2015 Nisan Anneleri

ayy yuruyenlere cok imreniyorum masallah canim ne guzel yuruyomussun ins. kolaylikla dogurursun bn evde hep ayaktayim 4 haftadir izinliyim ama hic oturamadim desem yeridir fakat yuruyus yapamadim ins hareketli olmamin doğuma faydasi olur alttan da dr hic bakmadi dogum icin de sanci. olunca gel dedi bakalim ne olcak

Çok sevimdim inan Rabbim sizi hep daim etsin CNm..

Kizlar benim ev sorunum vardi hatirlarsaniz. Az once alttaki komsu geldi evi onlar aliyormus. Ev sahipleri de kistan beri cikin diye zorluyormus ben oturcam diyormus. Bunlarda gelmiş bizim kapıya biz aliyoruz evi haberiniz olsun demeye. Hamile oldugumuda biliyorlar mayis haziran diyorlar. Esimde basladi zaten ben durmayacam da gidecem de demeye. Ne bu benim cektgm su son gunlerde yaa. Istemedigim semte annesigile yakin yerlere gtmekten bahsedip duruyor. Daha ölsem buralarda oturmam sen kal o zmn diyor. Ben ne yapacam simdi. Istemedgm yerde annesigilin burnunun dibinde nasil oturcam zaten gurbetteym kimsem yok burda. Ben nasil bas etcem bebek gelmek uzereyken hemde. Psikolojim suan altust oldu. Oysa aksama kadsr ne kadar iyiydik. Simdi oturdum agliyorum o da herseye agliyorum diye kiziyor herzaman benm dedigim oluyormuş simdi aglasamda bisy farketmezmis bu sefer istedigim yerde ben oturcam diyor. Ne kdr talihsiz bi insanmisim ya. Su gunlerimin hevesini ben bu sekildemi cikaracaktim.

Ayni durumdayiz canim. Bugun beni deli etti, esime de dedim bu bebek beni oldurecek diye. Hareket etti ama binbir nazla hala daha ayni.

Ayni durumdayiz canim. Bugun beni deli etti, esime de dedim bu bebek beni oldurecek diye. Hareket etti ama binbir nazla hala daha ayni.
sabredez canım mecbur bende uzanıp takip edecektim sözde eşim gelince yürüyüşe çıkalım dedik 45 dakika falan yürüdüm yeni geldik bakalım hareket edecekmi bu gece beyefendi

Canim.allah yardimcin olsun.gercekten isin cok zor.heleki bu halinle.bozma moralini bak sen uzuldukc yavrunda uzuluyor etkileniyor.Sen yavrunu dusun esin beyfendiyede soyle aramizin bozulmasini cok istiyorsan gideriz diye konus.bakma hepsi ayni bunlarin bi senin kocan degil yani.boyle davranarak bisey yaptiklarini saniyorlar.Elini hic birseye surme.nasil oraya gitmek istiyorsa oylede hersyi planlasin Uzme tatli canini.

Hayırlı akşamlar canlarım... Doğumdan sonra topiğe uğrayamadım. Perşembe 13.3'0'da sezaryene girdim, cuma günü öğlen eve çıktık çok şükür. Oğlum da ben de iyiyiz. Sizleri özledik:) Geriden okuya okuya size yetişeceğim inşallah. Keyifli sohbetler:)

Kızlar suyum geldi hastanedeyim nolur dua edin bana ( çok korkuyorum

Amanınn şimdiye doğurmuşsundur çoktan bebeğim:)) Geriden okuya okuya geliyorum bakalım:)

Canim benim gozun aydin. Cok sukur sen de minik beyimiz de saglikla kurtulmussunuz. Masallah ikinize de. Bundan sonra rabbim agiz tadiyla bebegini buyutmeyi nasip etsin. Esinin ve ailenin de gozu aydin. Darisi gun sayan annelerimizin basina :)

Allah razı olsun canım benim:) Çok şükür sağlıkla aldım yavrumu kucağıma:) Darısı doğurmayanlara artık:)

Hayalperdesi Amanin kiz Ayy hayirli uğurlu olsun saglikla hayırlısıyla analı Babalı büyütmek nasip olsun insallah...
Sağlığınız yerinde mi?

Sağolasın bebeğimmmm:) Darısı başına:) İyiyiz çok şükür, evimizdeyiz:)

Cnm çok sevindim adına hayırlısıyla güzel günler görün ınş

Allah razı olsun canım benim:))

Sorma, ne yapacağını bilemiyor insan. Ne sevinç ne üzüntü, salak gibi oldum:) Ama çok şükür atlattık bunu da, evimizdeyiz şimdi mis kokulumla:) Darısı başına bitanem benim:)

Canim oglun surpriz yapmis ne guzel. Hayili olsun gozunuz aydin. Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah. Oglunla beraber uzun , saglikli ve mutlu bir omur dilerim.

