2015 Nisan Anneleri

Canım benimde kayinvalidemle annem yanimdaydi.kayınvalide gitti annemde perşembe gidecek sezeryan doğum yaptım dikişleri aldirdim ama hala sagima soluma yatamiyorum.egilemiyorum.ne zaman tam olarak iylesirim bilmiyorum.tek kalicam yani.ama çok ağladım kayınvalide gittiğinde:-(annelik çok başka herşeye duygulaniyorsun.sen kaç güne iylestin tam olarak

Kızlar meraba pek takip edemiyorum doğum yapan varmı bilmiyorum doğum yapanlar hayırlı olsun bekleyenler saglikla alsınlar inşallah bizde yoldayız oğlumu aldım çok şükür ben bugun doğum yapmış oldum bebegime hasret giderip sık sık yazarım lohusa depresyonuna girenler ailevi sorunlar yaşayanlar var allah yardımcınız olsun sadece Bebeğinizi sağlığını düşünün kızlar bundan önemlisi yok benim aklımdan neler geçiyodu bi bilseniz.ssadece bebegimi düşündüm sağolsun tanıdıklar komşular hepsi sordu onların desteği vardı iyiki kendimi onların sayesinde toparladim

Annem kaldı yanimda kizkardeslerm ve babam gittiler memlekete. Ama ne gidis kizlar. O kdr ağladım ki. Annemler sutun kesilir geri vurur yapma dediler ama o kdr zorduki bu yolcu edis. Herkes ağladı babam bilr farkli sarıldı bu sefer o bile agladi. Hayatim boyunca ben onun o yuzunu unutmam daha. Simdi bile gozumun onune geldikçe agliyorum ben. Sabah da esim okula gtti mesajla yazstk baya bi uzun. Evde insanlsr olunca konusamiyorsunki. Yazdik yazdik yazdik. Evmden gtsnlrr gelmesinler dedi. Hemde benm o babama anneme. Bebegimn besiklerini dolaplarina varana ksdar yapan babam bu evden agkayarak gitti.onun tek bi cop bile almayan ailesi kiymetli oldu da isimleri konulmadi diye boyle seylere laik görüldü benm ailem. İstemiyorsan bende gidiyim diye yazdm sabah mesajda. Ben bunlari cekmek zorunda değilim yeter dedim. Sen istedin diyor bana. Az oncede teyzesiyle telde konusurken duydum. Diger odadan. Demekki isim konusunu soruyornonlar buda burdsn amaan bos beles konusuyorlar falan diyordu. Bi zaman gecsin ustunden ben bunlarin hesabını bsoracam gibi laflar ediyordu tamda anlayamadim. Ben ne yapmam gerekiyor artk bilmiyorum bütün gemileri yakıp gitsem mi burdan bebegimle.

13 nisanda dogum yaptim cnm yarin 2 haftalik olucaz ama kendim bakamiyorum hala 2 saatte bir uyandiriorum sarilik geciriyor oglum.ins. toparlayip kendin bakabilirsin

Canım ilk gunlerde oglum tam bosaltamıyodu sutu benim göğsumde oyle oldu dus alıp güzelce sagdım gecti

Hakkinda hayirlisi olsun cnm,hamileliginde isim konusu gecmedi mi hic.ewliligindeki tek sorun buysa cnm isim icin bu kdr da kopmayin birbirinizden

Canim gozun aydin.Bugun sizin icin cok mutlu bir gun insallah bebegin evinize nese, mutluluk ve bereket getirir. Guzel bebeginin de omru uzun , saglikli ve mutlu olsun. Tekrar gozunuz aydin, yasadiginiz son uzuntu bu olsun.

Yaşadıklarını zor bir imtihan olarak görmeye çalış cnm en azından bebeğin için bu ihtimali tanı. Senin arkanda kapı gibide ailen var sen şanslı olan tarafsın bırak Allah katında onlar vereceği hesabı düşünsünler Daha lohusa bir anneye bunları yaşattıkları için

