benimkinin hiç niyeti yok gibi yaGünaydın herkese; )bi dogursam bi dogursam derken sezeryana saatlerim kaldı ve saymaktan iyice yedim kafayi.an itibariyle 21 saatim kaldi:)
Ilk ler daha heyecanlı ve guzel oluyor kesinlikle tadını çıkarın kızlar.ddaha önce yaşayıp başına neler geleceğini bilerek randevulu doğuma gitmek hiç mutluluk verici değilaama bebişine kavuşacak olmak da herseye değer.bBugün pazar ya bebişler sever aksiyonu hadi bakalım bugün hangi bebişler çıkmak isteyecek; )
minik kızını öp kokla bizim yerimize bakalım bizim melekler ne zaman gelcek benimde dikkatimi çekti normal doğum yapan yok gibi ama hiç fark etmiyo normal yada sezaryen sağlıkla gelsinler inşallahgünaydın canlar :) yeni doğum yapan arkadaşlarımı kutluyorum gözleri aydın olsun :) bekleyen arkadaşlarıma sabır diliyorum beklemek çok zor biliyorum :) benim minik annesinin sabırsız olduğunu bildi bekletmedi :) bizim bugün 14. günümüz doluyor dün dikislerimi aldırdım şükürler olsun enfeksiyonsuz atlattık :) bu arada herkes sezeryan galiba normal doğuran hiç yok gibi :) kızım emiyor sütüm de var ama tam doymuyor gibime geliyor arada mama veriyorum o konuda tedirginım.
Inşallah canım benim herkese hayırlı ve kolay dogumlar oluristediğin gibi normal doğumu yaşarsın en kolay an ağrısız en sancısız bir avazda inşallah canım
Epiduralde de sanssizsan acilman gec olur zaten benim gibi yine anlarsin sanciyi merak etmemaşallah hastanenin yarı hissesini sana miverecekler acaba onlar. . Herkes dayanmış sende dayanırsın herhalde. Benimde ilk olcak inşallah normal olur. O acıyı sanciyi merak ediyorum sadeceo yüzden epidural bile istemiyorum herkes gülüyor bu durumuma ama merak işte ne yaparsın
Evt ama olsun sonunda herkes alır bebeleri kuçağına sonra da muhabbet süt ve gaz olayı ile başlar muhabbet öyle devam eder . Hele ilk dişleri çıktıklarında Bayram ediyorsunuz , o inciler pahabilmez oluyor. Daha nice güzel heyecanlar olucak bizleri bekleyen :))gunaydın kızlar, 3-5 kısı kaldık sanırım dogurmayan sıkılmaya basladım
Canim benden sana tavsiiye mama verme. Sütün yeter bebisine. Bende ilk bebegimde doymuyo saniyodum arada mama veriyodum kisa zaman sonra memeyi birakti mamayi istedi. Ne yaptim ne ettimse emziremedim sonra siseye devam.günaydın canlar :) yeni doğum yapan arkadaşlarımı kutluyorum gözleri aydın olsun :) bekleyen arkadaşlarıma sabır diliyorum beklemek çok zor biliyorum :) benim minik annesinin sabırsız olduğunu bildi bekletmedi :) bizim bugün 14. günümüz doluyor dün dikislerimi aldırdım şükürler olsun enfeksiyonsuz atlattık :) bu arada herkes sezeryan galiba normal doğuran hiç yok gibi :) kızım emiyor sütüm de var ama tam doymuyor gibime geliyor arada mama veriyorum o konuda tedirginım.
gelir gelir annesi :)benimkinin hiç niyeti yok gibi ya
Tatlım biz daha burdayız gel fırsat buldukça ben şahsen doğum yapan tüm anneleri Özlem'le anıyorum . Alışmışım valla gözüm Arıyor sürekli sizleri .Merhaba dogurmus ve doguracak olabn guzel insanlar
Daha nisan gelmeden hemen hepimiz dogurmus olduk. Dogurmayanlara da Allah kolaylik versin, benim gibi tez zamanda ayaklanmak nasip etsin. Bugun 7. Gunumuz. Hayat coktan normale dondu bile benim icin. tavsiyem sevmeseniz bile mutlaka size yardimci birilerinin yaninizda olmasi cok onemli. En azindan yemeginizi yapar evinizi toplar. benim anneler cok sukur ki yanimdalar. Insallah sizin de bi yardim edeniniz vardir.
