benim kizimda 21 nisan dogumlu dik duruyo cok sukur gelisimide iyi ben hergun egzersiz yaptiriyorum ve yuzustu yatiryrm canim her gun yap bunlari ozellikle yuzustu yatir her gun biraz biraz cunku boyun kaslari gelisiyo bolece kafasini falan dik tutuyoKizlar bebislerinizin gelisimi nasil benimki 7 nisan dogumlu.boyu daha 63 cm .kisa geliyor bana.ve yogurt gibi cok gevsek bi bebek.kucagima alinca dik duramiyor
Bizde de boy kısa ama ben ve eşim öyle uzun boylu değiliz bu Yüzden genlerden böyle diye düşünüyorum .dirilik konusunda ben birşey pek Yapmıyorum doğduğundan beri Kafası hep dik halbuki oğlum altıncı Ayında dahi kafasını tutamıyordu . Demem o ki bazı Şeyler onların yapısında var ama yinede bazı ufak hareketler yaptırarak geliştirilebilir .Kizlar bebislerinizin gelisimi nasil benimki 7 nisan dogumlu.boyu daha 63 cm .kisa geliyor bana.ve yogurt gibi cok gevsek bi bebek.kucagima alinca dik duramiyor
Canım grup gizli. Rüya serin'e msj atıp katılabilirsin galibaFacebook grubuna nasıl katıldiniz ben bulamadim
Boyle bi durum yasamadim ama dun 2 den sonra beslenmesi nasildi yani her zamanki gibimiydiKızlar dun oglen 2 de bezini yeniledim kizimin, bu sabah 7.30a kadar bezin anca yarısını doldurmuştu. Çiş cok az yapti ya, gece uyuyana kadar daha yapmamıştı 9.30tan sonra yapmış işte. Boyle bi durum yasayan oldumu ?
Bugunlerde ayni durum bizde de mevcut. Asiri terlemeye bagliyorumm. Extra su vermiyorum. Yalniz anne sutuKızlar dun oglen 2 de bezini yeniledim kizimin, bu sabah 7.30a kadar bezin anca yarısını doldurmuştu. Çiş cok az yapti ya, gece uyuyana kadar daha yapmamıştı 9.30tan sonra yapmış işte. Boyle bi durum yasayan oldumu ?
Canim ayni durumu biz yasadik doktora gittik cok az cis yapiyor diye idrar tahlili yapti enfeksiyon cikmadi ama kum kristalleri olsmus .sik sik besle .serin yerde dursun cok sicajta bekletme dedi ve su ver dedi.bende gunde 30-40 cc arasi su vermeye basladimKızlar dun oglen 2 de bezini yeniledim kizimin, bu sabah 7.30a kadar bezin anca yarısını doldurmuştu. Çiş cok az yapti ya, gece uyuyana kadar daha yapmamıştı 9.30tan sonra yapmış işte. Boyle bi durum yasayan oldumu ?
Aynıydı beslenmesi, emiyor zatn,dr sormustum su verme dedi, bende su verme yerine daha sık emzirmeye başladım. Acikmayinca da emmiyor. huzursuz değil, hersey normal ama çiş çok çok az. Bugun de takip edeyim, ayni olursa dr götüreyim. Teşekkür ederim cvp için.Bugunlerde ayni durum bizde de mevcut. Asiri terlemeye bagliyorumm. Extra su vermiyorum. Yalniz anne sutu
Canim ayni durumu biz yasadik doktora gittik cok az cis yapiyor diye idrar tahlili yapti enfeksiyon cikmadi ama kum kristalleri olsmus .sik sik besle .serin yerde dursun cok sicajta bekletme dedi ve su ver dedi.bende gunde 30-40 cc arasi su vermeye basladim
Sagol canim hepimizin yavrusunu allah korusun.bizlere bagislasin.rsbbim isteyen herkesin kucagini doldursun.Oyy masallah ya cok yakısıklı bu paşa. Allah bagıslasın canım
ewet yaa ben daha öncede paylaşmıştım ikinciyi paylaşcaktım olmuyoKizlar bebeislerinizin resmuni paylasinda gorelim.nisan bebekleri nasillar okadar bekledik buyuttuk paylasirsaniz sevinirim.
Bizim de çiş azaldı bezini eskisi gibi dolduramıyor terledigi içindir diye pek üstüne düşmedim ozellikle emerken saçları su gibi oluyorCanim ayni durumu biz yasadik doktora gittik cok az cis yapiyor diye idrar tahlili yapti enfeksiyon cikmadi ama kum kristalleri olsmus .sik sik besle .serin yerde dursun cok sicajta bekletme dedi ve su ver dedi.bende gunde 30-40 cc arasi su vermeye basladim
Resmi nasil paylasiyoduk ben yapmadim hicKizlar bebeislerinizin resmuni paylasinda gorelim.nisan bebekleri nasillar okadar bekledik buyuttuk paylasirsaniz sevinirim.
Bende gecen sene 10 agustosda ogrenmistim.zaman cabuk geciyor20 agustos gecen sene bugun hamile oldugumu ogrenmistim.allahim attigim cigligi butun komsularim duymustu:)simdi yavrum kucagimda bana guluyor kokusunu cekiyorum icime.burayida cok seviyorum herseyimi burada paylastim.sizlerle tam 1 sene gecirdik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?