2015 Nisan Anneleri

kizlar dişagrisina dentinox jJELiyi geliyor bebek iiçin zaten bu JEL ben gunde 2 kez suruyorum diş çikan bölgeye rahatlatiyor misil misil uyuyor geceleri
bende aldım surdum hıc fayda etmedı. bızım kız daha ben surmeden hepsını yalayıp yutuyo belkıd eondandır

Kızlar günaydın.mama sandalyesi ve oto koltuğu almaya başladınız mı?marka tavsiyeniz var mı?dün biraz internetten baktım çok kafam karıştı,,
oto koltugu olarak hala 0-12 kg ana kucagnı kullanıyoruz. bı sure almayı dusunmuyorum mama sandalyesınıde bı komsumuz verdı baby2go nun tepsisi cıkıp yıkanıyor yukarı asagı ınebılıyor sırt kısmı yatık dık ayarlanabılıyor. ama o vermeseydı ben ıkeanın yada ebebekte 49 tl ye satılan mama sandalyesını alacaktım . zaten kullanacagı surda kac ay. cok para vermeye gerek yok. bızımkının tepsısıne suan da kızım bıraz zor yetısıyor . ama ıkea ve ebebektekıne bebekler daha kolay yetısebılıyormus. hem daha az yer kaplıyor hafıf odadan odaya kolay tasınır. bnmkı bıraz genıs zor tasıyorum cok yer kaplıyor dedıgım gıbı bana bırısı vermese o 49 tl olandan alıcaktım.

ıse basladıgım ıkıncı hafta bu hafta cok sukur kızım artık eve gıdınce bana suratını donmuyır. guluyor oynuyor alıstı galıba artık. cok mutluyum

Kızlar günaydın.mama sandalyesi ve oto koltuğu almaya başladınız mı?marka tavsiyeniz var mı?dün biraz internetten baktım çok kafam karıştı,,
Canim ben oto koltugu almadim henuz ana kucagini kullaniyorum mama sandelyesinide ebebekten aldim baby&plus indirimdeydi 250 den 199 inmisi cift tepsili ayarlanabilir oturak ister biraz yatarak ister dik pozisyonda memnun kaldim ben ama mutfakta yerin varsa alabilirsin darsa sigmaz biraz genis konforlu ben yemek yaparkende yada mutfakta isim oldugundada ona oturtuyorum oyuzden kullanisli birsey istedim ebebekte daha ucuzu var 54 tl ye ama satici onermedi bize daha buyuk bebekler icinmis 1 1.5 yas icinmis bel kismi destekli degil sagliga zarar verir diye bende cok baktim genelde benim istediklerim 359 500 civari ama hem isterigim gibi hem uygun bunu buldum yanliz onceden yakinindaki magzayi ara ellerinde varmi diye sor coj satilan bir urun kalmamis olabilir canim

biz de daha ana kucağı kullanıyoruz ama şimdiden bakmaya başladık oto koltuğu.daha doğrusu oğlum hiç sevmiyo ana kucağını onun yerine benim kucağımı tercih ediyo.belki oto koltuğuna oturur diye alalım dedik.oto koltuklarında da fiyat aralığında çok geniş.500 lira civarı bi koltuk alacaktık.dün biraz daha araştırdık.güvenlik çok önemli.güvenlik testlerinden geçmiş koltuklara bakınca da fiyat 1000 tl den başlıyo.iyice kafam karıştı şu an.
Mama sandalyesi tavsiyeleriniz için de çok Sağolun kızlar.54 tl olanı seyahatlerde rahat oluyo taşıması kolay demişlerdi ama ev için sehpa kısmı Gözüme küçük gözükmüştü. Ama babyplus güzel gözüküyor, fiyatı da iyimiş.

Bizde oto koltuğu olarak 0-13 kg ana kucağını kullanıyoruz daha da kullanırız gibime geliyor. Mama sandalyesini de geçen hafta ebebek ten aldık kampanya ile 200 e geldi gayet memnunum.

Biz de hala 0-10 kg ana kucagini kullaniyoruz oto koltugu olarak.

Mama sandalyesi olarak ikeanin sandalyesini alacagim; hem cok hesapli, hem cok pratik. Etrafimda kullanan ark lar var, hepsi cok memnun.

