2015 Nisan Anneleri

3 4 dkda bir geliyor. 40 sn 1 dk fln suruyor ama cok dayanilmaz degil. Hastaneyi aradim 2-3 dk olunca gel dediler. Biraz uyumaya calisiyim diyorum :)

Sagolasin cumlemize

Ohh ne güzel. . 2-3 dk ya düşene kadar neden bekletiyorlarki. Epidural alma Şansın varsa da almaya vakit kalmayabilir. Ben olsam şimdiye hastanedeydim.

Hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Ben 26 nisanda normal doğum yaptım. Dun kontrole gittik. Doktor korse takabilirsin dedi. Normal dogum yapanlar kac gun sonra korse kullanmaya başladınız bi sikayetiniz varmı

Anladım canım. Neyse artık dediğin gibi son bir şans olsun eşine. Benimkilere benziyorlar seninkilerde. Ama seninki bir iki kat daha beterlermiş. Allahtan benim eş seninki kadar yapmaz yoksa ondan ve benden cesaret bulsalar seninkilerden beter olurlar. Ne diyim Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın onları. Sen muhatap olma. Mümkünse de konuşma. Bir şey sorarlarsa cevap verisin o kadar. Bu saatten sonra da zaten eskisi gibi olmaz. Onlar bir altın getirirler dünyaya bedel olur biliyorum. Bizimkilerde öyledir Aman canım ya, eşine düzgünce ve zamanla gerçekleri göstermeye çalış ama bunlar yüzünden canını sıkma artık. Allahlarından bulsunlar.

Ohh ne güzel. . 2-3 dk ya düşene kadar neden bekletiyorlarki. Epidural alma Şansın varsa da almaya vakit kalmayabilir. Ben olsam şimdiye hastanedeydim.

Hayırlı haberlerini bekliyoruz.
2-3 dk ya dustu diye geldim hastaneye yolda 5dkya kadar dustu, sadece 1 cm acilmis geri gonderdiler. Daha siddetlenince gel dediler
Ay insallah gercektir. Cok merak ettim simdi

Gunaydin herkese <3
Gercek ama ilki gibi bu da uzun surecek anlasilan

Ne mutlu bana o zaman :)
Annen eşine mi kırılmış? Eşin ne yapmış ki? Beraber mi yaşıyodunuz normalde?

Alla Alla ne ara olmus o...
Sen yine de devam et boşver
Hatta, tamam ona küstün beni onların karşısında öyle tek başıma bırakma vs diye ajitasyon bile yap bence..
Belli ki o da biraz gönlü yapılsın istiyor

Sormayın kızlar annem aman yanında dikkatli konuşalım da yanlış anlamasın denilecek kadar alıngan eşim patavatsız diyebileceğin kadar dobra ikisi bir arada çok zor

Aynen cnm sagol destegn icin. Aynen dedgn gibi oldu aksam. Hic konismadm ortaya bikac kere laf soyledm o kdr. Esekliklerini anlarlarsa ne hos anlamazlarsa da yine kendileri bilir. Ama inssn yinede bi ozur bekliyordu onu da yapmadılar hos yapsalarda bisy degsmeyck ama su kadr insanlığmz var dedirtirlerdi o da yokmus.

Benden tık yok kızlar fahri konsolos canım çok kolay gelsin ve sabır versin... 1 cm açıklık da neymiş ya pöfff... Canın çok yanıyo mu? 2 dk da bire o kadar uzun süre dayanmak çok zor ya

selam arkadaslar ilk dogimum normal dogimdu ama malesef bu sefer normal doguramadim 16 saat suni sanci cektim 9 cm acilmam oldu dogumhaneye aldilar ama bebek bi turlu gelmedi ve apar topar sezeryana aldilar hala uzuluyorum normal dogurmayi cok istiyordum.dogum yaptigim halde hala kendimi hamile gibi dusunuyorum dogumu yasayamadigim icin

Bence doğumu fazlasıyla yaşamışsın canım benim. Hiç böyle düşünerek kendini üzme artık. Sen elinden geleni de yapmışsın. Senin bebiş birazcık inatçı ve başına buyruk çıkmış bence :)

Kizlar, bebegim meme emerken 3-5 cekmeden sonra uyuyakaliyor, dogal olarak karni doymuyor. O zaman da mama vermek zorunda kaliyorum. Gogsumde uyuyunca uyandirmayi denemek istiyorum bir de, ne dersiniz?

Normal ya da sezeryan canim onemli olan saglikla kucagina alman bence. Hem keyfi bir sekilde sezeryan yapmamissin ki, sen elinden geleni yapmissin, demek ki boylesi daha uygunmus. Kuzucugunla bugunlerin tadini cikar, takma kafana boyle seyleri. Allah daha buyuk dert vermesin.

Benden tık yok kızlar fahri konsolos canım çok kolay gelsin ve sabır versin... 1 cm açıklık da neymiş ya pöfff... Canın çok yanıyo mu? 2 dk da bire o kadar uzun süre dayanmak çok zor ya
Canim bayagi yanmaya basladi ama sancilarin sıklığı azaldi. Tahammul edilebilir hala.

fahri konsolos Guzel haberlerini bekliyoruz canim, ins ben bunlari yazarken kucagina almissindir melegini.
Yok ya hala evdeyim :)

Canim bayagi yanmaya basladi ama sancilarin sıklığı azaldi. Tahammul edilebilir hala.

Yok ya hala evdeyim :)
Haydaaa sıklığı azalır mıymış öyle? Bence bi kere daha gitsen mi ki doktora? Benişinin hareketlerini hissediyo msn bu arada? Bi de bıçak saplanır gibi mi oluyo sancılar nasıl oluyo?

Haydaaa sıklığı azalır mıymış öyle? Bence bi kere daha gitsen mi ki doktora? Benişinin hareketlerini hissediyo msn bu arada? Bi de bıçak saplanır gibi mi oluyo sancılar nasıl oluyo?
Yok belimden ve karnimdan vuruyor hem kasiliyor sertlesiyor hem de adet sancisi mi diyeyim garip bir sanci oluyor.
Geceden beri durmadan devam etti. Oglumda da azaliyordu oturunca yatinca falan. 41 saat surmustu

Kizlar, bebegim meme emerken 3-5 cekmeden sonra uyuyakaliyor, dogal olarak karni doymuyor. O zaman da mama vermek zorunda kaliyorum. Gogsumde uyuyunca uyandirmayi denemek istiyorum bir de, ne dersiniz?
Canim uyuyakaldiginda cenesinin altına hafifçe bikaç kez bastir uyanır

Benim bebegimin göbeği dustu ama parca kaldi içerde nokta nokta kanaması da var bu aksam doktora gidicez bizde varmı benimle aynı durumda olan acaba tek bakıyorum sorucak kimsem de yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…