2015 Nisan Anneleri

Ya kızlar birşey sorcam bu gebeliğin baslarında kan faln testler istıyolar kacıncı haftaya kadar yapılıyo bu ilk testler ben geç kaldım heralde

Ya kızlar birşey sorcam bu gebeliğin baslarında kan faln testler istıyolar kacıncı haftaya kadar yapılıyo bu ilk testler ben geç kaldım heralde
Benden de beta hcg dışında bi damla kan alınmadı canım; ) normalde kritik düzeyde olsn bi değer varmı ki sen de

Merhaba arkadaslar.. sat a gore suan 7. Hafta icindeyim. Bugun cok az da olsa acik kahve biraz akintim geldi hani adet olmadan once hafif gelen belirti gibi.. daha ilk doktor randevuma da gitmedim nasipse 6 eylulde gidecegim.. sizce ne yapmaliyim bu akıntı sıkıntı midır? Nedendir?bilgisi olan paylasirsa memnun olurum..tesekkurler

Cnm bnce acile git hemen Allah göstermesin düşük belirtisi olabilir

Süt tüketebiliyor musunuz kızlar? Ben hiç sevmiyorum. Yoğurt ve beyaz peynir yiyorum.
valla ben süt yoğurt peynir zaten çok yerdim, çok şükür mide bulantım felan da yok şimdilik hala tam gaz devam ediyorum tüketmeye :) hamilelik sonrası diş çürüğü olayından çok korkuyorum ben de

dun iyi gecen doktor kontrolumden sonra once pembe 1-2 damla akinti simdi de kahverengi akibtim var. ben hemen doktorumu aradim progestan ilac verdi. neden oldugunu bilmiyorum ama bir an once doktora gorunmelisin. aklina hemen kotu birsey gelmesin sakin ol ve doktoruna sor. cok gecmis olsun

kızlar bir fikrimi önerinize sunmak istiyorum:

"2015 nisan anneleri ve kilo kontrolü" gibi bir başlık açsak, her pazartesi geçen hafta pazartsi kaçtık şimdi kaç olduk onları yazsak kilo kontrolümüzü sağlamamıza ve motive olmamıza yardımcı olur mu acaba sizce de? ben kontrolü severim ama bazımız "aman kaç kere böyle bir şey yaşıcam, kendimi böyle bir strese sokmak istemiyorum" da diyebilir anlayışla karşılarım tabi ki ama ben böyle bir şeyi yaparken strese girmeyip aksine motive olduğum için sizlere de önermek istedim...

Ya arkadaslar, ben ax once tuvalete girdim, kalkrigimda bi parca pihti gibi kan vardi.. simdi acile gidiyorum bi.. dualarinizi esirgemeyin nolur..
Insallah onemsiz birseydir ya

Ya arkadaslar, ben ax once tuvalete girdim, kalkrigimda bi parca pihti gibi kan vardi.. simdi acile gidiyorum bi.. dualarinizi esirgemeyin nolur..
Insallah onemsiz birseydir ya
kıyamam canım benim inşallah bir şey yoktur;ki bence yok... kese ve bebek büyüdükçe kılcalları çatlatabiliyormuş ya ondan oluyo bence nolur panik yapma canım ve muhakkak haberdar et biziii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…