2015 Nisan Anneleri

Bugun kizimla beraber ilk dogum gunumu kutladim. Darisi herkesin basina insallah. Hic bir yasim bu kadar guzel, zor ve dolu dolu gecmemisti.. Ustelik hic anne olacagimi dusunmemistim, guzel bir surprizle, zar zor gecen bir hamilelikle ve butun isteklerimle geldi kizim. 35 yasima anne olarak girdim. Mutluyum...

Gecmis olsun canim, Allah beterinden korusun. Oglunuzun basindan cevirip sadaka verin mumkunse, ananem hep oyle der

Daha nice yaslara canim, dogum gunun kutlu olsun.

Kızlar muhallebi nasıl yapıyorsunuzz

Dogum gunun kutlu olsun canim ailenle ve kixinla omur boyu mutlu yasa

Canim benimkide almiyo biberon bende veremem devam sutu 2 yasina kadar anne sutu anne sutu yoksa devam sutu ama 1 yasindan sonra normal sute basliyabiliyoruz canim ama korkma sonucta 2 eksilsede aradada emdigi icin sutun gelircanim ek gida vermeden 1 saat once emzir sonra ek gida ver canim

Kizlar bebekleriniz emekliyormu benimki 7. Ayimiz bitti hala tik yok yuz ustu biraktigim yerde duruyo geri geri cani isterse arada ittiriyor okadar hic caba gosyermiyor

Geçmiş olsun Canım ne güzel atlatmışsınız.benimde aklımda sünnet ama bi türlü cesaret edemiyorum.
Canım sağol sanada geçmiş olsun Allah beterinden korusunya ben okuyunca bile kötü oldum. Canım bizde kum vardı ondan yaptırdım. Biraz buyusun diyodum ama şimdi iyiki yaptırmısım diyorum benim komsum oğlunu bu yaz yaptırdı 4 yasındaydı cok zorlandı ve cok gec iyilesti kanaması falan oldu. Tabi herkesin farklı oluyo ama sünnet cocuklara iyi geliyormus.

Pirinç unlu muhallebi yapan varmı nasıl yspıosunızz kızlar yardım

Ben yapıyorum. Yarim çay bardağı süt ile yarım çay bardağı su koyuyorum. 2 tatlı kaşığı pirinc ununu karistiriyorum. Sonra kaynatiyorum. Inmeye yakin 1 tatli kasigi pekmez koyuyorum

Pirinç unlu muhallebi yapan varmı nasıl yspıosunızz kızlar yardım
Ben yapıyorum. Yarim çay bardağı süt ile yarım çay bardağı su koyuyorum. 2 tatlı kaşığı pirinc ununu karistiriyorum. Sonra kaynatiyorum. Inmeye yakin 1 tatli kasigi pekmez koyuyorum

Canım saol ama 1 yasına kadar süt kullanılmıyo demişti doltorumuz devam sütüyle fln nasıl yapılıo acaba

Birde hangi pirinç unu kullanıyorsun normal bu dr outker flnmı yoksa bebek için olan ülkerin arı markanın flnmı

Kizlar bebekleriniz emekliyormu benimki 7. Ayimiz bitti hala tik yok yuz ustu biraktigim yerde duruyo geri geri cani isterse arada ittiriyor okadar hic caba gosyermiyor
Benimki son 1 haftadir emekliyor baya baya ama 4 ayak ustunde degil, daha farkli bir tarzi var, artik tutabilene askolsun! Ne kadar yapmicam desem de ister istemez evin, esyalarin duzeni degisti.

Seninki de cani isteyince emeklicektir canim, meraklanma.

Benimki de destekli bile oturmuyor mesela, dusuruyor kendini, sevmiyor ole durmayi.

Canım ben Ülker'in bebekler için olanını yapıyorum muzlu yada Elmalı. Bi çay bardağı suya bir yemek kaşığı koyup pişiriyorum.

Benim oglumda emeklemiyor. Döne döne yer degistiriyor sadece. Son zamanlarda yuz ustu durdugunda poposunu kaldirmaya basladi, cirpinip duruyor ama emeklemeyi beceremiyor:)

Gecmis olsun..biz de iki aylikken yaptirdik. Bence bu donem sunnet icin cok iyi. Diger turlu hem onun icin zor olacakti hem de bizim aklimizin bi yerinde "ne zaman sunnet yaptirsak" sorusu olacakti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…