Hayirli olsun canim Allah uzun omur versin cok guzel olmus bebisin bindallisina bayildim bende ogluma sunnet mevlutu yapcam bu hafta kaftanli modellerden alcam kucucuk hallerine ne guzelde yakisiyolar :)Diş buğdayımızı ve 6 ay kinamızı bir arada yaptık. Yorucu ve güzel bir günün ardından dinlenmedeyiz.
Bnm kız yaklaşık 1 aydır desteksiz oturuyor ayın 23 de 7. Ayimizi bitiyoKizlar bebekleriniz desteksiz oturmaya gectimi benimki hala oturamiyor
Ayy fotolara bayıldım kınayı ilk defa duydum çok hoşuma gitti hayırlı olsun dışı kınası darısı düğün binasına inşallahDiş buğdayımızı ve 6 ay kinamızı bir arada yaptık. Yorucu ve güzel bir günün ardından dinlenmedeyiz.
Teşekkür ederim canım. Insallah sizde disleri cikarip dis bugdayini yaparsiniz. Tarifi fotograf olarak veriyorum.Canim cokkkk guzel cikmissiniz.hayirli olsun.darisi bize.bu arada masadaki kekler cik guzel duruyor turuncu serit olan kekin tarifini istiyorum.
Canim cokkkk guzel cikmissiniz.hayirli olsun.darisi bize.bu arada masadaki kekler cik guzel duruyor turuncu serit olan kekin tarifini istiyorum.
Evlilik mi???? Biz kiz tarafiyiz. Dis bugdayinda doktor steteskopunu secti. Gobek bagini da dis hekimliği fakültesine attik. Bunlar işin espirisi tabiki. Istedikleri meslegi secerler büyüyünceAy insallah doktor olur.bende oglumun doktor olmasini istiyorum.belki kizinla tanisirlar evlenirler:)
Canım ben atlattim telaşı. Sana kolay gelsin şimdiden. Cok güzel oluyor ama bir o kadar da yorucu. Oglusuna kaftan da cok yakisir. Fotosunu atarsan görürüz yakışıklıyiHayirli olsun canim Allah uzun omur versin cok guzel olmus bebisin bindallisina bayildim bende ogluma sunnet mevlutu yapcam bu hafta kaftanli modellerden alcam kucucuk hallerine ne guzelde yakisiyolar :)
Teşekkür ederiz canım. Kina olayi ege bolgesinde isteyenlrr yapiyor. Son yillarda cikti zaten. Bende dis bugdayi ile birlestireyim dedim. Denk geldi. Yoksa ayri ayri yapmazdim.Ayy fotolara bayıldım kınayı ilk defa duydum çok hoşuma gitti hayırlı olsun dışı kınası darısı düğün binasına inşallah
Teşekkür ederim canım. Doktor steteskopunu secti. Nasip büyüyünce ne olur bilmemhersey çok güzel gözüküyor canım ellerine saglik:) kızimizda doktor olacak galiba
Maşallah boncuğa , hayırlı olsun kınanız ve diş buğdayınız . Çok öpüyorum kuzuyu .Diş buğdayımızı ve 6 ay kinamızı bir arada yaptık. Yorucu ve güzel bir günün ardından dinlenmedeyiz.
