Ben de doğuramayanlardanım. Dün doktora gittik ve daha bi hafta bekler gibi dedi. Bebeğim şimdiden 3800. Doğumda 4ün üstünde olacak. Bizi biraz zorlucak dedi. Hep normal istedim ama şimdi tırsmaya başladım. Var mı 4ün üstünde normal doğum yapan?
amin..
İnşallah benimde öyle olur. Bende ilkini epiduralle normal Doğurdum. Gerçekten yavaşti. Hemde ilk olunca 30 saat sanci dan sonra oldu. İkincide epidural almaya vakit kalmadı. Ve doğumun ne olduğunu anladım resmen. Dogururken neden bagiriyorlarmis öğrendim :)) bakalım bu sefer ne yaşayacağız. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucagimza almayi nasip etsin inşallah.
Cok gecmis olsun cnm , Allah acilarini göstermesin, okadar cok bekledik ki onlari, umarim bundan sonra korkutmaz seni melegin..Kizlar dun aksam az daha korkudan olecektim. Bebegim emzirmek icin uyandrmaya calstm cok uyuyordu. Uyamak bilmedi neler neler yaptım. Topugunu mincikladm aldm kucagima burnunu sktm agzini sktm altini actm hersyi yaotm ama cocuk da tik yok. Annem de sasirdi aldim kucagima nefes almasina bakiyorm hic ses yok basladm ağlamaya. Hic bisy gozum gormedi esm de isten yeni gelmsti tam. Sezeryn halimi yarami beremi unttm hemen ustumu drgdtrmd aldık acile daha bakamiyoruz bile hareket ediyormu rtmiyormu diye. Gotrduk cocuk acile aldi hemsireler soydu bu basladi aglamaya ama nasil ağlıyor. Ee annesi uyaniyorya iste dediler . İnanın demekki boyle bisymis evlat sevgisi. Acisi demekki nasl kötü bunu tahmn edebiliyorum artk cnmdsn can gtti sandim. Sarikigina baktilar 10.75 cikti. Sekeri de dusmemis. Ama o bizi kandirmaca neydi oyle sebebini bilmiyorum inanilmaz korkuttu
Çok geçmiş olsun , Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın inş. Çok şükür önemli birşeyi yokmuş . Anne olunca öyle artık Yüreklerimiz onlarla beraber Atıcak. Mevlam acılarını göstermez inşKizlar dun aksam az daha korkudan olecektim. Bebegim emzirmek icin uyandrmaya calstm cok uyuyordu. Uyamak bilmedi neler neler yaptım. Topugunu mincikladm aldm kucagima burnunu sktm agzini sktm altini actm hersyi yaotm ama cocuk da tik yok. Annem de sasirdi aldim kucagima nefes almasina bakiyorm hic ses yok basladm ağlamaya. Hic bisy gozum gormedi esm de isten yeni gelmsti tam. Sezeryn halimi yarami beremi unttm hemen ustumu drgdtrmd aldık acile daha bakamiyoruz bile hareket ediyormu rtmiyormu diye. Gotrduk cocuk acile aldi hemsireler soydu bu basladi aglamaya ama nasil ağlıyor. Ee annesi uyaniyorya iste dediler . İnanın demekki boyle bisymis evlat sevgisi. Acisi demekki nasl kötü bunu tahmn edebiliyorum artk cnmdsn can gtti sandim. Sarikigina baktilar 10.75 cikti. Sekeri de dusmemis. Ama o bizi kandirmaca neydi oyle sebebini bilmiyorum inanilmaz korkuttu
Evet olabiliyor CNm bazı annelerde isal söz konusu ama daha çok ağrısı ile ilgili söylemler var. Hayırlısı olsun inş. Rabbim sağlıcakla kavuştursun .Biri bana ishal in dogum belirtisi olduğunu soylesin ne olur
Biri bana ishal in dogum belirtisi olduğunu soylesin ne olur
Seni ayakta alkisliyorum, 3 tane ve bu da normal olacak sanirim. Masallah canim, Allah hepimize evlatlarimizla guzel gunler nasip etsin.
Konusma bence zaten git saril op yeter... sen bikar misin yavrundan? Gonul koyar hepdi o...Canım benim başınız sağolsun Allah sabır versin bu aralar pek konuşamıyorum annemle bıktı bendendemin başka sebeple kavga ettik
Ya ben bayadır ishalim ama tık yokBiri bana ishal in dogum belirtisi olduğunu soylesin ne olur
Aslında birlikte olmak doğumu başlatıyormuş. Eşin sperminin rahmi yumuşatma etkisi mi varmış ne öyle bişi... Bi açıklaması vardı da unuttum. Doğumu başlatmak için yapılabilcekler arasında sayılır cinsel ilişki:) ama gel gör ki ben nasıl yapıldığını bile unuttum40. Haftamin ilk gunundeyim, bir hareket yok. Bir de ikinciler daha cabuk gelir derler, ilki 39+6 da gelmisti. Esimle birlikte olmustum bi gece once ,
Simdi hic oyle atraksiyonlara girecek halim yok. Insallah kendiliginden geliverir
40. Haftamin ilk gunundeyim, bir hareket yok. Bir de ikinciler daha cabuk gelir derler, ilki 39+6 da gelmisti. Esimle birlikte olmustum bi gece once ,
Simdi hic oyle atraksiyonlara girecek halim yok. Insallah kendiliginden geliverir
Kucuk bi ihtimal iste, artik hamilelik cok agir geliyor
Ya ben bayadır ishalim ama tık yok
Aslında birlikte olmak doğumu başlatıyormuş. Eşin sperminin rahmi yumuşatma etkisi mi varmış ne öyle bişi... Bi açıklaması vardı da unuttum. Doğumu başlatmak için yapılabilcekler arasında sayılır cinsel ilişki:) ama gel gör ki ben nasıl yapıldığını bile unuttum
Bizde de yaramaz muhtemelen. Ama bugun sancilanmaZsam son bi deneyeyim diyorumBizde oda ise yaramadi. Ne ilk de nede simdi
Canim sen kendini niye yenik hissediyorsun ki,sayet ismi koymayip esinle ayrildigini dusunsene asil o zaman yenilecektin... isim koymaktan bisi olmaz ece dersin kizina olur biter yaptiklariyla kalir esin ve ailesiBu arada kendimi cok yenik hissediyorum bu olanlstdsn sonra iki isim koyup dediklerini yapmis olmaktsn cok cok rahatszim aslnda. Bu durumdan biran once kurtulmak istoyorum. Savasi kaybetmiş taraf gibi hissediyorum kendimi
canım sakin öyle düşünme kızının adı çok güzel olmuş hayırlı olsun adiyla yaşasın inşallah :) artık bunlari düşünme :) kızımın adasini öpüyorum :)Bu arada kendimi cok yenik hissediyorum bu olanlstdsn sonra iki isim koyup dediklerini yapmis olmaktsn cok cok rahatszim aslnda. Bu durumdan biran once kurtulmak istoyorum. Savasi kaybetmiş taraf gibi hissediyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?