Rabbim kolay doğum nasip etsin, sağlıcakla al yavrunu kucağına....kızlar sabah sezeryana giricem bana da dua edin sağ salim kurtulalım bebişle
ayy yuruyenlere cok imreniyorum masallah canim ne guzel yuruyomussun ins. kolaylikla dogurursun bn evde hep ayaktayim 4 haftadir izinliyim ama hic oturamadim desem yeridir fakat yuruyus yapamadim ins hareketli olmamin doğuma faydasi olur alttan da dr hic bakmadi dogum icin de sanci. olunca gel dedi bakalim ne olcakCanım tarihlerimiz yakın. Ben de doğurmadım daha. Bu aralar çok giremedim kk ya. Dün çatı muayenem oldu. Çok rahat normal doğum yaparsın dedi doktor. Vajinal ultrasonla rahim açıklığına baktı ama hiç açılma yokmuş. en az 1 hafta daha bekler dedi. Haftaya Cumartesi tekrar kontrolümüz var bakalım bir değişiklik olacak mı. Hamileliğimin başından beri düzenli yürüyorum. 2-3 haftadır da 1 saatten 1,5 saate çıkardım Süreyi ama kızım içerde gayet mutlu sanırım inmiyor Aşağıya :)
Çok sevimdim inan Rabbim sizi hep daim etsin CNm..kizlar Allaha binlerce şükürler olsun bebeğimi bugün hastaneden cikardik benim için düğün bayram bugün ben asil bugün anne oldum.bebeğim dünyaya geleli 9 gün oldu annesinin memesiyle bugün tanisti nazil emdi anlatamam.Allah herkese bu duyguyu yasatsin Doğum yapmayan arkadaşlar Allahin izniyle saglikli bir şekilde yavrulariniza kavuşun inşallah.
Allah yardımcın olsun CNm dualarımda olucaksın inş.kızlar sabah sezeryana giricem bana da dua edin sağ salim kurtulalım bebişle
Ayni durumdayiz canim. Bugun beni deli etti, esime de dedim bu bebek beni oldurecek diye. Hareket etti ama binbir nazla hala daha ayni.daha cumartesi gittim hemende gitmek istemiyorum ilçeden başka ilçeye geçiyorum doktoruma gitmek için
ama böyle devam ederse yarına kadar ilçedeki hastanede nstye girerim sonuca göre giderim
sonunda öldürcek bu bebek beni o böyle hareket etmedikçe ömrümden ömür gidiyo
sabredez canım mecbur bende uzanıp takip edecektim sözde eşim gelince yürüyüşe çıkalım dedik 45 dakika falan yürüdüm yeni geldik bakalım hareket edecekmi bu gece beyefendiAyni durumdayiz canim. Bugun beni deli etti, esime de dedim bu bebek beni oldurecek diye. Hareket etti ama binbir nazla hala daha ayni.
Canim.allah yardimcin olsun.gercekten isin cok zor.heleki bu halinle.bozma moralini bak sen uzuldukc yavrunda uzuluyor etkileniyor.Sen yavrunu dusun esin beyfendiyede soyle aramizin bozulmasini cok istiyorsan gideriz diye konus.bakma hepsi ayni bunlarin bi senin kocan degil yani.boyle davranarak bisey yaptiklarini saniyorlar.Elini hic birseye surme.nasil oraya gitmek istiyorsa oylede hersyi planlasin Uzme tatli canini.Kizlar benim ev sorunum vardi hatirlarsaniz. Az once alttaki komsu geldi evi onlar aliyormus. Ev sahipleri de kistan beri cikin diye zorluyormus ben oturcam diyormus. Bunlarda gelmiş bizim kapıya biz aliyoruz evi haberiniz olsun demeye. Hamile oldugumuda biliyorlar mayis haziran diyorlar. Esimde basladi zaten ben durmayacam da gidecem de demeye. Ne bu benim cektgm su son gunlerde yaa. Istemedigim semte annesigile yakin yerlere gtmekten bahsedip duruyor. Daha ölsem buralarda oturmam sen kal o zmn diyor. Ben ne yapacam simdi. Istemedgm yerde annesigilin burnunun dibinde nasil oturcam zaten gurbetteym kimsem yok burda. Ben nasil bas etcem bebek gelmek uzereyken hemde. Psikolojim suan altust oldu. Oysa aksama kadsr ne kadar iyiydik. Simdi oturdum agliyorum o da herseye agliyorum diye kiziyor herzaman benm dedigim oluyormuş simdi aglasamda bisy farketmezmis bu sefer istedigim yerde ben oturcam diyor. Ne kdr talihsiz bi insanmisim ya. Su gunlerimin hevesini ben bu sekildemi cikaracaktim.
Kızlar suyum geldi hastanedeyim nolur dua edin bana( çok korkuyorum
Canim benim gozun aydin. Cok sukur sen de minik beyimiz de saglikla kurtulmussunuz. Masallah ikinize de. Bundan sonra rabbim agiz tadiyla bebegini buyutmeyi nasip etsin. Esinin ve ailenin de gozu aydin. Darisi gun sayan annelerimizin basina :)
Hayalperdesi Amanin kiz Ayy hayirli uğurlu olsun saglikla hayırlısıyla analı Babalı büyütmek nasip olsun insallah...
