- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
Bebeklerde oksuruk surubu pek tavsiye edilmez qslindaIyi aksamlar hanimlar bebegim 33 gunluk bugun oksuruyor ve burnu tikali surekli acmamiza ragmenoksuruk surubu ve calpol verdi doktorumuz sanki oksurugu daha cok artti,yavrum oksurdukce bnm icim gidiyor
Bitkiselmis cnm oyle dedi doktor verirken.senin bildigin ilacsiz gecirebilecek bi yontem var mi pekiBebeklerde oksuruk surubu pek tavsiye edilmez qslinda
Bebek cok kucuk bal limon falan veremezsin, cold mix damla varmis odasina yatagina falan damlatirsan biraz rahatlar heralde.Bitkiselmis cnm oyle dedi doktor verirken.senin bildigin ilacsiz gecirebilecek bi yontem var mi peki
Bitkiselmis cnm oyle dedi doktor verirken.senin bildigin ilacsiz gecirebilecek bi yontem var mi peki
Cold mix i ilk defa duydum cnm bi arastiraim cok saolBebek cok kucuk bal limon falan veremezsin, cold mix damla varmis odasina yatagina falan damlatirsan biraz rahatlar heralde.
Oksurugun gecmesi zaman aliyor.
Saol canim buhar makinesi almamistm ama almam lazim sanirim artik surekli burnunu acmaktn artik cocugum daha yaklasr yaklasmaz bagormaya basliyorGecmis olsun. Cold mix'i ben de duymustum, yakasina damlatiyorsun, onu kokladikca burnu aciliyor bildigim kadariyla. Bir de buhari deneseniz; kuzuyu direk buhara tutmayin tabiki de yaninda bir sure buhar olsa belki burnuna fayda eder.
Ben doğumdan 2 ay önce almıştım. . Iyiki de almışım. . Cok memnunum günde en az 2 3 defa kullanıyorum. ..Lansinoh 2 si 1 Arada Elektrikli Göğüs Pompası kullanan var mı almayı düşünüyorum
daha yüzüstü yatırmadım hiç, kızımı normal yastıklara yüzüstü koyardım karnı kenara geleck şekilde öyle uyurdu hatta, oğlan hiç sevmiyor öyle yatmayı, ya yan ya da sırtüstü. bağırsak gazımızda arada fena tutuyor kıpkırmızı kesiliyor ıkınırken uykusunda bile.Canim geceleri yatak odamda park yatagi var ama gunduzleri odasinda besigi var orada yatiriyorum. Yastik koymuyorum canim. giyilmis fanilemi carsafinin ustune koydum onun ustune yatiyorum. Fanile de benim kokum oldugu icin koynumda yatiyor gibi oluyor . Sen nasil yapiyorsun?
Canım topuklarına viks sürebilirsiniz çok az keser o öksürüğünü birde başını yüksek yatır biraz emin ol hemen geçecektir çok küçükler insan kıyamıyor şifa olur inşallah geçmiş olsun...Iyi aksamlar hanimlar bebegim 33 gunluk bugun oksuruyor ve burnu tikali surekli acmamiza ragmenoksuruk surubu ve calpol verdi doktorumuz sanki oksurugu daha cok artti,yavrum oksurdukce bnm icim gidiyor
Bizde de ayni sorun vardi doktora sordum onerdiklerini yazayim canim insallah faydasi olur. Sab simplex hafif gaz sancilarinda ise yariyo ama aksamlari kolik sancisi tutunca yarim fitil spasmo panalgine veriyorum poposundan rahat uyuyo yoksa agla agla mahvoluyo yavrum insallah sizde de faydasi olur ayrica sab simplex ile birlikte metsil de deneyebilirsin her bebekte farkli ilac ise yariyo cunkuHenuz 16 gunluk oglum ve yeni yeni gaz sancilari basladi. Onu oyle aglarken gorunce icim parcalaniyo. Bunun bi ilaci yok mu?
