2015 Nisan Anneleri

Canim sen hatayi zaten uzulerek yapiyorsun.sutunun kesilmesineviyice canak tutuyorsun.rezene ic bide hergun helva ye.sutun gelsin gelmesin bebegin emmesini sagla zorlada olsa ver.saikin ol

Arkadaslar merhaba. Umarim siz de bebisleriniz de iyidir. Bizim pazartesi kirkimiz cikiyor. Sezeryanla dogum yapan arkadaslar 40.gunden sonra doktora kontrole gittiniz mi? Muayene nasil oluyor ustten ultrasonla mi yoksa alttan vajinal muayene mi?
Ben gittim canım sadece ultrason la baktı

Benim kizim
Benim kızımda tutmuyordu canım tam bir ay sürekli denedim iki aylık olduktan sonra tutmaya başladı vazgeçme oda alışır birde NUK kauçuk emziği var onu dene benim kızım sadece onu ediyor daha yumuşak

Cok
Canin birde tamamen scken denesene benimkide emzik almiyor ama acken verdigimde aliyo ama ben vermek istemiyorum emzik emerse beni birakicak diye korkuyorum .cunku kizimda dogdugu ilk gun emzik verdik cokta guzel aldi sonra beni emmeyi birakti
Çok erken vermişsin canım bir buçuk aydan önce çocuk tam memeye alismadigi için bırakabiliyor

Hic
bizmde 23. de doluyo ikinci ayımız aynı doğumlarımız galiba bizde haftaya 28. de gidicez aşıya bende stres oluyorum ateşlenirse diye
Hiç korkma canım bende çok tedirgindim ama çok rahat atları kızım sadece bir defa hafif ateşlendi yarım saate geçti oda. Gitmeden önce banyosunu yaptır yarım ölçek ateş düşürücü ver hic birsey olmaz inşallah bana bunları hemşire söylemişti ise yaradı

Cok ağladı gece. En gec saatte bir uyandi ağladı. 10 dakikada 5 dakikada da kalktı. Sanki yatmak istemedi. Geceleri genelde uyurdu halbyki. Perisanim bugun. Yorgunluktan pes etmekten korkuyorum.
Bir sey sorucam. Saatlerce emiyor gene de agzini acmaya devam ediyor birakinca. Aglamadigi surece hemen vermesem memeyi olmaz mi? Ben de bi tarim saat 15 dakika dinlensem aralarda? O emerken uyuyup dinleniyor ben feci durumdayim.

Zor bir gece olmus anlasilan

Keske biseyler yazmaktan daha fazlasini yapabilsem senin icin. Etrafinda sana yardimci olabilecek kimse yok mu? Senin su an sadece oturup, uyuyup emzirmen lazim cunku.

Aglamadigi surece meme verme ama 2 saati de asmamaya calis. Bu arada uyu, uzan, gozlerini kapa; seni rahatlatacak ne varsa onu yap.

Bebeklerde bu donemde surekli bir emme refleksi var zaten; bu illa ac olduklari anlamina gelmezmis; kimisi gazi olunca emmek ister, kimisi kendini guvende hissetmek icin...

En zoru ilk gecedir; bunu atlattigina gore goreceksin gerisi corap sokugu gibi gelecek. Bir dusunsene hic emzirmedigin kadar cok emzirdin 24 saat icinde; bunun bir getirisi mutlaka olur, sonucta vucudumuz buna gore programlanmis.

Disari filan cikma bugun, yemegi de mumkunse siparis et, sen sadece dinlen ve emzir.

DERECEYE GİREN İLK 3 ÜYEMİZE PRO ÜYELİK HEDİYE EDİLECEKTİR !

SON 2 GÜN !

---KOT PANTOLON KOMBİNLERİ ---

24.05.2015 saat 22:13 kadar yarışmaya katılacak olan arkadaşlar, oluşturmuş olduğunuz kombini bana özel mesaj yoluyla gönderebilirsiniz.

Yarışmaya katılmak ve yarışma kuralları için aşağıdaki linke tıklayınız!
En Tarz Üye Yarışması ✄ Kot Pantolon Kombinleri !

Guzel anneler umarim hepiniz iyisinizdir. Dogum kontrolu olarak ne dusunuyorsunuz? Cerazette diye hap varmis doktorum onu tavsiye etti emzirme doneminde kullaniliyormus. Sizin doktorlariniz ne tavsiye ediyor? Hepinizin bol bol sutu olsun insallah.