Bizim mama sandelyesi graco , oğlumda iken almıştık onu kullanıyoruz . Çok memnunum çok sağlam çıktı . Sandelyesi çıkarılıp başka yere takılabiliyor ilerde masa da yeme gibi durumda çok işe yarıyor . Masa boyuna yetişebiliyor böylece . Aldığımızda biraz pahalı idi diğerlerine göre ama verdiğimiz paraya değdi 4 senedir kıllanıyoruz . Nede olsa az kullanıcaz diye düşünürsen yani ikinci çoçukta düşünmüyorsan daha basit işini görecek yeter seviyede alabilirsin CNm.
Oto koltuğu outlet vardı fisher price onu aldık . Güzel idare ediyor bizi .0-13 kg

Son düzenleme:
Canım bizde ana kucağı hala kullanıyoruz oğlum pek sewmiyolar hatta mama sandalyesi joie aldık S shrrr resmini yollamış aynısı kamera anayada aldık Bayram'da 250 tlye 50 de hediyelikti aldık şuan 350 TL ama ebebekte kampanya oluyor çok memnunum

Yumurta bize iyi gelmedi çok az verdiğim halde . Dişkıda siyah iplik şeklinde şeyler görünce kestim ve ondan olduğunu anladım çünkü daha olmuyor . Yerkende bir türlü sevmedi bende vermiyorum artık.sebze ile arası iyi . Meyvelere bayılıyor şimdilik . Tarhanam var ama içinde tuz ve başka şeyler olduğunu bildiğin için vermiyorum şimdilik . 7 . Ayda makarna var bebekler için ona başlıcam . 8 . Ayda et ve balığa başlıcam ama gözüm çok korkuyor . Oğlumda hiç olmamıştı dışkıda tuhaf şeyler kızım galiba biraz narin siz dikkat ediyormusun var mı bizim gibi durumlar yaşayan ?

Ben gunduz 12 gibi meyve puresi veriyorum canim; simdiye kadar muz, armut, avokado yedi. Elma vermistim, pek sevmedi, ilerde yine denicem elmayi.

Aksam 6 gibi de sebze puresi veriyorum; patates, havuc, bal kabagi, normal kabak, brokoli yiyor.

Muhallebi ya da tahilli kasik mamasi veremiyorum cunku kusuyor. İlk baslarda yemisti yulaf mamasi 1-2 gun ama sonra kusmaya basladi, ben de kestim. İlerde bunu da tekrar denicem. Bir de yogurt var, ev yapimi yogurt verdigimde de kustu. Bu da ilerde denenecekler listemde.

Benim kizim su an 5.5 aylik. Onumuzdeki ay sabahlari yumurta sarisi ve tuzsuz peynir vermeyi dusunuyorum. Sebze puresine de azar azar tavuk ya da kiyma eklicem.

Bebe biskuvisi gibi seyleri vermeyi hic dusunmuyorum, zaten ilerde ister istemez tatlidan kacis yok, bari simdi yemesin.

Bizimde 6 ayimiz bitti.sabahlari yumurta sarisi peynir ve tereyagi veriyorum.igken corba iciyor aksama dogru yogurt veriyorum.aralardada emziriyorum.

Yumurtadan ilk baslarda mudesi bulaniyordu bitane mandalinayi skyorum yumurtanin icine koyuyorum verdigim zaman midesi bulanmiyor simdi.bide kizlar ceviz veren varmi aranizda

Kızlar bebeğim 5.5 aylık ve ben mama,verdiğim icin ek gıdaya gectm. Cok guzel bi corva yaptim bugün severek de yedi masallah. Minik bi paatates havuc kabak hepsini cok küçük dogradim. Tavuk suyunda pirinclehasladm. Sonra bi taraftan yoğurt ve unu karıştırıp ilittm çorbanın suyuka. Ekledim iki taşım kaynadı. Afiyetle yedi kizim. Sonfadan içine tuz attm bizde afiyetle yedik. Kabagin tadı gelmiyordu ana vitamini almış oldu. Insan,ne yedircegini şaşırıyor. Alternatif olsun diye yazdm

Benim kixin meyve ile pek arasi yok mürdüm erik. E elma yiyor o kadar bazen isterse üzüm.ckkta takmiyorm ne olsa yiyecek ilerde. Ama sukur sebzze ile arasi iyi srbzeden başladık ondan olabilir. Pure falanda kabuketmiyot.bizim yediklerimidenona uyan varsa onu veriyorum artk.yada hemen tarhana yayla yapıyorm. Cokta irdelemiyorm.alerjikbunyemiz yok esimde bende herseyi yeriz. Ona tattiriyorum.. Zaten sürekli ona ayrı yapma gibi bi imkan.yok.büyükleri dinliyorm yedirme konusunda biraz.bebeğim mutlu ben mutlu. Ve bizim kiz elle verince daha cok seviyor. Kasiga cok ağız açmıyor:) pek kibar hehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…