2015 Nisan Anneleri

Kızlar bizim dr bu listeyi vermisdi sizinle paylasayım dedim

Eklentiler

• 20151103_121343.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 248
Canım et tavuk 7. Aydan itibaren verilebilir.hatta 6. Ayın son haftası başlanabilir.eğer bebeğin 7. Aya yaklaştıysa vermeye devam edebilirsin bence

Arkadaşın biri mama sandalyesi arıyordu galiba ebebek te bu model indirime girmiş

Canım sağlık ocagindan ek besin tablosu gibi birşey verdiler orda 6 aylıkken 1 çay kaşığı pekmez yazıyor meyve suyuyla karıştırılabilir yaZmışlar. Ben de başladım yoğurtla vermemek gerekiyor içindeki demir emilimini engelliyor. Üzerine de su veriyorum ben bile yiyince içimi yakıyor diye...

Mesela iplik şekilde siyah renginde şeyler varsa sindiremiyordur ve vucüt zorlanıyordur CNm .
EWET KAKASINDA VARDI İKİ GÜN FALAN SÜRDÜ BENDE ÇOK MERAK EDİYORDUM O NEDEN OLUYO DİYE ONDAN MI OLUYO

EWET KAKASINDA VARDI İKİ GÜN FALAN SÜRDÜ BENDE ÇOK MERAK EDİYORDUM O NEDEN OLUYO DİYE ONDAN MI OLUYO
Kizlar o siyah ipliksi şeyden bizimkinde de cikmisti Az once netten arastitdim sitelerde muzdan dolayo diyo lifli gıdalardan demir içeren gidalarfan olduğunu özellikle muz dan oldugunu yaziyorlar.

Kizlar o siyah ipliksi şeyden bizimkinde de cikmisti Az once netten arastitdim sitelerde muzdan dolayo diyo lifli gıdalardan demir içeren gidalarfan olduğunu özellikle muz dan oldugunu yaziyorlar.
Evet canim kesnlikle muzdan oluyor ben ne zaman ogluma muz v?rsem kakasinda siyah ipliksi yapilardan var.

Selam kizlar bu aralar pek giremiyorum sayfaya bisey sormak istiyorum kizim 6 bucuk aylik olcak sirt ustunden yuzustune donuyo yuzustunden sirtustune donemiyo bide yuzustundeyken etrafinda donebiliyo sizde durumlar ne

Selam kizlar bu aralar pek giremiyorum sayfaya bisey sormak istiyorum kizim 6 bucuk aylik olcak sirt ustunden yuzustune donuyo yuzustunden sirtustune donemiyo bide yuzustundeyken etrafinda donebiliyo sizde durumlar ne
Bizim kız döne döne ulaşmak istediği heryere gidiyor . 5.5 aylık iken başladı dönmeyi şimdi dönme dolap misali dönüp duruyor . Sizinki isteniyordur belki yüz üstünden sırt üstüne dönmeyi çünkü öbürünü yapan onu da yapar kanımca .

Benim kizimda donmeye basladgnda 5 bucuk ayini bi kac gun gecmisti bi gun bi dondu sirtustunden yuzustune o gunden beri durmadan donuyo ama yuzustunden donemiyo belki dedigin gibi istemiyodur bide kafasini dik tutuyo ama sallaniyo kafasi mesela yukari bakarken kafasi sallaniyo tam dengeyi kuramiyo sanirim senin bebistede varmi bu durum

Benim kızım tutuyor ama çabuk yoruluyor kafayı koyuyor yere bazen ayakta dik durduğunda da yapıyor . Sürekli dik tutmakta zorlanıyor . Zaman'la öğrenirler inş . Cnm

Bizim 7 bitti senin durumla ayni canim bide hic caba gostermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…