gobegimiz de dun dustu. Artik daha rahat hareket edebiliyoruz.
sutu gelmeyen arkadaslara tavsiyem birisi size zeytinyagi ile omuzlarinizdan gogsunuze koltuk altinizdan gogsunuze ovarak sut kanallarini acabilirsiniz. Benim gogsum bu ovmalardan sonra nerdeyse 2 katina cikti :) yaklasik 1 saat sonra da sicak bi banyo ile insallah memelerinizden sutler akacak.
Sezeryandan sonra kesinin uzerine gobek sarkmamasi icin cirtli korse kullaniyorum. Hemen canim yanmiyo hem de gobegim toparlandi. 10 kilo almistim, 3 kilom kaldi.
En basindan beri gosterdiginiz alaka icin tesekkur ediyorum, haklarinizi helal edin. Ayrintili usg den cikinca gozyaslarim akarken bana verdiginiz o guzel teselli sozleriyle kendime geldim.
Ya bu sayfadan ya da yeni acilan bi sayfadan yeni maceralarimizla insallah sohbetlerimize devam ederiz. hepinize sevgiler, opucukler
Sezeryan olcam bu gidişle .bebeğim kilolu birazcık .bu zamana kdr normal doğum defik sezeryan olcam galıba.annemi çağırırdım bilseydim .kayınvalidem var yanımda inş rahat edebilirim
Cnm bende vakti zamaninda yurumedim , havayi suyu bahane ettim ,3 gun gecti kuzucum hala kanala giremedi simdi okadar pismanim ki yurumedigim icin ,sumdi iş başa düştü sabah aksam 1er saat yuruyorum mecburen belim deli gibi agriyor ama yuruyorum ,daha vaktin varken yürü benim gibi etme kendine..kızlar dün yürüyüşe başladım ama çok yürüyemiyorum 10 adım atınca bacağıma kram giriyo sanki duraksıyorum devam ediyorum yürüdükçe düzelir heralde ama yarım saat ancak yürüyebilirim
bide kızlar duydunuzmu hiç 7 pirince 7yasin okumak doğum başladığında bunları yutuyosun ve doğumun rahat oluyo bugün onuda okumaya başlayacam her bir pirince 7 yasin inanıyorum ben böyle şeylere
Biz 41deyiz hala tık yok ama hırs yaptim bekliyorum..ben de bebeğimin kilo almasından korkuyorum, hala geleceği yok41.haftayı da beklersem bu zaman içinde kilo alır ve sezeryan olur diye korkuyorum
Kızlar uyku problemi yaşamazdim. 2 gündür sabahın körunde uyanıp güne başlıyorum. Hormonlar mı
maşallah hastanenin yarı hissesini sana miverecekler acaba onlar. . Herkes dayanmış sende dayanırsın herhalde. Benimde ilk olcak inşallah normal olur. O acıyı sanciyi merak ediyorum sadeceo yüzden epidural bile istemiyorum herkes gülüyor bu durumuma ama merak işte ne yaparsın
Guzel bi pazar gununden selamlar. Bu gece agrilarim olunca heveslendim ama minnak kizim kandirdi beni. Hayirli dogumlarimiz olsun ins
Dun aksam normalden fazla olunca bi heveslendim ama kalkip dolasinca gectioff ben de 1 haftadır sancı hissediyorum, kasılma hissediyorum diğer doğum belirtilerini yaşıyorum gibi heyecanlanıyorum ama sonradan bişi olmayınca bugün de doğurmadım diyorum. artık gerçekten belirti olsa inanmayacağım nerdeyse
Seninle aynı durumdayım.doktor suni sancı veremem kilosu var diyo.artık sezeryan olsun istiyom bi sıkıntı olur diye korkuyomben de bebeğimin kilo almasından korkuyorum, hala geleceği yok41.haftayı da beklersem bu zaman içinde kilo alır ve sezeryan olur diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?