2015 Nisan Anneleri

bende uykusuzluktan bıtmıs durumdayım. gece saat bası kalkıp cılgınca aglıyor mem verıyorum emerek uyumak ıstıyor bazen memeyıde ıstemıyor aglıyo aglıyo sallayıp uyutuyorum. sınırlerım harap durumda allahtan calısıyorumda gunduzlerı kafamı topluyorum bıraz. ama uykusuzluk fena. gece bagırıyorum hep kızıma sonra vıcdan azabı duyuyorum. ama vucudum bıtık durumda. soyle 3-4 saat kesıntısız uyusam dınlenıcem ama yok.

Dişten olabilir canım.benimki de gece 2 kere emmeye Kalkıp deliksiz uyurdu. Bikaç gündür her saat başı Uyanıyor ve tekrar uykuya dalması cok uzun Sürüyor.alt dişleri çıkmıştı zaten şimdi baktım üstler de kabarmış çıkmak üzere.yavrularımızda onun sıkıntısı ve huysuzluğu var.

Uyandi yaaaa 1,5 saattir salliyorum koydum yerine uyandi. Sabahlicam yine
Elektrik supurgesi sesi olan uygulamalar var, ondan yuklesene tlfna canim. Benimki hem ninni hem de fonda hafif supurge sesiyle uyuyor Gerci 1-2 saat sonra yine ayaklanior ama en azindan supurge sesi uykuya dalmasina yardimci oluor ilk basta.

Butun bebisler bu ara uyumuor sanirim, baksana annelerin cogu uykusuzluktan sikayetci.

Eskiden kizim aksam 7-7.30 gibi gece uykusuna yatar, sabah 9-10 gibi uyanirdi. Gece boyunca da 3 saatte 1 emer ama emzirmenin sonuna dogru uykuya dalardi ve ben bu sekilde bile sikayet ediyordum.

Simdiyse her saat basi ayaktayiz, ustelik emse de uyumak istemiorsa uyumuor ve turlu saklabanliklarla oyun oynamak istiyor. Cogunlukla gece 2 de bir kalkiyor bir daha saat 4 civarinda ancak uyuyor!

Demek ki neymis; beterin beteri varmis! Su an eski uyku duzenini mumla ariyorum!

nix , evet günlerdir bu konuyu araştırıyorum, aslında en mantıklısı bezsiz bebek olayı ama şu an o daha zor geliyor, iki çocuklu olduğum için. sıraladığın hususlara gelince artık makinede yıkanabilen hazır bezler var onlardan bahsediyorum, eski sistemden değil tabiki. Ayrıca deneme setiyle başlayip zor durumlarda kullan at bezleri tercih edebilirim, bebeğim daha kücük olduğu icin sorun olacağını sanmıyorum şu anda... Çalışmadığım için de vaktimi bu gibi işlere harcamakta bir sıkıntı duymuyorum, çalışsam daha zor olurdu tabi ki...

bir de pişik konusuna gelince hazır bezlerden daha kötü olabileceğini sanmıyorum, pamuklu bez, petrol ürünü, kimyasal bir üründen daha kötü olamaz sonucta. tam da bu ara kızımda bir türlü geciremediğim bir pişik var ön tarafta, bu da benim kararımı pekiştirdi zaten...

Kizlarrrr yorgunluktan uykusuzktan ve netin cekmeyisinden dolayi konusmalari pek takip edemiyorum. Bi bakim desim sadece son konusmalari okudum ve yalniz olmadigimi anladim. Benimde kizim uyumuyor geceleri. Eskiden gece uykusu harikaydi ne oldu bozuldu boyle anlamyorum . tekrar gaz damlasina basladim fayda etti sandim bir iki gun sakinledi ama sonra yine sabahlara kadar uyunamaya basladi. Yani sorun gaz degil. Peki ney care bulan fikri olan paypassin lutfen ((

Canım diş olabilir çıkmış mıydı?

Sorun sanirim buyume atagi ve dis..

