- 10 Temmuz 2014

- 384

- 377

- 78

ya ama tehlikeli bence. sonuçta en fazla tolere edemeyeceği küçüklükte şu anda böcekler. ben artık midem kötü ya ekşiyo ağrıyo falan demeye başlıcam. en azından sdc 1 kahve içeyimAy sorma kimse bilmiyo demleyen herkesle oturup içiyorum mecbur
vay beee sabah dedim ki doktora gidiyorum dedim çok heyecanlıyım dedim kimse de sormadı ya bu kadar saat ne oldu ne yaptın diye teşekkür ederim (bize arada kızan bir arkadaşımız vardı ya, onun sitayla yaptım)kızmadım yani rahat olun. 
İş yerinde bir oda arkadaşım var ve direk bilgisayarımı görüyor. O sebeple işteyken burlara giremiyorum malesefBen de ilk defa gittim bugün doktora. Bir sürü kan testi istedi, hcgyi de bir daha istedi bakalım kaç çıkacak. keseyi vajinal muayne ile görürüz istersen bakalım dedi. Ben yok bakmayalım dedim ya la :) inanamıyorum kendime neyse bir hafta sonra sonuçlarınla gel hem bebeği de görürüz dedi ki o noktada bir garip hissettim işte. gerçekten hamile olduğumu o an farkettim galiba (yani bir doktor tarafından bebeğin kelimesinin kullanılması ile ) neyse benden bu kadar şimdilik sonuçları bekliyorum. 
Bu arada benim ferritinim çok düşüktü 2 aydır ilaç kullanıyodum. onu söyleyince hemen kesmemi söyledi. ilk haftalarda uygun değilmiş. kullananlar varsa duyurulur
kızlar bir de bir şey sorucam... Kahve konusunda ne biliyorsunuz? ben kahveciyimdir ama yine de fedakarlık yapmaya hazırım tabiki. Ve fakat şöyle bir durum var iş yerinde henüz kimseye söylemedim ve saat 10,30 gibi bizim klasik filtre kahve, saat 15,00 gibi de türk kahvesi zamanımızdır. ve öğrendiğimden beri de bu ritüel aynen devam ediyor12. haftayı görene kadar söylemek de istemiyorum kimseye napıcam bilmiyorum. Keza aynı şekilde avmlerde güvenlikte çanta kontrolü olur ya, oradan radyasyonlu mudur bilmem bir yerden geçersin. Yine yanımda birileri olduğunda mecbur oradan da geçiyorum 
kızlar bir de bir şey sorucam... Kahve konusunda ne biliyorsunuz? ben kahveciyimdir ama yine de fedakarlık yapmaya hazırım tabiki. Ve fakat şöyle bir durum var iş yerinde henüz kimseye söylemedim ve saat 10,30 gibi bizim klasik filtre kahve, saat 15,00 gibi de türk kahvesi zamanımızdır. ve öğrendiğimden beri de bu ritüel aynen devam ediyor12. haftayı görene kadar söylemek de istemiyorum kimseye napıcam bilmiyorum. Keza aynı şekilde avmlerde güvenlikte çanta kontrolü olur ya, oradan radyasyonlu mudur bilmem bir yerden geçersin. Yine yanımda birileri olduğunda mecbur oradan da geçiyorum 
ve bir şey daha (amma çok şey biriktirmişim). hani hamilelik günlüğünü imza alanına eklemek için tıklayın diyor ya, oraya tıklıyorum ama error veriyor, yeni siteye erişim yapılacaktır felan diyor. ben yapamadım sizler gibi bebeğim şu kadarlık bu kadar boyu var falan diye
ve bir şey daha (amma çok şey biriktirmişim). hani hamilelik günlüğünü imza alanına eklemek için tıklayın diyor ya, oraya tıklıyorum ama error veriyor, yeni siteye erişim yapılacaktır felan diyor. ben yapamadım sizler gibi bebeğim şu kadarlık bu kadar boyu var falan diye
canim, uyelik bilgileri (adin,soyadin falan yazan bolum) bolumunden (cocugunuz varmi kismindan sonra)cocugun tahmini dogum gununu sececeksin sonra otomatikman imza alanina geliyor.
