- 4 Temmuz 2013
- 1.286
- 1.701
- 168
Feslegendi sanırım o da rahim kasilmalarini artiriyormus[/QUOTE]Sagol canim yaa.. dikkat edeyim bari
arkadaşım profiline gir aşağılarda bebeğin doğum tarihini soruyor onu yaz alttan onayla o kadar bu arada hayırlı olsun bebişin hoşgeldin aramıza[/QUO. Saol canım rabbim hepimizinkini kucağımıza almayı nasip etsin
Senin gerçek satın ne zaman benim 10 temmuz. Geç döllenme de var sanırım daha 6+2 gunlukHımm demek 35 günde bir adet olan sadece ben değilmişim
Benden de beta hcg dışında bi damla kan alınmadı canım; ) normalde kritik düzeyde olsn bi değer varmı ki sen deYa kızlar birşey sorcam bu gebeliğin baslarında kan faln testler istıyolar kacıncı haftaya kadar yapılıyo bu ilk testler ben geç kaldım heralde
Beni de eklermisiniz listeye
Yaş 25
Van
ilk bebek
yani bişey istemedi doktor pazartesi gittim ben kalp atışı için dinledik baska bişey istemedi bende merak ettimBenden de beta hcg dışında bi damla kan alınmadı canım; ) normalde kritik düzeyde olsn bi değer varmı ki sen de
Merhaba arkadaslar.. sat a gore suan 7. Hafta icindeyim. Bugun cok az da olsa acik kahve biraz akintim geldi hani adet olmadan once hafif gelen belirti gibi.. daha ilk doktor randevuma da gitmedim nasipse 6 eylulde gidecegim.. sizce ne yapmaliyim bu akıntı sıkıntı midır? Nedendir?bilgisi olan paylasirsa memnun olurum..tesekkurler
Çok güzelmiş ben cok begendim tesekkürler :)Yasaksa şimdiden Özür diliyorum ama ben bu blogu sürekli takip ediyorum, ve özellikle ilk bebeğini bekleyen arkadaşların bu yazıyı okumasını isterim :)
http://blogcuanne.com/2014/08/26/simdiki-aklim-olsa/
hamilelikten önce sonrada hergun 2 bardak içerim canm zorla biraz kendini olmaz mıSüt tüketebiliyor musunuz kızlar? Ben hiç sevmiyorum. Yoğurt ve beyaz peynir yiyorum.
bendede sinir var ki normalde cidden hiç,sinirli bir yapım yok çok gülerim vs ams gülesim bile gelmiyor bazı zamanlar :)
valla ben süt yoğurt peynir zaten çok yerdim, çok şükür mide bulantım felan da yok şimdilik hala tam gaz devam ediyorum tüketmeye :) hamilelik sonrası diş çürüğü olayından çok korkuyorum ben deSüt tüketebiliyor musunuz kızlar? Ben hiç sevmiyorum. Yoğurt ve beyaz peynir yiyorum.
dun iyi gecen doktor kontrolumden sonra once pembe 1-2 damla akinti simdi de kahverengi akibtim var. ben hemen doktorumu aradim progestan ilac verdi. neden oldugunu bilmiyorum ama bir an once doktora gorunmelisin. aklina hemen kotu birsey gelmesin sakin ol ve doktoruna sor. cok gecmis olsunMerhaba arkadaslar.. sat a gore suan 7. Hafta icindeyim. Bugun cok az da olsa acik kahve biraz akintim geldi hani adet olmadan once hafif gelen belirti gibi.. daha ilk doktor randevuma da gitmedim nasipse 6 eylulde gidecegim.. sizce ne yapmaliyim bu akıntı sıkıntı midır? Nedendir?bilgisi olan paylasirsa memnun olurum..tesekkurler
kıyamam canım benim inşallah bir şey yoktur;ki bence yok... kese ve bebek büyüdükçe kılcalları çatlatabiliyormuş ya ondan oluyo bence nolur panik yapma canım ve muhakkak haberdar et biziiiYa arkadaslar, ben ax once tuvalete girdim, kalkrigimda bi parca pihti gibi kan vardi.. simdi acile gidiyorum bi.. dualarinizi esirgemeyin nolur..
Insallah onemsiz birseydir ya
canim, hemen kotu dusunme. senin sakin olman cok onemli. iyi haberlerini bekliyoruz.Ya arkadaslar, ben ax once tuvalete girdim, kalkrigimda bi parca pihti gibi kan vardi.. simdi acile gidiyorum bi.. dualarinizi esirgemeyin nolur..
Insallah onemsiz birseydir ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?