2015 Nisan Anneleri

Kızlar kanamalariniz ne durumda sanki bnm ki azaldı bitecek gibi ve bugün 18 gun oldu doğum yap ali

Vermek istememekle cok haklisin canim. Buna da cok sukur ya hic meme almasaydi yada sutten kesilseydik bi dusunsene. Dr takviye yapmanda bir sakinca yok dedi senin dr un ne dedi canim?
Bizimkide sakınca yok dedi ama dün bir yazı dizisi okudum burda bir arkadaş paylaşmıştı emzirme kampı diye bi konu var onu uygulamaya karar verdim ve dün hiç mana vermedim ve ne zaman istese Emzirdim bugün 2.gün göğüslerim dahadolgunlaştı zaten 3 günlük bir kamp bakalım ne olacak?

canım bnm kurumda bugün 14 günlük oldu, senin kuzunun göbeği düştümü,bizimki düşmedi

Hayırlı olsun canım güle güle analı babalı büyüt yavrunu...

Bizim de bugün 17 gün oldu canım ben bikaç gündür korse kullanıyorum. Benim göbeğim bayağı inmiş durumda ama eski halime dönmeme daha var tabi..
Korse kullanicam bende canım bakalım inşallah ise yarar ilk güne gore baya azaldı benimde az kaldı ama yinede dümdüz olsun istiyorum.

canım bnm kurumda bugün 14 günlük oldu, senin kuzunun göbeği düştümü,bizimki düşmedi
Canım benimkinin göbeği 6 günlükken düştü.hastaneden çıktığım gün yikadim göbeğini sardim hic islatmadim düştü hemen.seninki niye hala dusmediki islattinmi?

Kızlar kanamalariniz ne durumda sanki bnm ki azaldı bitecek gibi ve bugün 18 gun oldu doğum yap ali
Canim benimde kanamam dünden yok bugün 11 gün oldu doğum yapalı sezeryan diye erken bitti heralde ilk dogumum normaldi daha uzun Sürmüştü

Canim ben korse takıyorum şimdi 2 gün oldu takalı gece çıkarıyorum.ama göbek var biraz zaten dikiş in az üstü yağ bağlanmış gibi nasıl gidecek bilmiyorum spor olmadan gitmeyecek gibi

Canim ben korse takıyorum şimdi 2 gün oldu takalı gece çıkarıyorum.ama göbek var biraz zaten dikiş in az üstü yağ bağlanmış gibi nasıl gidecek bilmiyorum spor olmadan gitmeyecek gibi
Taktiğin korse nasıl birşey canım?toparlayicimi takiyorsun?bende takicam artik bakalım.bagladim bırkacgun faydası oldu baya ski bi korse istiyorum sporda 2 ay geçmeden yapilmiyormus.bekliycez artik eritelim bu gobekleri(((

Taktiğin korse nasıl birşey canım?toparlayicimi takiyorsun?bende takicam artik bakalım.bagladim bırkacgun faydası oldu baya ski bi korse istiyorum sporda 2 ay geçmeden yapilmiyormus.bekliycez artik eritelim bu gobekleri(((
Ben lcw dan aldım alttan cit çıtlı zïbın çok sıkı değil ama idare eder seninde dikiş in üstü yağ bağlanmış gibi mi yoksa sadece benim mi öyle ya bide kilo da verememisim hic iri yarı dolaşıyorum oyle

Yalnız olmadigimi bilmek ne guzel :) Son gun derken kacinci haftada oluyorsun?
Ben hic doğuracak gibi hissetmiyorum. Insallah hislerin dogru cikar :)

Dort goz ile Pazar sabahini bekliyorum, hastaneden pazartesi icin gun almaya. Keske Pazar cagirsalarda kizkardesim burda iken dogum olup bitse. Pazartesi yatis yaparlarsa oğlumu ne yapacagim diye dusunuyorum kara kara

Canim benimde kanamam dünden yok bugün 11 gün oldu doğum yapalı sezeryan diye erken bitti heralde ilk dogumum normaldi daha uzun Sürmüştü

Bende oglumda sezeryan olmustum. Ayni dedigin gibi fazla kanamam olmamisti. Hatta annem sasirmisti ne cabuk bitti kanama diye.

Dogurmayan bende varim, 40+1 oldum bugun. Inatla gelmedi nisanda yavrum :) Allah bizlere de hayirli dogumlar nasib etsin kizlar

Kaldik 3 kisi ozaman :)
Sende his,veya sanci var mi? VeBen gayet rahatim. Sadece dahada zor hareket ediyorum. Sebebi asagida olmasimi acaba. 41+0 oldum ben bugun. Bizim kiz abisine cekmis.

Ben de doğuracak gibi hissetmiyorum. Ne sancı ne ağrı hiç bişi yok. Bu gün 39+4'üm ben. Benim randevum da pazartesi doktor bu pzt de gel dedi, sonrasında kontroller daha da sıklaşacakmış. Sonra prş çağırıcam dedi. Senin sezeryan mı olacak? Bu belirsizlik beni çok yordu ama. Sinirlerim çok bozuk. Oturup sadece bekliyorum. EVde de sıkıldım çok. Keyfini çıkarmam lazım bugünlerin belki ama olmuyor işte. Pöff

Gunu gecince insan cikaramiyor ki keyfini. Cok skldim ben hamile olmakdan.

Normal diye bekliyor ebe ama nasil olacak bilmiyorum. Oglum iri bir bebekdi. Suni ile baslayip, acil sezeryan ile sonuclandi. Yine aynisi olur diye korkuyorum. Ama bakalim pazartesi ne diyecekler hastanede. Hersey belirsiz. Ve belirsizlikde insani deli ediyor

coksukur rabbime oglum geldi 27 nisan pazartesi gunu hareketleri az die kontrole gitmistim sabah 9. Da doktor haftan doldu riske atmayalim dedi suni sanciyla dogumu baslatalim dedi ama 11 saat suren suni sanci sonunda acilmam olmadigi icin sezeryana girdim ama onemli olan saglikla bebisine kavusmakmis simdi oglumu gordugum her an coksukur diyorum rabbime Allah her isteyene bu duyguyu tattirsin muhtesem bi guzellikmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…