Belki usutmustur kuzum korkma... ya da fazla emiyorudr... alir kilo... obez olmasinda.. ben mama da veriyorum normlde gecen haftaya kadar 2 kere veriordum 3 olck 3 olck bu hafta emmesinn uzerine 3 olck icmeye basladi... aetik doymuyorlar ondan yiyorda yiyorlar..
O yaziyi okudum bugun ama yine de korkuyorum... bende 4.ay sonu baslcm.. hatta yogurt mankinasina bakiodum simdi..
Benim kizinda arada fazla kustugu oluyor. Sonra duzeliyor. Sıkma canını, takip et 1,2 gun sürerse doktora goturursun. Kusmugu fazla mıBilmiyorum canim ama bu sabah 1 kere emdi, pesinden 4 kere kustu. Daha once hic boyle olmazdi. Moralim cok bozuk o yuzden.
Bu arada benimki biberon almiyor, o yuzden hala geceleri 3 saatte 1 kalkiyoruz emmek icin.
İlk baslarda fazla degildi, sanki fazlasini cikariyor gibiydi ama dun ve bugun pespese kusmaya basladi. Kusmugunda kan filan yok cok sukur, ishal de degil. Benim yedigim bir sey mi dokundu acaba diye dusunuyorum ama her zaman yedigim seyleri yedim.Benim kizinda arada fazla kustugu oluyor. Sonra duzeliyor. Sıkma canını, takip et 1,2 gun sürerse doktora goturursun. Kusmugu fazla mı
Hadi ya 6 hafta cok cok az bebislerimizin bize ihtiyaclari var sonucta ama mecbur kalinca ne yapacaksin tabiyok canim, iznim 6 haftaydi zaten. ben amerika yasiyorum da. burda annelik izinleri cok kisa. hele bir de akademideysen. Allah'tan annem gelmisti, ama simdi esimle idare ediyoruz. galiba meckrvermeye baslayacagim
Benim kizim uzun zamandir fazla kusuyor doktorumuz bebek reflusu olabilir dedi gaviscon verdi ama ben duzenli vermiyorumBenim kizim bu ara fazla kusmaya basladi, acaba artik hareketlendigi icin mi boyle oluyor? Aranizda bunu yasayan var mi? Kustugu icin kilo almayacak diye korkuyorum.
Cok gecmis olsun canm Rabbim kuzuna tez zamanda sifa versinKızlar biraz yazıları okudumda bebisler nerdeyse aynı sıkıntıları yasıyolar. Benim kuzumda kum döküyor ben ilk idrarının kokmasından ve az çiş yapmasından şüphelendim sonra bezinden yatagına tutuncu leke sızmıştı ve ateşi oldu ultrasonda kum cıktı. Çok sukur idrar ve kültürde enfeksiyon cıkmadı. Dr gunde bir cay bardagı su ver dedi ve çocuk nefrolojisine yönlendirdi. Rabbim hepimizin yavrusuna şifa versin
Canim ya cok gecmis olsun kacirmis olabilirim ama test yaptirdin mi doktora goturdun mu ne dedi. Insallah bisey yoktur Rabbim korusun hepsini uzulme herseyin caresi var kuzum. Benim kizimda bu aralar cok huysuz nedense. Bize doktor kusmasi icin gaviscon vermistislm kızlar biz kızımla fethiyeye geldik tatile ayın 15inde işe başlıycam. benim kızımda çok aşırı kusuyobugün hele felaket birde çok huysuz devamlı ağlıyo kucakta gezmek istiyo kakasinda hala damar damar kan çıkıyo arada popodaki çatlaktan mi yoksa başka bişey mi var bilmiyorum zaten kakada da gizli kan çıkmıştı kafamda deli sorular ALLAHİM sen yavrularımizi koru
slm kızlar biz kızımla fethiyeye geldik tatile ayın 15inde işe başlıycam. benim kızımda çok aşırı kusuyobugün hele felaket birde çok huysuz devamlı ağlıyo kucakta gezmek istiyo kakasinda hala damar damar kan çıkıyo arada popodaki çatlaktan mi yoksa başka bişey mi var bilmiyorum zaten kakada da gizli kan çıkmıştı kafamda deli sorular ALLAHİM sen yavrularımizi koru
anladım canım .canım ben rapor normal izin ücretsiz izin alcagım 1 yasına dek idare edecegim insallah.sonrada bakıcı yada gündüz bakım evine verecegimDaha iznin bitmeden baslamissin sanirimDaha minicik onlar ya anneye muhtaclar ama biz calismak zorunda kaliyoruz ne yazik ki. Simdi alistin mi peki ayri kalmaya. Cok sukur 4.5 aylik olacak kizim en azindan ama yinede kac aylik olursa olsun onlardan ayrilmak inanilmaz zor.
Cok gecmis olsun canm Rabbim sifa versin insallah bi an once kurtulursunuz bu sorundan
Ben ameda kullaniyorum cift pompali cok memnunum onu da dusunebilirsin
Benim face hesabim yok canm ya o yuzden katilamadim gruba anca burdan takip ediyorum:) Sen ne zaman ise donuyorsun tatlim zaman cabuk geciyor buyudu minnaklarimiz
hayırlı olsun canım ne güzel bir duygu ya ...ilk gören hediyemi alıyor canım.Selam güzel anneler bugün benim için çok mutlu bir gün oldu oğlusumun ilk dişi patladı çok heyecanlandım çok güzel duygunun büyümesini görmek çok güzel maşallah oğlusumla ve tüm bebişlerinize ilk gören anneanne oldu hediyemizi beklemez şimdiden diş buğdayı partilerini araştırmaya başladım heyecandan
CNm Sağol gerçekten onların büyümesini gördüğümüz Her an çok çok kıymetliymiş maşallah darısı basına minnoş kızının :) ewet ilk gören hediye alırmış ananemiz alacak :)hayırlı olsun canım ne güzel bir duygu ya ...ilk gören hediyemi alıyor canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?