Ben bunu yazmış olmama rağmen gelmiyor
kisisel bilgiler kisminda cocugum... yazan bolum henuz yok olacak, onu da yaptiysan bilemiyorum canim neden oldugunuBen bunu yazmış olmama rağmen gelmiyor
HAYIRLI OLSUNNN ŞEKERİMM ALLAHIM TAMAMINA ERDİRSİNNNN :)Bende Allah kısmet ederse nisan'da anne olacağım çok heycanlıyımmm :))
HAYIRLI OLSUNNN ŞEKERİMM ALLAHIM TAMAMINA ERDİRSİNNNN :)
hayirli olsun canim!Bende Allah kısmet ederse nisan'da anne olacağım çok heycanlıyımmm :))
Canım ben tam 5 haftalık oldum. Daha yeni alttan anca görürüz dedi.Her doktor muayenesi ayrı bir heyecan :) Şimdi haftaya kadar sabretmen lazım :) Sen kaç hafalıksın? Neden keseyi normal ultrason ile göremiyor ki?
AVM lerdeki kapılardan geçmek bebeğe hiç zarar vermiyor çünkü kapılar manyetik. Eğer arkadaşların anlamasın istiyorsan ve geçmek zorundaysan için rahat etsin diye böyle yazdım. Ben plaza da çalışıyorum ve o kaılardan var bizde de ben geçmiyorum, sırf aman ya doğruysa diye. Benim doktorumun söylediği şey şu önemli olan xray cihazına elini sokmamanmış. Yani mesale sıradasın çantan gelmedi, sakin sakin bekleyeceksin, elimi sokup içerden alıp çabucak gideyim yapmayacaksın :) Kahve olayına gelince, günde bir tane türk kahvesi veriyor çoğu doktor. Onun için en azından filtre kahveyi içmesen iyi olur. Arkadaşlarına da artyık bir yalan bulacaksın :) Bu kahvenin markası mı değişti artık hiç keyif almıyorum filtreden falan de bari :) Türk kahvesine devam ettiğin için çakmayabilirler. Bu arada ben de günde 2 ya da 3 kahve içerim. 2 Türk bir de makina kahvesi. İş yerinde bizim mutfak görevlilerine kafeinsiz kahve var mı bzide dedim, hemen hayırdır birşey mi var dediler :)
allah sana ve esine sabir versin canim, cok uzuldum.kızlar bu gittigim dr bebegın karnımda öldugunu söyledı derhal kurtaj dedı bı daha gebelıgınde de ne olur ne olmaz hemen kan sulandırıcı asprıne ve ıgneye baslamalıyız dedı ama kafam karıstı dıger dr bos gebelık dedı bu öldu dedı ızmırde tahır bey var bide ona gıdeyım dıye dusunuyorum esımle konusucaz aksama bakalım onun fıkrı ne olcakbenden haberler böyle 
aranızdan ayrılacagım herkese hayırlı gebelık nasp etsın Allahım
CNM BNM GEÇMİŞ OLSUNNN RABBİM SABIR VERSİN RABBİM EN KISA ZAMANDA TEKRAR NASİP ETSİNNNkızlar bu gittigim dr bebegın karnımda öldugunu söyledı derhal kurtaj dedı bı daha gebelıgınde de ne olur ne olmaz hemen kan sulandırıcı asprıne ve ıgneye baslamalıyız dedı ama kafam karıstı dıger dr bos gebelık dedı bu öldu dedı ızmırde tahır bey var bide ona gıdeyım dıye dusunuyorum esımle konusucaz aksama bakalım onun fıkrı ne olcakbenden haberler böyle 
Bir 3.doktora daha git, en azından kafanda soru işaretleri kalmasın. En kısa sürede yeniden hamile kalırsın inşallah canım...kızlar bu gittigim dr bebegın karnımda öldugunu söyledı derhal kurtaj dedı bı daha gebelıgınde de ne olur ne olmaz hemen kan sulandırıcı asprıne ve ıgneye baslamalıyız dedı ama kafam karıstı dıger dr bos gebelık dedı bu öldu dedı ızmırde tahır bey var bide ona gıdeyım dıye dusunuyorum esımle konusucaz aksama bakalım onun fıkrı ne olcakbenden haberler böyle 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?