2015 Nisan Anneleri

Iyi aksamlar hanimlar bebegim 33 gunluk bugun oksuruyor ve burnu tikali surekli acmamiza ragmen oksuruk surubu ve calpol verdi doktorumuz sanki oksurugu daha cok artti,yavrum oksurdukce bnm icim gidiyor
Bebeklerde oksuruk surubu pek tavsiye edilmez qslinda

Bitkiselmis cnm oyle dedi doktor verirken.senin bildigin ilacsiz gecirebilecek bi yontem var mi peki
Bebek cok kucuk bal limon falan veremezsin, cold mix damla varmis odasina yatagina falan damlatirsan biraz rahatlar heralde.
Oksurugun gecmesi zaman aliyor.

Bitkiselmis cnm oyle dedi doktor verirken.senin bildigin ilacsiz gecirebilecek bi yontem var mi peki

Gecmis olsun. Cold mix'i ben de duymustum, yakasina damlatiyorsun, onu kokladikca burnu aciliyor bildigim kadariyla. Bir de buhari deneseniz; kuzuyu direk buhara tutmayin tabiki de yaninda bir sure buhar olsa belki burnuna fayda eder.

Gecmis olsun. Cold mix'i ben de duymustum, yakasina damlatiyorsun, onu kokladikca burnu aciliyor bildigim kadariyla. Bir de buhari deneseniz; kuzuyu direk buhara tutmayin tabiki de yaninda bir sure buhar olsa belki burnuna fayda eder.
Saol canim buhar makinesi almamistm ama almam lazim sanirim artik surekli burnunu acmaktn artik cocugum daha yaklasr yaklasmaz bagormaya basliyor

uzun zaman oldu foruma girmeyeli malum bebek büyütme telasi günler geçiyor hizla bundan aylar önce acaba hamilemiyim çizgi var mi derken simdi meleğim yaninda uyuyor.dünyadaki en güzel duyguymus annelik .sidi kizim50 günlük oldu Rabbine şükürler olsun 2 hafta erken doğdu kuvezde kaldi ama simdi herşeyyolunda.Bana hhamileliğin boyunca destek olan fikirlerini paylaşan 2015 nisan annesi arkadaslarima çok tesekkur ederim Allah hepimizin evladini anali babali büyütmeyi nasip etsin.hoscakalin.

Hanimlar istanbul da yasiorum mega medipole goturuorm oglumu kontrole ama ,bildiginiz bagcilar tarafinda iyi bir cocuk doktoru var mi ? Bugun tekrar doktora gittik prospan ve calpol veriorm bebegime bugunde zitro max die bi antibiyotik yazdi ama tam olarak ne oldugunu soylemedi.bebegim daha 34 gunluk

Bu gaz sancıları bizi mahvetti kızlar; ilaç diye sab simplex getirmis kv'dem Tr'den. Onu kullanmaya basladik ama fayda etti mi bilemiyorum. Bir de ben kimyonu demleyip iciyorum, dun 2 damla da kizima verdim ama bir etkisini goremedim. Masajla ya da banyo yaptirarak rahatlatmaya calisiyoruz surekli.

Sizler ne yapiyorsunuz bu gaz sorunu icin?

daha yüzüstü yatırmadım hiç, kızımı normal yastıklara yüzüstü koyardım karnı kenara geleck şekilde öyle uyurdu hatta, oğlan hiç sevmiyor öyle yatmayı, ya yan ya da sırtüstü. bağırsak gazımızda arada fena tutuyor kıpkırmızı kesiliyor ıkınırken uykusunda bile.

Biz dün yarı kırkımızda mevlüt okuttuk. Guzel ve yorucu bir gün geçirdik. Tam gezmelere baslamak için kırkımızın çıkmasını bekliyoruz.

Iyi aksamlar hanimlar bebegim 33 gunluk bugun oksuruyor ve burnu tikali surekli acmamiza ragmen oksuruk surubu ve calpol verdi doktorumuz sanki oksurugu daha cok artti,yavrum oksurdukce bnm icim gidiyor
Canım topuklarına viks sürebilirsiniz çok az keser o öksürüğünü birde başını yüksek yatır biraz emin ol hemen geçecektir çok küçükler insan kıyamıyor şifa olur inşallah geçmiş olsun...

