2015 Nisan Anneleri

Kizlar bugun oglum 4 ay 13 gunluk oldu ve bugun yogurtla ek gidaya basladik 1 yemek kasigi yedirmisimdir heralde .var mi baska baslayan arkadas paylasimda bulunalim
Ben bir çay kaşığı verdim ama ondan önce elma ve armut püresi ile başlamam gerek bir kitap var elimde onu takip edicem ayrıca üç gün elma deneyip beklicem sonra armut şeklinde test edicem birde bunları biraz buharda pişirip sonra püre haline getirince sindirimi daha kolay olur .

Kizlar bugun oglum 4 ay 13 gunluk oldu ve bugun yogurtla ek gidaya basladik 1 yemek kasigi yedirmisimdir heralde .var mi baska baslayan arkadas paylasimda bulunalim
Ya kizlar yanlis anlamayinda niye bukadar az veriyorsunuz yogurdu filan ben 6-7 kasik veriyorum dahada istiyor bk sonra siz cekersiniz yemek yememeye baslar.cunku nasil alustirirsaniz oyle gidiyor.ben veriyorum valla masallah oglumda herseyi istiyor.kendim mayaladim yogurdu cam kavanozda.sonra meyve puresi yapiyorum.corbalarada 5 ayi bitsin basliycam.bukadar tutizlenmeyin bence.

Bende bugün patates haşladım oğluma içine süt sıktım patates püresi oldu pek hoşuna gitti

Bende 1 eylulde baslicam canm 1 hafta kaldi yani. Haftaya da az az yogurt ve meyve suyu vermeye baslamayi dusunuyorum ise baslamadan alissin biraz biraz. Sen veriyor musun baska biseyler

Eki Görüntüle 1610898 İşte Meryem'in beni merakta bırakıp aylarsa kız mı erkek mi diye sorduğum Nazlı kızım .. Kocaman merhaba hepimize
Canim allah bagislasin masallah kizina Hatirladigim kadariyla annenin ismini koymustun kizina. Insallah allah guzel yazilar yazar kizina, senin gibi cocuklari olur sende gorursun. Adiyla yasasin fistik.

Birden yuklenmeden azar azar vermek iyi olur bence tanidigimin cocuguna annesi 6. Aydan sonra vermeye baslamis o yuzden yeme sorunu olmus yani 4. aydan sonra verilebilir ama ilk zamanlar 1 2 kasik olur zamanla dedigin gibi 6 7 kasik falan verilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…