yazdıklarını tebessümle okudum inşallah bizde böyle enerjiyle yazarız buralara. Bebeğimle mutlu sağlıklı güzel mi güzel günler diliyorum ☺Merhaba dogurmus ve doguracak olabn guzel insanlar
Daha nisan gelmeden hemen hepimiz dogurmus olduk. Dogurmayanlara da Allah kolaylik versin, benim gibi tez zamanda ayaklanmak nasip etsin. Bugun 7. Gunumuz. Hayat coktan normale dondu bile benim icin. tavsiyem sevmeseniz bile mutlaka size yardimci birilerinin yaninizda olmasi cok onemli. En azindan yemeginizi yapar evinizi toplar. benim anneler cok sukur ki yanimdalar. Insallah sizin de bi yardim edeniniz vardir.
gobegimiz de dun dustu. Artik daha rahat hareket edebiliyoruz.
sutu gelmeyen arkadaslara tavsiyem birisi size zeytinyagi ile omuzlarinizdan gogsunuze koltuk altinizdan gogsunuze ovarak sut kanallarini acabilirsiniz. Benim gogsum bu ovmalardan sonra nerdeyse 2 katina cikti :) yaklasik 1 saat sonra da sicak bi banyo ile insallah memelerinizden sutler akacak.
Sezeryandan sonra kesinin uzerine gobek sarkmamasi icin cirtli korse kullaniyorum. Hemen canim yanmiyo hem de gobegim toparlandi. 10 kilo almistim, 3 kilom kaldi.
En basindan beri gosterdiginiz alaka icin tesekkur ediyorum, haklarinizi helal edin. Ayrintili usg den cikinca gozyaslarim akarken bana verdiginiz o guzel teselli sozleriyle kendime geldim.
Ya bu sayfadan ya da yeni acilan bi sayfadan yeni maceralarimizla insallah sohbetlerimize devam ederiz. hepinize sevgiler, opucukler
Benim Dr devam ederse bi cildiyeye görün Demişti ama gitmedim daha. Bi iki güne kadar geçmezse ben dahiliyeye gitmeyi düşünüyorum. Çünkü ciltte gözle görülür hiçbişey yok..Canim korkuyoym yavruma bisey olacak diye.benimde karaciger degerlerim normal.her yerim kasiniyor.dus aliyorum biraz duruyor yine basliyor.ben her saat dusmu alicam.
Canim benimki sivilce gibi.su tutugum zaman gidiyor.daha sonra yine kabariyor.karnidaki yirtiklarin uzeride ayni.jilet atilmis gibi.Benim Dr devam ederse bi cildiyeye görün Demişti ama gitmedim daha. Bi iki güne kadar geçmezse ben dahiliyeye gitmeyi düşünüyorum. Çünkü ciltte gözle görülür hiçbişey yok..
canım iyi olacaksınız insaAllah korkma,dualarimiz seninleKızlar bebegn kalp atısları yavaslamıs. Sezaryene alınıyorum. Dua edin Allah rızası için
Stresten bile olabilir canım. Bende hamilelikten önce dönem dönem ürtiker çıkardı ama hiçbir sebep bulunamamıştı.Canim benimki sivilce gibi.su tutugum zaman gidiyor.daha sonra yine kabariyor.karnidaki yirtiklarin uzeride ayni.jilet atilmis gibi.
canım su birden gelir azar azarda gelebilir ama doğum başlamaz diye biliyorum takip et devam ederse git doktora böyle böyle suyun bitebilirKizlar benden biraz su geldi ama bilemedim akinti mi yoksa suyum mu? Su birden bire mi geliyo yoksa boyle azar azar mi?
canım sen tecrübelisin ben de yarın seninle aynı saatlerde sezeryana giricem ilk benim ve bazen çok korku geliyor bazen de bebeğimi göreceğimi düşünüp cesaret geliyor yarın bu saatlerde inşallah kurtulmuş olcaz az çok başıma gelecekleri biliyorum ama senin kadar değil tabiGünaydın herkese; )bi dogursam bi dogursam derken sezeryana saatlerim kaldı ve saymaktan iyice yedim kafayi.an itibariyle 21 saatim kaldi:)
Ilk ler daha heyecanlı ve guzel oluyor kesinlikle tadını çıkarın kızlar.ddaha önce yaşayıp başına neler geleceğini bilerek randevulu doğuma gitmek hiç mutluluk verici değilaama bebişine kavuşacak olmak da herseye değer.bBugün pazar ya bebişler sever aksiyonu hadi bakalım bugün hangi bebişler çıkmak isteyecek; )
Tamam canim benim cok sagolcanım su birden gelir azar azarda gelebilir ama doğum başlamaz diye biliyorum takip et devam ederse git doktora böyle böyle suyun bitebilir
Evet olabilir canim.kocamin tarafi sinirlerimi bozuyorlar.kayinbabamdan nefret ediyorum gelmesini istemiyorum dogumuma.gelecem diye tutturmus.sanki o dogurtacak dusuncesiz.adami dusundukce deliriyorum.Stresten bile olabilir canım. Bende hamilelikten önce dönem dönem ürtiker çıkardı ama hiçbir sebep bulunamamıştı.
