- 21 Ağustos 2014
- 531
- 879
- 408
Gecmis olsun canim, Allah beterinden korusun. Oglunuzun basindan cevirip sadaka verin mumkunse, ananem hep oyle derKızlar dün oğlumu bizim yatağa yatırmıştık.yatağın ortasındaydı ve uyuyordu.bir anda bi çığlık ve ağlama sesi duyduk.gittiğimde yerde yatıyordu.yere düşmüş yavrum.acayip korktuk.bi kaç saat uyanık tuttuk kontrol ettik bişeyi yoktu ama gece sabaha kadar sürekli uykudan uyanıp ağladı . O da çok korktu herhalde.düşündükçe hala tüylerim diken diken oluyo.resmen kendi boyundan yüksek yataktan düştü.Allah korudu yavrumu.Allah hepimizin yavrusunu korusun.cidden çok korktum(
Daha nice yaslara canim, dogum gunun kutlu olsun.Bugun kizimla beraber ilk dogum gunumu kutladim. Darisi herkesin basina insallah. Hic bir yasim bu kadar guzel, zor ve dolu dolu gecmemisti.. Ustelik hic anne olacagimi dusunmemistim, guzel bir surprizle, zar zor gecen bir hamilelikle ve butun isteklerimle geldi kizim. 35 yasima anne olarak girdim. Mutluyum...
Dogum gunun kutlu olsun canim ailenle ve kixinla omur boyu mutlu yasaBugun kizimla beraber ilk dogum gunumu kutladim. Darisi herkesin basina insallah. Hic bir yasim bu kadar guzel, zor ve dolu dolu gecmemisti.. Ustelik hic anne olacagimi dusunmemistim, guzel bir surprizle, zar zor gecen bir hamilelikle ve butun isteklerimle geldi kizim. 35 yasima anne olarak girdim. Mutluyum...
Canim benimkide almiyo biberon bende veremem devam sutu 2 yasina kadar anne sutu anne sutu yoksa devam sutu ama 1 yasindan sonra normal sute basliyabiliyoruz canim ama korkma sonucta 2 eksilsede aradada emdigi icin sutun gelircanim ek gida vermeden 1 saat once emzir sonra ek gida ver canimKizlar benim kizim 6 aylik oldu, hala emziriyorum cok sukur ama son zamanlarda memeye pek duskun degil gibi geliyor bana, zaten ek gida sebebiyle 2 ogun eksildi anne sutunden, bir de kizim simdi emmek istemeyince sutum azalacak diye beni bir korku sardi.
Daha once de yazmistim, kizim biberon almiyor devam sutu veremem yani.
Bebeklere ne zamana kadar mutlaka anne sutu ya da devam sutu verilmeli, biliyor musunuz?
Canım sağol sanada geçmiş olsun Allah beterinden korusunya ben okuyunca bile kötü oldum. Canım bizde kum vardı ondan yaptırdım. Biraz buyusun diyodum ama şimdi iyiki yaptırmısım diyorum benim komsum oğlunu bu yaz yaptırdı 4 yasındaydı cok zorlandı ve cok gec iyilesti kanaması falan oldu. Tabi herkesin farklı oluyo ama sünnet cocuklara iyi geliyormus.Geçmiş olsun Canım ne güzel atlatmışsınız.benimde aklımda sünnet ama bi türlü cesaret edemiyorum.
Ben yapıyorum. Yarim çay bardağı süt ile yarım çay bardağı su koyuyorum. 2 tatlı kaşığı pirinc ununu karistiriyorum. Sonra kaynatiyorum. Inmeye yakin 1 tatli kasigi pekmez koyuyorumPirinç unlu muhallebi yapan varmı nasıl yspıosunızz kızlar yardım
İnşallah atlatir canım. SagolGeçmiş olsun Canım suyu seviyorsa ılık ılık vermeye devam et .. İnşallah çabucak atlatır ,.
Teşekkür ederiz. Bugün daha iyiyizGecmis olsun cnm
Canım saol ama 1 yasına kadar süt kullanılmıyo demişti doltorumuz devam sütüyle fln nasıl yapılıo acabaBen yapıyorum. Yarim çay bardağı süt ile yarım çay bardağı su koyuyorum. 2 tatlı kaşığı pirinc ununu karistiriyorum. Sonra kaynatiyorum. Inmeye yakin 1 tatli kasigi pekmez koyuyorum
Ben yapıyorum. Yarim çay bardağı süt ile yarım çay bardağı su koyuyorum. 2 tatlı kaşığı pirinc ununu karistiriyorum. Sonra kaynatiyorum. Inmeye yakin 1 tatli kasigi pekmez koyuyorum
Benimki son 1 haftadir emekliyor baya baya ama 4 ayak ustunde degil, daha farkli bir tarzi var, artik tutabilene askolsun! Ne kadar yapmicam desem de ister istemez evin, esyalarin duzeni degisti.Kizlar bebekleriniz emekliyormu benimki 7. Ayimiz bitti hala tik yok yuz ustu biraktigim yerde duruyo geri geri cani isterse arada ittiriyor okadar hic caba gosyermiyor
Canım ben Ülker'in bebekler için olanını yapıyorum muzlu yada Elmalı. Bi çay bardağı suya bir yemek kaşığı koyup pişiriyorum.Canım saol ama 1 yasına kadar süt kullanılmıyo demişti doltorumuz devam sütüyle fln nasıl yapılıo acaba
Birde hangi pirinç unu kullanıyorsun normal bu dr outker flnmı yoksa bebek için olan ülkerin arı markanın flnmı
Benim oglumda emeklemiyor. Döne döne yer degistiriyor sadece. Son zamanlarda yuz ustu durdugunda poposunu kaldirmaya basladi, cirpinip duruyor ama emeklemeyi beceremiyor:)Kizlar bebekleriniz emekliyormu benimki 7. Ayimiz bitti hala tik yok yuz ustu biraktigim yerde duruyo geri geri cani isterse arada ittiriyor okadar hic caba gosyermiyor
Gecmis olsun..biz de iki aylikken yaptirdik. Bence bu donem sunnet icin cok iyi. Diger turlu hem onun icin zor olacakti hem de bizim aklimizin bi yerinde "ne zaman sunnet yaptirsak" sorusu olacakti.Canım sağol sanada geçmiş olsun Allah beterinden korusunya ben okuyunca bile kötü oldum. Canım bizde kum vardı ondan yaptırdım. Biraz buyusun diyodum ama şimdi iyiki yaptırmısım diyorum benim komsum oğlunu bu yaz yaptırdı 4 yasındaydı cok zorlandı ve cok gec iyilesti kanaması falan oldu. Tabi herkesin farklı oluyo ama sünnet cocuklara iyi geliyormus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?