2015 Nisan Anneleri

KIZLAR ELİMDE BEBEK BAKIMI İLE İLGİLİ KİTAPLAR VAR HEPSİ YENİDEN FARKSIZ İLGİLENEN OLURSA MESAJ ATABİLİR.
1-Tracy Hogg Ebeveyn Cankurtaran Seti / Gün Yayıncılık
2-Akıllı Bebekler Akademisi (Bebekler için Beyin ve Çoklu Zeka Geliştirme Rehberi)
3-Bebeğinizin İlk Yılında Sizi Neler Bekler?

Kızlar biraz yazıları okudumda bebisler nerdeyse aynı sıkıntıları yasıyolar. Benim kuzumda kum döküyor ben ilk idrarının kokmasından ve az çiş yapmasından şüphelendim sonra bezinden yatagına tutuncu leke sızmıştı ve ateşi oldu ultrasonda kum cıktı. Çok sukur idrar ve kültürde enfeksiyon cıkmadı. Dr gunde bir cay bardagı su ver dedi ve çocuk nefrolojisine yönlendirdi. Rabbim hepimizin yavrusuna şifa versin

Bilmiyorum canim ama bu sabah 1 kere emdi, pesinden 4 kere kustu. Daha once hic boyle olmazdi. Moralim cok bozuk o yuzden.

Bu arada benimki biberon almiyor, o yuzden hala geceleri 3 saatte 1 kalkiyoruz emmek icin.

Bilmiyorum canim ama bu sabah 1 kere emdi, pesinden 4 kere kustu. Daha once hic boyle olmazdi. Moralim cok bozuk o yuzden.

Bu arada benimki biberon almiyor, o yuzden hala geceleri 3 saatte 1 kalkiyoruz emmek icin.
Benim kizinda arada fazla kustugu oluyor. Sonra duzeliyor. Sıkma canını, takip et 1,2 gun sürerse doktora goturursun. Kusmugu fazla mı

Benim kizinda arada fazla kustugu oluyor. Sonra duzeliyor. Sıkma canını, takip et 1,2 gun sürerse doktora goturursun. Kusmugu fazla mı
İlk baslarda fazla degildi, sanki fazlasini cikariyor gibiydi ama dun ve bugun pespese kusmaya basladi. Kusmugunda kan filan yok cok sukur, ishal de degil. Benim yedigim bir sey mi dokundu acaba diye dusunuyorum ama her zaman yedigim seyleri yedim.

Tr'de olsam coktan solugu dr'umuzda alirdim canim ama burada oyle seyleri pek onemsemiyorlar. Simdi ebemize gitsem 'hersey normal, bebekler kusabilir' der.

slm kızlar biz kızımla fethiyeye geldik tatile ayın 15inde işe başlıycam. benim kızımda çok aşırı kusuyo bugün hele felaket birde çok huysuz devamlı ağlıyo kucakta gezmek istiyo kakasinda hala damar damar kan çıkıyo arada popodaki çatlaktan mi yoksa başka bişey mi var bilmiyorum zaten kakada da gizli kan çıkmıştı kafamda deli sorular ALLAHİM sen yavrularımizi koru

yok canim, iznim 6 haftaydi zaten. ben amerika yasiyorum da. burda annelik izinleri cok kisa. hele bir de akademideysen. Allah'tan annem gelmisti, ama simdi esimle idare ediyoruz. galiba meckrvermeye baslayacagim
Hadi ya 6 hafta cok cok az bebislerimizin bize ihtiyaclari var sonucta ama mecbur kalinca ne yapacaksin tabi Mama mi vereceksiniz canm
Benim kizim bu ara fazla kusmaya basladi, acaba artik hareketlendigi icin mi boyle oluyor? Aranizda bunu yasayan var mi? Kustugu icin kilo almayacak diye korkuyorum.
Benim kizim uzun zamandir fazla kusuyor doktorumuz bebek reflusu olabilir dedi gaviscon verdi ama ben duzenli vermiyorum

Cok gecmis olsun canm Rabbim kuzuna tez zamanda sifa versin
Canim ya cok gecmis olsun kacirmis olabilirim ama test yaptirdin mi doktora goturdun mu ne dedi. Insallah bisey yoktur Rabbim korusun hepsini uzulme herseyin caresi var kuzum. Benim kizimda bu aralar cok huysuz nedense. Bize doktor kusmasi icin gaviscon vermisti

Vitae sağol canım evet yaptırdık gaitada gizli kan çıktı ama neden kaynaklı bilmiyorum gastrolojiye gitmemizi söyledi. çok aşırı kan olmuyo arada damar damar oluyo popoda çatlak varmış ondanda olur dedi. kusmaya gelince benim kızım zaten çok kusan bir bebek o yüzden bilmiyorum senin kız nasıl ek bişeyler vermeye başladın mi?

