2015 Nisan Anneleri

Ben yaptim canim, burada kilosu fazla sezeryana alalim gibi bir durum soz konusu degil. Zaten bilmiyordum da kac kilo oldugunu (ultrasona sokmuyorlar burada). Kesik yapmak zorunda kaldilar (benim de beceriksizligim var cunku itme konusunda cok basarili degildim), dikislerim biraz fazla ama cok sukur bunlar da gececek. Eminim sen de yapabilirsin, hic gozunu korkutma ve bebegine masallah de.

Seni ayakta alkisliyorum, 3 tane ve bu da normal olacak sanirim. Masallah canim, Allah hepimize evlatlarimizla guzel gunler nasip etsin.

Cok gecmis olsun cnm , Allah acilarini göstermesin, okadar cok bekledik ki onlari, umarim bundan sonra korkutmaz seni melegin..

Çok geçmiş olsun , Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın inş. Çok şükür önemli birşeyi yokmuş . Anne olunca öyle artık Yüreklerimiz onlarla beraber Atıcak. Mevlam acılarını göstermez inş

Kizlar bu arada bebegimin ismi ayse ece oldu. Nufus memurunun onunde eesmen ikilem yasadim adama iki kere kagit degistirttim ayse ece olsun yok ece olsn neyse ayşe ece olsn diye. O kayinpeder olacak adamin yaptklsrina karslk ben bunu yapmayacktm ama neyse dedim benim agzima laf vermis olacaklar artk ben bunlari hersefernde yuzlerine vurmazsam. Esime de dedim ayse mayse demem ben ece adi. Sirf orda yazack iste onlards kina yaksin dedim. Hatta hicbsy demesinler gekmesinler sevmesinler de dedim. Zsten oyle diyorduya adam sevmem ece ismiyle falan. Bunları söyledim. Herneyse simdi esim bi değişti gorseniz. Eski halini aldı tatlım diye dolasmalar konusmalar gelip bebegi sevmeye çalışmalar. Iki gun oncesine bak simdikinhalinr bak. Ama ben biliyorum. Kendileri istedi boyle uste cikacam bende yaotiklari terbiyesizlikleri lohisa kadina vicdanszliklarini her sefernde yuzlerine vurmazsam..

Bu arada kendimi cok yenik hissediyorum bu olanlstdsn sonra iki isim koyup dediklerini yapmis olmaktsn cok cok rahatszim aslnda. Bu durumdan biran once kurtulmak istoyorum. Savasi kaybetmiş taraf gibi hissediyorum kendimi

Biri bana ishal in dogum belirtisi olduğunu soylesin ne olur

Dur ben söyleyim.
Evet doğum öncesi vücut kendini hazırlıyor. Bebek aşağı indikce bağırsaklarda baskı yapıyor ve içini boşaltılıyor resmen. Hem doğum anında kaçırma gibi bir durumda olmuyo böylelikle. Rabbim Her şeyi bir düzene oturmuş. .

Sende dogurursan bi ben kalıcam galiba. Nişan 10 gün önce geldi ama hala bişey yok. Kendimi dinlemekten bi hal oldum.((

Seni ayakta alkisliyorum, 3 tane ve bu da normal olacak sanirim. Masallah canim, Allah hepimize evlatlarimizla guzel gunler nasip etsin.

Amin. İnşallah canım. Bi problem çıkmazsa son anda normal olacak. Sezeryan olursa çok zor olur benim için. Üç tanesiyle birden ugrasmak. Hayirlisi bakalim:))

Sezsryen olan arkadaslar kusak ya da korse yaptinix mi? Durumlar nasil? Korse düşünüyorum ama arastirmadim henuz..

40. Haftamin ilk gunundeyim, bir hareket yok. Bir de ikinciler daha cabuk gelir derler, ilki 39+6 da gelmisti. Esimle birlikte olmustum bi gece once ,
Simdi hic oyle atraksiyonlara girecek halim yok. Insallah kendiliginden geliverir

Biri bana ishal in dogum belirtisi olduğunu soylesin ne olur
Ya ben bayadır ishalim ama tık yok
40. Haftamin ilk gunundeyim, bir hareket yok. Bir de ikinciler daha cabuk gelir derler, ilki 39+6 da gelmisti. Esimle birlikte olmustum bi gece once ,
Simdi hic oyle atraksiyonlara girecek halim yok. Insallah kendiliginden geliverir
Aslında birlikte olmak doğumu başlatıyormuş. Eşin sperminin rahmi yumuşatma etkisi mi varmış ne öyle bişi... Bi açıklaması vardı da unuttum. Doğumu başlatmak için yapılabilcekler arasında sayılır cinsel ilişki:) ama gel gör ki ben nasıl yapıldığını bile unuttum

Bizde oda ise yaramadi. Ne ilk de nede simdi

Kucuk bi ihtimal iste, artik hamilelik cok agir geliyor
Bizde oda ise yaramadi. Ne ilk de nede simdi
Bizde de yaramaz muhtemelen. Ama bugun sancilanmaZsam son bi deneyeyim diyorum

Bu arada kendimi cok yenik hissediyorum bu olanlstdsn sonra iki isim koyup dediklerini yapmis olmaktsn cok cok rahatszim aslnda. Bu durumdan biran once kurtulmak istoyorum. Savasi kaybetmiş taraf gibi hissediyorum kendimi
Canim sen kendini niye yenik hissediyorsun ki,sayet ismi koymayip esinle ayrildigini dusunsene asil o zaman yenilecektin... isim koymaktan bisi olmaz ece dersin kizina olur biter yaptiklariyla kalir esin ve ailesi

Günaydın canlar özlüyorum sizi fırsat buldukça okuyorum yazıları ama oğlusumdan çok vakit bulamıyorum tüm Dünyam oğlum oldu çok çok güzelmiş evlat sevgisi .. Allah bağışlasın bu minikleri bize inş çok az kişi kalmış doğum yapmayan hayırlısıyla kucaklarına alsınlar inş

canım sakin öyle düşünme kızının adı çok güzel olmuş hayırlı olsun adiyla yaşasın inşallah :) artık bunlari düşünme :) kızımın adasini öpüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…