Ben bir çay kaşığı verdim ama ondan önce elma ve armut püresi ile başlamam gerek bir kitap var elimde onu takip edicem ayrıca üç gün elma deneyip beklicem sonra armut şeklinde test edicem birde bunları biraz buharda pişirip sonra püre haline getirince sindirimi daha kolay olur .Kizlar bugun oglum 4 ay 13 gunluk oldu ve bugun yogurtla ek gidaya basladik 1 yemek kasigi yedirmisimdir heralde .var mi baska baslayan arkadas paylasimda bulunalim
Evet ya insan bir hoş oluyor .20 agustos gecen sene bugun hamile oldugumu ogrenmistim.allahim attigim cigligi butun komsularim duymustu:)simdi yavrum kucagimda bana guluyor kokusunu cekiyorum icime.burayida cok seviyorum herseyimi burada paylastim.sizlerle tam 1 sene gecirdik.
Maşallah Nazlı güzellik çok tatlı Allah bağışlasın..instagramda davet yolladım bu arada:)Eki Görüntüle 1610898 İşte Meryem'in beni merakta bırakıp aylarsa kız mı erkek mi diye sorduğum Nazlı kızım .. Kocaman merhaba hepimize
Allah bagislasin canim kuzunu sana cik tatli teyzesi yer onuEki Görüntüle 1610898 İşte Meryem'in beni merakta bırakıp aylarsa kız mı erkek mi diye sorduğum Nazlı kızım .. Kocaman merhaba hepimize
Masallah bebisine canim.ya bunlar cok tatlilar dogdu dogscak derken kocaman oldularBuda benim kuzucugum
Slm aldik oglusunun masallah size.allahim bunlari bize bagislasin evimizin neseleriEki Görüntüle 1610910
Buda benim küçük kuzum teyzeleri tüm güzel kızlara öpücük yolluyor erkek arkadaşlarına da selam :)
Ya kizlar yanlis anlamayinda niye bukadar az veriyorsunuz yogurdu filan ben 6-7 kasik veriyorum dahada istiyor bk sonra siz cekersiniz yemek yememeye baslar.cunku nasil alustirirsaniz oyle gidiyor.ben veriyorum valla masallah oglumda herseyi istiyor.kendim mayaladim yogurdu cam kavanozda.sonra meyve puresi yapiyorum.corbalarada 5 ayi bitsin basliycam.bukadar tutizlenmeyin bence.Kizlar bugun oglum 4 ay 13 gunluk oldu ve bugun yogurtla ek gidaya basladik 1 yemek kasigi yedirmisimdir heralde .var mi baska baslayan arkadas paylasimda bulunalim
Sorma ya kocaman oldular bile saatlerdir oyun oynuyoruz bizimki hoplatilip ziplatilmayi cok seviyorMasallah bebisine canim.ya bunlar cok tatlilar dogdu dogscak derken kocaman oldular
Yiyorlar demi bende yapiyim.artik yemek yemeyi istiyorlar.kahvalti yaptigimizda peynir filanda veriyorum ben cok seviyor.karpuzun suyunu emiyor.Bende bugün patates haşladım oğluma içine süt sıktım patates püresi oldu pek hoşuna gitti
Bende 1 eylulde baslicam canm 1 hafta kaldi yani. Haftaya da az az yogurt ve meyve suyu vermeye baslamayi dusunuyorum ise baslamadan alissin biraz biraz. Sen veriyor musun baska biseylerTATLIM AYNEN BENDE MESCİDDE SAĞIYORUM KIZIM GELİNCE ORDA EMZİRİYORUM ÇOK RAHAT OLUYO :) GÖĞÜS PEDİ KULLANIYODUM GERÇİ ONDANDA ÇIKIYO PEK FAYDA ETMİYO AMA ARTIK KULLANMIYORUM SAĞLIKLI DEĞİLMİŞ BAKTERİ ÜRETİYORMUŞ O YÜZDEN BIRAKTIM KULLANMAYI. SEN NE ZAMAN BAŞLIYCAKSIN?
Canim allah bagislasin masallah kizinaEki Görüntüle 1610898 İşte Meryem'in beni merakta bırakıp aylarsa kız mı erkek mi diye sorduğum Nazlı kızım .. Kocaman merhaba hepimize
Birden yuklenmeden azar azar vermek iyi olur bence tanidigimin cocuguna annesi 6. Aydan sonra vermeye baslamis o yuzden yeme sorunu olmus yani 4. aydan sonra verilebilir ama ilk zamanlar 1 2 kasik olur zamanla dedigin gibi 6 7 kasik falan verilirYa kizlar yanlis anlamayinda niye bukadar az veriyorsunuz yogurdu filan ben 6-7 kasik veriyorum dahada istiyor bk sonra siz cekersiniz yemek yememeye baslar.cunku nasil alustirirsaniz oyle gidiyor.ben veriyorum valla masallah oglumda herseyi istiyor.kendim mayaladim yogurdu cam kavanozda.sonra meyve puresi yapiyorum.corbalarada 5 ayi bitsin basliycam.bukadar tutizlenmeyin bence.
Sağol CNm senin oğluşta çok tatlı maşallah . Davetini aldım çok memnun oldum tatlım tekrar tşk ederim .Maşallah Nazlı güzellik çok tatlı Allah bağışlasın..instagramda davet yolladım bu arada:)
Âmin CNmHepimizin bebeklerini Allah bagislasin..bu da benim fındıgım :)
Evt CNm rahmetli anneciğimin adını koyduk. Rabbim hepimizinkini bağışlasın inş. ÂminCanim allah bagislasin masallah kizinaHatirladigim kadariyla annenin ismini koymustun kizina. Insallah allah guzel yazilar yazar kizina, senin gibi cocuklari olur sende gorursun. Adiyla yasasin fistik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?