Kizlar herkese slm.buradaki muhabbeti ozledim.yetisemezdik sayfalara ultrasyon sonuclari bebek haftalari.nst derken simdi bebeklerden dis cikaran bile olmus.ben hic giremiyorum bebekti temizlikti yemekti derken kafami kasiyacak vakit bulamiyorum.allah hepinizin bebeklerini korusun hepinizinde yardimci olsun.bu arada hayalperdesinden haberi olan varmi aranizda?hic yazmamis gecmis sayfalarda goremedim.

Arkadaşlar tüm bebişleri hasta olanlara geçmişler olsun Allah'ım şifa versin.benim oğlusumunda dişten dolayı hafif Ateş'i oluyo çok fazla huysuzluğu yok maşallah inş böyle atlatırız instagramı olan başka kimse yok mu mryevr orda da ismim ekleyebilirsiniz

Gecmis olsun canim, benim kizim da hep kucak istiyor ve dedigini yaptirana kadar da agliyor. Onunla oynayacak kimse yok, yalniz kalmayi da sevmiyor. Kanguru almayi dusunuyorum artik ki normalde hic istemezdim kanguru kullanmak.

Kusmasi bugun biraz azaldi benimkinin cok sukur, benim kizima mesela somon baligi ve cay, kahve dokunuyor. Bunlari kesfettim ve yemeyi kestim ama simdi de baska bir sey var sanirim dokunan. Sen de yediklerine dikkat et canim, belki dokunan bir sey vardir. Ozellikle cay ve kahveyi tuketmemeye calis.

ddm_grhn canim bn cesaret edemiyrm tatile nasil geciyor. Su an annmlerle sivastayiz. Annm babam esim ben zor basediyoruz. Cok huysuz bi hafta oncesine kdr cok iyiydi bi haftadir mahvetti beni. Surekli agliyo gece birbuçuk saatte bir kalkiyo. Kafam kaldirmiyo artik vucudum bitik. Allahim guc ver yarabbim. Yavruma sihhat ver.idrar yolu iltihabi icin antibiyotik bitti bugun yedi gun kullandik. Ctesi İstanbul a donunce idrar kaka tahlili yptrp neyi var ogrenmek istiyorum buyerimi agriyo huysuzlukmu yapiyo bilmiyorum. Ne zormus anne.olmak.
Bu arada bn biseyler veriyorum koydeyim taze sutten yogurt veriyorum. Bostandan havuc puresi verdim. Bahceden kayisi puresi. Arada pirinc unlu mama veriyorum. Hepsini ayni gun degil. Bi gun birini bi gun birini.bazen hic Vermiyorum.

Merhaba kizlar benim oglum daha bir aylik olmadan birakti emmeyi sutumde cok cok azdi kesildi gitti oyle bebegime mama kullaniyorum normalde 150 cc icmesi gerekirken 120 cc iciyor 3 4 gundur 40 cc birakiyor bir kac gundurde az cis yapmaya basladi doktora anlattim durumunu pembemsi kan vardi idrarinda doktor sicaklardan cisini yapmadigini soyledi yani terle atiyormus pek mantikli gelmedi ne olursa olsun bebek sabaha kadar bezini bile patlatirdi cok üzgünüm ne yapacagimi sasirdim mamasinida icmiyo uyurken zorla veriyorum resmen bizim gibi olanlar varmi ne onerirsiniz

anladım canım .canım ben rapor normal izin ücretsiz izin alcagım 1 yasına dek idare edecegim insallah.sonrada bakıcı yada gündüz bakım evine verecegimsen baslıycakmısın.

hayırlı olsun canım ne güzel bir duygu ya ...ilk gören hediyemi alıyor canım.

kızlar benim kızında iki aydır kilo alımı 400 gr ek gıdada baslamadık mamada doktor normal dedi.emziriyorum.4 bucuk aylık olduk.sanki cisi azaldı gibi hissediyorum devamlı emmek istiyor.yarın sabahtan cisli bez sayısını sayacagım digerki gün sabaha dek.

hayırlı olsun canım ne güzel bir duygu ya ...ilk gören hediyemi alıyor canım.
CNm Sağol gerçekten onların büyümesini gördüğümüz Her an çok çok kıymetliymiş maşallah darısı basına minnoş kızının :) ewet ilk gören hediye alırmış ananemiz alacak :)

Bebisleriniz kahkaha atıyor mu ? Benim ki bazen çığlık atıyor. Daha çok sessz gülüyor. Birde hep sağına yan dönüyor, sırt üstünden yüz ustune dönemiyor. Zaten yuz üstü duramıyor: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…