Bende veremiyorum tatlım . Gebelik şekeri vardı diyet yaptım ve 10 kilo vermiştim , kızım için diyet yapabildim ama kendim için yapamıyorum malasef . Oğlumda iken aynı olmuştu o Zaman ki kiloları oğlum yürünmeye başladığı Zaman vermiştim . Peşinden koşturmaktan dolayı . Belki kızımda da aynısı olur :))Ece Erken'le aynı gün doğum yapmıştık kadın 2 ayda 20 kilo vermiş sadece emzirerek ben kaç aydır 1 kilo veremedim
Bizimki de geç döndü CNm belki yüz üstü durmayı sevmiyordur . Benim kızım yüz üstünde iken çünkü dönme oldu ilk . Bende demek bu kız yüz üstü durmayı sevmiyor diye düşündüm .Kizlar Merhaba kızım 6 ay 10 günlük ama hala yüzüstü dönmüyor ve hic cabalamiyor. Oturmayi çok seviyor ve cok hareketsiz. Sizde durumlar nasıl
Bir yere yaşlandığımda amca oturuyor .Kizlar bebekleriniz desteksiz oturmaya gectimi benimki hala oturamiyor
Ben burdaven cok kiloyu alanlardandim canim ozamanda paylasmistim 52 kilo ile hamile kaldim ve 80 kilo ile doguma girdim yani toplamda 28 kilo aldim ve suan 55 kilolyum 6.5 ayda herhangi bir diyet yapmadim emzirerek verdim bende ve bence bunye meselesi ben hayatim boyunca 52 uzerine cikmamistim bir tek hamilelikte bence cok dert etme her bunye ayni degil zamanla sende verirsin yanliz bende hizli kilo dususunden cok fazls bas donmesi olduEce Erken'le aynı gün doğum yapmıştık kadın 2 ayda 20 kilo vermiş sadece emzirerek ben kaç aydır 1 kilo veremedim
Cok tesekkur ederiz teyzesiMaşallah boncuğa , hayırlı olsun kınanız ve diş buğdayınız . Çok öpüyorum kuzuyu .
Bende veremiyorum tatlım . Gebelik şekeri vardı diyet yaptım ve 10 kilo vermiştim , kızım için diyet yapabildim ama kendim için yapamıyorum malasef . Oğlumda iken aynı olmuştu o Zaman ki kiloları oğlum yürünmeye başladığı Zaman vermiştim . Peşinden koşturmaktan dolayı . Belki kızımda da aynısı olur :))
bende hamile kaldığımda 58 kiloydum şu anda 68 im ins veririmBen burdaven cok kiloyu alanlardandim canim ozamanda paylasmistim 52 kilo ile hamile kaldim ve 80 kilo ile doguma girdim yani toplamda 28 kilo aldim ve suan 55 kilolyum 6.5 ayda herhangi bir diyet yapmadim emzirerek verdim bende ve bence bunye meselesi ben hayatim boyunca 52 uzerine cikmamistim bir tek hamilelikte bence cok dert etme her bunye ayni degil zamanla sende verirsin yanliz bende hizli kilo dususunden cok fazls bas donmesi oldu
Canım benim kızım 2 saatte bir emiyordu bir haftadır almak istemedi ben de ısrar etmedim, yatağa yatırıyorum göğsümu açıp oyun oynayarak ağzına yaklastiriyorum ama ısrar etmiyorum biraz oynuyor canı isteyince emiyor, bir de takip ettim bu hafta hep 3 saatte bir emmeye başladı, bir kere de bayağı içiyor aralarda da yoğurt püre vs veriyorum. İstersen iyice acıksın o isteyince emzirmeyi dene bi gün...Kizim bu ara memeyi reddetmeye basladi, o emmedikce sutum azalacak diye cok korkuyorum. Memeyi almazsa benim icin durum cok zor cunku biberon da almiyor ve devam sutu veremem!
Oglen 12 de meyva puresi, aksam 6 da da sebze puresi veriyorum; hepsi bu. Gida ogunlerinden 1.5 saat sonra da emziriyorum, hep 1.5 saat arayla oluyor beslenmesi.
Siz kac saatte bir besliyorsunuz?
Ben acaba tam acikmadan mi veriyorum memeyi, o yuzden mi almiyor?
Neredeyse 6 disi var sisik ama hic biri patlamadi henuz, disler yuzunden emmiyor olabilir mi?
Tesekkur ?derim canim.Teşekkür ederim canım. Insallah sizde disleri cikarip dis bugdayini yaparsiniz. Tarifi fotograf olarak veriyorum.
Benimkide onceden nezaman versem tutardi simdi 2 3 saate bir ozluyo oyle tutuyo doyuyolar heralde cani isteyincede tutuyoCanım benim kızım 2 saatte bir emiyordu bir haftadır almak istemedi ben de ısrar etmedim, yatağa yatırıyorum göğsümu açıp oyun oynayarak ağzına yaklastiriyorum ama ısrar etmiyorum biraz oynuyor canı isteyince emiyor, bir de takip ettim bu hafta hep 3 saatte bir emmeye başladı, bir kere de bayağı içiyor aralarda da yoğurt püre vs veriyorum. İstersen iyice acıksın o isteyince emzirmeyi dene bi gün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?