2015 Nisan Anneleri

Bende çok merak eiyorum o acıyu. Birde epiduralsiz fln normal doğum yaparsam kendime acayip bir güven gelir gibi geliyor

Alllahimmmm kasintidan olecem resmen.uyuyamiyorum.deliricem.diktora gitsemmiki?benim gibi olan varmi ya.en son adasu vardi oda dogurdu.
Canım ben varım Karaciğer enzimlerime bakıldı normal ama ben acayip kaşınıyorum. Duş al istersen bana biraz da olsa iyi geliyor.

Canım ben varım Karaciğer enzimlerime bakıldı normal ama ben acayip kaşınıyorum. Duş al istersen bana biraz da olsa iyi geliyor.
Canim korkuyoym yavruma bisey olacak diye.benimde karaciger degerlerim normal.her yerim kasiniyor.dus aliyorum biraz duruyor yine basliyor.ben her saat dusmu alicam.

Günaydın kizlaaarr
Bir gün daha biz doğuramayanlar bir aradayiz :)
Ama ne olur diyorum ben daha vaktim var..
Çünkü çoook şükür bugün esim geliyor insallah...
Bugün cocuk odasına badana ya girilecek.. Çarşamba çatı muayenesi var o yüzden salı ağda isi var.. perşembe foto çekimi var.
13 ünde de çam fideleri elimizde olacak.. yani 13 ünden sonra hazırım bence

cok teşekkür ederim canım benim umarım seninkide döner biran önce

kızlar dün yürüyüşe başladım ama çok yürüyemiyorum 10 adım atınca bacağıma kram giriyo sanki duraksıyorum devam ediyorum yürüdükçe düzelir heralde ama yarım saat ancak yürüyebilirim
bide kızlar duydunuzmu hiç 7 pirince 7yasin okumak doğum başladığında bunları yutuyosun ve doğumun rahat oluyo bugün onuda okumaya başlayacam her bir pirince 7 yasin inanıyorum ben böyle şeylere

Normal dogum imkanin varsa hic sezeryan olma derim ben. O kadar korkulacak gibi durum yok ortada iki oglum oldu ikisinide normal dogurdum. Simdi birde kizim olacak bunuda normal doguracagim imsallah.Korkutma gözünü sakin. Muhtesem bi duygu.

fazla merak iyi değildir canım ya epidural alma imkanın varsa al bencee

Iyi hafta sonlari herkese dogum yapanlar Allah anali babali buyutsun son 1 haftam kaldi bnmde beklemek cok zormus bnm bebiste bi surpriz yapsa :))

günaydın canlar :) yeni doğum yapan arkadaşlarımı kutluyorum gözleri aydın olsun :) bekleyen arkadaşlarıma sabır diliyorum beklemek çok zor biliyorum :) benim minik annesinin sabırsız olduğunu bildi bekletmedi :) bizim bugün 14. günümüz doluyor dün dikislerimi aldırdım şükürler olsun enfeksiyonsuz atlattık :) bu arada herkes sezeryan galiba normal doğuran hiç yok gibi :) kızım emiyor sütüm de var ama tam doymuyor gibime geliyor arada mama veriyorum o konuda tedirginım.

Günaydın herkese; )bi dogursam bi dogursam derken sezeryana saatlerim kaldı ve saymaktan iyice yedim kafayi.an itibariyle 21 saatim kaldi:)
Ilk ler daha heyecanlı ve guzel oluyor kesinlikle tadını çıkarın kızlar.ddaha önce yaşayıp başına neler geleceğini bilerek randevulu doğuma gitmek hiç mutluluk verici değil aama bebişine kavuşacak olmak da herseye değer.bBugün pazar ya bebişler sever aksiyonu hadi bakalım bugün hangi bebişler çıkmak isteyecek; )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…