2015 Nisan Anneleri

[QUOT E="gissemjik, post 36694451, member: 570090"]Teşekkür ederim canım. Allah hepimizin yavrusunu kucağımıza almayı nasip etsin. Bana ekranı bile göstermedi. Sadece kap atışını duyamazsın daha küçük dedi. Koku olayı bende de var. İş yerini de takma stres bebeğe zararlı. Sonuçta hemen herkesin bildiği bir süreç yapacak bişey yok. Ben dua ediyorum hepimize inşallah rahat geçiricez bu dönemi. :)[/QUOTE]
Bende geçen çarşamba 5+6 gördüm ama duymadım; ) işyerinde bi süre kimseye söylemem inşallah mecbur kalmam. Önceki Kürtajla bittiği için daha temkinliyim. Şimdilik küçük bi sır teyzesi:) inşallah canım Rabbim yardımcımız olsun

cnm bende metpamit kullanıyorum arada alıyorum ewet bende de çok uyku hali halsizlik yapıyo çokda faydasını gördüğüm söylenemez maden suyu bende içiyorum arada bende etkili olmuyo ben devamlı bişey yiyorum atıştırıyorum meyve iyi geliyor bana

Istedi tatlim.. cok sukur sikinti cikmadi, sadece neredeyse hic aciklama yapmadi uyuz dr :)

kızlar selam benim bebişte 19 nisan civarları doğacak inşallah..
bende hiçbir belirti olmadı mide bulantısı kusma uyku vs yalnız aşırı derecede sinirliyim buda beni çok mutsuz ediyor
eşiminde çok üstüne gidiyorum..hormanlarlamı ilgili bu durum benim gibi olan varmı korkuyorum böyle stresle 9 ay nasıl geçecek...

bendede sinir var ki normalde cidden hiç,sinirli bir yapım yok çok gülerim vs ams gülesim bile gelmiyor bazı zamanlar :)

• slm kızlar bende nisan annesi olucam inşallah ben şuan 8 +1 gunluk hamileyim herhangi bi belirtim olmadı miğdemde bulanmadı sadece kokulara karsı hassasım tek gebelik belirtim bu

ilk hamileligim cok berbatti simdi hafif bulantilar ve asiri uyku hali disinda iyi gidiyor. insallah boyle devam eder

Herkese güzel hafta sonları.benim mide bulantılarım hafifledi çok şükür.sadece akşamlara kaydı bulantı.bu arada 65.50 ile hamile kaldım 65.80 tartıldım dün çok sevinçliyim.

Midemde bi kurt var ye ye diye bağırıyor ha bi de yanında bulantı var yersen dışarı gönderirim diyor offfff

Bafs canım bak bizimle ilgiki bişey buldum dedim ya ben hep 35 günde bir adet görürdüm diye onunla ilgili
Diğer bir örnek: Sürekli 35 günde bir adeti başlayan bir kadın gebe kaldığında gebelik haftası son adet tarihine göre değil ultrasondaki ölçüme göre hesaplanmalıdır veya son adet tarihinden başlayarak sayılan haftadan 1 hafta çıkarılmalıdır.Çünkü bu hastanın yumurtlamaları hep 1 hafta geç olmaktadır. Adetin 14. günü değil 21. günü yumurtlama olmaktadır.[/QUOTE]
kızlar endişelenmeyin sizin bir hafta benim 2 hafta geriden geliyor :) önemli olan günden güne gelişip gelişmediğiymiş 40-45 günde adet olurum ben

kızlar endişelenmeyin sizin bir hafta benim 2 hafta geriden geliyor :) önemli olan günden güne gelişip gelişmediğiymiş 40-45 günde adet olurum ben[/QUOTE]
Ben de aynı dertten muzdaribim 35 günü bulur adetim üstüne yumurta catlamasi gecikiyor hep ve sonuç son adetıme gore 10 gün kadar gerideyim:) ama önemli olan sağlıklı gelişimleri

1.68 boyundayim 55 ile hamile kaldım 55.5 olmuşum şimdiden hiç kafama takmiyorum çünkü asıl kilo alışı 6 aydan sonra belli olur ve ideal bi kiloda hamile kaldım:)

Canım bende aynı durumdayim hiçbir belirti yok sinir dışında.normaldede cok cabuk sinirlenirim ama simdi iki kati.eşlere eziyet ediyoruz resmen ama umarım çok çabuk geçer

Ben de deli gini roka yiyorum yaaa.. otlar icin niye uyardi kiii[/QUOTE]

Otlar için benide doktorum uyardı. Mesela nane rahim duvarlarını inceltip düşük riski yaratıyomuş, maydonoz söktürücü özelliği oldgundan düşük riski yaratıyomuş gibi gibi gibi. Bana sormadan bitkiselde olsa hıc bı sekilde bilmeden bsy yapma dedi hatta.

kızlar endişelenmeyin sizin bir hafta benim 2 hafta geriden geliyor :) önemli olan günden güne gelişip gelişmediğiymiş 40-45 günde adet olurum ben
Ben de aynı dertten muzdaribim 35 günü bulur adetim üstüne yumurta catlamasi gecikiyor hep ve sonuç son adetıme gore 10 gün kadar gerideyim:) ama önemli olan sağlıklı gelişimleri[/QUOTE]
evet inşallh gelişi,leri böyle devam eder ben yıllarca bu yüzden muzdaribim sivilceler şişkinlik

Ben de deli gini roka yiyorum yaaa.. otlar icin niye uyardi kiii

Otlar için benide doktorum uyardı. Mesela nane rahim duvarlarını inceltip düşük riski yaratıyomuş, maydonoz söktürücü özelliği oldgundan düşük riski yaratıyomuş gibi gibi gibi. Bana sormadan bitkiselde olsa hıc bı sekilde bilmeden bsy yapma dedi hatta.[/QUOTE]

Sagol canim yaa.. dikkat edeyim bari

Sagol canim yaa.. dikkat edeyim bari [/QUOTE]
Feslegendi sanırım o da rahim kasilmalarini artiriyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…