2015 Nisan Anneleri

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün ☺

Gozun aydin hayirli olsun canim. Gule gule buyutun.

Buralar çok tenhalaştı herkes bebişlerle uğraşıyor galiba.. Eskiden sayfalar su gibi akardı şimdi bayağı yavaşladı.. Biz de bugün 17 günlük olduk sohbetinizi özledim kızlar. Daha sık yazmaya çalışın:)

kızlar kafayı yemek uzereyim dun akşam 10:30 dan beri kızımın gazı var. uyumuyor, masaj vesaire ile çıkarıyoruz ama gazı bitmiyor, aguline gaz şurubu kullanıyoruz ama yok, uykusuzluk bi yandan kızın huzursuzluğu bi yandan. bana bi yol gösterin ne yapacağımı şaşırdım

Gözün aydın canım çok şükür sağlıkla büyüt inşallah. Kaç kilo doğdu tosuncuk? Benim de biraz iri bi bebek de zor olcak diye çok korkuyorum

Ben de sabaha karsi dogurdum. Kizim mayis bebegi oldu inatla :)

Ay ne guzel gozun aydin

seninde gozun aydin canim. Allah anali babali buyutsun kuzulari.

Vallahi bir ben kaldim ya, saka gibi

Zypzyp hayır sadece sen değilsin doğurmayan canım :) ben de varım merak etme ikimiz kaldık :)) ama benim son günüm 4 mayısta doluyodu zaten... Satta 5 günlük bie kayma olmuştu geç yumurtlama meselesinden dolayı. Ama ben yarına doğururmuşum gibi hissediyorum :)

Hayırlı olsun evladın CNm, Allah bağışlasın .. Tebrik ederim seni ve aileni ..

Dogurmayan bende varim, 40+1 oldum bugun. Inatla gelmedi nisanda yavrum :) Allah bizlere de hayirli dogumlar nasib etsin kizlar

Canım şekerli su ver çok iyi geliyor.

Kızlar bugün 14 gün oldu bebeğim dogali.gobekleriniz ne durumda?kaç günde iniyor?korse kullanan varmı?ben dikişlerden dolayı saramadimda daha yeni sariyorum yavaş yavas inmeye başladı sanki.kaç günde tam olarak eski halini alır sizce.

Teşekür ederim arkadaşlar. . Rabbim hepimizin evladını korusun inşallah.
4.400 gr doğdu oğlum. Sanirim kilosu ndan kendini aşağı indiremedi. Suni aldım ama geldiğimde 4 cm açıklık vardı. Ama bende hiç sanci yoktu. Suni yi verince anladım sancıları. . İlk başta bunun sonu yok galiba dedim sonra vücut onada alıştı sanırım. Normalleşme sancılar. Epidural son 15 dk alabildim sadece ikinmamda fayda etti. Toplamda 8.30 saat sürdü. Sonuç küçük ağlayan sana muhtaç on bir mucize.. cok sukur rabbim. .

Oyy maşallah 4400 süper baya bebek olarak doğmuş yeni doğan gibi değil de :) aslında iri bebekler daha güçlü olur ve iyi ittirirler derler ama farklı oluyo demekki. Sen hastaneye suyun geldiği için mi gittin peki? Açıklığı anlamamışsın ya noldu da gittin yani?

Vakti dolmuştu. 41+1 de doğdu. Suyun hastanede yürürken sanci çekerken geldi damla damla. Sonra hemşire açıklığı kontrol ederken patladı. O kadar çok su geldiki ben daha önce hiç görmemiştim ilk ikinsindede doğum anında doktor patlatmisti. Çok komikti geliyo geliyo bitmiyor. . Şu geldikten sonrada açılma bir anda hızlandı zaten. Çok şükür dogunca hepsi bitti.

Bizim de bugün 17 gün oldu canım ben bikaç gündür korse kullanıyorum. Benim göbeğim bayağı inmiş durumda ama eski halime dönmeme daha var tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…