Bazı anneler Sancı hissetmediği halde açılma yapabiliyor , istersen bir acile gidip görün CNm .Kızlar dün akşam nişanım geldi bugün oldu hala sancım başlamadı nişanı gelen var mı başka
Doktorum sancın yoğunlaşınca hastaneye git dedi diye bekliyoruz bizdeBazı anneler Sancı hissetmediği halde açılma yapabiliyor , istersen bir acile gidip görün CNm .
Allah yardimcilari olsun tez vakitte iyi olsun ins.neden almislar kiKizlar merhaba arkadaslarimizdanbal-arisi nickli arkadasimiz dogum yapmisti bebegi yogun bakimdaymis Ali demir bebek icin dua edelim insallah tum kuzular saglikla buyurler
oksijeni atamiyormus cigerleti karbondioksit doluymus cigerleri cok uzgunum onun adina bebegin ismi Ali Demir face sayfasinda paylasmis annesi dua istiyor bizlerden rabbim minik kuzuya sifa versin onu annesine babasina bagislasinAllah yardimcilari olsun tez vakitte iyi olsun ins.neden almislar ki
Allahim Ya Safi sifatiyla sifa versin ins.oksijeni atamiyormus cigerleti karbondioksit doluymus cigerleri cok uzgunum onun adina bebegin ismi Ali Demir face sayfasinda paylasmis annesi dua istiyor bizlerden rabbim minik kuzuya sifa versin onu annesine babasina bagislasin
Canim yanlis gormediysem 2015 mart ve mayis annelerinde devam ediyor o.Kizlar aklima @weryew geldi napti acaba nasil dogum haftasi gectimi hatirlayamadim insallah iyidir
Ah canim benimm Rabbim sifa versin insallahKizlar merhaba arkadaslarimizdanbal-arisi nickli arkadasimiz dogum yapmisti bebegi yogun bakimdaymis Ali demir bebek icin dua edelim insallah tum kuzular saglikla buyurler
Canım tarihlerimiz yakın. Ben de doğurmadım daha. Bu aralar çok giremedim kk ya. Dün çatı muayenem oldu. Çok rahat normal doğum yaparsın dedi doktor. Vajinal ultrasonla rahim açıklığına baktı ama hiç açılma yokmuş. en az 1 hafta daha bekler dedi. Haftaya Cumartesi tekrar kontrolümüz var bakalım bir değişiklik olacak mı. Hamileliğimin başından beri düzenli yürüyorum. 2-3 haftadır da 1 saatten 1,5 saate çıkardım Süreyi ama kızım içerde gayet mutlu sanırım inmiyor Aşağıya :)gunaydın kızlar, 3-5 kısı kaldık sanırım dogurmayan sıkılmaya basladım
Canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün ne güzel yazmıssın duygularını yasadıklarını. Rabbim biz geride kalanlarada yavrularımızı kucagımıza almayı nasip etsin insallahTeşekkürler canım ancak bakabildim tabii ki paylaşırım akşam 8 sularında bir ağri saplandı bel tarafıma yanıldığım boyunca hic böyle bur şey yaşamamıştım gündüz dr ayrıca koyu kaha bir akıntı geldi tuvalette ama akıntı gibi değildi hic biraz anladım adına o zaman ama pek ihtimal veremedim daha vakit var die düşündüm grup hamileyken doğum yapacağım gün hep bir hayaldi ve uzak ti...neyse heyecan yaptım anlatırken bile :) ağrı başlaması üzerine duşa girdim ılık bir banyo yaptım çıktım güzel giyindim valizleri kontrol ettik eşimle fotoğraf makinasını falan hazırladık..ben hazırlandım eşim hala tıraş oluyor bir sinir geldi ben bile hazırım sen süslemedin dedim bak eşit aralıklarla geliyor sancılarım cabuk ol dedim an adnan bir panikledi bir heyecan yapıyı etki aytaşı dolaşıyor o heralde doğum yapman daha önceki