2015 Nisan Anneleri

Her doktor muayenesi ayrı bir heyecan :) Şimdi haftaya kadar sabretmen lazım :) Sen kaç hafalıksın? Neden keseyi normal ultrason ile göremiyor ki?

bende geçmiyorum avm girişlerindeki o kapılardan ama yanımda kimseyle gitmediğimden sorun olmuyor kahve için türk kahvesinin 2 fincanı iyi gelir demişti doktorum çünkü kanı hızlandırma etkisi var kahvenin ve ağrı kesici özelliğide olduğundan biz hamileler için bence iyi bir çözüm ama hazır kahve zaten selülit yapar miğdeyi yorar yani içmemende fayda var diye düşünüyorum

AVM lerdeki kapılardan geçmek bebeğe hiç zarar vermiyor çünkü kapılar manyetik. Eğer arkadaşların anlamasın istiyorsan ve geçmek zorundaysan için rahat etsin diye böyle yazdım. Ben plaza da çalışıyorum ve o kaılardan var bizde de ben geçmiyorum, sırf aman ya doğruysa diye. Benim doktorumun söylediği şey şu önemli olan xray cihazına elini sokmamanmış. Yani mesale sıradasın çantan gelmedi, sakin sakin bekleyeceksin, elimi sokup içerden alıp çabucak gideyim yapmayacaksın :) Kahve olayına gelince, günde bir tane türk kahvesi veriyor çoğu doktor. Onun için en azından filtre kahveyi içmesen iyi olur. Arkadaşlarına da artyık bir yalan bulacaksın :) Bu kahvenin markası mı değişti artık hiç keyif almıyorum filtreden falan de bari :) Türk kahvesine devam ettiğin için çakmayabilirler. Bu arada ben de günde 2 ya da 3 kahve içerim. 2 Türk bir de makina kahvesi. İş yerinde bizim mutfak görevlilerine kafeinsiz kahve var mı bzide dedim, hemen hayırdır birşey mi var dediler :)

canim, uyelik bilgileri (adin,soyadin falan yazan bolum) bolumunden (cocugunuz varmi kismindan sonra)cocugun tahmini dogum gununu sececeksin sonra otomatikman imza alanina geliyor.

Aynen bende de hata veriyor sürekli.

Her doktor muayenesi ayrı bir heyecan :) Şimdi haftaya kadar sabretmen lazım :) Sen kaç hafalıksın? Neden keseyi normal ultrason ile göremiyor ki?
Canım ben tam 5 haftalık oldum. Daha yeni alttan anca görürüz dedi.

Aa şu güvenlik kapıları konusundaki bilgilendirmen çok içimi rahatlattı çok teşekkür ederim canım :) bu arada kahveyle ilgili tüyoları da dikkate alıcam :)

kızlar bu gittigim dr bebegın karnımda öldugunu söyledı derhal kurtaj dedı bı daha gebelıgınde de ne olur ne olmaz hemen kan sulandırıcı asprıne ve ıgneye baslamalıyız dedı ama kafam karıstı dıger dr bos gebelık dedı bu öldu dedı ızmırde tahır bey var bide ona gıdeyım dıye dusunuyorum esımle konusucaz aksama bakalım onun fıkrı ne olcak benden haberler böyle
aranızdan ayrılacagım herkese hayırlı gebelık nasp etsın Allahım

allah sana ve esine sabir versin canim, cok uzuldum.

CNM BNM GEÇMİŞ OLSUNNN RABBİM SABIR VERSİN RABBİM EN KISA ZAMANDA TEKRAR NASİP ETSİNNN

Bir 3.doktora daha git, en azından kafanda soru işaretleri kalmasın. En kısa sürede yeniden hamile kalırsın inşallah canım...

["Asortie, post: 36651171, member: 51615"]Ilkinde bana 1 kez bile yapılmadı kafam karıştı[/QUOTE]

Banada şuana kadar hic bbahsetmedi doktorum ama bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…