2015 Nisan Anneleri

oglum uykuda gaz sancisi yuzunden ani cigliklar atiyo. Allahim ne zormus caresiz kalmak.
Aynen canım benim oglusta öyle uyuyor ama sürekli izliyorum zorluyorum kendini uykuda bile çok huzursuz ilk zamanlar yoktu böyle bişey son 10 gündür var yarında ayimiz doluyo kontrolü var etkili bi damla isteyecem doktorundan sonrada aşısı var.sunnette ettirmek istiyorum büyük oğlumu 1 buçuk yaşında yaptırdık çok zordu bu erken olsun istiyorum ama kararsızim

Canım mukatı ne kadar veriyorsun bide gazı oluncamı yoksa olmadan mı veriyorsun?

27 sinde bizim de kontrolumuz var. Ben de o gun sunnet ettirmeyi dusunuyorum. Gaz icin doktora sormadan zinco aldim 3 gundur kullaniyorum ama pek ise yaramadi.

27 sinde bizim de kontrolumuz var. Ben de o gun sunnet ettirmeyi dusunuyorum. Gaz icin doktora sormadan zinco aldim 3 gundur kullaniyorum ama pek ise yaramadi.
Evet canım gazlı çocuklarda hiç birşey ise yaramıyor aslında kakasını da yapamiyo gazdan ben bezinin her açtığımda kaka yapmış oluyo az az ve sabunu söylediler sabunla biraz uyarıyorum.hhemen fışkırtarak yapıyo rahatlıyo ama çok zor gazlı bebek ya

Benim doğumdan sonr
Benim doğumdan sonra olmuştu iki hafta dayanamadım sıcak suya oturdum zeytinyağı denedim fayda etmedi doktora gittim bebeği teyzeme bırakıp bi saatte gidip geldim bi haftada rahatladım krem le fitil kulaninca

Herkese merhaba gaz problemi için Esra EROL 'un bu linkteki tarifini denedim çok faydasını gördüm herkese tavsiye ediyorum
shttps://tr-tr.facebook.com/esraerolll/posts/10150320856627337

CNm sünnetini yaptırmanızı tavsiye ederim haftasonu yaptırdık 2 güne geçti herşey dün kontrolümüz vardı hiç sorun yok maşallah rahat oldu

Kzlar merhaba uzun zamandır giremiyorum kulübe gaz sorunumz var zinco kullanan varmı acaba kivranio oğlum masaj yapiorm dus aldiriyorm ydiklerime dikkat ediyorum ama yinede kivranio yardım edin ltfn

Kzlar merhaba uzun zamandır giremiyorum kulübe gaz sorunumz var zinco kullanan varmı acaba kivranio oğlum masaj yapiorm dus aldiriyorm ydiklerime dikkat ediyorum ama yinede kivranio yardım edin ltfn
Canim gecmis olsun, ben kizima gunde uc defa dort damla zinco veriyorum. Sen nasil kullaniyorsun? Bir de anneler rezene cayi icerse bebekte daha az gaz oluyormus. Belki isine yarar.

Canim gecmis olsun, ben kizima gunde uc defa dort damla zinco veriyorum. Sen nasil kullaniyorsun? Bir de anneler rezene cayi icerse bebekte daha az gaz oluyormus. Belki isine yarar.
bizde zinco aldık ama pek vermiyorum doktor kabız olur dedi arada bizimde oluyo gaz sancımız bende günde iki kere rezene ve kimyon demliyorum içiyorum. bizim de ishal sorunumuz var ve kakasi yeşil cuma yine gitcem doktora

Milupanin rezene cayini aldim. Dun hem kendim ictim hem de ogluma verdim. Onceki geceler gibi aglamadi sadece uykuda ikindi durdu. 3 gun zinco kullanmistim boyle etki etmedi. Umarim cayin yararidir bu durum. Bu aksam da denicem.

Bnm kizim da 1 aydur kabiz. Bi ayda dort kere kendisi yapti digerleri fitille. Npcm bilmiyorum ndn okuyo anlmdm. Kizim cok gazli. Bide kabiz olunca acili aciki agliyo zinco fayda etmiyor bence. Rezene tohumu demleyip veryrm biraz rahatlatiyo. Iki ay olmasina uc gun var. Uc ayimiz dolsada kurtulsak su gazdan. Iki ay asimiz var haftaya. Iki bacak bi koldan vuruluyomus cok korkuyorum

bizmde 23. de doluyo ikinci ayımız aynı doğumlarımız galiba bizde haftaya 28. de gidicez aşıya bende stres oluyorum ateşlenirse diye

Reactions: nix
="ysmnkr, post: 41035798, member: 545383"]Kzlar merhaba uzun zamandır giremiyorum kulübe gaz sorunumz var zinco kullanan varmı acaba kivranio oğlum masaj yapiorm dus aldiriyorm ydiklerime dikkat ediyorum ama yinede kivranio yardım edin ltfn[/QUOTE]
gecmis olsun canim ben zinco yi kullanmadim metsil ve biogaia yi kullandim fayda etmedi son olarak nurse harveys şurup verdi dr umuz gaz problemi kalmadi bebeğinin gazini kakasini ikinmadan kolay yapıyor ben çok memnunum bizde gaz sancisi bitti istersen bir dene

kızlar emzirmeden önce göğüs temizliğini nasıl yapıyosunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…