Ayni sorun bende de var eczaneden eczaciya danisarak krem aldim ismi proctolog emzirme doneminde de kullaniliyomus ayrica ilik suya batikon koyup oturmami da tavsiye etti normal dogum sonrasinda maalesef oluyomusKizlar ben bormal dogym yapmıştım. Hamileliğin son doneminde hemooit yasadim. Doğumdan sonra iyice artton benim gibbii olan çaresini bulan var mi. Oturduk yerde ağrıyor. Lütfen çare söyleyin. bebegim durmuyi.dr a gidemiyorum
Gecmis olsun bende de mastit baslangici vardi gogsum kizardi anladim ki mastit olcam gogsume her emzirmeden sonra buz koydum beklettim sukurler olsun gecti bi de gogsunun tam bosalmasi icin sagarsan cok iyi gelir ama atesin varsa doktora gitmende fayda var canimBebisler dogdu bizler ugrayamaz oldjk burLara face sayfasi biraz daha yogun. Ama burasi daha farkli benim lohusalik hic iyi gecmiyor mastit oldum sag gogsumu veremiyorum atesleniyorum surekli dogum sonrasi cok stresli geciyor bazen siyiracak gibi oluyorum oglumu uyurken uyandirmalar cocugun duzenini bozmalar surekli usumesin ustunu kapat demeler surwkli emzir demeler sagdigim sutu saralim cok soguk demeler annen seni petisan giydirmis demeler ben ne yapacagim bilmiyorum.Oglu top atsa uyanmaz her gece ayakta olan ben bugun oglum uyumadi demeler gogsumun yarasini bile bile cocuk ac emzur demesi sinirimi boxuyor ama en ufak of bile diyemiyorum cunku esim benimme kotu olur anneligimi yasayamiyorum.Hakkinjzi helal edin kizlar dertlerimi burdan baska yazacak yerim yok
Yukarida da yazmistim canjm sab simplex krize girdginde fayda etmiyor bize ama spasmo panalgine fitili doktorum onerdi baktim sab simplex ise yaramiyo hemen poposundan fitil veriyorum rahatliyoBu gaz sancıları bizi mahvetti kızlar; ilaç diye sab simplex getirmis kv'dem Tr'den. Onu kullanmaya basladik ama fayda etti mi bilemiyorum. Bir de ben kimyonu demleyip iciyorum, dun 2 damla da kizima verdim ama bir etkisini goremedim. Masajla ya da banyo yaptirarak rahatlatmaya calisiyoruz surekli.
Sizler ne yapiyorsunuz bu gaz sorunu icin?
Maşallah erkeğe çok ağladı mı canım? Zor oldu mu?? Biraz anlatsana..selam kızlar sizler ve bebişlerinizz iyidir umarım..oğlum dün Sünnet oldu kızlar artık tam bir erkekkkk
Sağol canım .. Canım 15-20 dk fln sürdü işlem biraz ağladı geldiğimde ama emzirdim sürekli rahatladı unuttum göğsümde 3 saat fln hastanede kaldık çıkarken doktor kontrol etti pipisinin derisi yapışmasın diye indirip kaldırdı orda çok ağladı her bez değiştiğinde yapın dedi bir merhem verdiler her bez değiştiğinde bezine sürülüyor Ağrı kesici fitil verdiler eve geldik öğlem fitili verdim bürde gece yatmadan çok rahatlıyor çok fazla ağlamadı biraz huzursuzluğu vardı ama çok değil bugün çok daha ii şimdi pipisine dokununcada ağlamıyor düşündüğümden daha rahat oldu CNm salı günü kontrole gidicezMaşallah erkeğe çok ağladı mı canım? Zor oldu mu?? Biraz anlatsana..
Geçmiş olsun Bır doktor tanıdığımız kaynamış suyun içine soğan doğrayıp odanın içine koyun demişti üst solunum yollarına iyi geliyormuş 3 yaşındaki oglumada burnu aktiginda oksurdugunde soğan suyu veriyorum çok iyi geliyor.Iyi aksamlar hanimlar bebegim 33 gunluk bugun oksuruyor ve burnu tikali surekli acmamiza ragmenoksuruk surubu ve calpol verdi doktorumuz sanki oksurugu daha cok artti,yavrum oksurdukce bnm icim gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?