Aminn bitanem Allah razı olsun:)

Maşallah ya ne güzel Allah analı babalı büyütsün. bizlere de bol dua et. sağlıklı uzun ömürler dilerim

Allah razı olsun:) Ediyorum bitanem, hepiniz sağlıkla kurtulun inşallah:)

Çok sevindim canım hayırlı olsun Kurtulmuşsun darısı bizlerin başına inşallah

Allah razı olsun bitanem, hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah:)

anammmmmmm dogurdun mu kızzzzz, daha vardı sankı ınanamıyorummmmm cok sevındım cokkkkk. allah yardımcın olsun, saglıkla ınsallah benım ıcınde kokla yavruyo.

Doğurduuuummmmm evet:) Gerçi şöyle doğal yoldan çatır çatır doğuracaktım ama olmadı:) Koklamaz mıyım, doyamıyorum zaten sıpaya. Uyurken özlüyorum onu:)

canım gözün aydın ne güzel bir haber verdin bize, gözlerim doldu okurken.. sağlıkla büyüt yavrunu..ayy darısı da bize artık :)

Teşekkür derim bitanem:) Allah hepinizi bir avazda kurtarsın inşallah:) Doğurun artık oğlumun kardeşlerini:)

Allah razı olsun canım... Aynen ben de kendimi yeni mezun gibi hissediyorum:)

Siz hep pozitif mesajlar verdiniz burada ; çok sevindim iyi olmanıza; allah analı babalı büyütsün;

Teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için. Pozitif olup insanlara bunu yansıtabildiysem ne mutlu bana. Darısı başınıza inşallah, sağlıkla alın kucağınıza...

Ay çok şaşırdım hayırlı uğurlu olsun cnm....

Ben de:) Sağol bitanem:)

Hayalperdesiiii sen de doğum yaptın demek çok sevindim hayırlı olsun. Ben çok garip duygular içindeyim salı günü Allah sağsalim çıkmayı nasip ederse doğuma gireceğim.Ama aklım karman çorman korku heyecan herşey var bu işin altından kalkabilecek miyim bir bebeğin sorumluluğu tamamen ben de...tam aile olacağız eşimle yeni bir hayat... hem çok merakla hem de biraz endişelenerek beklemedeyim hayatı çok yoğun yaşayan biri olarak yeni hayatıma dilerim çabuk uyum sağlarım

Yürümek çok faydalı tabi ama evde de bol bol hareket etmekte çok faydalı canım. Benim doktorum yer silermiş gibi çömelme hareketinin Doğumu çok kolaylaştırdığını söyledi. Son haftalar hareketsiz kalmamak Lazım.

Aaa saskınımm. Hayırlı ugurlu olsın canıım. Allah saglıkla buyutmeyi nasip etsin inşallah. Darısı bize :))

Ben de çok şaşkınım hala:) Amin bitanem darısı başınıza:)

Kızımmm nasıl bir 6. his buuuuu şaşkınım vallahi:) Amin bitanem, sizler de alın tospaalarınıza kucağınıza sağlıkla:)

Canım benim çokk sevindim gözünüz aydın. Maşallah herşey yolunda gitmiş. Bebek de sen de iyisiniz önemli olan bu . Sen normale çok şartlamıştın ama olsun doğum şekli değil sonuç önemli:))

Sağolasın bitanem:) Evet gerçekten çok şartlamışım kendimi ama nasip olmadı, hayırlısı böyleymiş. Oğlum sağlıklı ya gerisi boş:)

Hayalperdesi canim Allah anali babali buyutsun ,masallah bebisine ne guzel de emiyormus :) darisi bize ins.

Amin bitanem, darısı başınıza inşallah:)

Sağolasın bitanem, öyle tatlı oluyor ki bu tospaalar, böylesini hayal bile edemezdim:)

hayırlı olsun canım ya çok şaşırdım, gözün aydın sağlıcakla büyüt bebeğini....

İnan ki ben bile hala şaşkınım:) Amin canım benim:)

Canımmm Allah razı olsun:) Darısı başına inşallah...

Doğumun her türlüsünde biraz acı var elbette, emeksiz ekmek olmaz derler:) Sezaryenim epidural oldu benim. Anestezi uzmanı çok candan ve harika bir kadındı. Ameliyathane ekibi de öyle. Epidural yapılırken sinek ısırığı kadar bir ağrı oluyor. Abartmıyorum çünkü ben iğneden korkarım:))) Geri kalanında zaten hiçbir şey hissetmiyorsun. Karnımda dokunuşlar hissediyordum sadece, o esnada anestezi uzmanı daha başlamadılar elle kontrol ediyorlar pozisyonunu diyordu. Ama daha cümlesini bitiremeden eşime dönüp gördünüz mü oğlunuzu dedi:))) Meğer bitmiş her şey. Yani kandırıldım:) Oğlum o an bastı yaygarayı:))) Gerisi hayal gibi zaten:))) Sonrasında hiç sıkıntı yaşamadım. Oğlum 2'de doğdu, akşam 9'da hemşireler kaldırıp yürüttü. İlk yürüyüşten sonra kendim sık sık kalkıp yürüdüm. Önemli olan şu ki sürekli yatmak ya da sürekli ayakta durmak iyi değil. Vücut eski dengesine yavaş yavaş dönmeli. Her geçen gün biraz daha rahat hareket ettiğini fark ediyorsun zaten... Gazını çıkardın, idrarını da yaptın mı gerisi kolay:) Bir de doğum esnasında seni sakin tutacak bir ilaç veriyorlar. O yüzden gerginlik, heyecan ya da korku olmuyor:)

