2015 Nisan Anneleri

Benim bebegimin göbeği dustu ama parca kaldi içerde nokta nokta kanaması da var bu aksam doktora gidicez bizde varmı benimle aynı durumda olan acaba tek bakıyorum sorucak kimsem de yok

Biz gecen hafta yasadik canim bunu. Parca kalmasi normal bir hafta icinde o parca da kabuk seklinde dusuyor. Kanamasi icin doktor ogluma k vitamin ignesi vurdu.her bebege dogumda k vitamini vurulurmus ama bazi cocuklarda tam emilim saglanamazmis. Bu yuzden kanar dedi doktor ve hemen bi igne vurdular.bir daha kanamadi.

Kizlar, bebegim meme emerken 3-5 cekmeden sonra uyuyakaliyor, dogal olarak karni doymuyor. O zaman da mama vermek zorunda kaliyorum. Gogsumde uyuyunca uyandirmayi denemek istiyorum bir de, ne dersiniz?

Canim bebislerin ceneleri yeterince kuvvetli olmadigi icin yorulup uyuyakaliyorlar. O yuzden uyumaya basladigini farkettigin anda yanagina burnuna cenesine dokunarak uyandir. Hatta bana hastaneden uyanmazsa topugundan sıkıp uyandirmami soylemislerdi.

Sormayın kızlar annem aman yanında dikkatli konuşalım da yanlış anlamasın denilecek kadar alıngan eşim patavatsız diyebileceğin kadar dobra ikisi bir arada çok zor

Zor Zor... arada kalmak daha da zor ama.. şu halinle bu kadar sıkıldın allah yüzüne bakar insallah...

Sen doğru olanı yaptin bence. Onların göstermediği yapmadığı olgunluğu yaptin..bunu kendi evinin huzuru için yaptin sonucta o yüzden kötü hissetme aksine gurur duy kendinle . Yeri geldiğinde de taviz vermezsind

Ayy içimi rahatlattin gerçekten korktum bende öyle kalınca bütün gobegin üstünde daha göremedim oğlumun gobusunu akşam gidelimde baksınlar bakalım

Amin canım benim amin hepimizin inşaallah

Yok belimden ve karnimdan vuruyor hem kasiliyor sertlesiyor hem de adet sancisi mi diyeyim garip bir sanci oluyor.
Geceden beri durmadan devam etti. Oglumda da azaliyordu oturunca yatinca falan. 41 saat surmustu

senin doğumlar da zor oluyor demek ki. İçinden bir can çıkıyor kolay degil bu kadar sanciya da iyi dayaniyorsun. Bende 2 saat sonra gidiyorum hastaneye suni verecekler. Ne kadar sürer bilmiyorum. Dualarinizda bekliyorum.

Doğuracak olanlarada allah kolylik versin insallah. .

Allah kolaylık versin sana da, benden once dogurursun diyeyim :)

Ebeden geldim. 2 cm aciklik varmis. Ama rahim agzimi oluyor o hala 2 cm varmis. Ikinci hamilelikde normal dedi

Onun disinda 4 kilo olmus. Pazar sabah hastaneyi arayip pazartesine randevu alacagim suyumu patlatmalari icin. Tabi dogurmazsam ama hic dogurcak gibi degilim.
Pazartesi 41+3 oluyorum

Masallah kuzuya, yerinde cok rahat demek ki annesi. İns gerek kalmaz da kendiliginden baslar sancilarin sen hastane randevuna gidene kadar.

Kizlar, bebegim meme emerken 3-5 cekmeden sonra uyuyakaliyor, dogal olarak karni doymuyor. O zaman da mama vermek zorunda kaliyorum. Gogsumde uyuyunca uyandirmayi denemek istiyorum bir de, ne dersiniz?
Canim ayni durum bizde de var. Ben cenisinin yanini ovuyorum yada burnunu sıkıyorum birazcik o zaman uyaniyor devam ediyor. Belki isine yarar.

kızlar yarın bizim kirkimiz çıkıyor :) çok şükür bu günleri gördük :) yapmam gereken özel bir şeyler var mi acaba?

Aynı sorun bizdede var canım bende sadece gece veriyorum 1 kere ama onuda vermek istemiyorum ama sürekli emmek istiyor öteki türlü.dolmasına müsade etmiyor bir çare arıyorum artık ya napsakta yetse şu sütler bol bol dolsa göğüsler

Vermek istememekle cok haklisin canim. Buna da cok sukur ya hic meme almasaydi yada sutten kesilseydik bi dusunsene. Dr takviye yapmanda bir sakinca yok dedi senin dr un ne dedi canim?

Vermek istememekle cok haklisin canim. Buna da cok sukur ya hic meme almasaydi yada sutten kesilseydik bi dusunsene. Dr takviye yapmanda bir sakinca yok dedi senin dr un ne dedi canim?
vivacious34

Kizlar hastanede ilk gunler sutum gelmeyince mama verdi ebeler, mamayi bizim gibi biberonla degil minicik bir plastik bardakla icirdiler. Eve gecince ben hata yaptim, biberon verdim. Belki de hic alismayacakti bardakla devam etsem. İsterseniz bu bardak olayini deneyebilirsiniz.

2-3 dk ya dustu diye geldim hastaneye yolda 5dkya kadar dustu, sadece 1 cm acilmis geri gonderdiler. Daha siddetlenince gel dediler

Gercek ama ilki gibi bu da uzun surecek anlasilan
Ben de hastaneye gittigimde 1 cm aciklik vardi ama nst de duzenli sanci cikinca yollamadilar eve.

Uyandir canim emmesi gerekiyor. Cenesinin altina dokun, ayak altlariyla oyna.

Biz de hastanede mama vermek zorunda kaldik. Mamayi kasikla verdiklerini soylediler ama ben avent in anne memesine en yakin yapida olan biberonunu kullandim, cok sukur hem beni emdi hem de biberonu. Sen de biberon dene istersen.

Kızlar selamlar oğlusumun emzirdim babasıda gazını çıkartırken size selam vereyim dedim .. Bende günde 1 mama veriyorum gerekirse benim oğlusta göğüslerinden hiç ayrılmıyor aventin biberonlarını kullanıyorum.. Herkese iigecelerr kuzularınızla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…