2015 Nisan Anneleri

valla canm doktor cagiriyor gidiyoruz ne bilim ben daha yarin vericem kan tahlilimi

İnşallah canm
gözün aydın canım sesini de duyarsın inşaallah
inşallah cnm umarim duyarim

kızlar baya koyu renkli sarı akıntınız varmı sızınde

Benimde oyle canım ya hatta bi kkaç is yyaptım sonra yyeşilimsi gbi fosforlu sanki uzayan akintim geldi senin nasil amas doktorum olacak böle adet gibi olmadığı surece korkma dedi

canim çok üzüldüm Rabbim sabrini versin inşallah doktor yanlis gormustur

[Ozge55, post: 36652413, member: 302592"]Evet canım benim önce ekranda görünüyo sonra sesi duruyorsun:)[/QUOTE]

Allahim bizede nasip etsin canim masallah yawrunaa

Benimde oyle canım ya hatta bi kkaç is yyaptım sonra yyeşilimsi gbi fosforlu sanki uzayan akintim geldi senin nasil amas doktorum olacak böle adet gibi olmadığı surece korkma dedi
ya benımkı yesıl gıbı degılde camasırımda kuruyunca cok acık akhverengı gıbı ama sarı gıbı anlamadım gıttı

Cnm tahir bey benim doktorum iyi bir doktordur ama bence sen acile git benim kuzenimede oldu dendi aslinda bwbek gayet saglikliymis bence bu aksam beklemeden git

Kıyamam ya bence de bir başka doktora daha git de için rahatlasın ama durum değişmiyorsa da olması gereken buymuş demekten başka bişi gelmiyor, tek teselli bu malesef

Canım kesinlikle 1 Dr daha görsün emin olmadan birsey.yapma sak8n

Kızlar bu arada oldu bu hamilelik zavazingosu. Şapşi gibi doğum tarihine 2014 girmişim :) siz de öyle yapmış olabilirsiniz belki?

evet bu cok sık oluyo.huzursuz oluyorum sabah b
yaparim diyorum baya rahatsiz edio midemde carpinti oluyo anlamadimki bel agrilarim basladi feci is ev zorya

tatlım adına cok uzuldum. ama bır doktora daha gıtsen hıc fena olmaz

Merhaba kızlar benim lokumun kalp atışını duyduk hafif duyduk.ama net gördük :) birde kanama gördü.kanaman oldumu hiç dedi olmadı dedim.riskli gebelik yazdı beni 2 hafta sonra tekrar randevu verdi ona görüşelim dedi.9 eylülde randevum var yine inşallah sıkıntı olmaz.

Birde hafta olarak tam uyumlu dedi ölçümlerinde.6+1 olmusuz bugün ehueheue çok minik ya pıt pıt atıyordu kuzucum.

Canım bence bir kaç dr agit. Kalp atışı duran bebek 1hafta sonra kalbi atabiliyormuş, sen kalp atışını duymuşmuydun belkide gec döllenmedir nerden anlamış öldüğünü zaten yenş yenş canlanıyor bebekller, moralini bozma 1 hafta bekle hersey için bu arada başka dr larada git

Kızlarr mide bulantısı nasıl geçer ve ne za mana kadar sürüyor 2 aylığım ve fena durumdayım elim hiç bi işe gitmiyor

Canm bebek gözukmuyokikalp atısı olsun kendı dr um bos gebelıkten süphelenmıstı bu yıne yolk sac kesesı oldugu için bos gebelık degıl bebek ölmuş ve tuzlu suyun içinde oldugu için erımıs dedı

Kızlarr mide bulantısı nasıl geçer ve ne za mana kadar sürüyor 2 aylığım ve fena durumdayım elim hiç bi işe gitmiyor
Çoğumuz aynı dertten muzdarip benim ilk hamileliğimde 16.haftaya kadar sürdü, en yoğun 8.9. Haftalarda, sonra yavaş yavaş azaldı... ben de son 1 haftadır çok fenayım

Kızlar ben bugün yine dayanamadım idrar testi yaptım hala nazlana nazlana yavaş yavaş 2. Çizgi oluştu ama koyu değil yine açık pembe Neden olmuyo sizce. Hcg yükselmiyo gibi düşünüyorum böyle olunca Şu test sonucım çıksa rahatlıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…