Ama unutmadan sezaryen sonrası balgam birikmesi ve buna bağlı öksürük olabiliyor. O yüzden doktorunla bu konuyu konuş ki öksürük önleyici ilaçlardan kullanman gerekebilir. Öksürmek ilk zamanlarda biraz zor olabiliyor çünkü. Allah yardımcın olsun:)
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün.. sıra bizede gelsin artık

Amin canım benim:) Ben sıramı savdım darısı başınıza:)

Son düzenleme:
Hayalperdesi Allah analı babalı büyütsün. Bol bol kokla kuzuyu bizim için. Darısı bizim Başımıza artık :)

Hayalperdesi canım gözün aydın Rabbim hayırlı evlat eylesin :) ne tatlıdır kuzucuk

Sağolasın bitanem:) Hem de ne tatlı, insanın inanamıyor anne olduğuna, hayal gibi:)

Kizlar merhaba 2 gun once prensesimi kucagima aldim rabbim sizlerede nasip etsin:))

Allah analı babalı büyütsün canım benim:) Gözünüz aydın:))

Ay cnm benim gozlerin aydin olmus cok sevindim, güle güle buyut oglusunu,normal yada sezaryen hic farketmez bebislerimiz saglikli olsunda, cok duygulandim, darısı sabirsizlikla bekleyen tum hamislerin basina inşallah.

Allah razı olsun kuzucum:)) Öyle tabi önemli olan yavrularımıza sağlıkla kavuşmak. Riskli bir durumda sezaryen bir nimet gerçekten:)

Teşekkür ederim bitanem:)

Arkadaslar bu epidural sezeryanda belden vurulan igne acitiyormu?veya sezwryanda hangisi daha iyi.ben normal doguramam cok korkuyorum.

Abartmadan ve iğneden deli gibi korkan biri olarak söylüyorum ki acıtmıyor:) Acıyacak mı çok diye sorarken kadın iğneyi batırınca nasıl yani bu kadar mı demişim:)

kasılmadan daha çok adet sancısına benziyor canım, gittikce şiddetlenmesi de başka bir belirti... hadi hayırlısı....

canım doğum sancısıysa düzenli gelir sancılar dakika tut istersen ve belindende sancı vurur hafif olan adet sancısı şiddetlenir sen gene git bi acile eğer doğumsa allah yardımcın olsun canım
gittim geldim arkadaşlar,bebek iyi suyu iyi kalp atışı iyi ve nst de sancı yok, ama bn artik ağrı çekmekten halsiz kaldım, Dr sancin artar suyun vesaire gelirse gel dedi. geldiğimden beri suyun altindayim sıcak su rahatlatiyo.
doğum yakinmi uzakmi! eğer uzaksa bu ağrıyla nasil yaşanır

Valla var bu hatunda bir şey:)) Hafta sonuna kadar doğuracaksın demişti, doğurdum:)))

Canımmm, meleğimmmm:) Allah razı olsun... Önemli olan sonuç değil mi:) Evet normali çok istiyordum ama önemli olan oğlumu sağlıkla kucağıma almaktı o da oldu çok şükür:) Rabbim hiçbir kadını annelik sevincinden mahrum etmesin inşallah... Sen de Meryem'imizi sağlıkla al kucağına inşallah:))

İnşallah hayırlı bir şekilde doğum yapmışsındır bitanem, geriden takip ediyorum da:)

Ayy hayirli olsun arkadaşım. Bende burda her dogum haberi aldigimda duygulaniyorum. Allahim anali babali büyütsün. Bu arada cok takip edemedim diger doğum yapan arkadaslarimizida hayirli olsun. Darisi bizlerin basina..
Allah razı olsun kuzum:) Allah sana da kolay doğum nasip etsin inşallah:)

@Efsa Hayalperdesi kızlar gözünüz aydın Allahım anali babalı büyütmek nasip etsin uzun ömürler versin :) darısı bekleyen arkadaşlarımızın başına :)

Sağolasın kuzummm:)

Canım benimmmm Allah razı olsun:) Rabbim sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... Öpmez miyim, bal gibi oluyormuş evlat:) Perşembe doğum yaptım cuma günü evimize çıktık hemen kuzum çok şükür:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…