2015 Nisan Anneleri

Kizlar bebislerinizin gelisimi nasil benimki 7 nisan dogumlu.boyu daha 63 cm .kisa geliyor bana.ve yogurt gibi cok gevsek bi bebek.kucagima alinca dik duramiyor
benim kizimda 21 nisan dogumlu dik duruyo cok sukur gelisimide iyi ben hergun egzersiz yaptiriyorum ve yuzustu yatiryrm canim her gun yap bunlari ozellikle yuzustu yatir her gun biraz biraz cunku boyun kaslari gelisiyo bolece kafasini falan dik tutuyo

Kizlar bebislerinizin gelisimi nasil benimki 7 nisan dogumlu.boyu daha 63 cm .kisa geliyor bana.ve yogurt gibi cok gevsek bi bebek.kucagima alinca dik duramiyor
Bizde de boy kısa ama ben ve eşim öyle uzun boylu değiliz bu Yüzden genlerden böyle diye düşünüyorum .dirilik konusunda ben birşey pek Yapmıyorum doğduğundan beri Kafası hep dik halbuki oğlum altıncı Ayında dahi kafasını tutamıyordu . Demem o ki bazı Şeyler onların yapısında var ama yinede bazı ufak hareketler yaptırarak geliştirilebilir .

Kızlar dun oglen 2 de bezini yeniledim kizimin, bu sabah 7.30a kadar bezin anca yarısını doldurmuştu. Çiş cok az yapti ya, gece uyuyana kadar daha yapmamıştı 9.30tan sonra yapmış işte. Boyle bi durum yasayan oldumu ?

Boyle bi durum yasamadim ama dun 2 den sonra beslenmesi nasildi yani her zamanki gibimiydi

Bugunlerde ayni durum bizde de mevcut. Asiri terlemeye bagliyorumm. Extra su vermiyorum. Yalniz anne sutu

Canim ayni durumu biz yasadik doktora gittik cok az cis yapiyor diye idrar tahlili yapti enfeksiyon cikmadi ama kum kristalleri olsmus .sik sik besle .serin yerde dursun cok sicajta bekletme dedi ve su ver dedi.bende gunde 30-40 cc arasi su vermeye basladim

Bugunlerde ayni durum bizde de mevcut. Asiri terlemeye bagliyorumm. Extra su vermiyorum. Yalniz anne sutu
Aynıydı beslenmesi, emiyor zatn,dr sormustum su verme dedi, bende su verme yerine daha sık emzirmeye başladım. Acikmayinca da emmiyor. huzursuz değil, hersey normal ama çiş çok çok az. Bugun de takip edeyim, ayni olursa dr götüreyim. Teşekkür ederim cvp için.

Geçmiş olsun canim, çabuk duzelmistir ins. Rabbim evlatlarimizi korusun.

Uykumuz biraz düzeldi en azından 3-4 te değil de 11-12 de yatıyor rutin işe yaradı ama kızımın gazi olduğu için uyumak istese de uyuyamıyor yavrum dun eşimin kardeşi arabayla bi yere gidiyordu kızımı da uyutup getirin deyip verdim 5 dk ya uyumus geldiler, benim kız gezmeyi çok seviyor... gerçi boğa burcu gezmeyi sever diyorlar

Bizim de çiş azaldı bezini eskisi gibi dolduramıyor terledigi içindir diye pek üstüne düşmedim ozellikle emerken saçları su gibi oluyor

Oglumun genelde basinda ve kulak arkasinda kirmizi ve alti beze olan divilceler cikiyo. Geciyo 1-2 gune ama bu beze isi canimi sikiyo. Bi bilginiz var mi bu konuda?

20 agustos gecen sene bugun hamile oldugumu ogrenmistim.allahim attigim cigligi butun komsularim duymustu:)simdi yavrum kucagimda bana guluyor kokusunu cekiyorum icime.burayida cok seviyorum herseyimi burada paylastim.sizlerle tam 1 sene gecirdik.
Bende gecen sene 10 agustosda ogrenmistim.zaman cabuk geciyor

Kizlar bugun oglum 4 ay 13 gunluk oldu ve bugun yogurtla ek gidaya basladik 1 yemek kasigi yedirmisimdir heralde .var mi baska baslayan arkadas paylasimda bulunalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…