2015 Nisan Anneleri

Oglum da bu gunlerde kendini cok sıkıyor. Resmen kasiyor kendini acaba gazi olup karni mi agriyor, nedenini anlayamiyorum.. Uykuya zor daliyor. Uykusu geldiginde cildiriyor aglamaktan. Umarim gecicidir hepimizinki..

Eklentiler

• 20151101_053106.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 207
  • 20151101_052957.webp
    60,5 KB · Görüntüleme: 202
  • 20151101_052942.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 191
Ben arı markanınkini kullandim. Ablam yigenime kullanmis onda vardi denemek icin aldim sevdi kızım. Yoğurdu meyve puresine agzini açmıyor sebze puresi ile mihallebiyi az da olsa yiyor

Canim cok gecmis olsun.eminim cok korkmussundur allahim bizi yavrularimizla sinamasin.gozumuzden sakiniyoruz ama olan oluyor yinede buna sukur.

Canim digum gunun kutlu olsun nice senelere sevdiklerinle.

Gecmis olsun..biz de iki aylikken yaptirdik. Bence bu donem sunnet icin cok iyi. Diger turlu hem onun icin zor olacakti hem de bizim aklimizin bi yerinde "ne zaman sunnet yaptirsak" sorusu olacakti.
Sagol canım. Sizede hayırlı olsun Allah damatlıklarınıda gosterir insallah. Evet bu donemde yapılması iyiymis en azından olduda bitti :) dedigin gibi ne zaman yaptırıcaz diye dusunmuyoruz.
Oglum da bu gunlerde kendini cok sıkıyor. Resmen kasiyor kendini acaba gazi olup karni mi agriyor, nedenini anlayamiyorum.. Uykuya zor daliyor. Uykusu geldiginde cildiriyor aglamaktan. Umarim gecicidir hepimizinki..
Ay inşallah geçicidir. Bizmkide uykusu gelince çıldırıyo ayagımda sallıyorum aglıyarak uykuya dalıyo insan çaresiz kalıyo yavrular dertlerini anlatamıyolarda çevremdekiler dişle alakalıdır diyo ama insan yinede telaslanıyo

Daha nice yaslara canim, dogum gunun kutlu olsun.

Dogum gunun kutlu olsun canim ailenle ve kixinla omur boyu mutlu yasa

B broken sword cnm doğum günün kutlu olsun benişinle ailenle nice yıllara

B broken sword dogum gunun kutlu olsun canim..

Canim digum gunun kutlu olsun nice senelere sevdiklerinle.

Cok tesekkurler kizlar. Hep beraber insallah guzel yaslarimiz olsun bebeklerimizle beraber mutlu mesut olalim. Sevgiler.

Kizlar valla disari cikip cikmiycama pisman oldum.oy kullanmaya gittik oglumla bi aglama tutturdu kime oy verdigimi bile bilmiyorum(((

Kizlar Nasılsıniz geçmişi cok takip edemedim. 10 dak. Oturmuyorum. Sut sagmaya calis uyut Bişeyler yedirmeye calis Derken aksam oluyo. Emse bu kadar yorucu olmicak ama napalim buna şükür. Sorum olacakti ben sutumu iceremiyorum eskisi gibi. Zaten uykusu azaldi. Uyanikken biberon almiyo. Sabah 9 gibi uyanmadan emzirebilirsem yoksa kaliyo. Sonra 10 gibi yumurta sarisi biraz hele onu yediyse sagdigimida cok az iciyo. Ek gida verdiginiz gibimi emziriyorsunuz. Birde her gun olmasada günlük menuleri paylassak ya fikir olur birbirimize.

Kizlar bebekleriniz emekliyormu benimki 7. Ayimiz bitti hala tik yok yuz ustu biraktigim yerde duruyo geri geri cani isterse arada ittiriyor okadar hic caba gosyermiyor
Bizimkindede tık yok yüzüstü durmayi hiç sevmiyor kendisi yüzüstü dönmüyor bile ancak sağa sola dönüyor ve yer değiştiriyor. Her bebek emeklemezmis heralde benim kızda onlardan birde benim kızım uzaninca kendini çok kasıyor oturunca hiç bir şey yok uzandigi an yapmaya başlıyor

allah korusun canım bnm kızımda ne yapacagı bellı olmuyor 3 kere yataktan dustu 2 kere salıncaktan dustu 1 sanıyede oldu bunlar hep. aklımı alıyo ya aklım cıkıyo onu yere gorunce

canım daha az emmek ıstemelerı normal gunde 4-5 kere duzgun bı sekılde emerlerse sutumuz azalmaz. tabı gecelerıde.

