- 4 Temmuz 2013
- 1.286
- 1.701
- 168
3 4 dkda bir geliyor. 40 sn 1 dk fln suruyor ama cok dayanilmaz degil. Hastaneyi aradim 2-3 dk olunca gel dediler. Biraz uyumaya calisiyim diyorum :)
Sagolasin cumlemize
Benimki gercek galiba bel agrisiyla beraber devam ediyor. Sancim da artmaya basladi
Anladım canım. Neyse artık dediğin gibi son bir şans olsun eşine. Benimkilere benziyorlar seninkilerde. Ama seninki bir iki kat daha beterlermiş. Allahtan benim eş seninki kadar yapmaz yoksa ondan ve benden cesaret bulsalar seninkilerden beter olurlar. Ne diyim Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın onları. Sen muhatap olma. Mümkünse de konuşma. Bir şey sorarlarsa cevap verisin o kadar. Bu saatten sonra da zaten eskisi gibi olmaz. Onlar bir altın getirirler dünyaya bedel olur biliyorum. Bizimkilerde öyledirCnm ailem de is buraya geldktn sonra yangina korukle gtmk ıstemedi. Yoksa hicbisy gözler i gormez. Maddi olarak yada baska herhngibisyle onlara tabiki mahkum değilim. Suan çalışsmiyorum muhendisim ben ama isten hamilelkten once kpss icin ayrilmstm. Tam geri ise bakiym derken hamilelik oldu. Ama dedgm gibi kesnlkle onlara karsi bi zayt yonum yok istesem restu bende cekerm coktan ama suan bu bebek yuzunden ona bi şans veriyorum. Zsten dedim kendisine. Dun aksam borden bire degsti gelip bebeği sevmeler ikgikenmeler. Ama benm icin bu saatten sonra hic degeri yok ben neler yasadigimu hic unutmsyacm herkese de gerektigi yerde hatrlatcm. Az once aradi bu akssm annesiule babasi gelecklerms. Bisuru sey saydm cnm skkn hala malum. Iyi o zmn soyluyhm gelmrsinler dedi. Yok dedim. Gelsinlerki benm bundan sonraki bes karış suratımi da gorsunler alistrma olur onlar icin. Neyms bebegr altin getireceklerms. Cok da ihtiyacım z vardi baska hicbisy yapmadilar sjmdide bisy olmamis gibi ksrsima çıkacaklar
2-3 dk ya dustu diye geldim hastaneye yolda 5dkya kadar dustu, sadece 1 cm acilmis geri gonderdiler. Daha siddetlenince gel dedilerOhh ne güzel. . 2-3 dk ya düşene kadar neden bekletiyorlarki. Epidural alma Şansın varsa da almaya vakit kalmayabilir. Ben olsam şimdiye hastanedeydim.
Hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Gercek ama ilki gibi bu da uzun surecek anlasilanAy insallah gercektir. Cok merak ettim simdi
Gunaydin herkese <3
Ne mutlu bana o zaman :)
Annen eşine mi kırılmış? Eşin ne yapmış ki? Beraber mi yaşıyodunuz normalde?
Alla Alla ne ara olmus o...
Sen yine de devam et boşver
Hatta, tamam ona küstün beni onların karşısında öyle tek başıma bırakma vs diye ajitasyon bile yap bence..
Belli ki o da biraz gönlü yapılsın istiyor
Aynen cnm sagol destegn icin. Aynen dedgn gibi oldu aksam. Hic konismadm ortaya bikac kere laf soyledm o kdr. Esekliklerini anlarlarsa ne hos anlamazlarsa da yine kendileri bilir. Ama inssn yinede bi ozur bekliyordu onu da yapmadılar hos yapsalarda bisy degsmeyck ama su kadr insanlığmz var dedirtirlerdi o da yokmus.Anladım canım. Neyse artık dediğin gibi son bir şans olsun eşine. Benimkilere benziyorlar seninkilerde. Ama seninki bir iki kat daha beterlermiş. Allahtan benim eş seninki kadar yapmaz yoksa ondan ve benden cesaret bulsalar seninkilerden beter olurlar. Ne diyim Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın onları. Sen muhatap olma. Mümkünse de konuşma. Bir şey sorarlarsa cevap verisin o kadar. Bu saatten sonra da zaten eskisi gibi olmaz. Onlar bir altın getirirler dünyaya bedel olur biliyorum. Bizimkilerde öyledirAman canım ya, eşine düzgünce ve zamanla gerçekleri göstermeye çalış ama bunlar yüzünden canını sıkma artık. Allahlarından bulsunlar.
Bence doğumu fazlasıyla yaşamışsın canım benim. Hiç böyle düşünerek kendini üzme artık. Sen elinden geleni de yapmışsın. Senin bebiş birazcık inatçı ve başına buyruk çıkmış bence :)selam arkadaslar ilk dogimum normal dogimdu ama malesef bu sefer normal doguramadim 16 saat suni sanci cektim 9 cm acilmam oldu dogumhaneye aldilar ama bebek bi turlu gelmedi ve apar topar sezeryana aldilarhala uzuluyorum normal dogurmayi cok istiyordum.dogum yaptigim halde hala kendimi hamile gibi dusunuyorum dogumu yasayamadigim icin
selam arkadaslar ilk dogimum normal dogimdu ama malesef bu sefer normal doguramadim 16 saat suni sanci cektim 9 cm acilmam oldu dogumhaneye aldilar ama bebek bi turlu gelmedi ve apar topar sezeryana aldilarhala uzuluyorum normal dogurmayi cok istiyordum.dogum yaptigim halde hala kendimi hamile gibi dusunuyorum dogumu yasayamadigim icin
Canim bayagi yanmaya basladi ama sancilarin sıklığı azaldi. Tahammul edilebilir hala.Benden tık yok kızlarfahri konsolos canım çok kolay gelsin ve sabır versin... 1 cm açıklık da neymiş ya pöfff... Canın çok yanıyo mu? 2 dk da bire o kadar uzun süre dayanmak çok zor ya
Yok ya hala evdeyim :)fahri konsolos Guzel haberlerini bekliyoruz canim, ins ben bunlari yazarken kucagina almissindir melegini.
Haydaaa sıklığı azalır mıymış öyle? Bence bi kere daha gitsen mi ki doktora? Benişinin hareketlerini hissediyo msn bu arada? Bi de bıçak saplanır gibi mi oluyo sancılar nasıl oluyo?Canim bayagi yanmaya basladi ama sancilarin sıklığı azaldi. Tahammul edilebilir hala.
Yok ya hala evdeyim :)
Yok belimden ve karnimdan vuruyor hem kasiliyor sertlesiyor hem de adet sancisi mi diyeyim garip bir sanci oluyor.Haydaaa sıklığı azalır mıymış öyle? Bence bi kere daha gitsen mi ki doktora? Benişinin hareketlerini hissediyo msn bu arada? Bi de bıçak saplanır gibi mi oluyo sancılar nasıl oluyo?
Canim uyuyakaldiginda cenesinin altına hafifçe bikaç kez bastir uyanırKizlar, bebegim meme emerken 3-5 cekmeden sonra uyuyakaliyor, dogal olarak karni doymuyor. O zaman da mama vermek zorunda kaliyorum. Gogsumde uyuyunca uyandirmayi denemek istiyorum bir de, ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?