2015 Nisan Anneleri

gözün aydın canım sesini de duyarsın inşaallah

Canım bebisinle sen Allah a emanet olun bol dua hep bizleri koruyacak olan stresten uzak durmaya çalış inşallah o da tansiyonu etkiler

ben bu ara limon sıkıp içiyorum daha kolay oluyor ödem de attığı için deneyebilirsin
LİMON SIKIP İÇMEK BNMDE AKLIMDA AMA BNM TANSİYON HEP DÜŞÜK BAŞIM FIRIL FIRIL DÖNÜYO MALÜM LİMON TANSİYONU DÜŞÜRÜYO O YÜZDEN CESARET EDEMİYORUMM

ben bu ara limon sıkıp içiyorum daha kolay oluyor ödem de attığı için deneyebilirsin
LİMON SIKIP İÇMEK BNMDE AKLIMDA AMA BNM TANSİYON HEP DÜŞÜK BAŞIM FIRIL FIRIL DÖNÜYO MALÜM LİMON TANSİYONU DÜŞÜRÜYO O YÜZDEN CESARET EDEMİYORUMM

Ben şimdi limon sıkıp içiyorum en azından 2 lt içsem bile yeter. Benimde tansiyonum düşüktür normalde ve limon bana da pek iyi gelmiyor ama biraz sıkıp içersem çok da düşürmez sanırım

canlar tansiyon probleminiz varsa bilemem benim de normalde düşüktür tansiyonum ama içiyorum ara ara

vay beee sabah dedim ki doktora gidiyorum dedim çok heyecanlıyım dedim kimse de sormadı ya bu kadar saat ne oldu ne yaptın diye teşekkür ederim (bize arada kızan bir arkadaşımız vardı ya, onun sitayla yaptım) kızmadım yani rahat olun.
İş yerinde bir oda arkadaşım var ve direk bilgisayarımı görüyor. O sebeple işteyken burlara giremiyorum malesef Ben de ilk defa gittim bugün doktora. Bir sürü kan testi istedi, hcgyi de bir daha istedi bakalım kaç çıkacak. keseyi vajinal muayne ile görürüz istersen bakalım dedi. Ben yok bakmayalım dedim ya la :) inanamıyorum kendime neyse bir hafta sonra sonuçlarınla gel hem bebeği de görürüz dedi ki o noktada bir garip hissettim işte. gerçekten hamile olduğumu o an farkettim galiba (yani bir doktor tarafından bebeğin kelimesinin kullanılması ile ) neyse benden bu kadar şimdilik sonuçları bekliyorum.

Bu arada benim ferritinim çok düşüktü 2 aydır ilaç kullanıyodum. onu söyleyince hemen kesmemi söyledi. ilk haftalarda uygun değilmiş. kullananlar varsa duyurulur

kızlar bir de bir şey sorucam... Kahve konusunda ne biliyorsunuz? ben kahveciyimdir ama yine de fedakarlık yapmaya hazırım tabiki. Ve fakat şöyle bir durum var iş yerinde henüz kimseye söylemedim ve saat 10,30 gibi bizim klasik filtre kahve, saat 15,00 gibi de türk kahvesi zamanımızdır. ve öğrendiğimden beri de bu ritüel aynen devam ediyor 12. haftayı görene kadar söylemek de istemiyorum kimseye napıcam bilmiyorum. Keza aynı şekilde avmlerde güvenlikte çanta kontrolü olur ya, oradan radyasyonlu mudur bilmem bir yerden geçersin. Yine yanımda birileri olduğunda mecbur oradan da geçiyorum

hadi gözün aydın darısı görmene sesini duymana

günde 1 tane en fazla 2 tüketilebilir diye araştırdım ben arada içiyorum bende yinede kendin iyice öğren istersen

Bende alttan baktırmazdım sanırım canım iyi yapmışsın aslında :) İyice kalabalıklaştık ya ben pek takip edemiyorum açıkçası anca arada baktığımda gördüklerime cevap yazabiliyorum

Herşeyin normal olmasına çok sevindim keseyi de görürsünüz inşallah canım

Canım günde belli bi miktar kafeine müsade var bir fincan Türk kahvesini geçmemeye çalış. Ben de 8-10 bardak çay içiyorum

ve bir şey daha (amma çok şey biriktirmişim). hani hamilelik günlüğünü imza alanına eklemek için tıklayın diyor ya, oraya tıklıyorum ama error veriyor, yeni siteye erişim yapılacaktır felan diyor. ben yapamadım sizler gibi bebeğim şu kadarlık bu kadar boyu var falan diye

Aşk olsun ben de gittim ve bebişimi gördüm sen de bana yazmadin hıh şaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…