- 2 Aralık 2014
- 594
- 617
- 138
- 36
Canım bugün masajı yaptım pıt pıt gaz cıkarttı oglus rahatladı ama kaka yapamadı icim acıyo bugun 5 gun oldu yarın baska bir dr gidicem. Senin bebisin bu masajla kaka yaptımı Canım
Bu videoyu izlemenizi öneririm.ben açtım videoyu karşıma koydum.bebeğide aldım önüme.
Canım bugün masajı yaptım pıt pıt gaz cıkarttı oglus rahatladı ama kaka yapamadı icim acıyo bugun 5 gun oldu yarın baska bir dr gidicem. Senin bebisin bu masajla kaka yaptımı Canım
Yaptı canım.ama hemen yapmadı tabi.masajdan yarım saat snra fln.zeytin yağıyla sbh bide akşam yapıyorum bu masajı.illa kaka yapcak diye beklemiyorum.günde bi kez yapıyoCanım bugün masajı yaptım pıt pıt gaz cıkarttı oglus rahatladı ama kaka yapamadı icim acıyo bugun 5 gun oldu yarın baska bir dr gidicem. Senin bebisin bu masajla kaka yaptımı Canım
Denedim yapmadı CanımKulak copuyle zeytinyagi denedin mi
Bende masajdan sonra banyo yaptırdım tekrar zeytin yagıyla masaj yaptım herseyi denedim yapmadı bakalım yarın dr ne diyecek insallah bir sıkıntı yokturYaptı canım.ama hemen yapmadı tabi.masajdan yarım saat snra fln.zeytin yağıyla sbh bide akşam yapıyorum bu masajı.illa kaka yapcak diye beklemiyorum.günde bi kez yapıyo
Benim oglum 2.5 yasinda, kiskanmasin diye hep onu daha cok seviyorum. Bebek gibi kucagima alip seviyorum onu da :)Kızlar hiç iyi değilim Ağlıyorum bi saattir.bbüyük oğlum bebişi çok kıskanıyor bana akıl verin lütfen ne yapmam lazım kıskanmasi normal ama siz beni sevmiyorsunuz deyip ağlamaya başladı.bbugün habire aynı şeyi dedi ikisini aynı odada asla birakamiyorum zarar veriyor kafasına bastırıyo seviyor aslında ama zarar veriyor ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bebiş zaten uyumuyor gaz sancıları başladı uykusuzum bende agresif olabiliyorum.ggündüz sürekli etmek istiyor.yyatak odasında büyük beşigi var ve orda uyumayi sevmedi gece uyuyor ama gündüz bıraktığım gibi agliyo anlıyor mu ne, bende gündüz salonda yatıriyorum küçük beşiği nde ama mutfağa bile gidemiyorum. agliyo sürekli sallanmak istiyor.önce sağlıklı olsunlar sonra allah sabır versin heppimize
İnş yoktur canım.kaka yapmaması bebeği huzursuz ediyor mu?yoksa sen mi kafaya takıyorsunBende masajdan sonra banyo yaptırdım tekrar zeytin yagıyla masaj yaptım herseyi denedim yapmadı bakalım yarın dr ne diyecek insallah bir sıkıntı yoktur
Allah heppimize kolaylik versin benim oğlum 4 yaşında herseyin farkında belki o yüzden çok zor bende daha çok ilgi gösteriyorum senin gibi kucağına falan veriyorum kardesini emziren ce bende emecem diye agladi tamam dedim ve meme ucunu çok kötü ısırıp kanatti.iistekleri bitmiyo istediği birşeyi alamayınca kardeşine sariyo nasıl davranmalıyim ben bilmiyorum bazen kızıyorum ama o da olmuyo off off .iİkinci çocuğu ilerde düşünenlere söylüyorum kızlar bebişini çok büyümeden yapın kıskançlık bilmesin ben şimdi çok üzülüyorumBenim oglum 2.5 yasinda, kiskanmasin diye hep onu daha cok seviyorum. Bebek gibi kucagima alip seviyorum onu da :)
Kucagina falan vermeye calisiyorum bazen itiyor bazen minciklamaya calisiyor ama son iki gundur sevmeye basladi kardesini.
Yatagini ayirdigimiz halde bazen onu da koynumda uyutuyorum, belki hata yapiyorum ama kendini terkedilmis hissetmesinden korkuyorum.
Memeyi birakali 8 aya yaklasti en cok onu kiskandi sanirim mememi acip sut iccem diyor arada. Daha tam konusmadigindan duygularini da anlayamiyorum. Bazen cok dalgin oluyor uzuluyorum
Ay cnm sorma bizde cok fenayiz akşam olunca aglamaktan mahvoluyor yavrumHenuz 16 gunluk oglum ve yeni yeni gaz sancilari basladi. Onu oyle aglarken gorunce icim parcalaniyo. Bunun bi ilaci yok mu?
Gecmezse 3 gun içinde gel demişti. Önce normal kan kırmızı sonra siyahlasip kesilmesi lazım.tecrübeli arkadaşlara bir sorum var pazartesi 39+0 da çatı muayenesi yapıldı üzerinden 2 gün geçti halen kanamam var ama hiç bir şekilde sancım yok doktora telefonla bilgi verdim sorun olmaz diyor kanama daha ne kadar sürer ki haftaya p.tesi tekrardan kontrol var verilen süre doluyor bakalım ne olacak
Canim benmkide çok yapıyo kaç oluyo bilmiyorum ama 6 7 kez oluyordur her açtığımda az yada çok bezi kakali bazen değiştirin yapıyo böyle çok yapması kilo alımını yavaslatir mi acabaKizim gunde 10 kere falan kaka yapiyor. Bez degistirmeye yetisemiyoruz.
Var mi bu kadar cok yapan?
Canım ben ilk zamanlar manuel ufak bi pompa aldım.2 hafta 3 hafta boyunca fln onu kullandım buzluğa attım sütleri.46 gunluguz.şuan yine sağmak istiyorum sağıyorum fakat bebeğe süt yetmiyor kıyameti koparıyor snra.o yüzden bu aralar haftada 1 yada 2 kez sağıyorum.şunun için söyledim bunları doğumdan sonrada alabilirsin.ben çalışmıyorum.çalışan bir bayansan eğer söylediğin markanın iyi olduğunu düşünüyorum.aventide araştır istersen.Lansinoh 2 si 1 Arada Elektrikli Göğüs Pompası kullanan var mı almayı düşünüyorum
Benim kızda aynı dedigin gibi canım. Her bezimiz kakalı oluyor. Ama pazartesi saglik ocağına gittik. Kilo alımına gayet iyi demişti. Kızım 3 kilo dogdu. Pazartesi 15 gunlukken 3kilo450gr geldi.Canim benmkide çok yapıyo kaç oluyo bilmiyorum ama 6 7 kez oluyordur her açtığımda az yada çok bezi kakali bazen değiştirin yapıyo böyle çok yapması kilo alımını yavaslatir mi acaba
Canım cok şükür bugün yaptı. Annem derecenin ucuna yag sürüp poposunu uyardı yaptı iki bez dolusu yaptı yavrum rahatladı. Birde dünkü masajında faydası oldu bence. Yapmayınca fazla rahatsız olmuyo bazen ıkınıyo kızarıyo ama karnı sert oluyo baya.İnş yoktur canım.kaka yapmaması bebeği huzursuz ediyor mu?yoksa sen mi kafaya takıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?