- 7 Mart 2012
- 3.021
- 58
- 123
Mutlaka bir dahiliyeye de danis neden tansiyon degisiyor. BekletmeŞunu anladımki burda kimsenin bişey okuduğu yok yada ben yazmayı beceremiyorum. bir soru sordum ve tek bır cevap gelmedi. yardımcı olmadığınız için sonsuz teşekkürler
Hayırlı olsun 15000 gayet iyi sanki yüksek bilemerhaba arkadaslar bende allah ın ıznıyle nısan annesı olacam ınsallah tahmını dogum tarıhım 24 nısan 2015 22 yasındayım dun yaptırdıgım beta hcg 15.000 cıktı sat 18 temmuz adet gecıkmemın 10. günü test taptım sonucum sızce nasıl bı a normallık war mı yarın dr a gıdecem allah sag salım kucagımıza almayı nasıp etsın hepımızın ınsallah
merhaba arkadaslar bende allah ın ıznıyle nısan annesı olacam ınsallah tahmını dogum tarıhım 24 nısan 2015 22 yasındayım dun yaptırdıgım beta hcg 15.000 cıktı sat 18 temmuz adet gecıkmemın 10. günü test taptım sonucum sızce nasıl bı a normallık war mı yarın dr a gıdecem allah sag salım kucagımıza almayı nasıp etsın hepımızın ınsallah
Ben söyledim müdürüme personel şefi ne yakında fabrikaya yayarim herhalde.buarada günde 1 Türk Kahvesi içiyorum çay 1 tane bol su bol tuvaletAVM lerdeki kapılardan geçmek bebeğe hiç zarar vermiyor çünkü kapılar manyetik. Eğer arkadaşların anlamasın istiyorsan ve geçmek zorundaysan için rahat etsin diye böyle yazdım. Ben plaza da çalışıyorum ve o kaılardan var bizde de ben geçmiyorum, sırf aman ya doğruysa diye. Benim doktorumun söylediği şey şu önemli olan xray cihazına elini sokmamanmış. Yani mesale sıradasın çantan gelmedi, sakin sakin bekleyeceksin, elimi sokup içerden alıp çabucak gideyim yapmayacaksın :) Kahve olayına gelince, günde bir tane türk kahvesi veriyor çoğu doktor. Onun için en azından filtre kahveyi içmesen iyi olur. Arkadaşlarına da artyık bir yalan bulacaksın :) Bu kahvenin markası mı değişti artık hiç keyif almıyorum filtreden falan de bari :) Türk kahvesine devam ettiğin için çakmayabilirler. Bu arada ben de günde 2 ya da 3 kahve içerim. 2 Türk bir de makina kahvesi. İş yerinde bizim mutfak görevlilerine kafeinsiz kahve var mı bzide dedim, hemen hayırdır birşey mi var dediler :)
9. haftaya geldiğimde ben de yayabilirim veya kalp atışını duyduğum anda ama şu anda her şey olabilir kimyasal gebelik dış gebelik (allah korusun tabi) ama tüm bu olumsuzluklara kendimi de alıştırıyorum. çok fazla alıştırmadım bebek fikrine kendimi o yüsden... sonra yıkımı çok kötü olur çünkü.. hayırlısı neyse o olsun bakalım...Ben söyledim müdürüme personel şefi ne yakında fabrikaya yayarim herhalde.buarada günde 1 Türk Kahvesi içiyorum çay 1 tane bol su bol tuvalet
Çok geçmiş olsun canimkızlar bu gittigim dr bebegın karnımda öldugunu söyledı derhal kurtaj dedı bı daha gebelıgınde de ne olur ne olmaz hemen kan sulandırıcı asprıne ve ıgneye baslamalıyız dedı ama kafam karıstı dıger dr bos gebelık dedı bu öldu dedı ızmırde tahır bey var bide ona gıdeyım dıye dusunuyorum esımle konusucaz aksama bakalım onun fıkrı ne olcakbenden haberler böyle
aranızdan ayrılacagım herkese hayırlı gebelık nasp etsın Allahım
Allah korusun hayırlısı hakkimizda9. haftaya geldiğimde ben de yayabilirim veya kalp atışını duyduğum anda ama şu anda her şey olabilir kimyasal gebelik dış gebelik (allah korusun tabi) ama tüm bu olumsuzluklara kendimi de alıştırıyorum. çok fazla alıştırmadım bebek fikrine kendimi o yüsden... sonra yıkımı çok kötü olur çünkü.. hayırlısı neyse o olsun bakalım...
