Merhaba arkadaslar.. sat a gore suan 7. Hafta icindeyim. Bugun cok az da olsa acik kahve biraz akintim geldi hani adet olmadan once hafif gelen belirti gibi.. daha ilk doktor randevuma da gitmedim nasipse 6 eylulde gidecegim.. sizce ne yapmaliyim bu akıntı sıkıntı midır? Nedendir?bilgisi olan paylasirsa memnun olurum..tesekkurler
Canım hiç endişelenme çok kişide oluyor progesteron desteği veya iğnesi verir muhtemelen olumlu ol dualarım seninle...Ya arkadaslar, ben ax once tuvalete girdim, kalkrigimda bi parca pihti gibi kan vardi.. simdi acile gidiyorum bi.. dualarinizi esirgemeyin nolur..
Insallah onemsiz birseydir ya
kıyamam canım benim inşallah bir şey yoktur;ki bence yok... kese ve bebek büyüdükçe kılcalları çatlatabiliyormuş ya ondan oluyo bence nolur panik yapma canım ve muhakkak haberdar et biziii
canim, hemen kotu dusunme. senin sakin olman cok onemli. iyi haberlerini bekliyoruz.
Canım
Canım hiç endişelenme çok kişide oluyor progesteron desteği veya iğnesi verir muhtemelen olumlu ol dualarım seninle...
[idelisi, post: 36692049, member: 489186"]Beni diyosun galiba tatlım baktı baktı doktorum ama evde hayvan olduğundan dolayı bağışıklık kazanmışim ben ve bebisim kapmicakmis iinş bölebi hastalık ama doktorum bunların hepsini geç ot ve çiğet konusunda defalarca uyardi kkızlaraklinizda bulunsun ben cçiğsucuk salam yyemeğe bayilirdim artik yyapmıyorum
Merhaba, ben de ikizlerime hamileyim herkes guzel bir hamilelik sureci gecirir umarim :)
Ohh hadi çok şükür bu sayede fındığını görmüş oldun bi de di miCanlarim cok sagolun.. cok sukur iceride bi kanama yok.. neden oldugunu anlayamadik ama hem vajinal hem diger ultrasonla bakti, bi kanama bi sikinti yok dedi.. idrar enfeksiyonu olabilir bi takip et dedi.. cunku akinti falan yok sade idrarda vardi..
Sonuc olarak cok sukur iyiyiz ve evet gec dollenmeden 1 hafta falan geriden geliyormusum..
Ohh hadi çok şükür bu sayede fındığını görmüş oldun bi de di mi
Benim gerçek sat 11 temmuz canım ama çok düzenli olarak 35 günde bir olduğum için doktor satın üstüne 6 gün koydu 17 temmuz kabul etti zaten yumurtlama tarihimi çok iyi biliyorum 20. GündüSenin gerçek satın ne zaman benim 10 temmuz. Geç döllenme de var sanırım daha 6+2 gunluk
Ben de deli gini roka yiyorum yaaa.. otlar icin niye uyardi kiii
Yikanmasi Konusunda tatlim en az yarim saat sirkeli suda beklet gormedigimiz yumurtalari var diyo kuzumm
Yüregimiz agzımıza geliyo bu gibi durumlarda biseymi oldu diye cok şükürki yokmuş canım sevindim.dikkat et kendine de bebisede :)Canlarim cok sagolun.. cok sukur iceride bi kanama yok.. neden oldugunu anlayamadik ama hem vajinal hem diger ultrasonla bakti, bi kanama bi sikinti yok dedi.. idrar enfeksiyonu olabilir bi takip et dedi.. cunku akinti falan yok sade idrarda vardi..
Sonuc olarak cok sukur iyiyiz ve evet gec dollenmeden 1 hafta falan geriden geliyormusum..
Endiselenme canim bi sıkıntı olacağını sanmiyorum.dünde ben basladim doktorum kendine bi saat belirle unutmaman icin o saatte yap dedi.illa saatini gecirme demedi yani.Kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlarım bi dk bakar mısınız? Bugün 7. İğnemi yaptık eşim yapıyodu ama 1 günlüğüne şehir dışına çıkması gerekti annemlerde kaldım bu gece iğnemi dışarda yaptırdım ama bian aklımdan çıktı hep 10 buçukta yapıyoduk bugün unutunca 45 dk geciktik bi sıkıntı olur mu? Bilginiz var mı?
canım sorun olmaz merak etme cok bi süre kaybı yokKan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlarım bi dk bakar mısınız? Bugün 7. İğnemi yaptık eşim yapıyodu ama 1 günlüğüne şehir dışına çıkması gerekti annemlerde kaldım bu gece iğnemi dışarda yaptırdım ama bian aklımdan çıktı hep 10 buçukta yapıyoduk bugün unutunca 45 dk geciktik bi sıkıntı olur mu? Bilginiz var mı?
canım bende sadece 2 hafta izin alabildim ve 1 hafta ailemin yanında kalabildim.cok özlüyorum.ögretmenlerin 3 ay tatili var cok sanslısınız.dogum izni alırım belki ücretsiz izin .canını sıkma alısıyo insan 1-2 güne.torunlarını görmeye gelcekler insallahbugün ailemin yanındaki son gecemartık görev yaptığımız şehre döneceğiz çok üzülüyorum üstüne birde pazartesi işe gitcem okadar alıştımki hiçbirşey yapmadan yatmaya napacağımı bilmiyorum ailesinin yanında yani aynı şehirde olan arkadaşlarım çok şanslısınız değerlerini bilin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?