2015 Nisan Anneleri

Ne güzel canım:) bu arada kaç günlük senin kuzu??

Iyi geceler hanimlar... hastanedeyiz oksurugumuz cok artti hava aliyoruz.kan tahlillerinde enfeksiyon cikmadi ama balgamimiz cok hamileyken tasimasi ne kdr kolaymis megerse boyle her agladiginda icim eriyor

Iyi geceler hanimlar... hastanedeyiz oksurugumuz cok artti hava aliyoruz.kan tahlillerinde enfeksiyon cikmadi ama balgamimiz cok hamileyken tasimasi ne kdr kolaymis megerse boyle her agladiginda icim eriyor
Canim cok gecmis olsun. Allah acil sifalar versin. Umarim iyilesir yavrun biran once. Iyi haberlerini bekliyoruz.

Geçmiş olsun canım. Inşallah hemen iyileşir bebek

selam kızlar sizler ve bebişlerinizz iyidir umarım..oğlum dün Sünnet oldu kızlar artık tam bir erkekkkk
hayırlı olsun tatlım inşallah damat olduğunu da görürsünüz :)

geçmiş olsun canım Allahım acil sifalar versin benim kızında burnu tıkanıyo sabah kalktığında hep hirilti oluyo gece çok terliyo ince giydiriyorum ama yine de terliyo bende üşütecek diye korkuyorum bebek bakımı çok zormuş

kızlar biz dün ilk gezmemize çıktık 56. günümüzdü hava çok güzeldi :)evde ağlayan mina binadan çıktığım anda sustu kanguru ya koydum etrafı nasıl izliyo çok hoşuna gitti :) benim kız annesi gibi gezmeci olacak :)

Kızlar bebeğin yüzünde sivilceler çıktı sarı sarı kurudu kabuk bağladı karşınızda bu durumda olan var mı anne sütüyle birlikte aptal 1 mama kullanıyorum mama mi yaptı acaba?

selam kızlar ben de mayıs annesiyim. biz anneler ne kadar evhamlıyız. daha doğar doğmaz tecrübesiz bile olsak öğreniyorz

ayyyyy çok özendim sana. kırkımız çıksa da biz de gezsek

Canim kangurun nasil bisey, bebegin rahat etti mi? Hangi pozisyonda oturttun?

Kızlar bebeğin yüzünde sivilceler çıktı sarı sarı kurudu kabuk bağladı karşınızda bu durumda olan var mı anne sütüyle birlikte aptal 1 mama kullanıyorum mama mi yaptı acaba?
Benim oglumda da en basindan beri sari uclu sivilceler cikiyo, bi kac saat sonra geciyo ama bu sefer de baska yerlerde cikiyo. Buyukler sutum yagli oldugu icin sivilcelerin ciktigini soyluyolar, olur gecer dediler. Ben de ciddiye almadim.

Emzirmek için memeyi çıkardığımda süt fışkırıyor bazen.bebeğimin ağzına vermiyorum,yüzünün heryerine dolaştırıp bi güzel siliyorum sütle.silvilce fln gitti hep

Bizde de ucu sarı sivilceler vardı canım hastanenin doktoru dikkate almadı takip edicem dedi büyük oğlumun doktoruna götürdüm onuda önemli bunlar dedi çok az vardı oglumdada ama elledikce patlayip etrafa bulasiyorlarmis büyük ihtimalle yıkarken vucudundakileri biz yaydik tek tek temizledi onları sonra batikonlayip krem sürdü
10 günde evde biz yaptık bunları
Icten kurutmak içinde antibiyotik verdi

Gecmis olsun, acil sifalar kuzuya.

Ne güzel canım:) bu arada kaç günlük senin kuzu??
CNm bugün 50 günlük oldu kuzum doktor 2 aydan önce yaptırmamızı tavsiye etmişti lokal anesteziye olması için

CNm çok geçmiş olsun gerçekten zor insan kıyamıyor ağlamasına
hayırlı olsun tatlım inşallah damat olduğunu da görürsünüz :)
Canım Sağol âmin inş hepimiz Görelim güzel günlerini

klasik kangurulardan tatlim yüzü bana dönük pozisyonda koydum kucağımda tutar gibi yaşladım göğsüme kafasını.

Emzirmek için memeyi çıkardığımda süt fışkırıyor bazen.bebeğimin ağzına vermiyorum,yüzünün heryerine dolaştırıp bi güzel siliyorum sütle.silvilce fln gitti hep
Oglumun gozu surekli capaklanmisti ben de gozune surmustum sutumu, gecirdi hemen. Yuzune de sureyim o zaman.

klasik kangurulardan tatlim yüzü bana dönük pozisyonda koydum kucağımda tutar gibi yaşladım göğsüme kafasını.
Ben de bundan almayi dusunuyorum. Umarim pisman olmam.

merhaba arkadaşlar. avent süt pompamı satmak istiyorum. garantisi hala devam ediyor. hem elektirikli hem manuel hem de pille çalışıyor. 15.01.2016 a kadar garantisi devam ediyor. ben 7 aydır kullanmıyorum. ikinci bebeği düşünmediğim içinde satıyorum. fiyat olarak sıfırı 230 tl civarı. ben 100 TL ye satıcam. İstanbul içi elden alabilir yada karşı ödemeli kargo ile gönderebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…