Hayırlı akşamlar guzel anneler. Kizim neden uyumuyor diye düşünüyor burayı okudum.dönemsel herhalde dedim bir nebze içim rahatldi. Zorda olsa uyuyan kizim uykusu var gozu kapanacak başlıyor aglamaya hopla zipla kucakta ayakta dalla bir şekilde uyuyor ama gunduz max 40 ar dk uyuyor. Gece 4-5 kez kalkıyor. Sabahın 4-5 i zaten ayaktayız. Ddr normal değil aç mi acaba dedi ama doyana kadar veriyorum. Mama da veriyorum zaten . Ama büyüme atağı olsa olsa budur. Yoksa hersey ayni.
Bebisleriniz kaç bez kirletiyor gunde.benim 4 dolu bez ikisi biyuk abdestli. Normol mi acaba
Neler yapabiliyo9

Selam kizlar kizim 1 hafta sonra 6. Ayini doldurcak 2 aydir falan sagina donmeye calisiyodu dondu donecek derken sirt ustunden yuzustune dondu bugun hemde kac kere bizim gibi gec donen bebisler varmi aramizda

Selam kizlar kizim 1 hafta sonra 6. Ayini doldurcak 2 aydir falan sagina donmeye calisiyodu dondu donecek derken sirt ustunden yuzustune dondu bugun hemde kac kere bizim gibi gec donen bebisler varmi aramizda
Bizim kızda geç başladı ilk olarak yüz üstünden sırt üstü döndü . İki hafta oldu . Yani 5.5 aylık iken başladı tam olarak dönmeye. Halbuki oğlum 3 aylık iken başlamıştı .

Kizlar bebegime zorla yemek yediriyorum hic biseyi yemek istemiyor sizinkiler nasil yiyolarmi
Canim zorlama bence zorladigin zaman yemek yemekten sogutursun bebisini.benim oglumda ayniydi sofraya oturdugumuzda kucagima aldim meraklaniyor ve herseyi istiyor simdi.Duzenli yediriyorum.sabah kahvaltisi oglen aksam veriyorum.dene goreceksin degisimi.sen vermeden kendi istiycek.

Cogumuz ayni sorundayiz canim ama bence doymamak oldugunu sanmam bazen az yediginde uzun sure uyuyor bazende cok yedirdigim halde saat basi uyaniyor bence huy degisiyo ve dis diye dusunuyorum bizimde 2 kakali bezimiz ve 4
Canim cok uzuluyorum yemiyo diye mama sandalyesine oturtuyom merak etsin istesin diye ama hic ilgilenmiyor onunde yemek yiyorum izlesin diye bakmiyo kafasini ceviriyor ve cok yoruldum artik acaba kucagimami alsam yaptigin gibi masadkiler ilgisini ceker belki deniyim canim saol

Bizim kızda geç başladı ilk olarak yüz üstünden sırt üstü döndü . İki hafta oldu . Yani 5.5 aylık iken başladı tam olarak dönmeye. Halbuki oğlum 3 aylık iken başlamıştı .
Kizlar benim bebegimde 4 aylikken ben yokken bikackez sirtustunden yuzustune donmustu mutfaktan geldigimde osekilde bulmustum ama ozamandan beri hic donmedi bidaha saga sola donuyo ama yuzustu donemiyor

Kizlar benim bebegimde 4 aylikken ben yokken bikackez sirtustunden yuzustune donmustu mutfaktan geldigimde osekilde bulmustum ama ozamandan beri hic donmedi bidaha saga sola donuyo ama yuzustu donemiyor
Doner annesi benim kizimda 2 aydir sagina donmeye calisiyodu ama tam yapamiyodu bende yardim ediyodum yuzustune gelmesini sagliyodum 3 aydir falanda egzersiz yaptiriyorum erkenden yurumesi oturmasi icin sende istersen yaptir bebislere cok faydali oluyomus bide konusuyorum her gun onla sende uygula bunlari faydasini goruruz ins

Kesinlikle kucagina al bi kac gun bak degisimi goreceksin.bide sen yerken onada elinle ver yutabilecegi seyleri.ben oyke yaptin oglum herseyi kplaylikla yutuyor pure haline getirmedim yiyeceklerini.uzulme hic takma bile aciktiginda mutlaka yiyecek.sorun ettigin zaman sorun olmayan sey sorun haline geliyor.kolay gelsin canim.

kizlar dişagrisina dentinox jJELiyi geliyor bebek iiçin zaten bu JEL ben gunde 2 kez suruyorum diş çikan bölgeye rahatlatiyor misil misil uyuyor geceleri

Kızlar günaydın.mama sandalyesi ve oto koltuğu almaya başladınız mı?marka tavsiyeniz var mı?dün biraz internetten baktım çok kafam karıştı,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…