Dişten olabilir canım.benimki de gece 2 kere emmeye Kalkıp deliksiz uyurdu. Bikaç gündür her saat başı Uyanıyor ve tekrar uykuya dalması cok uzun Sürüyor.alt dişleri çıkmıştı zaten şimdi baktım üstler de kabarmış çıkmak üzere.yavrularımızda onun sıkıntısı ve huysuzluğu var.Bugün zombi dolaştim evde kizlar. Dun gece sagdigim sütü uyjusunda saat 12 ydi verdim. Saat basi uyandi gibi tabi uyaninca memeyi de almiyo. Salla salla uyumadi saat 6,5 du uyudu mahvoldum. Gunduzde bas agrisi esim izin aldi bakamadim tek basima. Niye böyle yapti anlamadım. Hala ek gida veremiyorum perşembe 6. Ayimiz biticek.
Elektrik supurgesi sesi olan uygulamalar var, ondan yuklesene tlfna canim. Benimki hem ninni hem de fonda hafif supurge sesiyle uyuyorUyandi yaaaa 1,5 saattir salliyorum koydum yerine uyandi.Sabahlicam yine
nix , evet günlerdir bu konuyu araştırıyorum, aslında en mantıklısı bezsiz bebek olayı ama şu an o daha zor geliyor, iki çocuklu olduğum için. sıraladığın hususlara gelince allrtık makinede yıkanabilen hazır bezler var onlardan bahsediyorum, eski sistemden değil tabiki. Ayrıca deneme setiyle başlayip zor durumlarda kullan at bezleri tercih edebilirim, bebeğim daha kücük olduğu icin sorun olacağını sanmıyorum şu anda... Çalışmadığım için de vaktimi bu gibi işlere harcamakta bir sıkıntı duymuyorum, çalışsam daha zor olurdu tabi ki...
Canım diş olabilir çıkmış mıydı?Kizlarrrr yorgunluktan uykusuzktan ve netin cekmeyisinden dolayi konusmalari pek takip edemiyorum. Bi bakim desim sadece son konusmalari okudum ve yalniz olmadigimi anladim. Benimde kizim uyumuyor geceleri. Eskiden gece uykusu harikaydi ne oldu bozuldu boyle anlamyorum . tekrar gaz damlasina basladim fayda etti sandim bir iki gun sakinledi ama sonra yine sabahlara kadar uyunamaya basladi. Yani sorun gaz degil. Peki neycare bulan fikri olan paypassin lutfen ((
Sorun sanirim buyume atagi ve dis..Kizlarrrr yorgunluktan uykusuzktan ve netin cekmeyisinden dolayi konusmalari pek takip edemiyorum. Bi bakim desim sadece son konusmalari okudum ve yalniz olmadigimi anladim. Benimde kizim uyumuyor geceleri. Eskiden gece uykusu harikaydi ne oldu bozuldu boyle anlamyorum . tekrar gaz damlasina basladim fayda etti sandim bir iki gun sakinledi ama sonra yine sabahlara kadar uyunamaya basladi. Yani sorun gaz degil. Peki neycare bulan fikri olan paypassin lutfen ((
Bizdede ayni sorun var bencede hem buyudukleri icin huy degistiriyorlar hemde dis ikisi birlikte cok zor sabir kizlar buda bir donem Allah yardimcimiz olsunSorun sanirim buyume atagi ve dis..