Teşekkürler canım ancak bakabildim tabii ki paylaşırım akşam 8 sularında bir ağri saplandı bel tarafıma yanıldığım boyunca hic böyle bur şey yaşamamıştım gündüz dr ayrıca koyu kaha bir akıntı geldi tuvalette ama akıntı gibi değildi hic biraz anladım adına o zaman ama pek ihtimal veremedim daha vakit var die düşündüm grup hamileyken doğum yapacağım gün hep bir hayaldi ve uzak ti...neyse heyecan yaptım anlatırken bile :) ağrı başlaması üzerine duşa girdim ılık bir banyo yaptım çıktım güzel giyindim valizleri kontrol ettik eşimle fotoğraf makinasını falan hazırladık..ben hazırlandım eşim hala tıraş oluyor bir sinir geldi ben bile hazırım sen süslemedin dedim bak eşit aralıklarla geliyor sancılarım cabuk ol dedim an adnan bir panikledi bir heyecan yapıyı etki aytaşı dolaşıyor o heralde doğum yapman daha önceki gibi acile girer cikariz südiyere düşümmüş neyse gittik beni hemen doğumhane ye aldılar muayene oldu 5 cm açıklık dendi sancı odasına alındım başladıbeklemeye suni sancı verdiler yavaştan ağrılar artışa geçti öyle böyle sabah 8:30 u buldum dr muayene etti 8cm açıklık var bebek gelmiyor dedi mecburen sezeryanada alıcaz seni dedi ben ik mık yaptım ama baktım riskli tamam dedim 10 dk da bebegimi gordum agliyordu o kadar kucuktu ki onu görünce güldüm hem de bütün ilklerimle mermilerkemiklerleimle darısı bütün bekleyenlerimizin basına ben yine duygulandım çok ağlak bisey oldum zaten :")hadi gözünüz aydın canım, Allah analı babalı büyütsün. bir ara da doğum maceranı bizimle paylaşabilirsen seviniriz. :)
Gozunaydin canm masallah sanada bebisinede Allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin insallahCanlar Merhaba,
Biz 1 Nisan saat:11'de sezeryanla minik kızımız ALİSA'ya kavuştuk... Çok şükür Allahıma.... 3040 gr ve 49 cm'lik minik bir prenses. Maşallah...
Rabbim bekleyen herkese hayırlısıyla ve sağlıkla nasip etsin inşallah...
Evde 2 yaşında bir de oğlumuz olduğundan herşeyin ona göre olmasına çabalıyoruz...
Geçmişi okuyamadım. Umarım bütün anneler ve bebişler iyilerdir.
Benim gibi bebişlerine kavuşmuş tüm canlar, Rabbim tüm bebekleri analı-babalı büyütmeyi nasip etsin. Onlara hayırlı, sağlıklı, sıhhatli, mutlu, huzurlu, başarılı, kısmetli, uzun ömürler nasip etsin İnşallah.
Hepinize Sevgiler.
Canim masallah prensesede sanada rabbim saglik sihhat versin ins sutunde gelmistir bu aradamerhaba kizlar, bugun sezeryan gunumdu ama kizim zaten bugun gelmeyi kafaya takmis. Sabah 4.30 da suyum geldi. Saat 10 gibi de sezeryan oldum. Ikimizde cok iyiyiz.guzel kizima verecek sutum yok malesef. Mememin ucu da yok. boyle o bana ,ben ona bakiyoruz iste... Bugun doguracak bir arkadas vardi onu da tebrik ederim. Canlar darisi basiniza insallah. Ayrica bu forum sayesinde sizleri tanidigim icin cok mutluyum. Kendimi sizlere cok yakin hissettim. Herkese cok tesekkur ederim....
Ay canım hadi Allah senin de yardımcın olsun inşallah.bben korkutmak için yazmadım inşallah k9rkitmamisimdir dda.sonucta cennet ayaklarimizin altına boşa serilmiyor değil mi elbette her doğum kendine göre zor olacak.aama hepsi unutulacak unutulmasa insanlar bi daha çocuk yapmazdicanım sen tecrübelisin ben de yarın seninle aynı saatlerde sezeryana giricem ilk benim ve bazen çok korku geliyor bazen de bebeğimi göreceğimi düşünüp cesaret geliyor yarın bu saatlerde inşallah kurtulmuş olcaz az çok başıma gelecekleri biliyorum ama senin kadar değil tabi
Bende sezeryan olcam ve bana kanama su veya düzenli Sancı geldiğinde asla bekleme hastaneye gel dediler CNm . Bence sende git hiç bekleme .Online olanlar ya benim.m dün ve bugün kahverengi lekem geldi ve sanırım bu leke doğum nişanım.aara ara da adet sancısı gibi sancım oluyor ve bebelim ağrıyoryyarın sabah sezeryan olacam inşallah yarına kadar bi sıkıntı olmaz ((
bunca zaman hadi gelsin dedim şimdi ise yarın sabaha kadar dayansa diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?