Aynen canım benim oglusta öyle uyuyor ama sürekli izliyorum zorluyorum kendini uykuda bile çok huzursuz ilk zamanlar yoktu böyle bişey son 10 gündür var yarında ayimiz doluyo kontrolü var etkili bi damla isteyecem doktorundan sonrada aşısı var.sunnette ettirmek istiyorum büyük oğlumu 1 buçuk yaşında yaptırdık çok zordu bu erken olsun istiyorum ama kararsızimoglum uykuda gaz sancisi yuzunden ani cigliklar atiyo. Allahim ne zormus caresiz kalmak.
Canım mukatı ne kadar veriyorsun bide gazı oluncamı yoksa olmadan mı veriyorsun?Her bebek aynı olur mu bilmiyorum.hergun muskat veriyorum oğluma.çok az veriyorum sütle karıştırıp.fazlası zararlı diye biliyorum.her emzirdikten sonra mutlaka gazını çıkarıyorum.çıkarmadan yatırmamaya çlşyrm.sürekli masaj yapıyorum zaten.zeytinyağıyla özellikle.göbeğimin özerinde gezdiriyorum sakinleşiyor daha rahat gaz çıkarıyor.çok abartılı gaz sorunu yaşamadık.ilaç kullanma taraftarı değilim ztn.devit bile kullanmıyorm dr önermedi.hergun sbh banyo yaptırıp ardından kundaklayıp yatırıyorum.şimdilik sıkıntımız yok
27 sinde bizim de kontrolumuz var. Ben de o gun sunnet ettirmeyi dusunuyorum. Gaz icin doktora sormadan zinco aldim 3 gundur kullaniyorum ama pek ise yaramadi.Aynen canım benim oglusta öyle uyuyor ama sürekli izliyorum zorluyorum kendini uykuda bile çok huzursuz ilk zamanlar yoktu böyle bişey son 10 gündür var yarında ayimiz doluyo kontrolü var etkili bi damla isteyecem doktorundan sonrada aşısı var.sunnette ettirmek istiyorum büyük oğlumu 1 buçuk yaşında yaptırdık çok zordu bu erken olsun istiyorum ama kararsızim
Evet canım gazlı çocuklarda hiç birşey ise yaramıyor aslında kakasını da yapamiyo gazdan ben bezinin her açtığımda kaka yapmış oluyo az az ve sabunu söylediler sabunla biraz uyarıyorum.hhemen fışkırtarak yapıyo rahatlıyo ama çok zor gazlı bebek ya27 sinde bizim de kontrolumuz var. Ben de o gun sunnet ettirmeyi dusunuyorum. Gaz icin doktora sormadan zinco aldim 3 gundur kullaniyorum ama pek ise yaramadi.
Benim doğumdan sonra olmuştu iki hafta dayanamadım sıcak suya oturdum zeytinyağı denedim fayda etmedi doktora gittim bebeği teyzeme bırakıp bi saatte gidip geldim bi haftada rahatladım krem le fitil kulanincaKizlar ben bormal dogym yapmıştım. Hamileliğin son doneminde hemooit yasadim. Doğumdan sonra iyice artton benim gibbii olan çaresini bulan var mi. Oturduk yerde ağrıyor. Lütfen çare söyleyin. bebegim durmuyi.dr a gidemiyorum
Hergün veriyorum canım.gaz olsada olmasada.ama az ver olur mu?fazlası beyin gelişimine zarar veriyormuş.öyle duydum sdce.eskiler hep kullanmış bunuCanım mukatı ne kadar veriyorsun bide gazı oluncamı yoksa olmadan mı veriyorsun?
CNm sünnetini yaptırmanızı tavsiye ederim haftasonu yaptırdık 2 güne geçti herşey dün kontrolümüz vardı hiç sorun yok maşallah rahat olduAynen canım benim oglusta öyle uyuyor ama sürekli izliyorum zorluyorum kendini uykuda bile çok huzursuz ilk zamanlar yoktu böyle bişey son 10 gündür var yarında ayimiz doluyo kontrolü var etkili bi damla isteyecem doktorundan sonrada aşısı var.sunnette ettirmek istiyorum büyük oğlumu 1 buçuk yaşında yaptırdık çok zordu bu erken olsun istiyorum ama kararsızim
Canim gecmis olsun, ben kizima gunde uc defa dort damla zinco veriyorum. Sen nasil kullaniyorsun? Bir de anneler rezene cayi icerse bebekte daha az gaz oluyormus. Belki isine yarar.Kzlar merhaba uzun zamandır giremiyorum kulübe gaz sorunumz var zinco kullanan varmı acaba kivranio oğlum masaj yapiorm dus aldiriyorm ydiklerime dikkat ediyorum ama yinede kivranio yardım edin ltfn
Bnde aynen senin gbi veryrm rezene her gün iciyrm cnmCanim gecmis olsun, ben kizima gunde uc defa dort damla zinco veriyorum. Sen nasil kullaniyorsun? Bir de anneler rezene cayi icerse bebekte daha az gaz oluyormus. Belki isine yarar.
bizde zinco aldık ama pek vermiyorum doktor kabız olur dedi arada bizimde oluyo gaz sancımız bende günde iki kere rezene ve kimyon demliyorum içiyorum. bizim de ishal sorunumuz var ve kakasi yeşil cuma yine gitcem doktoraCanim gecmis olsun, ben kizima gunde uc defa dort damla zinco veriyorum. Sen nasil kullaniyorsun? Bir de anneler rezene cayi icerse bebekte daha az gaz oluyormus. Belki isine yarar.
bizmde 23. de doluyo ikinci ayımız aynı doğumlarımız galiba bizde haftaya 28. de gidicez aşıya bende stres oluyorum ateşlenirse diyeBnm kizim da 1 aydur kabiz. Bi ayda dort kere kendisi yapti digerleri fitille. Npcm bilmiyorum ndn okuyo anlmdm. Kizim cok gazli. Bide kabiz olunca acili aciki agliyo zinco fayda etmiyor bence. Rezene tohumu demleyip veryrm biraz rahatlatiyo. Iki ay olmasina uc gun var. Uc ayimiz dolsada kurtulsak su gazdan. Iki ay asimiz var haftaya. Iki bacak bi koldan vuruluyomus cok korkuyorum
Bzm 24 canim. Kizim zaten cok cadi. Bide asi olunca düşünemiyorumbizmde 23. de doluyo ikinci ayımız aynı doğumlarımız galiba bizde haftaya 28. de gidicez aşıya bende stres oluyorum ateşlenirse diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?