- 17 Aralık 2012
- 361
- 384
- 108
Gözümüz aydın canım çok sevindim maşallah sanada bebeğinede allaha emanet olun...kizlar Allaha binlerce şükürler olsun bebeğimi bugün hastaneden cikardik benim için düğün bayram bugün ben asil bugün anne oldum.bebeğim dünyaya geleli 9 gün oldu annesinin memesiyle bugün tanisti nazil emdi anlatamam.Allah herkese bu duyguyu yasatsin Doğum yapmayan arkadaşlar Allahin izniyle saglikli bir şekilde yavrulariniza kavuşun inşallah.
tamam canım sağolUzanirsan daha rahat hissedersin.
Ardarda olan hareketi tek hareket yerine say.
Canim kuru sogan kavurmasi ye acaip sut yapiyor.inanamazsin.maden suyuda sut yapiyor.hosaf ic uzum hosafi.
Canım bozayıda dene gerçekten çok faydası oluyor benim ilk sezeryandı sütle ilgili çok sıkıntı çektim bozayla bulmuştum çözümü tavsiye ederim hem çokta besleyiciKomposto yapicm yarin dr icme desede icicem sut yapiyor
Taze esogan da yapiomus ama gaz yapar diye yiyemiyorum sogan
Bulgur yiyorum banamisin demio basta sut vardi bebis emmiodu simdi sut yok bebis emmeye calisio bunalima girdim resmen
Canim allah bilirKucukkuzum bendehala tık yok tutmadı galiba senin tahmin
Cnm benim yaa cok duygulandirdin benide aglattin..Teşekkürler canım ancak bakabildim tabii ki paylaşırım akşam 8 sularında bir ağri saplandı bel tarafıma yanıldığım boyunca hic böyle bur şey yaşamamıştım gündüz dr ayrıca koyu kaha bir akıntı geldi tuvalette ama akıntı gibi değildi hic biraz anladım adına o zaman ama pek ihtimal veremedim daha vakit var die düşündüm grup hamileyken doğum yapacağım gün hep bir hayaldi ve uzak ti...neyse heyecan yaptım anlatırken bile :) ağrı başlaması üzerine duşa girdim ılık bir banyo yaptım çıktım güzel giyindim valizleri kontrol ettik eşimle fotoğraf makinasını falan hazırladık..ben hazırlandım eşim hala tıraş oluyor bir sinir geldi ben bile hazırım sen süslemedin dedim bak eşit aralıklarla geliyor sancılarım cabuk ol dedim an adnan bir panikledi bir heyecan yapıyı etki aytaşı dolaşıyor o heralde doğum yapman daha önceki gibi acile girer cikariz südiyere düşümmüş neyse gittik beni hemen doğumhane ye aldılar muayene oldu 5 cm açıklık dendi sancı odasına alındım başladıbeklemeye suni sancı verdiler yavaştan ağrılar artışa geçti öyle böyle sabah 8:30 u buldum dr muayene etti 8cm açıklık var bebek gelmiyor dedi mecburen sezeryanada alıcaz seni dedi ben ik mık yaptım ama baktım riskli tamam dedim 10 dk da bebegimi gordum agliyordu o kadar kucuktu ki onu görünce güldüm hem de bütün ilklerimle mermilerkemiklerleimle darısı bütün bekleyenlerimizin basına ben yine duygulandım çok ağlak bisey oldum zaten :")
Canim Sorani kavurup yediğinde gaz yapmaz.bunalimada girme çektikçe gelir emzirdiginde dik dur konuş bebeisinle ne kadar rahat olursan o kadar boollll sütun olur.suyu da bol iç.Komposto yapicm yarin dr icme desede icicem sut yapiyor
Taze esogan da yapiomus ama gaz yapar diye yiyemiyorum sogan
Bulgur yiyorum banamisin demio basta sut vardi bebis emmiodu simdi sut yok bebis emmeye calisio bunalima girdim resmen
Evet daha çok varmış gibi geliyo banadaDogurmayanlardan ben kaldim tosun ne zaman gelecek qcaba diye krndi kendime dusunmekten bi hal oldum cok az hamis kaldik
Gozun aydin cnm , Allahim bidaha hiic ayirmadin sizi ,bol bol sutlerin olsun inşallah..kizlar Allaha binlerce şükürler olsun bebeğimi bugün hastaneden cikardik benim için düğün bayram bugün ben asil bugün anne oldum.bebeğim dünyaya geleli 9 gün oldu annesinin memesiyle bugün tanisti nazil emdi anlatamam.Allah herkese bu duyguyu yasatsin Doğum yapmayan arkadaşlar Allahin izniyle saglikli bir şekilde yavrulariniza kavuşun inşallah.
Hakikaten kac kisi kaldik dogurmayan? Cuma kontrole gittigimde dr baya asagi inmis bebek, artik her an gelebilir dedi. Daha benim cantam hazir degil. 2-3 gune de anca hazir olucak. İnsallah bu haftayi atlatiriz.Dogurmayanlardan ben kaldim tosun ne zaman gelecek qcaba diye krndi kendime dusunmekten bi hal oldum cok az hamis kaldik
Yok cnm ,bende hivbir belirti olmadigi gibi sutte yokgünü dolan yada dolmak üzere olan arkadaşlar sizin de göğsünüzü sıktığınızda süt geliyor mu? Benim sıktıkça geliyor....
Bakalım benim doktor ne diyecek çarşamba çatı muayenesi yapacak..Dogurmayanlardan ben kaldim tosun ne zaman gelecek qcaba diye krndi kendime dusunmekten bi hal oldum cok az hamis kaldik
Canım hayırlı doğumlar dilerim. Merak etme sakin ol herşey güzel olacakkızlar sabah sezeryana giricem bana da dua edin sağ salim kurtulalım bebişle
Canim allah bilirben sadece tahminde bulundum.ama daha bunun gecesi var.
Ne guzel sende bebisini kucagina alacaksin yarin , dualarimiz seninle cnm..kızlar sabah sezeryana giricem bana da dua edin sağ salim kurtulalım bebişle
Aynen canım az kaldık şükür bugünlere geldikDogurmayanlardan ben kaldim tosun ne zaman gelecek qcaba diye krndi kendime dusunmekten bi hal oldum cok az hamis kaldik
dr.un muayenesiyle anlaşılıyor , biz anlayamayız sanırım...Iyi aksamlar hanimlar acilma basladigini nasil anliyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?