2015 Nisan Anneleri

bende doğum yapayım süt miktarına bakayım diyorum evet çalışıyorum ama 5-6 ay kadar evde olacağım

Canim benmkide çok yapıyo kaç oluyo bilmiyorum ama 6 7 kez oluyordur her açtığımda az yada çok bezi kakali bazen değiştirin yapıyo böyle çok yapması kilo alımını yavaslatir mi acaba
Bilemiyorum ama bizim kiz 13. Gunde tartildi, 500 gr almis masallah.

Bilemiyorum ama bizim kiz 13. Gunde tartildi, 500 gr almis masallah.
Bizimki 12. Günde 240 gr almıştı çok az ama ilk 3 gün damardan beslediler toplam 1 hafta yogun bakımda küvez de kaldı belki o yüzden az almıştır 5 guun sonra ayı doluyor kontrole goturecez bakalım ne kadar almış.ama her gören ne kadar küçük sanki yeni doğmuş falan diyorlar

Kizim gunde 10 kere falan kaka yapiyor. Bez degistirmeye yetisemiyoruz.
Var mi bu kadar cok yapan?
benim kızımda aynı tatlim hiç kakasiz bez almıyorum üç saate kalmadan değiştiriyorum altını. bende kilo almayacak diye korkuyorum 50 günlükken toplamda 1.5 kilo almıştı.

Kızlar çatlak icin neyaptinis. Ve gobegin sarkmamasi ucin. Kara bi göbek kaldı tuhaf bi renk. Bembeyazim normakde. Birde bebeklerin burnunu nasil temizkiyorsunuz

Biz Varız. Bir aylık olduk ve nerdeyse hiç Çişli bez değiştirmedim. Her defasında kaka yapmış oluyor. Gerçekten yetişemiyorum ne zaman baksam kaka yapmış oluyor. Peki sizin Dr ne diyor bu duruma??

Bebisler dogdu bizler ugrayamaz oldjk burLara face sayfasi biraz daha yogun. Ama burasi daha farkli benim lohusalik hic iyi gecmiyor mastit oldum sag gogsumu veremiyorum atesleniyorum surekli dogum sonrasi cok stresli geciyor bazen siyiracak gibi oluyorum oglumu uyurken uyandirmalar cocugun duzenini bozmalar surekli usumesin ustunu kapat demeler surwkli emzir demeler sagdigim sutu saralim cok soguk demeler annen seni petisan giydirmis demeler ben ne yapacagim bilmiyorum.Oglu top atsa uyanmaz her gece ayakta olan ben bugun oglum uyumadi demeler gogsumun yarasini bile bile cocuk ac emzur demesi sinirimi boxuyor ama en ufak of bile diyemiyorum cunku esim benimme kotu olur anneligimi yasayamiyorum.Hakkinjzi helal edin kizlar dertlerimi burdan baska yazacak yerim yok

Ben de cok fazla bez degistiriyorum ve bunun saglikli oldugunu dusunuyorum ama yanlis mi dusunuyorum acaba...

Canim zinko yu doktor mu soyledi sen mi aldin? Benim bebegim cok gazli bi bebek degil ama arada cok fazla sancisi oluyo. Doktora da goturemiyorum bu aralar.

Canim benim dogumdan sonra dikisler yuzunden 5-6 gun kadar tuvalete cikamadim. Sonra rahatladim ama bu sefer de feci bir hemoroit sikintim oldu hala da var. Bi cozum bulamadim malesef. Tek care doktora gorunmek aslinda ama gitmeye korkuyorum.

Kızlar çatlak icin neyaptinis. Ve gobegin sarkmamasi ucin. Kara bi göbek kaldı tuhaf bi renk. Bembeyazim normakde. Birde bebeklerin burnunu nasil temizkiyorsunuz
Canim benim catlagim yok ama o kara ve yumusak gobek bende de kaldi. Korse kullanicam biraz daha toparladiktan sonra.

kızlar devit ten günde kaç damla veriyorsunuz?

O yuzdendir tabii.
Insanlara bakma, aldigi kiloyu duyunca sasiracaksinbence :)

benim kızımda aynı tatlim hiç kakasiz bez almıyorum üç saate kalmadan değiştiriyorum altını. bende kilo almayacak diye korkuyorum 50 günlükken toplamda 1.5 kilo almıştı.
50 gune 1.5 kilo iyi bence. Surekli bez degistirdigim halde bir de hemen pisik basliyor
Biz Varız. Bir aylık olduk ve nerdeyse hiç Çişli bez değiştirmedim. Her defasında kaka yapmış oluyor. Gerçekten yetişemiyorum ne zaman baksam kaka yapmış oluyor. Peki sizin Dr ne diyor bu duruma??
Dra sormadim, 6 haftalikken ilk kontrol.
Ebe fln geldi, normal diyor onlar da.

aynen canım pişik bizimde korkulu rüyamiz hiç bekletmediğim halde hemen pişik oluyo çok hassas kullanmadığım şey kalmadı malesef

hipp kullanıyorum canım kabızlık yaşamadım şükür şimdilik
kızlar bebişlere su veriyo musunuz? ne çok soru soruyorum ben yaaa :)
mama verenlere gerekli imş ama süt alanlar su ihtiyacını ondan karşılıyormuş canım

Iyi aksamlar hanimlar bebegim 33 gunluk bugun oksuruyor ve burnu tikali surekli acmamiza ragmen oksuruk surubu ve calpol verdi doktorumuz sanki oksurugu daha cok artti,yavrum oksurdukce bnm icim gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…