tatlım elevııtın ıcınde domuz jelatını var dıye duydumSlm kizlar baya yazismissiniz hepsini okuyamadim o kadar halsizim ki onu bile yapacak gucum yok ;( iyi haber alan herkesin gozu aydin darisi tum hamislere ins. Bi iyi haber de bn vereyim bugun kalp atislarini duyduk sedyede agladim sevincten gecen hafta gorulmustu kalp atisi ama duymak cok farkliymis gelip hemen sukur namazi kildim Allah herkese nasip etsin ve sonuna kadar sağlıkli hamilelikler geciririz ins bi de dr tahlillere bakti sorun yok dedi sadece ELEVIT diye bi vitamin verdi halsizligine iyi gelir diye kullanan var mi biraz erken gibi geldi ama basladim kullanmaya diger randevu 25gun sonra nasil gececekse bakalim
Hoşgeldin hayırlı olsun. Bana da yüksek geldi ama erken dollenmistir ya da çoğul gebeliktir. Hakkında hayırlısı olsun güzel haberler getirmerhaba arkadaslar bende allah ın ıznıyle nısan annesı olacam ınsallah tahmını dogum tarıhım 24 nısan 2015 22 yasındayım dun yaptırdıgım beta hcg 15.000 cıktı sat 18 temmuz adet gecıkmemın 10. günü test taptım sonucum sızce nasıl bı a normallık war mı yarın dr a gıdecem allah sag salım kucagımıza almayı nasıp etsın hepımızın ınsallah
ben de kesin var diye biliyorum hatta. Başka bi vitamin al.tatlım elevııtın ıcınde domuz jelatını var dıye duydum
Bende de varkızlar bişey sorucam ya ben bugün yine çok kötüyüm, az önce çıkardım ama rahatlayamadım, boğazımda yanma var ekşi bir tat ile, sizde de oluyor mu öyle? Reflüden de şüpheleniyorum biraz, o yüzden sormak istedim
Hic bakmadim canim ya arastirayim biraz tskkur ederim soyledigin icintatlım elevııtın ıcınde domuz jelatını var dıye duydum
Canim ne olarak geciyo acaba icindekiler kismindaki adi ne ki ictim bi de yaHoşgeldin hayırlı olsun. Bana da yüksek geldi ama erken dollenmistir ya da çoğul gebeliktir. Hakkında hayırlısı olsun güzel haberler getir
ben de kesin var diye biliyorum hatta. Başka bi vitamin al.
Sagol canım Allah kimseye yaşatmasın, bizimde imtihanımız bu galiba, Rabbim bu imtihandan gecmeyi nasip etsin ama isterdimki ilk hamile kaldıgımda düşük nedir düşünmeden bebegime hazırlıklar yapmayı onu hayal etmeyi onu doğurmayı isterdim, belki o zaman hamile kaldıgımda korkum kaygım olmazdı bu hafta 8 haftam ama hamile kaldıgıma daha sevinemedim çünkü hiç bir şeyin garantisi yok bir gğn kalbi atarken diğer gün durmayacagının bir garantisi varmı belki bana karamsar diyebilirsin ama umutlu olunca dünyan daha çok yıkılıyor az önce rabbime sığındım dua ettim belki yine alacak onu benden yine düşğk diyecek dr yarın benim için çok zor bir gün olacak ama hayırlısını versin Allahım hayırlısı kaybetmekse onada dayanmaya sabır verir inşallah,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?