2015 Nisan Anneleri

yazdıklarını tebessümle okudum inşallah bizde böyle enerjiyle yazarız buralara. Bebeğimle mutlu sağlıklı güzel mi güzel günler diliyorum ☺

Canim korkuyoym yavruma bisey olacak diye.benimde karaciger degerlerim normal.her yerim kasiniyor.dus aliyorum biraz duruyor yine basliyor.ben her saat dusmu alicam.
Benim Dr devam ederse bi cildiyeye görün Demişti ama gitmedim daha. Bi iki güne kadar geçmezse ben dahiliyeye gitmeyi düşünüyorum. Çünkü ciltte gözle görülür hiçbişey yok..

Benim Dr devam ederse bi cildiyeye görün Demişti ama gitmedim daha. Bi iki güne kadar geçmezse ben dahiliyeye gitmeyi düşünüyorum. Çünkü ciltte gözle görülür hiçbişey yok..
Canim benimki sivilce gibi.su tutugum zaman gidiyor.daha sonra yine kabariyor.karnidaki yirtiklarin uzeride ayni.jilet atilmis gibi.

Benim cuma san cı m çıkmıştı nstde ama hala tık yok pazartesi 40 hafta oluyo bekliyor sabırsızlıkla. 41 i bulmaz umarim. Allah herkese kolay doğum lar versin

Canim benimki sivilce gibi.su tutugum zaman gidiyor.daha sonra yine kabariyor.karnidaki yirtiklarin uzeride ayni.jilet atilmis gibi.
Stresten bile olabilir canım. Bende hamilelikten önce dönem dönem ürtiker çıkardı ama hiçbir sebep bulunamamıştı.

Kizlar benden biraz su geldi ama bilemedim akinti mi yoksa suyum mu? Su birden bire mi geliyo yoksa boyle azar azar mi?

Kizlar benden biraz su geldi ama bilemedim akinti mi yoksa suyum mu? Su birden bire mi geliyo yoksa boyle azar azar mi?
canım su birden gelir azar azarda gelebilir ama doğum başlamaz diye biliyorum takip et devam ederse git doktora böyle böyle suyun bitebilir

canım sen tecrübelisin ben de yarın seninle aynı saatlerde sezeryana giricem ilk benim ve bazen çok korku geliyor bazen de bebeğimi göreceğimi düşünüp cesaret geliyor yarın bu saatlerde inşallah kurtulmuş olcaz az çok başıma gelecekleri biliyorum ama senin kadar değil tabi

Stresten bile olabilir canım. Bende hamilelikten önce dönem dönem ürtiker çıkardı ama hiçbir sebep bulunamamıştı.
Evet olabilir canim.kocamin tarafi sinirlerimi bozuyorlar.kayinbabamdan nefret ediyorum gelmesini istemiyorum dogumuma.gelecem diye tutturmus.sanki o dogurtacak dusuncesiz.adami dusundukce deliriyorum.

hadi gözünüz aydın canım, Allah analı babalı büyütsün. bir ara da doğum maceranı bizimle paylaşabilirsen seviniriz. :)
Teşekkürler canım ancak bakabildim tabii ki paylaşırım akşam 8 sularında bir ağri saplandı bel tarafıma yanıldığım boyunca hic böyle bur şey yaşamamıştım gündüz dr ayrıca koyu kaha bir akıntı geldi tuvalette ama akıntı gibi değildi hic biraz anladım adına o zaman ama pek ihtimal veremedim daha vakit var die düşündüm grup hamileyken doğum yapacağım gün hep bir hayaldi ve uzak ti...neyse heyecan yaptım anlatırken bile :) ağrı başlaması üzerine duşa girdim ılık bir banyo yaptım çıktım güzel giyindim valizleri kontrol ettik eşimle fotoğraf makinasını falan hazırladık..ben hazırlandım eşim hala tıraş oluyor bir sinir geldi ben bile hazırım sen süslemedin dedim bak eşit aralıklarla geliyor sancılarım cabuk ol dedim an adnan bir panikledi bir heyecan yapıyı etki aytaşı dolaşıyor o heralde doğum yapman daha önceki gibi acile girer cikariz südiyere düşümmüş neyse gittik beni hemen doğumhane ye aldılar muayene oldu 5 cm açıklık dendi sancı odasına alındım başladıbeklemeye suni sancı verdiler yavaştan ağrılar artışa geçti öyle böyle sabah 8:30 u buldum dr muayene etti 8cm açıklık var bebek gelmiyor dedi mecburen sezeryanada alıcaz seni dedi ben ik mık yaptım ama baktım riskli tamam dedim 10 dk da bebegimi gordum agliyordu o kadar kucuktu ki onu görünce güldüm hem de bütün ilklerimle mermilerkemiklerleimle darısı bütün bekleyenlerimizin basına ben yine duygulandım çok ağlak bisey oldum zaten :")

Gozunaydin canm masallah sanada bebisinede Allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah
Canim masallah prensesede sanada rabbim saglik sihhat versin ins sutunde gelmistir bu arada

Ay canım hadi Allah senin de yardımcın olsun inşallah.bben korkutmak için yazmadım inşallah k9rkitmamisimdir dda.sonucta cennet ayaklarimizin altına boşa serilmiyor değil mi elbette her doğum kendine göre zor olacak.aama hepsi unutulacak unutulmasa insanlar bi daha çocuk yapmazdi)

Online olanlar ya benim.m dün ve bugün kahverengi lekem geldi ve sanırım bu leke doğum nişanım.aara ara da adet sancısı gibi sancım oluyor ve bebelim ağrıyor yyarın sabah sezeryan olacam inşallah yarına kadar bi sıkıntı olmaz ((
bunca zaman hadi gelsin dedim şimdi ise yarın sabaha kadar dayansa diyorum

Kızlar dün akşam nişanım geldi bugün oldu hala sancım başlamadı nişanı gelen var mı başka

Bende sezeryan olcam ve bana kanama su veya düzenli Sancı geldiğinde asla bekleme hastaneye gel dediler CNm . Bence sende git hiç bekleme .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…