Henuz 16 gunluk oglum ve yeni yeni gaz sancilari basladi. Onu oyle aglarken gorunce icim parcalaniyo. Bunun bi ilaci yok mu?
Bizde de ayni sorun vardi doktora sordum onerdiklerini yazayim canim insallah faydasi olur. Sab simplex hafif gaz sancilarinda ise yariyo ama aksamlari kolik sancisi tutunca yarim fitil spasmo panalgine veriyorum poposundan rahat uyuyo yoksa agla agla mahvoluyo yavrum insallah sizde de faydasi olur ayrica sab simplex ile birlikte metsil de deneyebilirsin her bebekte farkli ilac ise yariyo cunku

Ayni sorun bende de var eczaneden eczaciya danisarak krem aldim ismi proctolog emzirme doneminde de kullaniliyomus ayrica ilik suya batikon koyup oturmami da tavsiye etti normal dogum sonrasinda maalesef oluyomus
Gecmis olsun bende de mastit baslangici vardi gogsum kizardi anladim ki mastit olcam gogsume her emzirmeden sonra buz koydum beklettim sukurler olsun gecti bi de gogsunun tam bosalmasi icin sagarsan cok iyi gelir ama atesin varsa doktora gitmende fayda var canim
Yukarida da yazmistim canjm sab simplex krize girdginde fayda etmiyor bize ama spasmo panalgine fitili doktorum onerdi baktim sab simplex ise yaramiyo hemen poposundan fitil veriyorum rahatliyo

Her bebek aynı olur mu bilmiyorum.hergun muskat veriyorum oğluma.çok az veriyorum sütle karıştırıp.fazlası zararlı diye biliyorum.her emzirdikten sonra mutlaka gazını çıkarıyorum.çıkarmadan yatırmamaya çlşyrm.sürekli masaj yapıyorum zaten.zeytinyağıyla özellikle.göbeğimin özerinde gezdiriyorum sakinleşiyor daha rahat gaz çıkarıyor.çok abartılı gaz sorunu yaşamadık.ilaç kullanma taraftarı değilim ztn.devit bile kullanmıyorm dr önermedi.hergun sbh banyo yaptırıp ardından kundaklayıp yatırıyorum.şimdilik sıkıntımız yok

Ciglik cigliga bagirasim var. Ne zaman kizim aglasa annem ac bu emzir diyor hemen. Halbuki yeni emzirmis oluyorum.

Hemen yorumu, ozaman sutun az sutun yetmiyor doymuyor diyor :cinnet:

5mayis da 41+4 de dogdu 3880 kg. Iki gun sonra 3650 olmustu. 6 gun sonra ise 4100 olmuştu. sut olmasa bu kadar hizli toparlanmazdi.

Maşallah erkeğe çok ağladı mı canım? Zor oldu mu?? Biraz anlatsana..
Sağol canım .. Canım 15-20 dk fln sürdü işlem biraz ağladı geldiğimde ama emzirdim sürekli rahatladı unuttum göğsümde 3 saat fln hastanede kaldık çıkarken doktor kontrol etti pipisinin derisi yapışmasın diye indirip kaldırdı orda çok ağladı her bez değiştiğinde yapın dedi bir merhem verdiler her bez değiştiğinde bezine sürülüyor Ağrı kesici fitil verdiler eve geldik öğlem fitili verdim bürde gece yatmadan çok rahatlıyor çok fazla ağlamadı biraz huzursuzluğu vardı ama çok değil bugün çok daha ii şimdi pipisine dokununcada ağlamıyor düşündüğümden daha rahat oldu CNm salı günü kontrole gidicez

Geçmiş olsun Bır doktor tanıdığımız kaynamış suyun içine soğan doğrayıp odanın içine koyun demişti üst solunum yollarına iyi geliyormuş 3 yaşındaki oglumada burnu aktiginda oksurdugunde soğan suyu veriyorum çok iyi geliyor.
odanın içine koymak belki faydalı olur sanada cnm (su sıcak olsun buharı cıksın)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…