Sağlığınız yerinde mi?
Cnm çok sevindim adına hayırlısıyla güzel günler görün ınş
Oyy masallah size tatlim ben olsam bi anda doguma girecek olsam ben de sok olurdum haklisin:) Allahim hakkinizda hayirlisini nasip etmis cok sukur ikinizde iyisiniz cok sevindim canim cok guzel bi haber bu insallah bi an once toparlanip eve cikarsiniz:)
Allah yardimcin olsun canim korkma dua et sen de insallah sagsalim ikinizde cikarsiniz bizi de habrdar et olur mu musait olunca
Canim oglun surpriz yapmis ne guzel. Hayili olsun gozunuz aydin.Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah. Oglunla beraber uzun , saglikli ve mutlu bir omur dilerim.
Maşallah ya ne güzel Allah analı babalı büyütsün. bizlere de bol dua et. sağlıklı uzun ömürler dilerim
Çok sevindim canım hayırlı olsun Kurtulmuşsun darısı bizlerin başına inşallah
anammmmmmm dogurdun mu kızzzzz, daha vardı sankı ınanamıyorummmmm cok sevındım cokkkkk. allah yardımcın olsun, saglıkla ınsallah benım ıcınde kokla yavruyo.
canım gözün aydın ne güzel bir haber verdin bize, gözlerim doldu okurken.. sağlıkla büyüt yavrunu..ayy darısı da bize artık :)
Canım çok sevindim Allah analı babalı büyütmek nasip etsin. Sağlıklı uzun mutlu bir önrü olsun bebeğinin. Darısı başımıza inşallah senide mezun ettik :)
Canım stres yaçapma hakkında hayırlısı. Bizide bilgilendir merak ederiz
Siz hep pozitif mesajlar verdiniz burada ; çok sevindim iyi olmanıza; allah analı babalı büyütsün;
Ay çok şaşırdım hayırlı uğurlu olsun cnm....
Yürümek çok faydalı tabi ama evde de bol bol hareket etmekte çok faydalı canım. Benim doktorum yer silermiş gibi çömelme hareketinin Doğumu çok kolaylaştırdığını söyledi. Son haftalar hareketsiz kalmamak Lazım.ayy yuruyenlere cok imreniyorum masallah canim ne guzel yuruyomussun ins. kolaylikla dogurursun bn evde hep ayaktayim 4 haftadir izinliyim ama hic oturamadim desem yeridir fakat yuruyus yapamadim ins hareketli olmamin doğuma faydasi olur alttan da dr hic bakmadi dogum icin de sanci. olunca gel dedi bakalim ne olcak
Aaa saskınımm. Hayırlı ugurlu olsın canıım. Allah saglıkla buyutmeyi nasip etsin inşallah. Darısı bize :))
Canimmmmmmm cokkkk sevindim.ben sanadeim 6 hissim cik kuvvetli benim.ayyyy asiri mutlu oldum.rabbim sqna ve bebegine uzun omurler versin.kokla benim yerimede bollll bolll.darisi basima dun gecede aklima geldin bugun kesin doguracak dedim dinlen canim hadi.sonra konusuruz uzun uzun.
Canım benim çokk sevindim gözünüz aydın. Maşallah herşey yolunda gitmiş. Bebek de sen de iyisiniz önemli olan bu . Sen normale çok şartlamıştın ama olsun doğum şekli değil sonuç önemli:))
Hayalperdesi canim Allah anali babali buyutsun ,masallah bebisine ne guzel de emiyormus :) darisi bize ins.
Canım benim çok sevindim tosbana kavustun demek ki bizim yerimize de kokla oğluşunu :) Rabbim sağlıcakla mutlu bir şekilde büyütmeyi nasip etsin.
@AdasuU- canım Allah yardımcın olsun sağlıcakla kavuş miniğine
Benim tosun da gelse keşke ama çok var sanki ne sancı ne su hiç birşey yok yerinden çok memnun kendileri :)
hayırlı olsun canım ya çok şaşırdım, gözün aydın sağlıcakla büyüt bebeğini....
