2015 Nisan Anneleri

Merhaba kizlar cogumuz dogum yapti sanirim yapmayanlarda ins tez vakitte alsinlr bebislerini saglikla kuccaklarina
Kizlar birsey sorcam emzirirken sac boyanir mi
Saclarim cok fena oldu.
Oglum 16 gunluk oldu bugun ve hala emmemk icin direniyor cok inwtci cikti. Sutumde az cok uzuluyorum

Allah yardimcilari olsun tez vakitte iyi olsun ins.neden almislar ki
oksijeni atamiyormus cigerleti karbondioksit doluymus cigerleri cok uzgunum onun adina bebegin ismi Ali Demir face sayfasinda paylasmis annesi dua istiyor bizlerden rabbim minik kuzuya sifa versin onu annesine babasina bagislasin

gunaydın kızlar, 3-5 kısı kaldık sanırım dogurmayan sıkılmaya basladım
Canım tarihlerimiz yakın. Ben de doğurmadım daha. Bu aralar çok giremedim kk ya. Dün çatı muayenem oldu. Çok rahat normal doğum yaparsın dedi doktor. Vajinal ultrasonla rahim açıklığına baktı ama hiç açılma yokmuş. en az 1 hafta daha bekler dedi. Haftaya Cumartesi tekrar kontrolümüz var bakalım bir değişiklik olacak mı. Hamileliğimin başından beri düzenli yürüyorum. 2-3 haftadır da 1 saatten 1,5 saate çıkardım Süreyi ama kızım içerde gayet mutlu sanırım inmiyor Aşağıya :)

Canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün ne güzel yazmıssın duygularını yasadıklarını. Rabbim biz geride kalanlarada yavrularımızı kucagımıza almayı nasip etsin insallah

ben de epudral istemiyorum ilk doğumda herşeyin normal, doğal olmasını istiyorum :) ama hala doğuramadığımı düşünürsek sonunun sezeryanla bitmesinden korkuyorum :)
o korku bende de var deli gibi bir de bebeğime bişey olacak korkusu... bebeğime bi

kizlar Allaha binlerce şükürler olsun bebeğimi bugün hastaneden cikardik benim için düğün bayram bugün ben asil bugün anne oldum.bebeğim dünyaya geleli 9 gün oldu annesinin memesiyle bugün tanisti nazil emdi anlatamam.Allah herkese bu duyguyu yasatsin Doğum yapmayan arkadaşlar Allahin izniyle saglikli bir şekilde yavrulariniza kavuşun inşallah.

Canim benim gozun aydin, ne mutlu sana. Saglikla huzurla buyut insallah, sutun hic eksik olmasin, hayirli evlat olsun. Bize de dua et.

Canim kuru sogan kavurmasi ye acaip sut yapiyor.inanamazsin.maden suyuda sut yapiyor.hosaf ic uzum hosafi.

doktor son kontrolde cok asagıya ınmıs artık gelmek ıstıyo gıbı dedı ama tık yok bızde. hayırlısı bakalım.

Saglicakla büyütmeyi nasip etsin güzel Allahim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…