2015 Nisan Anneleri

Amin Canım insallah. Hadi gecmis olsun Canım güle güle büyüt bebegini

Birde kızlar hayat-gun muydu neydi ismini hatırlayamadım arkadaşın bebeği kotu durumdaydı haberiniz var mı

kızlar bu doğum sancısı nasil oluyor biri bana anlatsın,bnm sabahtan beri adet sancısı gibi sancim var,git gide daha ağrılı oluyor. kasılma sertleşme yok, şimdi acile gidiyorum :-(

kızlar ya daha 2 gün önce içimde çıldırmış gibi hareket eden bebeğim hareket etmemeye başladı dün akşamda toplam 5 defa hissetmedim heralde normalmidir acaba yada gene ters mi döndü diyorum

kızlar bu doğum sancısı nasil oluyor biri bana anlatsın,bnm sabahtan beri adet sancısı gibi sancim var,git gide daha ağrılı oluyor. kasılma sertleşme yok, şimdi acile gidiyorum :-(
kasılmadan daha çok adet sancısına benziyor canım, gittikce şiddetlenmesi de başka bir belirti... hadi hayırlısı....

canım doğum sancısıysa düzenli gelir sancılar dakika tut istersen ve belindende sancı vurur hafif olan adet sancısı şiddetlenir sen gene git bi acile eğer doğumsa allah yardımcın olsun canım

günü dolan yada dolmak üzere olan arkadaşlar sizin de göğsünüzü sıktığınızda süt geliyor mu? Benim sıktıkça geliyor....

Canım hayırlı haberlerle dön
kızlar ya daha 2 gün önce içimde çıldırmış gibi hareket eden bebeğim hareket etmemeye başladı dün akşamda toplam 5 defa hissetmedim heralde normalmidir acaba yada gene ters mi döndü diyorum
Bence bir doktora git bu kadar az hareket varsa canım riske atma

Canım hayırlı haberlerle dön

Bence bir doktora git bu kadar az hareket varsa canım riske atma
daha cumartesi gittim hemende gitmek istemiyorum ilçeden başka ilçeye geçiyorum doktoruma gitmek için
ama böyle devam ederse yarına kadar ilçedeki hastanede nstye girerim sonuca göre giderim
sonunda öldürcek bu bebek beni o böyle hareket etmedikçe ömrümden ömür gidiyo

Ani hareket degisikligi cok onemli. Bence hafife alma.

yarına kadar bekleyecem canım böyle devam ederse nst ile baktıracam duruma göre giderim artık
Istersen hareket etmeye basladigi zaman, yani uyanikken say. 1 saatte 10 kere falan hareket ederse iyidir.
Bir de yogun oldugumuz gunler farkedemeyebiliyoruz, eskisi kadar sert degil hareketler.

Istersen hareket etmeye basladigi zaman, yani uyanikken say. 1 saatte 10 kere falan hareket ederse iyidir.
Bir de yogun oldugumuz gunler farkedemeyebiliyoruz, eskisi kadar sert degil hareketler.
şimdi tatlı bişeyler yedim sayacam bakalım kaç defa hareket edecek uzanmam mı lazım hep öyle mi bekleyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…