Arkadasim seni iyi anlayanlardan biride benim. Benim kizim 4.ayda memeyi istememeye basladi gündüz hic veremiyodum bi aksamlari emiyodu çok çok emen bi Bebek degildi zaten. Biberon da almiyo du gercekten cok zor bi durum 350 gr aldi o ay sok olmustuk. Dr wk fidaya baslatti ama agzina ne girse yüzünü eksitti almadi. Sonra bi arkadas uykusunda bibwron ver dedi. Denedim aldi sonra gece gunduz deli gibi Sütümu sagip uyutup vermeye çalıştim 5.ay da boyle devam ettim. Ama o kadar yorucu yipratici oldu ki. Bu sekilde 500 gr. zor aldi. 6.ayimizin bitmesine 1hafta var ek gida hala yemiyo arkadaslar nasil basariyosunuz corbalar mamalar yogurtlar bende cok uzuluyorum. Ve sagmaktan artik zor çıkarıyorum sütü. Su da iciremiyorum. Burdaki en zorlanan annelwrden biriyim

. Gunde iki bez anca degisiyoruz. Memeyi verdigimde agliyo. Ben ne yapayim. Eğer sen yedirebiliyosan az da olsa emzirebiliyosan ki ben bunlari yapabilsem mutluluktan dört Köşe olurum. İlla ki yedikleri yariyodur varsin az kilo alsin. Iste böyle arkadasim. Yemek ywdiren arkadaslar mama sandalyesinde mi yiyo küçük kuzular kasigi gorunce agzini mi açıyor. Nasil basariyosunuz ne mutlu size