- 9 Temmuz 2012
- 82
- 33
- 288
bende doğum yapayım süt miktarına bakayım diyorum evet çalışıyorum ama 5-6 ay kadar evde olacağımCanım ben ilk zamanlar manuel ufak bi pompa aldım.2 hafta 3 hafta boyunca fln onu kullandım buzluğa attım sütleri.46 gunluguz.şuan yine sağmak istiyorum sağıyorum fakat bebeğe süt yetmiyor kıyameti koparıyor snra.o yüzden bu aralar haftada 1 yada 2 kez sağıyorum.şunun için söyledim bunları doğumdan sonrada alabilirsin.ben çalışmıyorum.çalışan bir bayansan eğer söylediğin markanın iyi olduğunu düşünüyorum.aventide araştır istersen.
Dr bana 3
Gecmezse 3 gun içinde gel demişti. Önce normal kan kırmızı sonra siyahlasip kesilmesi lazım.
Bencede oyle yap gereksiz para vermemis olursunbende doğum yapayım süt miktarına bakayım diyorum evet çalışıyorum ama 5-6 ay kadar evde olacağım
Bilemiyorum ama bizim kiz 13. Gunde tartildi, 500 gr almis masallah.Canim benmkide çok yapıyo kaç oluyo bilmiyorum ama 6 7 kez oluyordur her açtığımda az yada çok bezi kakali bazen değiştirin yapıyo böyle çok yapması kilo alımını yavaslatir mi acaba
Bizimki 12. Günde 240 gr almıştı çok az ama ilk 3 gün damardan beslediler toplam 1 hafta yogun bakımda küvez de kaldı belki o yüzden az almıştır 5 guun sonra ayı doluyor kontrole goturecez bakalım ne kadar almış.ama her gören ne kadar küçük sanki yeni doğmuş falan diyorlarBilemiyorum ama bizim kiz 13. Gunde tartildi, 500 gr almis masallah.
benim kızımda aynı tatlim hiç kakasiz bez almıyorum üç saate kalmadan değiştiriyorum altını. bende kilo almayacak diye korkuyorumKizim gunde 10 kere falan kaka yapiyor. Bez degistirmeye yetisemiyoruz.
Var mi bu kadar cok yapan?
Biz Varız. Bir aylık olduk ve nerdeyse hiç Çişli bez değiştirmedim. Her defasında kaka yapmış oluyor. Gerçekten yetişemiyorum ne zaman baksam kaka yapmış oluyor. Peki sizin Dr ne diyor bu duruma??Kizim gunde 10 kere falan kaka yapiyor. Bez degistirmeye yetisemiyoruz.
Ben de cok fazla bez degistiriyorum ve bunun saglikli oldugunu dusunuyorum ama yanlis mi dusunuyorum acaba...Kizim gunde 10 kere falan kaka yapiyor. Bez degistirmeye yetisemiyoruz.
Ay cnm sorma bizde cok fenayiz akşam olunca aglamaktan mahvoluyor yavrum
Keske ilaci olsa , sab simplex denedim hic ise yaramadi ,kimyonlu rezene cayi rahatlatiyor onunla birlikte zinko veriyorum çözüm oldumu dersen sadece rahatlatiyor ,bir gunu digerini tutmuyor,
İnşallah sen bi caresini bulursun..
Canim benim dogumdan sonra dikisler yuzunden 5-6 gun kadar tuvalete cikamadim. Sonra rahatladim ama bu sefer de feci bir hemoroit sikintim oldu hala da var. Bi cozum bulamadim malesef. Tek care doktora gorunmek aslinda ama gitmeye korkuyorum.Kizlar ben bormal dogym yapmıştım. Hamileliğin son doneminde hemooit yasadim. Doğumdan sonra iyice artton benim gibbii olan çaresini bulan var mi. Oturduk yerde ağrıyor. Lütfen çare söyleyin. bebegim durmuyi.dr a gidemiyorum
Canim benim catlagim yok ama o kara ve yumusak gobek bende de kaldi. Korse kullanicam biraz daha toparladiktan sonra.Kızlar çatlak icin neyaptinis. Ve gobegin sarkmamasi ucin. Kara bi göbek kaldı tuhaf bi renk. Bembeyazim normakde. Birde bebeklerin burnunu nasil temizkiyorsunuz
O yuzdendir tabii.Bizimki 12. Günde 240 gr almıştı çok az ama ilk 3 gün damardan beslediler toplam 1 hafta yogun bakımda küvez de kaldı belki o yüzden az almıştır 5 guun sonra ayı doluyor kontrole goturecez bakalım ne kadar almış.ama her gören ne kadar küçük sanki yeni doğmuş falan diyorlar
50 gune 1.5 kilo iyi bence. Surekli bez degistirdigim halde bir de hemen pisik basliyorbenim kızımda aynı tatlim hiç kakasiz bez almıyorum üç saate kalmadan değiştiriyorum altını. bende kilo almayacak diye korkuyorum50 günlükken toplamda 1.5 kilo almıştı.
Dra sormadim, 6 haftalikken ilk kontrol.Biz Varız. Bir aylık olduk ve nerdeyse hiç Çişli bez değiştirmedim. Her defasında kaka yapmış oluyor. Gerçekten yetişemiyorum ne zaman baksam kaka yapmış oluyor. Peki sizin Dr ne diyor bu duruma??
Günde 3 damla canım:)kızlar devit ten günde kaç damla veriyorsunuz?
aynen canım pişik bizimde korkulu rüyamizO yuzdendir tabii.
Insanlara bakma, aldigi kiloyu duyunca sasiracaksinbence :)
50 gune 1.5 kilo iyi bence. Surekli bez degistirdigim halde bir de hemen pisik basliyor
Dra sormadim, 6 haftalikken ilk kontrol.
Ebe fln geldi, normal diyor onlar da.
teşekkürler tatlım :)Günde 3 damla canım:)
hipp kullanıyorum canım kabızlık yaşamadım şükür şimdilikMamaya soguk bakmayin derim.. Onemli olan bebisin doymasi.. Anne sutu emsin doymazsa mama takviyesi sadece 1 olcek.. Bazen gnde 1 veriorum mama.. Aksama sutum biterse 2.defa veriorum... H,hane aptamil vermsti ama ben hipp alcam.. Kullanan var mi? Kabizlik ve gazi onluormus
mama verenlere gerekli imş ama süt alanlar su ihtiyacını ondan karşılıyormuş canımkızlar bebişlere su veriyo musunuz? ne çok soru soruyorum ben yaaa :)
Ben kullanıyorum canım ve memnunum tavsiye ederimLansinoh 2 si 1 Arada Elektrikli Göğüs Pompası kullanan var mı almayı düşünüyorum
İki paket (44 lülerden) 2 haftada bitti ama benim kızım çoğunlukla altını açınca yapıyor :)Kizim gunde 10 kere falan kaka yapiyor. Bez degistirmeye yetisemiyoruz.
3 damla veriorm cnmkızlar devit ten günde kaç damla veriyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?