2015 Nisan Anneleri

Tamam canim ben cinsiyetini filan cok merak ediyorum da gunler gecmiyo
Aynen bende cok merak ediyorum ama genelde ikili test zamaninda cinsiyet gorulmeye basliyo.tabi erken tahmin oldugu icin yanilma payi da var.insallah bebislerimiz kendilerini gosterir

Canim narr eksisini dene oda iyi geliyormussenin son adet tarihin kacti ben bugun duydum pitpitlari cok sukur benimde hafif vulantim var dunden beri ben cok bulansin istiyorum bulanmasi iyidir hic uzulme gecmis olsun
Ben tam 14 yaşından beri 35 günde bir adet olurum canım yani sizlere göre 1 hafta geç o nedenle beklenen adet tarihimde 5 haftalık gibi değil 4 haftalık kabul ediliyormuşum yumurtam geç büyüdüğü için.senin adına çoookk sevindim çok şükür Allah tamamına erdirsin bana da duymayı nasip etsin inşallah...[/QUOTE]
O
Canim narr eksisini dene oda iyi geliyormussenin son adet tarihin kacti ben bugun duydum pitpitlari cok sukur benimde hafif vulantim var dunden beri ben cok bulansin istiyorum bulanmasi iyidir hic uzulme gecmis olsun
Ben tam 14 yaşından beri 35 günde bir adet olurum canım yani sizlere göre 1 hafta geç o nedenle beklenen adet tarihimde 5 haftalık gibi değil 4 haftalık kabul ediliyormuşum yumurtam geç büyüdüğü için.senin adına çoookk sevindim çok şükür Allah tamamına erdirsin bana da duymayı nasip etsin inşallah...[/QUOTE]
Canim ayni durum bendede var 2 aydir adetim 40 gune bir oluyordu bevegim sat a gore 1 hafta geriden geliyor insallah bebeklerimiz kuvvetlenir ve gelisimi ile o bi hafta arayi kapatir gec dollenme oluyomus doktor oyle dedi benim satimi 15 temmuz olarak degistirecekmis hergun ceviz ve muz yiyorum insallah faydasi olur

Ben de devlete gittim benim de oyle oldu tatlim ya.. uyuz oldum..

gunaydın kızlar ben ikili test yaptırmak istemiyorum zorunluluk var mı öyle merak ediyorum
Doktoruna gore degisiyor canim.ben diger gebeligimde sadece uclu yaptirmistim ikiliyi istemedi doktor.simdiki doktorumda ikiliyi istiyor.3 luyu istermi sonradan bilmiyorum

Beni diyosun galiba tatlım baktı baktı doktorum ama evde hayvan olduğundan dolayı bağışıklık kazanmışim ben ve bebisim kapmicakmis iinş bölebi hastalık ama doktorum bunların hepsini geç ot ve çiğet konusunda defalarca uyardi kkızlaraklinizda bulunsun ben cçiğsucuk salam yyemeğe bayilirdim artik yyapmıyorum[/QUOTE]

Ben de deli gini roka yiyorum yaaa.. otlar icin niye uyardi kiii

Doktoruna gore degisiyor canim.ben diger gebeligimde sadece uclu yaptirmistim ikiliyi istemedi doktor.simdiki doktorumda ikiliyi istiyor.3 luyu istermi sonradan bilmiyorum
yani sadece down sendromu için yapılıyorsa istemicemi soylicem kafamı bulandırmk istemiyorum...ben zaten zihin engelliler öğretmeniyim birçok velim testte herşeyin normal olduğunu söylemişti tabi bunun terside oluyor çok

Sadece down sendromu icin degil trizomi 18 adi verilen kromozomal anomali icin de yapiliyo

birde kızlar tekloplazmadan bahsetmişsiniz benmde kesişim olduğu için baktı doktor zaten aşıları vs vardı ama dışardaki kedilerlede içlidışlı olmama rağmen sorun yoktu zaten en çok iyi yıkanmamış meyve ve sebzelerle geçer dikkat edin

kizlar bu ikili uclu testlerde karnimdan bebegin suyundanmj bise.alacaklar bende yaptirmka istemiyorum boyle birseyse cocumun zarinimi .delip igne ile bi miktar alacak

Selam kızlar aslında Mart annesiyim ama Mart Sonuna denk geliyor bu topiğede uğruyayım dedim ne olur ne olmaz

kizlar bu ikili uclu testlerde karnimdan bebegin suyundanmj bise.alacaklar bende yaptirmka istemiyorum boyle birseyse cocumun zarinimi .delip igne ile bi miktar alacak
canım çocuğa zararı yoktur ikili test kandan yapılıyor eğer gerek duyulursa diğeri yapılıyor diye biliyorum ama ben sonuç olumsuz çıkarsa napacağımız konusunda anlamlanduramıyorum

[Ddm_grhn, post: 36691797, member: 466237"]günaydınnnn canlarrrrr :)
Gunaydin tatli anneler mutlu haftasonlari olsun insss
Dun evlilik yildonumumuzdu disardayken bizimle oldugunu hissettitrdi bebegim kasik agrim inanilmazdi hic basim donmez dondu midem keza oyle ama beni asil dusunduren vajinamin ic kismi yaniyo gbi oldu ara ara doktorumu arasammi ki ne onerirsiniz onceden enfeksiyonum vardi ondan tirsiyorum aslinda gunde uc ltre kadar su da iciyorum bilemedim enfeksiyon olsa bile zarari olur mu[/QUOTE]
cnmm enfeksiyonda yanma oluyo çok akıntında varsa büyük ihtimal enfeksiyon oldun bnmde vardı ilk 6. haftama kadar ama atlattım çok şükür bi tahlil yaptır bence

Gunaydin taze anneler.. bu ikili test ne zaman oluyo biliyo musunuz benim doktorum hic oyle biseyden bahsetmedi. 9+3 gunlukuz ne zaaman gitcez ki.
cnm bnm doktorum 22 eylüle gün verdi ikili tarama için o zaman 11+4 oluyorum ben zaten 11/12. haftada oluyomuş :) aslında ben pek yaptırma taraftarı değilim ama bilmiyorum bakalım

cnm bnm doktorum 22 eylüle gün verdi ikili tarama için o zaman 11+4 oluyorum ben zaten 11/12. haftada oluyomuş :) aslında ben pek yaptırma taraftarı değilim ama bilmiyorum bakalım
ya niye bu kadar karamsarsınız bence iyi düşünün, pozitif olmalıyız bu kötü snerji bebeğimizi de etkiliycek. canım sana cevap olarak yazdım ama az önceki arkadaş da yaptırmak istemiyodu da. inşallah allah ın izniyle sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız

gunaydın kızlar ben ikili test yaptırmak istemiyorum zorunluluk var mı öyle merak ediyorum
Zorunluluk yok tabi ama bence yaptırmaları, sadece down sendromu değil, diğer anomali tespiti için gerekli, yine de yaptırmak istemezseniz doktorunun seni zorlamak gibi bir hakkı yok

Hayır canım, ikili üçlü dörtlü testlerin hiçbirinde dediğin şey yapılmıyor, ultrason ölçümleri ve kan tahlili sonuçları birlikte değerlendirilip raporlaştırılıyor, eğer riskli bir durum varsa senin bahsettiğin amniosentez yapılıyor

Bu arada benim doktorum ilkinde ikili istedi, sonuçlar güzel gelince üçlü dörtlü istemediği, şimdi ise 2 li ve 4 lüyü yapacağız dedi. Bazı doktorlar ise hepsini birden isteyebiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…