Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün ☺Çok sukur bende dogurdum. 2.5 saat önce. Tosuncuk bir oğlum var. 41+1 de suni sanci ile. Normal sanci dan daha kotu( ama doğrunca hiç birşey kalmıyor ne ağrı ne sanci nede kasılma. ..
Doğuracak olanlara hayırlı dogumlar:))
Gozun aydin hayirli olsun canim. Gule gule buyutun.Çok sukur bende dogurdum. 2.5 saat önce. Tosuncuk bir oğlum var. 41+1 de suni sanci ile. Normal sanci dan daha kotu( ama doğrunca hiç birşey kalmıyor ne ağrı ne sanci nede kasılma. ..
Çok sukur bende dogurdum. 2.5 saat önce. Tosuncuk bir oğlum var. 41+1 de suni sanci ile. Normal sanci dan daha kotu( ama doğrunca hiç birşey kalmıyor ne ağrı ne sanci nede kasılma. ..
Ben de sabaha karsi dogurdum. Kizim mayis bebegi oldu inatla :)
Çok sukur bende dogurdum. 2.5 saat önce. Tosuncuk bir oğlum var. 41+1 de suni sanci ile. Normal sanci dan daha kotu( ama doğrunca hiç birşey kalmıyor ne ağrı ne sanci nede kasılma. ..
Gözün Aydın CNm Rabbim analı babalı büyütsün inş. Isim olarak ne koydunuz CNm ..Ben de sabaha karsi dogurdum. Kizim mayis bebegi oldu inatla :)
Hayırlı olsun evladın CNm, Allah bağışlasın .. Tebrik ederim seni ve aileni ..Çok sukur bende dogurdum. 2.5 saat önce. Tosuncuk bir oğlum var. 41+1 de suni sanci ile. Normal sanci dan daha kotu( ama doğrunca hiç birşey kalmıyor ne ağrı ne sanci nede kasılma. ..
Zypzyp hayır sadece sen değilsin doğurmayan canım :) ben de varım merak etme ikimiz kaldık :)) ama benim son günüm 4 mayısta doluyodu zaten... Satta 5 günlük bie kayma olmuştu geç yumurtlama meselesinden dolayı. Ama ben yarına doğururmuşum gibi hissediyorum :)
Canım şekerli su ver çok iyi geliyor.kızlar kafayı yemek uzereyim dun akşam 10:30 dan beri kızımın gazı var. uyumuyor, masaj vesaire ile çıkarıyoruz ama gazı bitmiyor, aguline gaz şurubu kullanıyoruz ama yok, uykusuzluk bi yandan kızın huzursuzluğu bi yandan. bana bi yol gösterin ne yapacağımı şaşırdım
Oyy maşallah 4400 süper baya bebek olarak doğmuş yeni doğan gibi değil de :) aslında iri bebekler daha güçlü olur ve iyi ittirirler derler ama farklı oluyo demekki. Sen hastaneye suyun geldiği için mi gittin peki? Açıklığı anlamamışsın ya noldu da gittin yani?Teşekür ederim arkadaşlar. . Rabbim hepimizin evladını korusun inşallah.
4.400 gr doğdu oğlum. Sanirim kilosu ndan kendini aşağı indiremedi. Suni aldım ama geldiğimde 4 cm açıklık vardı. Ama bende hiç sanci yoktu. Suni yi verince anladım sancıları. . İlk başta bunun sonu yok galiba dedim sonra vücut onada alıştı sanırım. Normalleşme sancılar. Epidural son 15 dk alabildim sadece ikinmamda fayda etti. Toplamda 8.30 saat sürdü. Sonuç küçük ağlayan sana muhtaç on bir mucize.. cok sukur rabbim. .
Oyy maşallah 4400 süper baya bebek olarak doğmuş yeni doğan gibi değil de :) aslında iri bebekler daha güçlü olur ve iyi ittirirler derler ama farklı oluyo demekki. Sen hastaneye suyun geldiği için mi gittin peki? Açıklığı anlamamışsın ya noldu da gittin yani?
Bizim de bugün 17 gün oldu canım ben bikaç gündür korse kullanıyorum. Benim göbeğim bayağı inmiş durumda ama eski halime dönmeme daha var tabi..Kızlar bugün 14 gün oldu bebeğim dogali.gobekleriniz ne durumda?kaç günde iniyor?korse kullanan varmı?ben dikişlerden dolayı saramadimda daha yeni sariyorum yavaş yavas inmeye başladı sanki.kaç günde tam olarak eski halini alır sizce.
Kızlar korseyi nerden aldınız ve nedir özelliği, ben dBizim de bugün 17 gün oldu canım ben bikaç gündür korse kullanıyorum. Benim göbeğim bayağı inmiş durumda ama eski halime dönmeme daha var tabi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?