- 2 Aralık 2014
- 594
- 617
- 138
- 36
Amin Canım insallah. Hadi gecmis olsun Canım güle güle büyüt bebeginikizlar Allaha binlerce şükürler olsun bebeğimi bugün hastaneden cikardik benim için düğün bayram bugün ben asil bugün anne oldum.bebeğim dünyaya geleli 9 gün oldu annesinin memesiyle bugün tanisti nazil emdi anlatamam.Allah herkese bu duyguyu yasatsin Doğum yapmayan arkadaşlar Allahin izniyle saglikli bir şekilde yavrulariniza kavuşun inşallah.
Canim epidural normal dogum mu dusunuyorsun?Inşallah canım benim herkese hayırlı ve kolay dogumlar olur
kasılmadan daha çok adet sancısına benziyor canım, gittikce şiddetlenmesi de başka bir belirti... hadi hayırlısı....kızlar bu doğum sancısı nasil oluyor biri bana anlatsın,bnm sabahtan beri adet sancısı gibi sancim var,git gide daha ağrılı oluyor. kasılma sertleşme yok, şimdi acile gidiyorum :-(
canım doğum sancısıysa düzenli gelir sancılar dakika tut istersen ve belindende sancı vurur hafif olan adet sancısı şiddetlenir sen gene git bi acile eğer doğumsa allah yardımcın olsun canımkızlar bu doğum sancısı nasil oluyor biri bana anlatsın,bnm sabahtan beri adet sancısı gibi sancim var,git gide daha ağrılı oluyor. kasılma sertleşme yok, şimdi acile gidiyorum :-(
Benden hep su geliyo, hep su mu gelicek sutum olmicak mi diye korkuyorum ben degünü dolan yada dolmak üzere olan arkadaşlar sizin de göğsünüzü sıktığınızda süt geliyor mu? Benim sıktıkça geliyor....
kızlar bu doğum sancısı nasil oluyor biri bana anlatsın,bnm sabahtan beri adet sancısı gibi sancim var,git gide daha ağrılı oluyor. kasılma sertleşme yok, şimdi acile gidiyorum :-(
Bence bir doktora git bu kadar az hareket varsa canım riske atmakızlar ya daha 2 gün önce içimde çıldırmış gibi hareket eden bebeğim hareket etmemeye başladı dün akşamda toplam 5 defa hissetmedim heralde normalmidir acaba yada gene ters mi döndü diyorum
daha cumartesi gittim hemende gitmek istemiyorum ilçeden başka ilçeye geçiyorum doktoruma gitmek içinCanım hayırlı haberlerle dön
Bence bir doktora git bu kadar az hareket varsa canım riske atma
Ani hareket degisikligi cok onemli. Bence hafife alma.kızlar ya daha 2 gün önce içimde çıldırmış gibi hareket eden bebeğim hareket etmemeye başladı dün akşamda toplam 5 defa hissetmedim heralde normalmidir acaba yada gene ters mi döndü diyorum
yarına kadar bekleyecem canım böyle devam ederse nst ile baktıracam duruma göre giderim artıkAni hareket degisikligi cok onemli. Bence hafife alma.
Istersen hareket etmeye basladigi zaman, yani uyanikken say. 1 saatte 10 kere falan hareket ederse iyidir.yarına kadar bekleyecem canım böyle devam ederse nst ile baktıracam duruma göre giderim artık
şimdi tatlı bişeyler yedim sayacam bakalım kaç defa hareket edecek uzanmam mı lazım hep öyle mi bekleyeyimIstersen hareket etmeye basladigi zaman, yani uyanikken say. 1 saatte 10 kere falan hareket ederse iyidir.
Bir de yogun oldugumuz gunler farkedemeyebiliyoruz, eskisi kadar sert degil hareketler.
Uzanirsan daha rahat hissedersin.şimdi tatlı bişeyler yedim sayacam bakalım kaç defa hareket edecek uzanmam mı lazım hep öyle mi bekleyeyim
evet benimki de öle oluyo ilk Başlarda 180leri vuruyo sonra düzelio ama doktor pimpirikli benide korkuttuBenimki nst de hareketliydi cihazı ittirdi 180 leri gördük .sanci cikmadi.doktor iyi dedi
Basta oyle geliyor sonra duzelir canimBenden hep su geliyo, hep su mu gelicek sutum olmicak mi diye korkuyorum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?