2015 Nisan Anneleri

Haklisin arkadasim dogru duzgun emse kiloyu kafaya takmicam. Anca gece uyursa uyurken memeyi veriyorum gece ikikez emiyi. Emmiyo sabah 10 dan beri uc kez az az emdi o da emerken uyudu zaten. Istemiyo kafasino ceviriyo bagiriyo sutlerde akıyor. Cildirmsk üzereyim biberon alsa sutumu sagip vericem almiyo emzik almiyo cay kasigiyla tukuruyo ne yapıcam ben bi söyleyin serumla mi beslicekler Hrm agliyorum Hem yaziyorum bittim.

Cok sagol onemseyip yorum yazdığın icin. Az once yazdim arkadasa da emmiyo nolur dua edin.

kızlar ya benim her bezi kakayla dolduran kıza bişey oldu kala yapmıyor kafayı yiyecem arife günü kulak çöpüyle uyararak yaptırdım yine aynı şeyi yapmak istemiyorum alışkanlık yapmasın kendi yapsın diye ama yok ne yapsam ki

Her bebek aynı değildir ama ben yinede söyleyeyim.oğlum 3 günde bi yapıyor kakasını krem kıvamında.2 saat boyunca masaj yaptığımı biliyorum kaka yaptırmak için.kendi kendine yapamıyordu.bide kakası gelince ıkınıyordu,anlıyordum kaka yapacağını masaj yapmaya başlıyordum.kv sürekli evham yapıyodu 1 gun geciyor 2 gun geciyor niye kaka yapmadı bu cocuk diye.oğluma bakıyorum gayet rahat bi sıkıntısı yok.kayısı erik dut suyu vs verdi ,poposunu uyardı kaka yapsın diye.tık yok oğlumda.demem o ki,bebeklerin kaka düzeni değişebilir mesela şuan kendi kendine yapmaya başladı oğlum.eğerki kızın ıkınıp kıpkırmızı oluyorsa masaj yap zeytinyağıyla.eğerki bi sıkıntı yoksa rahatsa ağlamıyorsa bırak bekle bi kaç gün.bide masajı özellikle uykudan uyandığında yaptığımda işe yarıyor diğer türlü emdiği sütü kusuyor karnını sıkıştırdığım için

Canim benim kizimda seninki gibiydi son 3 haftadir artik 3 gunde bir yapiyor. Panik yapma vucut duzenleri artik yavas yavas oturuyor. Bizim kiz da bir sıkıntı yapmiyor bu durum nesesi yerinde cok sukur eger sıkıntisi olursa ve yapazsa o zman endise verici bir durum. O zman mudahelle edilmeli bence. Ya ni bence biraz daha bekle bebegin rahatsiz degilse sen de uzulme, yapicak merak etme canim.

Mrb kizlar 2 gun sonra kizim 3 aylik olcak bu aralar gunduz cok uyuyo gece zaten uyuyo acikinca uyaniyo gunduzde 2 3 saatte bir uyuyo uyudugu zaman 1 saat 2 saat falan degisiyo uykusu geliyo durmuyo diye uyutuyorum cokmu uyuyo sizce kizim sizin bebislerin uykusu nasil merak ettim

Bizde de uyku sizin gibi 3.5 aylık kızım maşallah güzel uyuyo. Onların uykuya ihtiyacı var bırak uyusun

Benim oglumda 2 saatte bir uyaniyor 1 saat uyanik kalip uyuyor tekrar.aman uyusunlar ilerde arariz bu gunleri

Z zerenkade canım biberonun emziğınin üstünde ki numara nedir? ben aldım biberon ama 3 yazıyo acaba hızlı akis mi aldım yanlışlıkla.

Kizlar dün de sormustum 3.ayda bebisini sunnet ettiren.var mi
Biz 2 aylikken yaptirdik. Lokal anestezi ile yapiliyor ameliyathanede. Sunnet olduktan sonra bez baglayabiliyorsun herhangi bi sıkınti olmuyor. Antibiyotikli merhem verdi doktorumuz hergun onu surduk. Bi haftada toparliyor. Sunnet dolayisiyla degilde ameliyathanin soguk olmasindan dolayi cok gazi oldu. Yaptirmani oneririm, hicbir sey anlamadan gecip gidiyor

Mrb benimde kizim 6 gun sonra 3 aylik olacak sutum yetmiyo demissin cok sikmi emziriyosun merak ettim cunku benimde sutum cok degil ama anca yetiyo baska bisi vermiyorum ben senin emzirme sikligin ne merak ettim

Gunduzleri 1,5-2 saatte bir emziriyorum. Gece 12 de yatip 5 te kalkiyo, sonrasinda yine 2 saatte bi emziriyorum. Yetmedigini dusunmemin sebebi onceden goguslerim sert oluyodu artik yumusak.

Arkadaşlar birsey sormak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. Benim kızım biberon kullanmayı bilmiyor su ve içecekler için biberona mi alıştırsam yoksa direk +4 alıştırma bardağına mi geçsem?? Tecrübeli annelerden yardım bekliyorum

Daha çok küçükler, çok fazla su tüketemezler, minik suluklar var, onlar yeterli olur bence, 6 aydan sonra alıştırma bardakları kullanışlı oluyor...

Gunduzleri 1,5-2 saatte bir emziriyorum. Gece 12 de yatip 5 te kalkiyo, sonrasinda yine 2 saatte bi emziriyorum. Yetmedigini dusunmemin sebebi onceden goguslerim sert oluyodu artik yumusak.
sen gece uykunu alabiliyormusun? uyku da çok etkiliyor sütü, bilirsin zaten...

hic canını sıkma arkadaşım, benim kızım da yapıyor aynısını, iki üc gün sonra bi bakiyorum iştahla emiyor yeniden, böyle yaptığında biraz çaba sarfetmen gerekiyor, mesela uykudan uyanir uyanmaz emiyor benimki, daha sonra uyanikken almiyor mesela, bir de kucagimda dolastirarak emziriyorum o zaman tutuyor , birakacagini düşünüp üzülme ki sütün azalmasin, Allah'ın izniyle bırakmaz biraz çaba sarfetmen lazım.sadece... Kendimden çok eminim çünkü bu ikinci çocuğum, olkinde de aynı şeyleri yaşamıştım, onu 28. ayına kadar emzirdim, bu dönem ekstra çaba sarfedersek, sonrasinda onlar zaten birakmak istemiyorlar...

kızlar merhaba, burayı da özlemişim ama iki çocuklu olunca pek fırsat bulamıyorum, bizim de kilo alımı bu ay azaldı ama ben oruc da tuttum, onun etkisi oldu tabi, bakalim önümüzdeki ay nasıl olacak, ben de onu merak ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…