Sinir olmuş durumdayim . Bebek dogdugundan beri kocam olck adam başka odada Uyuyo. Birde ikinc çocuk falan diyo. Sanki cokdestek oluyofa. Sinir olmamak elde mi.cocugum ağlayan çocuk da değil cok fazla
Benim esim de en basindan beri baska odada uyuyo. Hem ben bebekle yattigim icin hem de annem evde oldugu icin.
Canim benim oglum daha 26 gunluk. Alistirmak icin ekstra bisey yapmadim.

Kızlar bişey soracam biraz ayıp olabilir ama eşinizle ilişkiniz nasıl biz 40 günü geçirdik deneyelim dedik ama kanamam oldu zaten zor cesaret etmiştim şimdi iyice soğudum napicagimida bilmiyoruuum

Ne okur biri banaa yardim etsin..26 günlük kixum var. Surekli emme isteği var. Bazen uyursa gun icinde bir iki saat iyi diyorum.farkında olmadan beni emzirme kampına almış:) yapışık ikiz gibiyiz hamdolsun sağlıklı tabi ama biraz nefes almak icin parka bahçeye çıkamıyoruz surekli emme modunda çünkü. Emzigide istemiyor. Ne oneririrsiniz bana.
Birde cok fena hemoroitim.napicm ben.bi çaresini bulan bilen söylesin.psikolojim bozuluyor.dogum açısı bi kez.bu surekli
Birde.d vitamini vermeyin diyenler var ne yapsan

Kızlar bişey soracam biraz ayıp olabilir ama eşinizle ilişkiniz nasıl biz 40 günü geçirdik deneyelim dedik ama kanamam oldu zaten zor cesaret etmiştim şimdi iyice soğudum napicagimida bilmiyoruuum
Allah uardincin olsn insallah. Benim.lohusalkk bitmedi ama bende onu düşünüyorum şimdiden. Bence soguma psikolojim olarak rahat olmak gerek.sanirim. bende normal dogm yaptm.afedersin dikisimr bakmaya bi.gun cesaret ettm ve rahimim değişmiş gibi geldi bana psikolojimbozuldu.sanki genişlemis gibi.bazen oturup kalkarken tuhaf ses bile geliyor.esim farkedecek diye korkuyorum. Bu arada 40 muayenesi alttan mi oluyor.açıkçası ondan da korkuyorum..
Anne olmak her açıdan zormus

Hemoroid icin onerebilecegim tek sey tuvalette ve dus alirken temizligini ilik suyla yapman, sabun degdirmemen ve bol sivi tuketmen (kolaylikla tuvalete cikabilmek icin); cok gecmis olsun.

Bnm doktorum ultrasondan baktı alttan muayne etmedi bu psikolojiyle napicaz hiç bilmiyorum inşallah sende bunlar yaşanmaz ic den dikislerim coktu ona bağlıyorum ben insallah zamanla iyileşir de eski hallerimize doneriz

Ne guzel darisi bize. Canim sizin gaz sanciniz var miydi? Hala var mi? Benim oglum 26 gunluk ve her gecen gun daha da artiyo aglamalari. 40 indan sonra gecer diye umut ediyorum
evet oluyo ama gerçektende 40 çıktıktan sonra azaldı şimdi hafta da iki yada üç gün çok ağlıyo onun dışında sakin ama devamlı emmek istiyo pek uykuyu da sevmiyo hep kucağımda yatmak istiyo :)

evet oluyo ama gerçektende 40 çıktıktan sonra azaldı şimdi hafta da iki yada üç gün çok ağlıyo onun dışında sakin ama devamlı emmek istiyo pek uykuyu da sevmiyo hep kucağımda yatmak istiyo :)
Baslarda ben de hep kucagimda uyutuyodum artik emzirip altini degistirip hemen yataga yatiriyorum. Surekli emme istegini de emzikle gideriyoruz. Benim de tavizim hala yanimda yatiriyorum, kokusunu istiyorum :)

Kizim gun icinde cok huysuzluk yapiyor; Dr kontrolunde 'kolik olabilir' demisti. Etraftaki buyukler de 'kirki cikinca duzelir' diyorlar.

Kirki cikan anneler, gercekten kuzularinizda bir degisim oldu mu kirkindan sonra? Huylari ya da aglamalari degisti mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…