Benim bebegimin göbeği dustu ama parca kaldi içerde nokta nokta kanaması da varbu aksam doktora gidicez bizde varmı benimle aynı durumda olan acaba tek bakıyorum sorucak kimsem de yok
Kizlar, bebegim meme emerken 3-5 cekmeden sonra uyuyakaliyor, dogal olarak karni doymuyor. O zaman da mama vermek zorunda kaliyorum. Gogsumde uyuyunca uyandirmayi denemek istiyorum bir de, ne dersiniz?
Sormayın kızlar annem aman yanında dikkatli konuşalım da yanlış anlamasın denilecek kadar alıngan eşim patavatsız diyebileceğin kadar dobra ikisi bir arada çok zor
Aynen cnm sagol destegn icin. Aynen dedgn gibi oldu aksam. Hic konismadm ortaya bikac kere laf soyledm o kdr. Esekliklerini anlarlarsa ne hos anlamazlarsa da yine kendileri bilir. Ama inssn yinede bi ozur bekliyordu onu da yapmadılar hos yapsalarda bisy degsmeyck ama su kadr insanlığmz var dedirtirlerdi o da yokmus.
Ayy içimi rahatlattin gerçekten korktum bende öyle kalınca bütün gobegin üstünde daha göremedim oğlumun gobusunuBiz gecen hafta yasadik canim bunu. Parca kalmasi normal bir hafta icinde o parca da kabuk seklinde dusuyor. Kanamasi icin doktor ogluma k vitamin ignesi vurdu.her bebege dogumda k vitamini vurulurmus ama bazi cocuklarda tam emilim saglanamazmis. Bu yuzden kanar dedi doktor ve hemen bi igne vurdular.bir daha kanamadi.
Amin canım benim amin hepimizin inşaallahZor Zor... arada kalmak daha da zor ama.. şu halinle bu kadar sıkıldın allah yüzüne bakar insallah...
Sen doğru olanı yaptin bence. Onların göstermediği yapmadığı olgunluğu yaptin..bunu kendi evinin huzuru için yaptin sonucta o yüzden kötü hissetme aksine gurur duy kendinle . Yeri geldiğinde de taviz vermezsind
Yok belimden ve karnimdan vuruyor hem kasiliyor sertlesiyor hem de adet sancisi mi diyeyim garip bir sanci oluyor.
Geceden beri durmadan devam etti. Oglumda da azaliyordu oturunca yatinca falan. 41 saat surmustu
Allah kolaylık versin sana da, benden once dogurursun diyeyim :)senin doğumlar da zor oluyor demek ki. İçinden bir can çıkıyor kolay degil bu kadar sanciya da iyi dayaniyorsun. Bende 2 saat sonra gidiyorum hastaneye suni verecekler. Ne kadar sürer bilmiyorum. Dualarinizda bekliyorum.
Doğuracak olanlarada allah kolylik versin insallah. .
Allah kolaylık versin sana da, benden once dogurursun diyeyim :)
Ebeden geldim. 2 cm aciklik varmis. Ama rahim agzimi oluyor o hala 2 cm varmis. Ikinci hamilelikde normal dedi
Onun disinda 4 kilo olmus. Pazar sabah hastaneyi arayip pazartesine randevu alacagim suyumu patlatmalari icin. Tabi dogurmazsam ama hic dogurcak gibi degilim.
Pazartesi 41+3 oluyorum
Canim ayni durum bizde de var. Ben cenisinin yanini ovuyorum yada burnunu sıkıyorum birazcik o zaman uyaniyor devam ediyor. Belki isine yarar.Kizlar, bebegim meme emerken 3-5 cekmeden sonra uyuyakaliyor, dogal olarak karni doymuyor. O zaman da mama vermek zorunda kaliyorum. Gogsumde uyuyunca uyandirmayi denemek istiyorum bir de, ne dersiniz?
Canım topugunu sık burnunu sik uyandır emzir.Kizlar, bebegim meme emerken 3-5 cekmeden sonra uyuyakaliyor, dogal olarak karni doymuyor. O zaman da mama vermek zorunda kaliyorum. Gogsumde uyuyunca uyandirmayi denemek istiyorum bir de, ne dersiniz?
Aynı sorun bizdede var canım bende sadece gece veriyorum 1 kere ama onuda vermek istemiyorum ama sürekli emmek istiyor öteki türlü.dolmasına müsade etmiyor bir çare arıyorum artık ya napsakta yetse şu sütler bol bol dolsa göğüslerCanim benim de ilk gunler hic sutum yoktu mama veriyorduk. Simdi hem sut hem mama aliyor. Gunde bir kere veriyorum mamayi , dr da takviye yapabilirsin dedi. Ben cok sorun etmiyorum bence sende etme. Zararli birsey olsa yenidogana verirler mi? Ama tabi hersey kararinda guzel. Takviye olarak mama verilebilinir bence. Gene de sen bilirsin tabi. Bir de dr unuza sorun bakalim o ne diyecek?!
Vermek istememekle cok haklisin canim. Buna da cok sukur ya hic meme almasaydi yada sutten kesilseydik bi dusunsene. Dr takviye yapmanda bir sakinca yok dedi senin dr un ne dedi canim?Aynı sorun bizdede var canım bende sadece gece veriyorum 1 kere ama onuda vermek istemiyorum ama sürekli emmek istiyor öteki türlü.dolmasına müsade etmiyor bir çare arıyorum artık ya napsakta yetse şu sütler bol bol dolsa göğüsler
Vermek istememekle cok haklisin canim. Buna da cok sukur ya hic meme almasaydi yada sutten kesilseydik bi dusunsene. Dr takviye yapmanda bir sakinca yok dedi senin dr un ne dedi canim?
Ben de hastaneye gittigimde 1 cm aciklik vardi ama nst de duzenli sanci cikinca yollamadilar eve.2-3 dk ya dustu diye geldim hastaneye yolda 5dkya kadar dustu, sadece 1 cm acilmis geri gonderdiler. Daha siddetlenince gel dediler
Gercek ama ilki gibi bu da uzun surecek anlasilan
Uyandir canim emmesi gerekiyor. Cenesinin altina dokun, ayak altlariyla oyna.Kizlar, bebegim meme emerken 3-5 cekmeden sonra uyuyakaliyor, dogal olarak karni doymuyor. O zaman da mama vermek zorunda kaliyorum. Gogsumde uyuyunca uyandirmayi denemek istiyorum bir de, ne dersiniz?
Biz de hastanede mama vermek zorunda kaldik. Mamayi kasikla verdiklerini soylediler ama ben avent in anne memesine en yakin yapida olan biberonunu kullandim, cok sukur hem beni emdi hem de biberonu. Sen de biberon dene istersen.vivacious34
Kizlar hastanede ilk gunler sutum gelmeyince mama verdi ebeler, mamayi bizim gibi biberonla degil minicik bir plastik bardakla icirdiler. Eve gecince ben hata yaptim, biberon verdim. Belki de hic alismayacakti bardakla devam etsem. İsterseniz bu bardak olayini deneyebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?