2015 Nisan Anneleri

Bu gece de dogurmazsam nisan annesi olamayacağım ya 41. Haftaya giriyoruz, bende hala hic bir belirti yok.. sanki hep icimde yasayacakmis gibi yavrum :)

rezene devamlı içiyorum arada kızıma da veriyorum ama oluyo yine de aynen dediğin gibi oldu bana alıştıuyutup yanında oturursam uyuyo sadece

Kizlar yuruyun mayis annelerine gidelim
Ben facebook grubuna geçtim valla dünden beri napiyim buradaki arkadaşlarımızın hepsi başka bir boyuta geçti, aynı heyecanı yaşayabileceğim birgrup arkadaş bulmaya çalışıyorum orda bile doğuranlar sezeryan için gün alanlar var şaka gibi

Umudumuzu kaybetmeyelim, son gece ve son gün daha bekleyelim, bakarsın olur

Bunu yazdiktan sonra Yalanci mi gercek mi bilmiyorum ama bi sancilar basladi gibi bende

Bnm kizimda bes gündür kabizdi.
Selam arkadaslar. Oglum bugun 14 gunluk oldu. 5 gundur kaka yapmiyor, ama karninda herhangi bi siskinligi ya da rahatsizligi yok. Okuduklarima gore bir hafta 10 gune kadar normalmis ama yine de endiselendim. Var mi boyle bi durumla karsilasan?
bnmkizimda oyleydi bes gun yapmadi bi rahatsizlihida yoktu. Beşinci gun asiya sağlık ocagina goturdugumde aile hekimine sorfum 3 gunden sonra müdahale etmek gerekiyo dedi. Fitil verdi koydum o gun yapti. Her altini acisinda zeytinyağı sur popo deligine dedi. Kurumasin ve kasilmayi sağla küçük dokunuslarla dedi. 2 gundur yine yapmiyo. Bebeklerin sindirim sistemi zamanla gelisiyomus. Fitilede alistrmk istemiyorum. Uc dort gun yapmszsa vericem yine.

Bende varım dogurmayan. 41 hafta bitti. Bu gece süpriz yapmasa yarın suni sanci verecek.. gel artık oğlummm yoruldum beklemekten. Sanki yıllardır hamileyim. Koca bir göbek içinden ne çıkacak merak ediyorum gören ikiz diyo.. 3.olunca daha mı çok çıkıyo bu göbek nedir..

Hayirlisiyla bu gece hepimiz doguralim inşallah.

Canım bu gece bana da uyku yok gibi. Minik sancılar var ama yalancı bence. Onun dışında nedense çok heyecanlıyım nefesimi bile düzenleyemiyorum
Benimki gercek galiba bel agrisiyla beraber devam ediyor. Sancim da artmaya basladi

kızlar hangi bebek sütunu kullanıyorsunuz bebeklerinize ben aptamil sma hero baby den sonra son olarak evolvia yi kullanıyorum digerlerini içtikten sonra kuştu sadece evolviayi kusmadi
Biz evolvia kullaniyoruz canim, hastanede hemsire bunu kullandi.

Kızlar ayin 19 unda Bol suni sancılı normal doğum yaptım 10 saat sonunda aldım oğlumu kucağıma. Çok şükür ikimizde iyiyiz.
Masallah sana, Allah anali babali buyutsun insallah.

Gittim sarılmak istedim ittirdi beni yapma böyle dedim hep böyle mi olacağız bundan sonra dedim bundan sonrası yok dedi. Ne demek dedim Eşim kalbini kırmış artık bizle kalmayacakmış

Alla Alla ne ara olmus o...
Sen yine de devam et boşver
Hatta, tamam ona küstün beni onların karşısında öyle tek başıma bırakma vs diye ajitasyon bile yap bence..
Belli ki o da biraz gönlü yapılsın istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…