valla canm doktor cagiriyor gidiyoruz ne bilim ben daha yarin vericem kan tahlilimiNe kadar çok doktora gidiyorsunuz arkadaşlar? Benim doktorum beni bir kere çağırdı. Kan ve idrar tahlilleri yaptık normal çıktı. Üç hafta sonra gel dedi. Yani taaaaa 6 Eylüle randevu aldık. Yani kiminiz çok sık gidiyor kiminiz de benim gibi uzun aralıklarla. İlk gebelik testinden sonra bir daha Beta Hcg değerimi bile öğrenmedim. Onu da çok merak ediyorum.Ama doktor da gel şuna bakalım buna bakalım demedi ki. Sabretmek çok zor.
İnşallah canmAyy ne güzel, ikizlerimiz de var demek, Allah korusun ikisini de, sağlıcakla gelsinler...
Yardımcı olmamak değil canım ama mesela ben o sorunu yaşamıyorsam yada bilgim yoksa yanıltmamak adına cevap yazmıyorum, bazen de kızların dediği gibi sayfalar hızla ilerliyor görünmeyebiliyor, kişisel değil asla...
Bir hafta arayla görmüş olacaksın, haftaya duyarsınız canım
Ben de 1 ay sonra gidicem canım, ense kalınlığı ölçümü için, bi sonraki kontrol de 17.haftada. Bu doktordan doktora değişiyor heralde, kimisi 3 haftada bir çağırıyor kimisi ayda bir :)
inşallah cnm umarim duyarimgözün aydın canım sesini de duyarsın inşaallah
kızlar baya koyu renkli sarı akıntınız varmı sızınde
canim çok üzüldüm Rabbim sabrini versin inşallah doktor yanlis gormusturkızlar bu gittigim dr bebegın karnımda öldugunu söyledı derhal kurtaj dedı bı daha gebelıgınde de ne olur ne olmaz hemen kan sulandırıcı asprıne ve ıgneye baslamalıyız dedı ama kafam karıstı dıger dr bos gebelık dedı bu öldu dedı ızmırde tahır bey var bide ona gıdeyım dıye dusunuyorum esımle konusucaz aksama bakalım onun fıkrı ne olcakbenden haberler böyle
aranızdan ayrılacagım herkese hayırlı gebelık nasp etsın Allahım
ya benımkı yesıl gıbı degılde camasırımda kuruyunca cok acık akhverengı gıbı ama sarı gıbı anlamadım gıttıBenimde oyle canım ya hatta bi kkaç is yyaptım sonra yyeşilimsi gbi fosforlu sanki uzayan akintim geldi senin nasil amas doktorum olacak böle adet gibi olmadığı surece korkma dedi
Cnm tahir bey benim doktorum iyi bir doktordur ama bence sen acile git benim kuzenimede oldu dendi aslinda bwbek gayet saglikliymis bence bu aksam beklemeden gitkızlar bu gittigim dr bebegın karnımda öldugunu söyledı derhal kurtaj dedı bı daha gebelıgınde de ne olur ne olmaz hemen kan sulandırıcı asprıne ve ıgneye baslamalıyız dedı ama kafam karıstı dıger dr bos gebelık dedı bu öldu dedı ızmırde tahır bey var bide ona gıdeyım dıye dusunuyorum esımle konusucaz aksama bakalım onun fıkrı ne olcakbenden haberler böyle
canim, uyelik bilgileri (adin,soyadin falan yazan bolum) bolumunden (cocugunuz varmi kismindan sonra)cocugun tahmini dogum gununu sececeksin sonra otomatikman imza alanina geliyor.
Ben bunu yazmış olmama rağmen gelmiyor
kızlar bu gittigim dr bebegın karnımda öldugunu söyledı derhal kurtaj dedı bı daha gebelıgınde de ne olur ne olmaz hemen kan sulandırıcı asprıne ve ıgneye baslamalıyız dedı ama kafam karıstı dıger dr bos gebelık dedı bu öldu dedı ızmırde tahır bey var bide ona gıdeyım dıye dusunuyorum esımle konusucaz aksama bakalım onun fıkrı ne olcakbenden haberler böyle
Canım kesinlikle 1 Dr daha görsün emin olmadan birsey.yapma sak8nkızlar bu gittigim dr bebegın karnımda öldugunu söyledı derhal kurtaj dedı bı daha gebelıgınde de ne olur ne olmaz hemen kan sulandırıcı asprıne ve ıgneye baslamalıyız dedı ama kafam karıstı dıger dr bos gebelık dedı bu öldu dedı ızmırde tahır bey var bide ona gıdeyım dıye dusunuyorum esımle konusucaz aksama bakalım onun fıkrı ne olcakbenden haberler böyle
evet bu cok sık oluyo.huzursuz oluyorum sabah bben de sürekli wc ye taşınıyorum bir de geldiği zaman tutmak imkansız sancı yapıyor geceleri 3 kez kalkıyorum ben de bu sabah 4.5 ta kalktım bir de mide bulantısı başladı çubuk kraker yoğurt yedim bastırdı ama 2 saat uyuyamadım sonra uyumuşum gece her wc ye kalkışımda mide bulantısı ve uyku sorunu çekiyorum
tatlım adına cok uzuldum. ama bır doktora daha gıtsen hıc fena olmazkızlar bu gittigim dr bebegın karnımda öldugunu söyledı derhal kurtaj dedı bı daha gebelıgınde de ne olur ne olmaz hemen kan sulandırıcı asprıne ve ıgneye baslamalıyız dedı ama kafam karıstı dıger dr bos gebelık dedı bu öldu dedı ızmırde tahır bey var bide ona gıdeyım dıye dusunuyorum esımle konusucaz aksama bakalım onun fıkrı ne olcakbenden haberler böyle
Canım bence bir kaç dr agit. Kalp atışı duran bebek 1hafta sonra kalbi atabiliyormuş, sen kalp atışını duymuşmuydun belkide gec döllenmedir nerden anlamış öldüğünü zaten yenş yenş canlanıyor bebekller, moralini bozma 1 hafta bekle hersey için bu arada başka dr larada gitkızlar bu gittigim dr bebegın karnımda öldugunu söyledı derhal kurtaj dedı bı daha gebelıgınde de ne olur ne olmaz hemen kan sulandırıcı asprıne ve ıgneye baslamalıyız dedı ama kafam karıstı dıger dr bos gebelık dedı bu öldu dedı ızmırde tahır bey var bide ona gıdeyım dıye dusunuyorum esımle konusucaz aksama bakalım onun fıkrı ne olcakbenden haberler böyle
Canım bence bir kaç dr agit. Kalp atışı duran bebek 1hafta sonra kalbi atabiliyormuş, sen kalp atışını duymuşmuydun belkide gec döllenmedir nerden anlamış öldüğünü zaten yenş yenş canlanıyor bebekller, moralini bozma 1 hafta bekle hersey için bu arada başka dr larada git
Çoğumuz aynı dertten muzdaripKızlarr mide bulantısı nasıl geçer ve ne za mana kadar sürüyor 2 aylığım ve fena durumdayım elim hiç bi işe gitmiyor
Birde hafta olarak tam uyumlu dedi ölçümlerinde.6+1 olmusuz bugün ehueheue çok minik ya pıt pıt atıyordu kuzucum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?