2015 Nisan Anneleri

Canim sadece emzirdin ve verdin baska bisey yapmadinmi?benimde 6 kilo fazlam var 15 kilo aldim nasil vericem bilmiyorum.gobegim sarkik senin gobek ne durumda?

Canim sadece emzirdin ve verdin baska bisey yapmadinmi?benimde 6 kilo fazlam var 15 kilo aldim nasil vericem bilmiyorum.gobegim sarkik senin gobek ne durumda?
Aynen canim hic bisey yapmadim zaten yapmaya vaktim yok benimde gobegimde hafif var sarkiklik ama oda zamanla gider dumduz degil yani

canım tecrübeli değilim de herşey tamamda keten tohumu kafamı karıstırdı bu gibi şeyleri sormak gerek bence. bide yulaf unu yulaf ezmesinden daha çok besleyici özelliği varmış.
mevsimiyken balkabağı,brokoli ve karnıbahar deneyebilirsin. haşlayıp püre yapıp zeytinyağ ekliyorum

günaydın kızlarrrrrr :)
nisan 16'da doğumum olacak inş :)
ilk bebeğim ve %80 kız :)
bu hafta ikili test yaptırdım 14. haftamın içerisindeyim.
nefes darlanmam var, bulantım yok, yorgunluk var.
sizler ne almedesiniz ? :)

canım biz doğurduk. sen nisan 2016 annelerine yaz :)

Hayirli olsun canim kizin bu donemde hafif baslamasi normal ama son donemde bebek buyudukce daha fazlalisacak son aylar nefes yuzunden sirt ustu yatamamistim hic ama korkma geciyo atlatiyosunn dayanilmiycak degil Allah sabrini veriyor onu kucagina aldiginda hepsini unutuyordun senin hamilelik takvimini okuyunca gecen seneki halim geldi aklima benimkide 9 nisandi ama 30 martta dunyaya geldi zaman cok cabuk geciyor gecen sene buzamanlar bende senin gibiydim insan ozluyor bazen oyuzden hamileliginin tadini cikar bol bol dinlen canim sonra ararsin suan bebegim 6.5 aylik ve hic kosturmam isim bitmiyor ne yedigimden ne ictigimden bisey anlamiyorum ama herseye degerler onlar ballar goreceksin cok seveceksin onu hayirli dogumlar Allah kucagina almayi nasip etsin

Merhaba kızlar sizin fikirlerinize ihtiyacım var bebegimi carsamba günü sunnet ettiricem perşembede 6.ay asısı var bisi olurmu

Merhaba kızlar sizin fikirlerinize ihtiyacım var bebegimi carsamba günü sunnet ettiricem perşembede 6.ay asısı var bisi olurmu
Bence asidan sonraki bir zamana al cunku asi ates olmasa bile 3 gun huzursuzluklari gecmiyo bide zaten sunnetin ilk gunu agrisi oluyo oyuzden arada birkacgun araver hem derim kendimden biliyom yani tez zamanda insallah iyilesir canim benimki zor iyilesti 12 gun bana iskence gibiydi ama her cocuk bir degil Allah kolaylik versim kuzum ya sunnet olucak denilince bile yuregim kaldirmiyo benim artik ama suan cok iyi 2 ay gecti ustunden bile

bence aşıyı 2 gün önce yaptır yada sünneti aşıdan 2 gun sonraya al. bizde 6 ay aşısı ateş yaptı bacaklar şişti yazık cocuga ıkısını bırden nasıl kaldıracak. 6 ay asısı cok agır gelıyo 4 aşı var. sen bılırsın ama aralarında en az ıkı gun olsun

Cevabınız icin cok teşekkür ederim hemen sağlık ocağındaki hemşireyi aradım bugun yapalım dedi götürdüm yaptırdım aşısını diger türlü benimde içime hiç sinmemişti yavrum nasıl dayanacaktı. Kum olduğu için sünnet yaptırıcaz insallah çabuk igleşir kuzum ya evlat nasıl biseymis canı yanıcak diye ödüm kopuyo

Gecmis olsun canim, Allah saglik versin yavrularimiza. İns en kisa surede sunneti de atlatir.

arkadaslar gun icinde bebislerimize verdigimiz gidalari paylassak ya .nasil kahvalti veriyorsunuz neler yediriyorsunuz.aksam muhallebisini nasil hazirliyorsunuz bunlari yazsak birbirimize yardimci olmus oluruz.

arkadaslar gun icinde bebislerimize verdigimiz gidalari paylassak ya .nasil kahvalti veriyorsunuz neler yediriyorsunuz.aksam muhallebisini nasil hazirliyorsunuz bunlari yazsak birbirimize yardimci olmus oluruz.
Ben bugun canim kahvalti yumurta sarisi pekmez peynir 5 6 kasikta tam tahilli muhalebi 12 de muz yedirdim anne sutuyle ezilmis 3 de 5 6 kasik tarhana 6 da yogurt saat 8 dede muhallebi yapca bazen yulaf unuyla yapiyom icine pekmez katiyom azda devam sutu bazende aptamil tam tahilli veriyorum canim menude tek degisen corba tarhana ,segriye,sebze corbasi veriyom meyvadada muz elma armut veriyom ama kendimizlede mutlaka tokta olsa oturtuyorum azicik yeni tatlar denetiyorum mesela yemekteki patatesi ezip veriyrum yada tane tane pilav minicik tavuk tattiriyorum yani herseyden bencede ama herkes paylassa cesitimiz ve nasil beslendiklerini ogreniriz fikir aliriz

Canim ben sabah yarim yumurta sarisi, kibrit kutusunun yarisi kadar tuzu alinmis peynir, biraz ekmek ici, bir cay kasigi z.yagi, bir cay kasigi sekersiz recel ya da pekmez. Islatmak icin cok az ihlamur cayi..hepsini karistiriyorum. Bazi sabahlar da hepsinin tadini ayri ayri alsin diye karistirmadan veriyorum. Oglende sebze corbasi, yayla corbasi ya da tarhana veriyorum. Bazen de sebze puresi..aksam ya yogurt ya meyve veriyorum. Ya da meyveli yogurt. Muhallebiyi pek sevmedi hafta bir-iki kez veriyorum. Bence de herkes yazarsa bebeklerimiz icin alternatif olacaktir..

Sehriye corbasini nasil yapiyorsun? Normalde et suyuyla yapiyorum da bebisler icin 7. Ayda kullaniliyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…