2015 Nisan Anneleri

aynı şeyleri bende yaşadım tatlım aynen senin kız gibi suratıma bakmıyordu açıktan belli ediyodu küstüğünü ama alıştı artık yavrum :) şimdi işten gelince resmen kahkaha atıyo üstüme atlıyo o öyle yapınca kendimi çok suçlu hissediyorum

Reactions: nix
Kizlar bebeklere album yaptirdinizmi?yaptirmadiysaniz nezaman yaptirmayi dusunuyorsunuz?

Bugün zombi dolaştim evde kizlar. Dun gece sagdigim sütü uyjusunda saat 12 ydi verdim. Saat basi uyandi gibi tabi uyaninca memeyi de almiyo. Salla salla uyumadi saat 6,5 du uyudu mahvoldum. Gunduzde bas agrisi esim izin aldi bakamadim tek basima. Niye böyle yapti anlamadım. Hala ek gida veremiyorum perşembe 6. Ayimiz biticek.

Dis cikariyor olabilir mi canim?

Valla Allah kolaylik versin, uykusuzlugun ne demek oldugunu ben de bu aralar ogrendim! Benimki de gece aniden uyaniyor hic sebep yokken ve bir daha dalmasi 1-2 saat sonra oluyor. Bir gece de en az 10 kere uyaniyorum. Henuz bi cozum bulamadim ben de; gun icinde giydigim tshirtumu yanina koyuorum kokumu alsin diye ama etki etmior sanirim.

Kizlar bebegime zorla yemek yediriyorum hic biseyi yemek istemiyor sizinkiler nasil yiyolarmi

Aynisi benimkinin de dalmasi buluyor 1-2 saati. Sebebini anlayamiyoruz. Birde bu aralar gece uykusuna da dalmasi cok zor oluyoayagimda sallatken kac kere uyuyup uyaniyo bilsen. Ve hala salliyorum su an. Dis gözükmüyor kasiyo cok gin icinde sadece. Allahim kolaylik versin hepimize.

Bizim küçük Adamın 2 dişi daha çıktı üsttekiler, olduk 4 dişli omzumu fln ısırıyor çok fenaaa göğsümü ısıracak diye ödüm patlıyor

dondurucudaki sutlerini kullanan arkadaslar nasil kullaniyorsunuz.once dolabin alt kismina alip cozduruyomusunuz yoksa direk sicak su dolu bi kaptami cozduruyorsunuz

Bizim küçük Adamın 2 dişi daha çıktı üsttekiler, olduk 4 dişli omzumu fln ısırıyor çok fenaaa göğsümü ısıracak diye ödüm patlıyor
Bizimkininde 2 disi var altta gogsumu isiracak gibi oluyor histtt hayir diyorum birakiyo)

dondurucudaki sutlerini kullanan arkadaslar nasil kullaniyorsunuz.once dolabin alt kismina alip cozduruyomusunuz yoksa direk sicak su dolu bi kaptami cozduruyorsunuz
Ben direk sıcak suya koyuyorum canım

Bizimkininde 2 disi var altta gogsumu isiracak gibi oluyor histtt hayir diyorum birakiyo)
Oğlumuzda altta 2 diş varken bilmeden yapıyordu göğsümü ısıracak gibiyseniz bağırıyordum yapmıyordu ama şimdi bilerek ısırıyor sanki omzuma alıyorum gazını çıkartım diye baya baya acıtıyor hayır bırak desende yok bırakmıyor aynı şeyi göğsüme yaparsa valla çok kötü olur

Ben buzdolabina alip orda eritiyorum sonra isitiyorum. Nette okuduklarima gore en faydalisi bu sekilde olmasiymis.

Selam kızlar bizde de var bu ara gece uyanmaları, ben gündüz iş yapamıyorum diye geç yatıyorum, bi de uyanınca hepten zor oluyor, zaten güne de erken başlıyoruz ailecek...
Netten araştırmıştım, 26. hafta atağı varmış, gündüz de huysuz olduğu için ona yordum ben de... bir de diş var zaten o bile yetiyordur belki miniklere... Allah hepimize kolaylık versin...

Bu arada ben kumaş beze geçme kararı aldım, hem bebeğimin sağlığı için, hem çevre kirliliğine sebep olduğu için, marka ve çeşidine henüz karar veremedim ama bilgisi olan var mı? Bir de yaza doğru tuvalete alıştırmayı düşünüyorum, bezsiz bebek kitabını alıp okuyacağım, gelişmeleri sizinle paylaşırım inşallah...

cok zor olacak emınmısın. eger bebegını kumas beze alıstırıp sonra zor gelırse bebegın hazır bezı kabul etmeyebılır. annem emınonunden bez alıp kesıp kenarlarını dıkıp kullanırmıs bıze. amerıkan bezımı denıyordu tam olarak hatırlamıyorum. bunun dışarı cıkması var o bezlerı yıkaması var ıyıce durulanmazsa pısık yaparmıs annem kaynatırmış bebek bakmak zaten bu kadar zorken nasıl ugrasacaksın bunlarla ıyı dusun arkadasım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…