- 2 Eylül 2014
- 1.299
- 2.000
- 178
- 38
Bende çok merak eiyorum o acıyu. Birde epiduralsiz fln normal doğum yaparsam kendime acayip bir güven gelir gibi geliyormaşallah hastanenin yarı hissesini sana miverecekler acaba onlar. . Herkes dayanmış sende dayanırsın herhalde. Benimde ilk olcak inşallah normal olur. O acıyı sanciyi merak ediyorum sadeceo yüzden epidural bile istemiyorum herkes gülüyor bu durumuma ama merak işte ne yaparsın
Canım ben varım Karaciğer enzimlerime bakıldı normal ama ben acayip kaşınıyorum. Duş al istersen bana biraz da olsa iyi geliyor.Alllahimmmm kasintidan olecem resmen.uyuyamiyorum.deliricem.diktora gitsemmiki?benim gibi olan varmi ya.en son adasu vardi oda dogurdu.
Evet dpgurdu canim.gece suyu gelmis hastaneye gitmis sezeryala dogurdu.cok iyilee ikiside.eve cikmistir bile.Adasu doğum yaptı mı. En son kontrolum var kilosunu merak ediyorum diyordu.Ben günlerce buraya bakamadım. Bebişi iyi mi .
Canim korkuyoym yavruma bisey olacak diye.benimde karaciger degerlerim normal.her yerim kasiniyor.dus aliyorum biraz duruyor yine basliyor.ben her saat dusmu alicam.Canım ben varım Karaciğer enzimlerime bakıldı normal ama ben acayip kaşınıyorum. Duş al istersen bana biraz da olsa iyi geliyor.
cok teşekkür ederim canım benim umarım seninkide döner biran önceO pozisyonu denedim biraz sonra pes ettim.. ama tekrar da yapabilirim... sureyi de okurum tatlim Sagol..
Ama sanki bebeğe pek yer kalmadı gibi geliyor bana ya
Sagol tatlim hem okudum hem okutacağım insallah
Ayy nasil sevindim.. Gözün aydin kuzum insallah iyi bir şekilde de olur doğum..
Kizlaaarr gözünüz aydin saglikla kavuşturmuş ya allah, gerisi hallolur hic sikinti yapmayın... o güzellikler ömre bedel degil mi hem...
Saglikla büyütmek nasip olsun insallah..
inşallah canım ya çok sevinirimçok sevindim canım, insaAllah bnm suyumda normale dönerde gün aşırı nst ye girmekten kurtulurum
canım benim epiduralsizdi bunda doktorumla konuştum yapmıyoruz dediBen ilk dogumu epidural ile yaptim simdi epiduralsiz dusunuyordum bugun bir korku basti. Tekrar epidural alicam galiba
Normal dogum imkanin varsa hic sezeryan olma derim ben. O kadar korkulacak gibi durum yok ortada iki oglum oldu ikisinide normal dogurdum. Simdi birde kizim olacak bunuda normal doguracagim imsallah.Korkutma gözünü sakin. Muhtesem bi duygu.Kizlar icinizde normal dogum yapan var mi? Burda normal dogum icin baya ugrasiyorlar da, zaten sezeryan falan olursan saglik sigortam karsilasa bile 10 bin dolara yakin masraf oluyor. Dua ediyorum insallah hersey yolunda gider diye. Normal dogum yapanlariniz, ne kadar aci cekiliyor acaba?
fazla merak iyi değildir canım ya epidural alma imkanın varsa al benceemaşallah hastanenin yarı hissesini sana miverecekler acaba onlar. . Herkes dayanmış sende dayanırsın herhalde. Benimde ilk olcak inşallah normal olur. O acıyı sanciyi merak ediyorum sadeceo yüzden epidural bile istemiyorum herkes gülüyor bu durumuma ama merak işte ne yaparsın
Yok merak ediyorum walla denemek lazımfazla merak iyi değildir canım ya epidural alma imkanın varsa al bencee
istediğin gibi normal doğumu yaşarsın en kolay an ağrısız en sancısız bir avazda inşallah canımYok merak ediyorum walla denemek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?