Ne güzel canım:) bu arada kaç günlük senin kuzu??Sağol canım .. Canım 15-20 dk fln sürdü işlem biraz ağladı geldiğimde ama emzirdim sürekli rahatladı unuttum göğsümde 3 saat fln hastanede kaldık çıkarken doktor kontrol etti pipisinin derisi yapışmasın diye indirip kaldırdı orda çok ağladı her bez değiştiğinde yapın dedi bir merhem verdiler her bez değiştiğinde bezine sürülüyor Ağrı kesici fitil verdiler eve geldik öğlem fitili verdim bürde gece yatmadan çok rahatlıyor çok fazla ağlamadı biraz huzursuzluğu vardı ama çok değil bugün çok daha ii şimdi pipisine dokununcada ağlamıyor düşündüğümden daha rahat oldu CNm salı günü kontrole gidicez
Canim cok gecmis olsun. Allah acil sifalar versin. Umarim iyilesir yavrun biran once. Iyi haberlerini bekliyoruz.Iyi geceler hanimlar... hastanedeyiz oksurugumuz cok artti hava aliyoruz.kan tahlillerinde enfeksiyon cikmadi ama balgamimiz cok hamileyken tasimasi ne kdr kolaymis megerse boyle her agladiginda icim eriyor
Geçmiş olsun canım. Inşallah hemen iyileşir bebekIyi geceler hanimlar... hastanedeyiz oksurugumuz cok artti hava aliyoruz.kan tahlillerinde enfeksiyon cikmadi ama balgamimiz cok hamileyken tasimasi ne kdr kolaymis megerse boyle her agladiginda icim eriyor
hayırlı olsun tatlım inşallah damat olduğunu da görürsünüz :)selam kızlar sizler ve bebişlerinizz iyidir umarım..oğlum dün Sünnet oldu kızlar artık tam bir erkekkkk
geçmiş olsun canım Allahım acil sifalar versin benim kızında burnu tıkanıyo sabah kalktığında hep hirilti oluyo gece çok terliyo ince giydiriyorum ama yine de terliyoIyi geceler hanimlar... hastanedeyiz oksurugumuz cok artti hava aliyoruz.kan tahlillerinde enfeksiyon cikmadi ama balgamimiz cok hamileyken tasimasi ne kdr kolaymis megerse boyle her agladiginda icim eriyor
ayyyyy çok özendim sana. kırkımız çıksa da biz de gezsekkızlar biz dün ilk gezmemize çıktık 56. günümüzdü hava çok güzeldi :)evde ağlayan mina binadan çıktığım anda sustu kanguru ya koydum etrafı nasıl izliyo çok hoşuna gitti :) benim kız annesi gibi gezmeci olacak :)
Canim kangurun nasil bisey, bebegin rahat etti mi? Hangi pozisyonda oturttun?kızlar biz dün ilk gezmemize çıktık 56. günümüzdü hava çok güzeldi :)evde ağlayan mina binadan çıktığım anda sustu kanguru ya koydum etrafı nasıl izliyo çok hoşuna gitti :) benim kız annesi gibi gezmeci olacak :)
Benim oglumda da en basindan beri sari uclu sivilceler cikiyo, bi kac saat sonra geciyo ama bu sefer de baska yerlerde cikiyo. Buyukler sutum yagli oldugu icin sivilcelerin ciktigini soyluyolar, olur gecer dediler. Ben de ciddiye almadim.Kızlar bebeğin yüzünde sivilceler çıktı sarı sarı kurudu kabuk bağladı karşınızda bu durumda olan var mı anne sütüyle birlikte aptal 1 mama kullanıyorum mama mi yaptı acaba?
Emzirmek için memeyi çıkardığımda süt fışkırıyor bazen.bebeğimin ağzına vermiyorum,yüzünün heryerine dolaştırıp bi güzel siliyorum sütle.silvilce fln gitti hepCanim kangurun nasil bisey, bebegin rahat etti mi? Hangi pozisyonda oturttun?
Benim oglumda da en basindan beri sari uclu sivilceler cikiyo, bi kac saat sonra geciyo ama bu sefer de baska yerlerde cikiyo. Buyukler sutum yagli oldugu icin sivilcelerin ciktigini soyluyolar, olur gecer dediler. Ben de ciddiye almadim.
Bizde de ucu sarı sivilceler vardı canım hastanenin doktoru dikkate almadı takip edicem dedi büyük oğlumun doktoruna götürdüm onuda önemli bunlar dedi çok az vardı oglumdada ama elledikce patlayip etrafa bulasiyorlarmis büyük ihtimalle yıkarken vucudundakileri biz yaydikKızlar bebeğin yüzünde sivilceler çıktı sarı sarı kurudu kabuk bağladı karşınızda bu durumda olan var mı anne sütüyle birlikte aptal 1 mama kullanıyorum mama mi yaptı acaba?
Iyi geceler hanimlar... hastanedeyiz oksurugumuz cok artti hava aliyoruz.kan tahlillerinde enfeksiyon cikmadi ama balgamimiz cok hamileyken tasimasi ne kdr kolaymis megerse boyle her agladiginda icim eriyor
CNm bugün 50 günlük oldu kuzum doktor 2 aydan önce yaptırmamızı tavsiye etmişti lokal anesteziye olması içinNe güzel canım:) bu arada kaç günlük senin kuzu??
CNm çok geçmiş olsun gerçekten zor insan kıyamıyor ağlamasınaIyi geceler hanimlar... hastanedeyiz oksurugumuz cok artti hava aliyoruz.kan tahlillerinde enfeksiyon cikmadi ama balgamimiz cok hamileyken tasimasi ne kdr kolaymis megerse boyle her agladiginda icim eriyor
Canım Sağol âmin inş hepimiz Görelim güzel günlerinihayırlı olsun tatlım inşallah damat olduğunu da görürsünüz :)
klasik kangurulardan tatlim yüzü bana dönük pozisyonda koydum kucağımda tutar gibi yaşladım göğsüme kafasını.Canim kangurun nasil bisey, bebegin rahat etti mi? Hangi pozisyonda oturttun?
Benim oglumda da en basindan beri sari uclu sivilceler cikiyo, bi kac saat sonra geciyo ama bu sefer de baska yerlerde cikiyo. Buyukler sutum yagli oldugu icin sivilcelerin ciktigini soyluyolar, olur gecer dediler. Ben de ciddiye almadim.
Oglumun gozu surekli capaklanmisti ben de gozune surmustum sutumu, gecirdi hemen. Yuzune de sureyim o zaman.Emzirmek için memeyi çıkardığımda süt fışkırıyor bazen.bebeğimin ağzına vermiyorum,yüzünün heryerine dolaştırıp bi güzel siliyorum sütle.silvilce fln gitti hep
klasik kangurulardan tatlim yüzü bana dönük pozisyonda koydum kucağımda tutar gibi yaşladım göğsüme kafasını.
Hoşgeldin canım. Nerelerdesin?? Oğluşun nasıl kaç günlük oldunuz??Kızlarrr ben geldim::) Kaç haftadır giremedim foruma. Herkes iyidir inşallah, kuzuları öpüyoruz oğlumla:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?