2015 Nisan Anneleri

Gözümüz aydın canım çok sevindim maşallah sanada bebeğinede allaha emanet olun...

Canim kuru sogan kavurmasi ye acaip sut yapiyor.inanamazsin.maden suyuda sut yapiyor.hosaf ic uzum hosafi.

Komposto yapicm yarin dr icme desede icicem sut yapiyor
Taze esogan da yapiomus ama gaz yapar diye yiyemiyorum sogan
Bulgur yiyorum banamisin demio basta sut vardi bebis emmiodu simdi sut yok bebis emmeye calisio bunalima girdim resmen

Bulgur yiyorum banamisin demio basta sut vardi bebis emmiodu simdi sut yok bebis emmeye calisio bunalima girdim resmen
Canım bozayıda dene gerçekten çok faydası oluyor benim ilk sezeryandı sütle ilgili çok sıkıntı çektim bozayla bulmuştum çözümü tavsiye ederim hem çokta besleyici

Cnm benim yaa cok duygulandirdin benide aglattin..

Canim Sorani kavurup yediğinde gaz yapmaz.bunalimada girme çektikçe gelir emzirdiginde dik dur konuş bebeisinle ne kadar rahat olursan o kadar boollll sütun olur.suyu da bol iç.

Gozun aydin cnm , Allahim bidaha hiic ayirmadin sizi ,bol bol sutlerin olsun inşallah..

Dogurmayanlardan ben kaldim tosun ne zaman gelecek qcaba diye krndi kendime dusunmekten bi hal oldum cok az hamis kaldik
Hakikaten kac kisi kaldik dogurmayan? Cuma kontrole gittigimde dr baya asagi inmis bebek, artik her an gelebilir dedi. Daha benim cantam hazir degil. 2-3 gune de anca hazir olucak. İnsallah bu haftayi atlatiriz.

Dogurmayanlardan ben kaldim tosun ne zaman gelecek qcaba diye krndi kendime dusunmekten bi hal oldum cok az hamis kaldik
Bakalım benim doktor ne diyecek çarşamba çatı muayenesi yapacak..
kızlar sabah sezeryana giricem bana da dua edin sağ salim kurtulalım bebişle
Canım hayırlı doğumlar dilerim. Merak etme sakin ol herşey güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…