Bizim kızda geç başladı ilk olarak yüz üstünden sırt üstü döndü . İki hafta oldu . Yani 5.5 aylık iken başladı tam olarak dönmeye. Halbuki oğlum 3 aylık iken başlamıştı .Selam kizlar kizim 1 hafta sonra 6. Ayini doldurcak 2 aydir falan sagina donmeye calisiyodu dondu donecek derken sirt ustunden yuzustune dondu bugun hemde kac kere bizim gibi gec donen bebisler varmi aramizda
Canim zorlama bence zorladigin zaman yemek yemekten sogutursun bebisini.benim oglumda ayniydi sofraya oturdugumuzda kucagima aldim meraklaniyor ve herseyi istiyor simdi.Duzenli yediriyorum.sabah kahvaltisi oglen aksam veriyorum.dene goreceksin degisimi.sen vermeden kendi istiycek.Kizlar bebegime zorla yemek yediriyorum hic biseyi yemek istemiyor sizinkiler nasil yiyolarmi
Cogumuz ayni sorundayiz canim ama bence doymamak oldugunu sanmam bazen az yediginde uzun sure uyuyor bazende cok yedirdigim halde saat basi uyaniyor bence huy degisiyo ve dis diye dusunuyorum bizimde 2 kakali bezimiz ve 4Hayırlı akşamlar guzel anneler. Kizim neden uyumuyor diye düşünüyor burayı okudum.dönemsel herhalde dedim bir nebze içim rahatldi. Zorda olsa uyuyan kizim uykusu var gozu kapanacak başlıyor aglamaya hopla zipla kucakta ayakta dalla bir şekilde uyuyor ama gunduz max 40 ar dk uyuyor. Gece 4-5 kez kalkıyor. Sabahın 4-5 i zaten ayaktayız. Ddr normal değil aç mi acaba dedi ama doyana kadar veriyorum. Mama da veriyorum zaten . Ama büyüme atağı olsa olsa budur. Yoksa hersey ayni.
Bebisleriniz kaç bez kirletiyor gunde.benim 4 dolu bez ikisi biyuk abdestli. Normol mi acaba
Neler yapabiliyo9
Canim cok uzuluyorum yemiyo diye mama sandalyesine oturtuyom merak etsin istesin diye ama hic ilgilenmiyor onunde yemek yiyorum izlesin diye bakmiyo kafasini ceviriyor ve cok yoruldum artik acaba kucagimami alsam yaptigin gibi masadkiler ilgisini ceker belki deniyim canim saolCanim zorlama bence zorladigin zaman yemek yemekten sogutursun bebisini.benim oglumda ayniydi sofraya oturdugumuzda kucagima aldim meraklaniyor ve herseyi istiyor simdi.Duzenli yediriyorum.sabah kahvaltisi oglen aksam veriyorum.dene goreceksin degisimi.sen vermeden kendi istiycek.
Kizlar benim bebegimde 4 aylikken ben yokken bikackez sirtustunden yuzustune donmustu mutfaktan geldigimde osekilde bulmustum ama ozamandan beri hic donmedi bidaha saga sola donuyo ama yuzustu donemiyorBizim kızda geç başladı ilk olarak yüz üstünden sırt üstü döndü . İki hafta oldu . Yani 5.5 aylık iken başladı tam olarak dönmeye. Halbuki oğlum 3 aylık iken başlamıştı .
Doner annesi benim kizimda 2 aydir sagina donmeye calisiyodu ama tam yapamiyodu bende yardim ediyodum yuzustune gelmesini sagliyodum 3 aydir falanda egzersiz yaptiriyorum erkenden yurumesi oturmasi icin sende istersen yaptir bebislere cok faydali oluyomus bide konusuyorum her gun onla sende uygula bunlari faydasini goruruz insKizlar benim bebegimde 4 aylikken ben yokken bikackez sirtustunden yuzustune donmustu mutfaktan geldigimde osekilde bulmustum ama ozamandan beri hic donmedi bidaha saga sola donuyo ama yuzustu donemiyor
Kesinlikle kucagina al bi kac gun bak degisimi goreceksin.bide sen yerken onada elinle ver yutabilecegi seyleri.ben oyke yaptin oglum herseyi kplaylikla yutuyor pure haline getirmedim yiyeceklerini.uzulme hic takma bile aciktiginda mutlaka yiyecek.sorun ettigin zaman sorun olmayan sey sorun haline geliyor.kolay gelsin canim.Cogumuz ayni sorundayiz canim ama bence doymamak oldugunu sanmam bazen az yediginde uzun sure uyuyor bazende cok yedirdigim halde saat basi uyaniyor bence huy degisiyo ve dis diye dusunuyorum bizimde 2 kakali bezimiz ve 4
Canim cok uzuluyorum yemiyo diye mama sandalyesine oturtuyom merak etsin istesin diye ama hic ilgilenmiyor onunde yemek yiyorum izlesin diye bakmiyo kafasini ceviriyor ve cok yoruldum artik acaba kucagimami alsam yaptigin gibi masadkiler ilgisini ceker belki deniyim canim saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?