inanmıyorum ya çok şaşırdım ve sevindim hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün canım ben de bugün nst için gidicem pazartesi sezeryan günümüz korkularım var vaktin olursa sezeryan konusunda rahatlatırmıısın bizi:) gerçi mesajından rahat geçtiği anlaşılıyor kurtuldunuz ne güzel darısı başımıza
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün.. sıra bizede gelsin artık
Hayalperdesi Allah analı babalı büyütsün. Bol bol kokla kuzuyu bizim için. Darısı bizim Başımıza artık :)Hayırlı akşamlar canlarım... Doğumdan sonra topiğe uğrayamadım. Perşembe 13.3'0'da sezaryene girdim, cuma günü öğlen eve çıktık çok şükür. Oğlum da ben de iyiyiz. Sizleri özledik:) Geriden okuya okuya size yetişeceğim inşallah. Keyifli sohbetler:)
Amanınn şimdiye doğurmuşsundur çoktan bebeğim:)) Geriden okuya okuya geliyorum bakalım:)
Allah razı olsun canım benim:) Çok şükür sağlıkla aldım yavrumu kucağıma:) Darısı doğurmayanlara artık:)
Sağolasın bebeğimmmm:) Darısı başına:) İyiyiz çok şükür, evimizdeyiz:)
Allah razı olsun canım benim:))
Sorma, ne yapacağını bilemiyor insan. Ne sevinç ne üzüntü, salak gibi oldum:) Ama çok şükür atlattık bunu da, evimizdeyiz şimdi mis kokulumla:) Darısı başına bitanem benim:)
Aminn bitanem Allah razı olsun:)
Allah razı olsun:) Ediyorum bitanem, hepiniz sağlıkla kurtulun inşallah:)
Hayalperdesi canım gözün aydın Rabbim hayırlı evlat eylesin :) ne tatlıdır kuzucuk
Kizlar merhaba 2 gun once prensesimi kucagima aldim rabbim sizlerede nasip etsin:))
Ay cnm benim gozlerin aydin olmus cok sevindim, güle güle buyut oglusunu,normal yada sezaryen hic farketmez bebislerimiz saglikli olsunda, cok duygulandim, darısı sabirsizlikla bekleyen tum hamislerin basina inşallah.
Cok sevindiiiim :) saglikla buyut insallah
Ben dusunuyorum canim bi terslik olmazsa yaptiricam.
Canim benim korkma dua et. Saglikla kucagina almissindir insallah. Bekliyoruz guzel haberlerini.
Amin canim rabbim kolaylik versin insallah.
Hayirli olsuun :) saglikla huzurla mutlulukla buyutun insallah.
Arkadaslar bu epidural sezeryanda belden vurulan igne acitiyormu?veya sezwryanda hangisi daha iyi.ben normal doguramam cok korkuyorum.
Canım saglıcakla bebesine kavusursun insallah Allah yardımcın olsunkızlar sabah sezeryana giricem bana da dua edin sağ salim kurtulalım bebişle
kasılmadan daha çok adet sancısına benziyor canım, gittikce şiddetlenmesi de başka bir belirti... hadi hayırlısı....
gittim geldim arkadaşlar,bebek iyi suyu iyi kalp atışı iyi ve nst de sancı yok, ama bn artik ağrı çekmekten halsiz kaldım, Dr sancin artar suyun vesaire gelirse gel dedi. geldiğimden beri suyun altindayim sıcak su rahatlatiyo.canım doğum sancısıysa düzenli gelir sancılar dakika tut istersen ve belindende sancı vurur hafif olan adet sancısı şiddetlenir sen gene git bi acile eğer doğumsa allah yardımcın olsun canım
bn geldim canım, ağrılarım devam ediyor ama düzenli değil. simdilik doğumla ilgili bir durum yokCanım hayırlı haberlerle dön
Bence bir doktora git bu kadar az hareket varsa canım riske atma
Korkulacak birsey yok herseye değer bence bunca insan dayanmış sende dayanırsın... Duydum ki dediklerin çıkıyorMuş söyle bakalım ben ne zaman doguracagim. Bak Hayalperdesi ne bu hafta doğurur sun dedin hatun pat diye doğurdubana da söyle dogurayim artık herkes benden bıktı doğur artık kurtulalim diyorlar
Canım çiçeği burnunda güzel annem çok sevimdim Ahmet Kağan'a kavuşmana , nasipte bu şekilde doğum varmış demek sağlık olsun inş. Hayırlı uğurlu olur sağlıcakla büyüsün delikanlı. Çok duygulandım okur okumaz tutamadım göz yaşlarımı her bir doğum büyük bir Bayram oluyor bana Rabbim hepsini bize bağışlasın inş . Seni çok çok tebrik ederim .
kızlarr hastanedeyim, dün geceden beri hafif sancım vatdı, dr baktı bir cm açılmam varmış, şimdi nst bekliyorum bakalim orda ne çıkacak.... bu arada en geç yarına doğum bekliyoruz :) bana da dua edinn, çok canım yanmasın...
Allah razı olsun kuzum:) Allah sana da kolay doğum nasip etsin inşallah:)Ayy hayirli olsun arkadaşım. Bende burda her dogum haberi aldigimda duygulaniyorum. Allahim anali babali büyütsün. Bu arada cok takip edemedim diger doğum yapan arkadaslarimizida hayirli olsun. Darisi bizlerin basina..
@EfsaHayalperdesi kızlar gözünüz aydın Allahım anali babalı büyütmek nasip etsin uzun ömürler versin :) darısı bekleyen arkadaşlarımızın başına :)
Canım arkadaşım yaa çok sevindim.inan sanki kendim aldım yavrumu kucağıma o kadar heyecanlandım.analı bablı olsun küçük prensimiz teyzelerinin yerine gıdısından öp.rabbim hayırlısıyla evinizede çıkmayı nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?