinyağı kullandım. Çok da fazla Bakım ürününe gerek yok bence. Bi de pişik kremi alsan yeter. Zaten ilk zaman pek pişik olmuyorlar. Ek gıdaya geçince çok oluyor. Yani bi şampuan bi de pişik kremi alsan yeter canım. Başka da bişeye gerek yok:)

Kızlar renkli kolonya şişesi yapan arkadaşlar vardı kolonyayı nereden temin ettiler acaba yardımcı olursanız sevinirim
Ben Gittigidiyor'dan aldım ama kokusu çok kötü esans gibi( ama doldurdum artık yapacak bişey yok

Kizlar yarin devlete gidecegim bebegin kilosu yine yuksek cikarsa ben bu hafta sezeryan tarihi almayi dusunuyorum dogrumu yapicam bilemiyorum ama bebegimi riske atmaktan korkiyorim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…