gibi acile girer cikariz südiyere düşümmüş neyse gittik beni hemen doğumhane ye aldılar muayene oldu 5 cm açıklık dendi sancı odasına alındım başladıbeklemeye suni sancı verdiler yavaştan ağrılar artışa geçti öyle böyle sabah 8:30 u buldum dr muayene etti 8cm açıklık var bebek gelmiyor dedi mecburen sezeryanada alıcaz seni dedi ben ik mık yaptım ama baktım riskli tamam dedim 10 dk da bebegimi gordum agliyordu o kadar kucuktu ki onu görünce güldüm hem de bütün ilklerimle mermilerkemiklerleimle darısı bütün bekleyenlerimizin basına ben yine duygulandım çok ağlak bisey oldum zaten :")
Allah acil şifa versin insallahKizlar merhaba arkadaslarimizdanbal-arisi nickli arkadasimiz dogum yapmisti bebegi yogun bakimdaymis Ali demir bebek icin dua edelim insallah tum kuzular saglikla buyurler
o korku bende de var deli gibiben de epudral istemiyorum ilk doğumda herşeyin normal, doğal olmasını istiyorum :) ama hala doğuramadığımı düşünürsek sonunun sezeryanla bitmesinden korkuyorum :)
Kisiye göre degisiyo canim. Birdende gelir sizinti olarakta. Bence sen bi doktoruna görünmelisin.Kizlar benden biraz su geldi ama bilemedim akinti mi yoksa suyum mu? Su birden bire mi geliyo yoksa boyle azar azar mi?
Canim benim gozun aydin, ne mutlu sana. Saglikla huzurla buyut insallah, sutun hic eksik olmasin, hayirli evlat olsun. Bize de dua et.kizlar Allaha binlerce şükürler olsun bebeğimi bugün hastaneden cikardik benim için düğün bayram bugün ben asil bugün anne oldum.bebeğim dünyaya geleli 9 gün oldu annesinin memesiyle bugün tanisti nazil emdi anlatamam.Allah herkese bu duyguyu yasatsin Doğum yapmayan arkadaşlar Allahin izniyle saglikli bir şekilde yavrulariniza kavuşun inşallah.
Canim kuru sogan kavurmasi ye acaip sut yapiyor.inanamazsin.maden suyuda sut yapiyor.hosaf ic uzum hosafi.Merhaba kizlar cogumuz dogum yapti sanirim yapmayanlarda ins tez vakitte alsinlr bebislerini saglikla kuccaklarina
Kizlar birsey sorcam emzirirken sac boyanir mi
Saclarim cok fena oldu.
Oglum 16 gunluk oldu bugun ve hala emmemk icin direniyor cok inwtci cikti. Sutumde az cok uzuluyorum
doktor son kontrolde cok asagıya ınmıs artık gelmek ıstıyo gıbı dedı ama tık yok bızde. hayırlısı bakalım.Canım tarihlerimiz yakın. Ben de doğurmadım daha. Bu aralar çok giremedim kk ya. Dün çatı muayenem oldu. Çok rahat normal doğum yaparsın dedi doktor. Vajinal ultrasonla rahim açıklığına baktı ama hiç açılma yokmuş. en az 1 hafta daha bekler dedi. Haftaya Cumartesi tekrar kontrolümüz var bakalım bir değişiklik olacak mı. Hamileliğimin başından beri düzenli yürüyorum. 2-3 haftadır da 1 saatten 1,5 saate çıkardım Süreyi ama kızım içerde gayet mutlu sanırım inmiyor Aşağıya :)
Saglicakla büyütmeyi nasip etsin güzel Allahimkizlar Allaha binlerce şükürler olsun bebeğimi bugün hastaneden cikardik benim için düğün bayram bugün ben asil bugün anne oldum.bebeğim dünyaya geleli 9 gün oldu annesinin memesiyle bugün tanisti nazil emdi anlatamam.Allah herkese bu duyguyu yasatsin Doğum yapmayan arkadaşlar Allahin izniyle saglikli bir şekilde yavrulariniza kavuşun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?