Kizlar bebekleriniz emekliyormu benimki 7. Ayimiz bitti hala tik yok yuz ustu biraktigim yerde duruyo geri geri cani isterse arada ittiriyor okadar hic caba gosyermiyor
hıc kıcını kırmastımıyo. oturuyo oylece.ama duz yattıgı yerden dogrulmaya basladı. her cocuk emeklemek zorunda degıl. kımı dırek kalkar yurur bakalım bızımkıler neyapıcak

haftaıcı calıstıgım ıcın sabah sabah ogle ve aksam eve gıdıcne emzırıyorum . mecbur ben yokken ek gıda yıyorç

dunkı menumuz soyleydı
sabah tereyagında 1 tam yumurta. 1 tatlı kasıgı lor 1 kucucuk dılım kars koy kaşarı 1 tatlı kaşıgı pekmez ıhlamur
oglen kabak havuk patates puresı sarımsak ve zeytınyaglı
ara 1 armut
aksam bızımle bıraz haslanmış kırmızı et yedi
ara yoğurt
bugun ıcınde sabah annem aynı sekılde kahvaltısını yaptırcak oglen ıcın nohut buyuklugunde doğradıgım patateslerle bı tatlı kasıgı kıyma ve sarımsakla patates yemegı yaptım birazda tuzsuz tereyağ. arada meyve yer yogurt yer. tabı annem bıde eve ne yaptıysa tıkar agzına.
hergun kahvaltı aynı aralarda meyve yogurt
sadece oglen ıcın farklı seyler yapıyorum. aksam ne varsa bızle azıcık tadıyo. henuz aksam yemegı eklemedık menuye. 10. ay gıbı baslanmasını onerıyorlar aksam yemegıne

Cok gecmis olsun canim sadaka verin mutlaka Allah korusun tum yavrularimizi
Nice nice guzel mutlu yillara canim kizinla esinle ve ailenle beraber:)

Selam kızlar ctesi doktora gittik çok şükür hersey yolunda kg alımımızda çok iyi birdaha tekrar 2 ay sonra yani 9 aylıkken gidicez doktora göz doktorundan da randrwu alıcakmışız göz ve idrar kan tahlilleride yapılackmış tüm değerlerine bakılcakmış ve sağlık ocagında da kızamık asısı olacak kavaltıya yeni baslattı doktorumuz ve artık birçokşeyi verebilceğimizi sadece tuzlu ve tatlı yasak oldugunu ve verdikten sonra alerji yapıyomu diye kıntrol etmemizi söledi

Bizimde dünkü menümüz
Sabah kavaltı da az yumurta sarısı labne peyniri ve hipp bebe bisküvisi az tereyağı 30 cc fln devam sütünde karıştırdım sonrada bir küçük kaşık pekmez
Ara öğün irmikli armutlu muzlu yoğurt
Öğlen balkabağı havuç soğan yulaf ezmesi Az sulu püre kıvamında
Ara 1 tam elma 3-4 kaşık yoğurt suyu 1-2 kasık su blendırdan geçirdim koyu kıvamlı elma suyu alıştırma bardağına koydum içti
Akşam arının muzlu pirinç unundan muhallebi biraz ceviz ekledim
Bunların üstüne ve tüm aralarda da emiyo ve bol su içiyor benim kuzucugun örnek menüsü :)
Hergün farklı şeyler yapmaya çalısıcam ki sıkılmasın depişiklik olsun kuzuma

Ben dunu yaziyim bugun daha erken sabah 6 da emzirdim sonra 9 da emzitdim bir adet yumurta sarisi pekmezle karisik ve minik paket pinar labne yedi pesinede 3_5 yudum devam sutu 11 de memenin tekini emdi 2. Yi istemedi saat 13 de yarim muz ezmesi ve diger memeyi sagip sutumle karistirdim 14.30 da gene tek memeti emdi uyumak icinde kullandi tabi 15. 30 da havuclu patatesli kirmizi mercimek kati kivamda yaninda firinda pismis iki adet payates bir parca tavuk 17 de emdi 2 meme uyudu 18.30 da pekmezli cicibebeli yogurt yedi 20.30 da aptamil 7 tahilli muhallebi yedi geri sabaha kadar anne sutu bugunde dunku gibi kahvalti yapti az oncede emdi saat 13. 30 gibi elma armut piresi vericem bizim boyle canim bencede yazalim fikir alisverisi oluyor

MasaAllah kuzucuklara irmikli meyveli muhallebiyi naail yapiyoraun canım irmigi suyla pisirip mi ekliyorsun.

Artik mercimek yiywbilir mi ki 6,5 ayligiz ama. 8.ayda diye aklimda kalmis. Sindirebilir mi diye endise etmistim bwnim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…