Canim yasadiklarin ozellikle boyle bir zamanda altindan kalkilir gibi degil.Oncelikle sakin ve sabirli ol bence. Bazen gemileri yakip gitmek kolay ama iyi dusun mutlaka. Sonrasinda pisman olacagin seyler yapma cunku bir bebegin var artik tek degilsin. Aileni de ezdirme, kendini de ama hersey icin iki kere dusun bence. Cok haklisin burada yazanlari okudugum kadariyla ama hayat bazen oyle bir yol ayrimina getiriyor ki insani gitmek mi zor kalmak mi? Ve sen herseye ragmen bebegin icin kuvvetli olmalisin, hem dik , hem de magrur olmalisin. Herseyi allaha birak canim, cok zor biliyorum ama bu sinavi insallah boyle atlatirsin. Sana ve guzel bebegine sevgiler... (Bir de canim isine karismak gibi olmasin,kimse senin hayatini yasamiyor ve sartlarini bilmiyor. O yuzden yazdiklarim icin kusura bakma en dogru karari sen bilirsin.)

Sagol canım yazdklarn icin. Sakin olmaya calisiyorim Bebeğimi dusunuyorum ama katlanilacak gibi olmadigi zamanlar oluyor. O zmn istr kopuyor hersey. Sabir diyorum ama korkuyorum kendimden

Gecmis olsun Canım cok sevindim taburcu olmanıza

Kizlarr göğüsleri yara olmayan varmi? Varsa onceden ne onlem almistinizzz? Bende şimdiden onlem alip biseyler gerekiyosa kullanmak istiyorum daa. Ne yapmam lazimm
Merhaba :) ben lansinoh krem i 1 ay önceden kullanmaya başladım , 1 haftadirda her emzirmeden sonra önce karbonat li suyla siliyorum sonra üzerine lansinoh sürüyorum ve pedi kapatıyorum. Hastanede hep göğüs kalkanı kullandım sadece ilk 3 gün biraz yara oldular şimdi bişeyim yok umarım ilerde de olmaz :) bide en önemlisi kuru tutmakmis ben açık tutuyorum bi süre emzirdikten sonra iki gogsude hem hava alıyor Hem kurumuş oluyor

iyi aksamlar kizlar benim bebis yarin 1 aylik olacakAllahin izniyle dogdugundan beri emzigi hic almadi alistiramadik siz ne yaptiniz emzige alistiran arkadaslar nasil yaptiniz
Avent in 0 aylık emzigini almıştım canım ben eve geldiğimız gün sutume sürüp verdim tutamiyor tam ama tutabildigi zaman keyifli emiyor Belki emzikle ilgilidir

Kızlar yalnız bakmak için korkanlar var benden destek alabilirsiniz :) ilk çocuğum , annem 4. Günümde gitmek zorunda kaldı işyerinden cagirdilar, eşim salı ise dönüyor, kV ve görümce 5 dk mesafede sadece sevmek için geliyolar gelip bide saatlerce çocuğu kucaktan dusurmeyip gidiyo lar bide ihtiyacın olursa ara diyolar Hayır gelip bişey yaptiginiz mi var niye ariyim acaba yani daha dikislerim alinmadan bebegime yalniz bakmaya başladım tabi esim Çok destek Allah razı olsun ama oda gidiyor işte 2 güne kaldım 1 haftalik lohusa halimle yalnız :) alisiyosunuz merak etmeyin zaten insan oldugunda daha fena devamli herkes herseye karışıyor insana fenalık basıyor. Tabi herkesten biraz daha fazla uykusuz kalıyorsun ama olsun bebeğe güzel bakiyimda hiç uyumiyim gerekirse korkmayın yani hiç daha dikislerimin ağrısı geçmedi ama bebegime tek bakıyorum üstelik hiç ama hiçbişey bilmiyorum

Normal doğum olup dikişi olanlar var mı bu dikişler ne zaman geçiyor? Oturamıyorum kalkamıyorum bu kadar sızlaması normal mi? Her an ayrıldı sanıyorum

Normal doğum olup dikişi olanlar var mı bu dikişler ne zaman geçiyor? Oturamıyorum kalkamıyorum bu kadar sızlaması normal mi? Her an ayrıldı sanıyorum

Benim de cok dikisim var, bugun 3. gun ve ben de lavaboya giderken, otururken zorlaniyorum. Buradaki dr'lar bir kac hafta icinde iyilesir dedi. Temiz tutmak (ilik suyla temizleyip kuru tutmak) cok onemliymis. Her hangi bir krem ya da pomat onermediler.

Bugün biraz daha iyiydim 8 gün oldu.15 günden önce cesaret edemiyorum pek tek başıma kalmaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…