CNM HAKLISIN AMA KÖTÜ BİŞEY ÇIKTIĞINDA NE YAPABİLİRİZ HİÇBİRŞEY HAMİLELİĞİMİZİ ZEHİR EDERİZ EN İİSİ HİÇ YAPTIRMAMAK GİBİ GELİYO BANA. İLK GEBELİĞİMDE FAZLASIYLA DOKTORLA HAŞIR NEŞİR OLDUM AMA SONUÇ SIFIR. BU DEFA HER ŞEYİ OLURUNA BIRAKTIM RABBİM ÖMÜR VERİRSE NEYİ NASİP EDERSE O OLUCAK ZATENya niye bu kadar karamsarsınız bence iyi düşünün, pozitif olmalıyız bu kötü snerji bebeğimizi de etkiliycek. canım sana cevap olarak yazdım ama az önceki arkadaş da yaptırmak istemiyodu da. inşallah allah ın izniyle sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız
zorunluluk yok canım zaten bunlar tarama yüzde yüz doğru diye bişey yok olumlu veya olumsuz yeğenime down sendromlu dediler amniyosentezler çileler neler çektik eee ne oldu çocuk doğdu valla 4 yaşında maşallahı var tam tersi örneklerde var kişiye bağlı ama Dr.lar öneriyor tarama zamanı en önemli şey bebeğin baş popo mesafesi doblerde organ gelişimi kafatası çapı kol bacak uzunluklarının ultrasonu iyi işinin ehli bir uzman dr.tarafından ayrıntılı bakılması diye biliyorum...gunaydın kızlar ben ikili test yaptırmak istemiyorum zorunluluk var mı öyle merak ediyorum
HIMM İYİCE ARASRTIRMAK LAZIM DESENEcanım çocuğa zararı yoktur ikili test kandan yapılıyor eğer gerek duyulursa diğeri yapılıyor diye biliyorum ama ben sonuç olumsuz çıkarsa napacağımız konusunda anlamlanduramıyorum
RAHATLADIM ÇÜNKÜ ONU YAZIP GÖRDÜMDE GÖRSELLERDE BİAN ŞOKLARA GİRDİMZorunluluk yok tabi ama bence yaptırmaları, sadece down sendromu değil, diğer anomali tespiti için gerekli, yine de yaptırmak istemezseniz doktorunun seni zorlamak gibi bir hakkı yok
Hayır canım, ikili üçlü dörtlü testlerin hiçbirinde dediğin şey yapılmıyor, ultrason ölçümleri ve kan tahlili sonuçları birlikte değerlendirilip raporlaştırılıyor, eğer riskli bir durum varsa senin bahsettiğin amniosentez yapılıyor
Kizlar merhaba
Dun aksamdan beri cok fenayim. Midem kocaman oldu. Sanki deli gibi yemisim de hazmedemiyorum. Oyle gergin ki karnim ne yapacagimi sasirdim. Bunun icin cozumunuz var mi?? Tartiya ciktim 2 kilo vermisim hamile kaldigimdan beri ama kiyafetlerim olmuyo.off ne yapicami sasirdim
Ben de 1 haftadır bu durumdayım, akşamları gerginlik stres oluyorum, kilo almadım ama göbek rahat 4-5 aylıkKizlar merhaba
Dun aksamdan beri cok fenayim. Midem kocaman oldu. Sanki deli gibi yemisim de hazmedemiyorum. Oyle gergin ki karnim ne yapacagimi sasirdim. Bunun icin cozumunuz var mi?? Tartiya ciktim 2 kilo vermisim hamile kaldigimdan beri ama kiyafetlerim olmuyo.off ne yapicami sasirdim
canım korkma benimde azaldı 2 gün önce kusmustum sabah simdi azaldı.belli olmuyo bi geliyo bi gidiyokızlar bu sabah kalktım ve mıde bulantısına dair hiçbirsey kalmamıs bende. tiksintide yok.normal mi acep
Canım bir arkadaş bana cevap verdi sağ olsun. İlk muayeneler çok detaylı olmuyormuş sanırım. Pek takılmamak lazım. Test istedi mi senden benden kan tahlili ve idrar tahlili istedi heralde oradaki sonuca göre bişey diyecek. :)Ben de devlete gittim benim de oyle oldu tatlim ya.. uyuz oldum..
Benim bulantım yok 5 haftalık henüz ama ateş basması, darlanma,boğaz kuruluğu ve devamlı su içme ihtiyacım var.Bulantı sıkılma darlanma daralma ateş basması keyifsizlik gerginlik sinir hali(ben çok kötü bi hamile oldum ya kendime kendim tahammül edemiyorum ne zaman geçecek acaba?
Benim de bulantı Bu hafta başladıBenim bulantım yok 5 haftalık henüz ama ateş basması, darlanma,boğaz kuruluğu ve devamlı su içme ihtiyacım var.
Teşekkür ederim canım. Allah hepimizin yavrusunu kucağımıza almayı nasip etsin. Bana ekranı bile göstermedi. Sadece kap atışını duyamazsın daha küçük dedi. Koku olayı bende de var. İş yerini de takma stres bebeğe zararlı. Sonuçta hemen herkesin bildiği bir süreç yapacak bişey yok. Ben dua ediyorum hepimize inşallah rahat geçiricez bu dönemi. :)Benim de bulantı Bu hafta başladıateş basıyor ve midem.bulaniyor diye sürekli buz gibi şu içmek istiyorum. Bazen hiçbir kokuya tahammül edemiyorum. Gece gündüz sıcaktan bunalıp yanıyorum Pazartesi Yeni okulum
senin de gebeliğin hayırlı olsun kalp atislarini gördün mü ? Pazartesi yeni okulumda göreve baslicam böyle insanların içinde sürekli keyifsiz ve öğüren biri olarak pek sevilmeyecegim kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?