- 28 Ekim 2010
- 2.156
- 349
- 148
cnm bende metpamit kullanıyorum arada alıyorum ewet bende de çok uyku hali halsizlik yapıyo çokda faydasını gördüğüm söylenemezYaaaaa mide bulantisinia gazoz veya sogal maden suyi icenller varmis dogrumuuuuuuise yariyor mu gercekten bide ben cok mecbur kalinca metpamid iciyordum doktorum versi fakat dun itobariyle bi daha agzima almamaya karar verdim. Huzursuzluk uyku tediirginlik carpinti gibi yan erkileri oldu. Bunlari yasayan ve siddetli sabah kusmalarina onerisi olan varrmii
Canım bir arkadaş bana cevap verdi sağ olsun. İlk muayeneler çok detaylı olmuyormuş sanırım. Pek takılmamak lazım. Test istedi mi senden benden kan tahlili ve idrar tahlili istedi heralde oradaki sonuca göre bişey diyecek. :)
bendede sinir var ki normalde cidden hiç,sinirli bir yapım yok çok gülerim vs ams gülesim bile gelmiyor bazı zamanlar :)kızlar selam benim bebişte 19 nisan civarları doğacak inşallah..
bende hiçbir belirti olmadı mide bulantısı kusma uyku vs yalnız aşırı derecede sinirliyim buda beni çok mutsuz ediyor
eşiminde çok üstüne gidiyorum..hormanlarlamı ilgili bu durum benim gibi olan varmı korkuyorum böyle stresle 9 ay nasıl geçecek...
Bafs canım bak bizimle ilgiki bişey buldum dedim ya ben hep 35 günde bir adet görürdüm diye onunla ilgili[/QUOTE:
Canim ayni durum bendede var 2 aydir adetim 40 gune bir oluyordu bevegim sat a gore 1 hafta geriden geliyor insallah bebeklerimiz kuvvetlenir ve gelisimi ile o bi hafta arayi kapatir gec dollenme oluyomus doktor oyle dedi benim satimi 15 temmuz olarak degistirecekmis hergun ceviz ve muz yiyorum insallah faydasi olur
kızlar endişelenmeyin sizin bir hafta benim 2 hafta geriden geliyor :) önemli olan günden güne gelişip gelişmediğiymiş 40-45 günde adet olurum ben[/QUOTE]Bafs canım bak bizimle ilgiki bişey buldum dedim ya ben hep 35 günde bir adet görürdüm diye onunla ilgili
Diğer bir örnek: Sürekli 35 günde bir adeti başlayan bir kadın gebe kaldığında gebelik haftası son adet tarihine göre değil ultrasondaki ölçüme göre hesaplanmalıdır veya son adet tarihinden başlayarak sayılan haftadan 1 hafta çıkarılmalıdır.Çünkü bu hastanın yumurtlamaları hep 1 hafta geç olmaktadır. Adetin 14. günü değil 21. günü yumurtlama olmaktadır.
Canım bende aynı durumdayim hiçbir belirti yok sinir dışında.normaldede cok cabuk sinirlenirim ama simdi iki kati.eşlere eziyet ediyoruz resmen ama umarım çok çabuk geçerkızlar selam benim bebişte 19 nisan civarları doğacak inşallah..
bende hiçbir belirti olmadı mide bulantısı kusma uyku vs yalnız aşırı derecede sinirliyim buda beni çok mutsuz ediyor
eşiminde çok üstüne gidiyorum..hormanlarlamı ilgili bu durum benim gibi olan varmı korkuyorum böyle stresle 9 ay nasıl geçecek...
arkadaşım profiline gir aşağılarda bebeğin doğum tarihini soruyor onu yaz alttan onayla o kadar bu arada hayırlı olsun bebişin hoşgeldin aramızabu imza işini nasıl yapıyorsunuz benimki olmuyooo
Beni diyosun galiba tatlım baktı baktı doktorum ama evde hayvan olduğundan dolayı bağışıklık kazanmışim ben ve bebisim kapmicakmis iinş bölebi hastalık ama doktorum bunların hepsini geç ot ve çiğet konusunda defalarca uyardi kkızlaraklinizda bulunsun ben cçiğsucuk salam yyemeğe bayilirdim artik yyapmıyorum
Ben de aynı dertten muzdaribim 35 günü bulur adetim üstüne yumurta catlamasi gecikiyor hep ve sonuç son adetıme gore 10 gün kadar gerideyim:) ama önemli olan sağlıklı gelişimleri[/QUOTE]kızlar endişelenmeyin sizin bir hafta benim 2 hafta geriden geliyor :) önemli olan günden güne gelişip gelişmediğiymiş 40-45 günde adet olurum ben
Ben de deli gini roka yiyorum yaaa.. otlar icin niye uyardi kiii
Otlar için benide doktorum uyardı. Mesela nane rahim duvarlarını inceltip düşük riski yaratıyomuş, maydonoz söktürücü özelliği oldgundan düşük riski yaratıyomuş gibi gibi gibi. Bana sormadan bitkiselde olsa hıc bı sekilde bilmeden bsy yapma dedi hatta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?