2015 Nisan Anneleri

kizlar tahlil sonuclarimixi aldik.kum cikti idrar testinde.su ver dedi doktor.kasikla sutumu sagip veriyorum.dua edin cok zordayim
Çok çok geçmiş olsun arkadaşım. Emmiyo diye gittin idrar da kum çıktı ha. Nasil oluyorminicik bebeklerde kum veya enfeksiyon nerden bulasiyor ki. Benimki de emmiyo bende goturucem doktora. Emmemesinin sebebi buna bagli dedi mi doktor. Allahim sifa versin tez zamanda.

Mrb kizlar oncelikle hasta bebislere cok gecmis olsun benimde oglusum 1 haftadir uyumuyo saat basi uyaniyo az cis yapiyo ve cok terliyo doktora sorduk terledigi icin sicaklardan boyleymis su veya rezene cayi verebilirsiniz dedi ama ben sik sik emzirmeye calsiyorum duzeldi gibi bende 1 ay sonra ise basliycam ve gunde 2 kere biberonla sut icmek zorunda kalicak bebegim ins sutum azalmaz cok korkuyorum bu arada iyi ve kullanisli bir sut sagma mak. Onerisine ihtiyacim var kullananlardan yardim rica ediyorum

kızlar benimki sadece emerek uyuyor emziği tutsa uyuyacak kendi kendine ama emziği agzından atıyor emerken tutamıyor emzik tavsiyeniz var mı

Merhabaa facebooka gecince buraya girmez oldum.
Hepinizi cok merak ediyorum aslinda. Biraz geRiye dogru okuyup merakimi gidericem.
Oglum Bilge Kagan 4 ayi bitmek uzere.. Sizlerde paylasin resimleri. Opuyoruum
Eki Görüntüle 1588105
oyyyy burdada gördüm içim kaynadı, Allahım masallah bilge kagana pek dadlı yaAllah korusun bir ömür

Ben lansinoh elektrikli kullanıyorum doğumdan sonra en büyük yardımcım o oldu.2 memeyi 10 dk da tamamen boşaltılıyor tavsiye ederim

Daha iznin bitmeden baslamissin sanirim Daha minicik onlar ya anneye muhtaclar ama biz calismak zorunda kaliyoruz ne yazik ki. Simdi alistin mi peki ayri kalmaya. Cok sukur 4.5 aylik olacak kizim en azindan ama yinede kac aylik olursa olsun onlardan ayrilmak inanilmaz zor.

kizlar tahlil sonuclarimixi aldik.kum cikti idrar testinde.su ver dedi doktor.kasikla sutumu sagip veriyorum.dua edin cok zordayim
Cok gecmis olsun canm Rabbim sifa versin insallah bi an once kurtulursunuz bu sorundan

Ben ameda kullaniyorum cift pompali cok memnunum onu da dusunebilirsin
oyyyy masallah kuzum bizde 4 aylıgız büyüyoruz canım ...bayadır giremiyorum.facede yokmusun sen canım facebooktaki grupta.herkes orda.
Benim face hesabim yok canm ya o yuzden katilamadim gruba anca burdan takip ediyorum:) Sen ne zaman ise donuyorsun tatlim zaman cabuk geciyor buyudu minnaklarimiz

Kizlar merhaba benim berilim 3.5 aylik ama resmen oturmak istiyor.. sizce destekle falan oturtmali miyim... bir de 4 ay dlnca yogurt falan dusunuyorum siz veriyor musunuz... facebook grubunn adi nedir???

Kizlar merhaba benim berilim 3.5 aylik ama resmen oturmak istiyor.. sizce destekle falan oturtmali miyim... bir de 4 ay dlnca yogurt falan dusunuyorum siz veriyor musunuz... facebook grubunn adi nedir???
Daha bugun bunu arastirdim cunku benim kizim da 24 Nisan dogumlu ama inatla oturmak istiyor. Kucagimizdayken filan kafasini kaldiriyor. Ben de artik kucagimizda oturtuyorum kisa sureli mecburen ama arkasina yastik filan koyup oturtmadim hic canim. İstersen sen de oku su yaziyi;
http://m.milliyet.com.tr/dorduncu-a...cafe/haberdetay/25.03.2008/509078/default.htm

Kati gida olayina gelince 4. ay bitince baslamayi dusunuyorum yogurtla. Su an sadece anne sutu veriyorum.

yok canim, iznim 6 haftaydi zaten. ben amerika yasiyorum da. burda annelik izinleri cok kisa. hele bir de akademideysen. Allah'tan annem gelmisti, ama simdi esimle idare ediyoruz. galiba meckrvermeye baslayacagim

Benim kizim bu ara fazla kusmaya basladi, acaba artik hareketlendigi icin mi boyle oluyor? Aranizda bunu yasayan var mi? Kustugu icin kilo almayacak diye korkuyorum.

Benim kizim bu ara fazla kusmaya basladi, acaba artik hareketlendigi icin mi boyle oluyor? Aranizda bunu yasayan var mi? Kustugu icin kilo almayacak diye korkuyorum.

Belki usutmustur kuzum korkma... ya da fazla emiyorudr... alir kilo... obez olmasinda.. ben mama da veriyorum normlde gecen haftaya kadar 2 kere veriordum 3 olck 3 olck bu hafta emmesinn uzerine 3 olck icmeye basladi... aetik doymuyorlar ondan yiyorda yiyorlar..

O yaziyi okudum bugun ama yine de korkuyorum... bende 4.ay sonu baslcm.. hatta yogurt mankinasina bakiodum simdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…