Bizimkide sakınca yok dedi ama dün bir yazı dizisi okudum burda bir arkadaş paylaşmıştı emzirme kampı diye bi konu var onu uygulamaya karar verdim ve dün hiç mana vermedim ve ne zaman istese Emzirdim bugün 2.gün göğüslerim dahadolgunlaştı zaten 3 günlük bir kamp bakalım ne olacak?Vermek istememekle cok haklisin canim. Buna da cok sukur ya hic meme almasaydi yada sutten kesilseydik bi dusunsene. Dr takviye yapmanda bir sakinca yok dedi senin dr un ne dedi canim?
canım bnm kurumda bugün 14 günlük oldu, senin kuzunun göbeği düştümü,bizimki düşmediKızlar bugün 14 gün oldu bebeğim dogali.gobekleriniz ne durumda?kaç günde iniyor?korse kullanan varmı?ben dikişlerden dolayı saramadimda daha yeni sariyorum yavaş yavas inmeye başladı sanki.kaç günde tam olarak eski halini alır sizce.
Hayırlı olsun canım güle güle analı babalı büyüt yavrunu...Çok sukur bende dogurdum. 2.5 saat önce. Tosuncuk bir oğlum var. 41+1 de suni sanci ile. Normal sanci dan daha kotu( ama doğrunca hiç birşey kalmıyor ne ağrı ne sanci nede kasılma. ..
Doğuracak olanlara hayırlı dogumlar:))
Korse kullanicam bende canım bakalım inşallah ise yarar ilk güne gore baya azaldı benimde az kaldı ama yinede dümdüz olsun istiyorum.Bizim de bugün 17 gün oldu canım ben bikaç gündür korse kullanıyorum. Benim göbeğim bayağı inmiş durumda ama eski halime dönmeme daha var tabi..
Canım benimkinin göbeği 6 günlükken düştü.hastaneden çıktığım gün yikadim göbeğini sardim hic islatmadim düştü hemen.seninki niye hala dusmediki islattinmi?canım bnm kurumda bugün 14 günlük oldu, senin kuzunun göbeği düştümü,bizimki düşmedi
Canim benimde kanamam dünden yok bugün 11 gün oldu doğum yapalı sezeryan diye erken bitti heralde ilk dogumum normaldi daha uzun SürmüştüKızlar kanamalariniz ne durumda sanki bnm ki azaldı bitecek gibi ve bugün 18 gun oldu doğum yap ali
Canim ben korse takıyorum şimdi 2 gün oldu takalı gece çıkarıyorum.ama göbek var biraz zaten dikiş in az üstü yağ bağlanmış gibi nasıl gidecek bilmiyorum spor olmadan gitmeyecek gibiKızlar bugün 14 gün oldu bebeğim dogali.gobekleriniz ne durumda?kaç günde iniyor?korse kullanan varmı?ben dikişlerden dolayı saramadimda daha yeni sariyorum yavaş yavas inmeye başladı sanki.kaç günde tam olarak eski halini alır sizce.
Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün. Olsun seninki de Mayıs bebegi olsun. Bebeklerin bir kismi acele etti mart bebegi oldu kimi gec kaldi Mayıs Bebeği oldu.Sağlıklı olsunlar daBen de sabaha karsi dogurdum. Kizim mayis bebegi oldu inatla :)
Taktiğin korse nasıl birşey canım?toparlayicimi takiyorsun?bende takicam artik bakalım.bagladim bırkacgun faydası oldu baya ski bi korse istiyorum sporda 2 ay geçmeden yapilmiyormus.bekliycez artik eritelim bu gobekleriCanim ben korse takıyorum şimdi 2 gün oldu takalı gece çıkarıyorum.ama göbek var biraz zaten dikiş in az üstü yağ bağlanmış gibi nasıl gidecek bilmiyorum spor olmadan gitmeyecek gibi
Benim kanama çok az oldu.halada çok az yok diyebilirim.keşke olsa da kanamam içim iyice temizlense.Kızlar kanamalariniz ne durumda sanki bnm ki azaldı bitecek gibi ve bugün 18 gun oldu doğum yap ali
Ben lcw dan aldım alttan cit çıtlı zïbın çok sıkı değil ama idare eder seninde dikiş in üstü yağ bağlanmış gibi mi yoksa sadece benim mi öyle ya bide kilo da verememisim hic iri yarı dolaşıyorum oyleTaktiğin korse nasıl birşey canım?toparlayicimi takiyorsun?bende takicam artik bakalım.bagladim bırkacgun faydası oldu baya ski bi korse istiyorum sporda 2 ay geçmeden yapilmiyormus.bekliycez artik eritelim bu gobekleri(((
Zypzyp hayır sadece sen değilsin doğurmayan canım :) ben de varım merak etme ikimiz kaldık :)) ama benim son günüm 4 mayısta doluyodu zaten... Satta 5 günlük bie kayma olmuştu geç yumurtlama meselesinden dolayı. Ama ben yarına doğururmuşum gibi hissediyorum :)
Canim benimde kanamam dünden yok bugün 11 gün oldu doğum yapalı sezeryan diye erken bitti heralde ilk dogumum normaldi daha uzun Sürmüştü
Dogurmayan bende varim, 40+1 oldum bugun. Inatla gelmedi nisanda yavrum :) Allah bizlere de hayirli dogumlar nasib etsin kizlar
Ben de doğuracak gibi hissetmiyorum. Ne sancı ne ağrı hiç bişi yok. Bu gün 39+4'üm ben. Benim randevum da pazartesi doktor bu pzt de gel dedi, sonrasında kontroller daha da sıklaşacakmış. Sonra prş çağırıcam dedi. Senin sezeryan mı olacak? Bu belirsizlik beni çok yordu ama. Sinirlerim çok bozuk. Oturup sadece bekliyorum. EVde de sıkıldım çok. Keyfini çıkarmam lazım bugünlerin belki ama olmuyor işte. PöffYalnız olmadigimi bilmek ne guzel :) Son gun derken kacinci haftada oluyorsun?
Ben hic doğuracak gibi hissetmiyorum. Insallah hislerin dogru cikar :)
Dort goz ile Pazar sabahini bekliyorum, hastaneden pazartesi icin gun almaya. Keske Pazar cagirsalarda kizkardesim burda iken dogum olup bitse. Pazartesi yatis yaparlarsa oğlumu ne yapacagim diye dusunuyorum kara kara
Ben de doğuracak gibi hissetmiyorum. Ne sancı ne ağrı hiç bişi yok. Bu gün 39+4'üm ben. Benim randevum da pazartesi doktor bu pzt de gel dedi, sonrasında kontroller daha da sıklaşacakmış. Sonra prş çağırıcam dedi. Senin sezeryan mı olacak? Bu belirsizlik beni çok yordu ama. Sinirlerim çok bozuk. Oturup sadece bekliyorum. EVde de sıkıldım çok. Keyfini çıkarmam lazım bugünlerin belki ama olmuyor işte. Pöff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?