- 2 Aralık 2014
- 594
- 617
- 138
- 36
Canım et tavuk 7. Aydan itibaren verilebilir.hatta 6. Ayın son haftası başlanabilir.eğer bebeğin 7. Aya yaklaştıysa vermeye devam edebilirsin benceKizlar bigun dr gittim bebegimin vucudunda 5 6 tane kizarikliklar vardi kabarik sekilde onun ocin egzama olddugunu soyledi 5 gunluk bir krem verdi bunun yedirdiklerimle alakasi yok dr dedim dogdugundan berri onlar olusuyo ve kayboluyo daha oncede krem kullanmistim ama kesin sonuc alanadigim icin goturdum buarada dr bana beslenme tablosu verdi kesinlikle mercimek 8 bittikten sonra verilecek listede et ve tavukta yok ben bunlari yediriyorum simdi napiyim benim vebegimi ben bu yoyeceklere alistirdim bebegim 8. Ayinda buayin bitmesini beklemelimiyim sizce yoksa zaten alismis bir bebek yediriyimmi kafam karisti mercimegi vermiyecegim kesinde bir ay dsha ekmekte vermiycem buayin sonuna kadar
Canım sağlık ocagindan ek besin tablosu gibi birşey verdiler orda 6 aylıkken 1 çay kaşığı pekmez yazıyor meyve suyuyla karıştırılabilir yaZmışlar. Ben de başladım yoğurtla vermemek gerekiyor içindeki demir emilimini engelliyor. Üzerine de su veriyorum ben bile yiyince içimi yakıyor diye...Benim bir günlük Menüm de buna benzer
Sadece daha kahvaltıya başlamadım
Günde 2 öğün ek gida veriyorum meyve puresi sebze puresi yada yoğurt. Mama muhallebi falan hiç vermedim.
Kızlar bişey sorcam pekmez zararlı değilmi? Yanmış şeker sonuçta kanserojen etkisi bile var diye biliyorum.
Bu arada bende grip oldum kuzuya bulastirmadan nasıl yapacağım bilmiyorum
Cnm zazzl sitenin adıkızlar bebişler için sticker yaptıgımız sienin adını hatırlayan varmı
YOK CNM DÜZELMEDİ MALESEF 11 DE GİTCEM ANCAK RANDEVU ALABİLDİMddm_grhn Tatlim cok gecmis olsun simdi nasil oldu kizin duzeldi mi kirmiziliklari
EWET KAKASINDA VARDI İKİ GÜN FALAN SÜRDÜ BENDE ÇOK MERAK EDİYORDUM O NEDEN OLUYO DİYE ONDAN MI OLUYOMesela iplik şekilde siyah renginde şeyler varsa sindiremiyordur ve vucüt zorlanıyordur CNm .
Ben arıyordum ama sipariş verdim wei b yummy diye bir mama sandalyesi 134 tl :) ye hepsi burada dan..Arkadaşın biri mama sandalyesi arıyordu galiba ebebek te bu model indirime girmiş
Eki Görüntüle 1675873
canım 7 bıttı bızım verıyorum ya dr 8 bıtınce dıyo ama ben zaten 6 ayından beerı verdımCanım et tavuk 7. Aydan itibaren verilebilir.hatta 6. Ayın son haftası başlanabilir.eğer bebeğin 7. Aya yaklaştıysa vermeye devam edebilirsin bence
Kizlar o siyah ipliksi şeyden bizimkinde de cikmisti Az once netten arastitdim sitelerde muzdan dolayo diyo lifli gıdalardan demir içeren gidalarfan olduğunu özellikle muz dan oldugunu yaziyorlar.EWET KAKASINDA VARDI İKİ GÜN FALAN SÜRDÜ BENDE ÇOK MERAK EDİYORDUM O NEDEN OLUYO DİYE ONDAN MI OLUYO
Bizim hem doktorun hem de sağlık ocağının verdiği beslenme tablosunda 7. Ayda et geçiyo. Gönül rahatlığıyla verebilirsin bence:)canım 7 bıttı bızım verıyorum ya dr 8 bıtınce dıyo ama ben zaten 6 ayından beerı verdım
Evet canim kesnlikle muzdan oluyor ben ne zaman ogluma muz v?rsem kakasinda siyah ipliksi yapilardan var.Kizlar o siyah ipliksi şeyden bizimkinde de cikmisti Az once netten arastitdim sitelerde muzdan dolayo diyo lifli gıdalardan demir içeren gidalarfan olduğunu özellikle muz dan oldugunu yaziyorlar.
Hşg CNm , bizde özledik tatlım herşeyi . O eski kalabalık olsada yine sayfalarca yazsak dimiAyyy nasil ozlemisimm burayii. Hamileligimin 7.haftasinda gelmistim. Aaay ayy neler yasadik yaa ,duygulandim vallahi
Demek ağır geliyor al sindiremiyor CNm doktorunuza bir danışın isterseniz burda çoçuk uzmanları muzu 8. Aydan sonra öneriyorlar .Evet canim kesnlikle muzdan oluyor ben ne zaman ogluma muz v?rsem kakasinda siyah ipliksi yapilardan var.
Bizim kız döne döne ulaşmak istediği heryere gidiyor . 5.5 aylık iken başladı dönmeyi şimdi dönme dolap misali dönüp duruyor . Sizinki isteniyordur belki yüz üstünden sırt üstüne dönmeyi çünkü öbürünü yapan onu da yapar kanımca .Selam kizlar bu aralar pek giremiyorum sayfaya bisey sormak istiyorum kizim 6 bucuk aylik olcak sirt ustunden yuzustune donuyo yuzustunden sirtustune donemiyo bide yuzustundeyken etrafinda donebiliyo sizde durumlar ne
Benim kizimda donmeye basladgnda 5 bucuk ayini bi kac gun gecmisti bi gun bi dondu sirtustunden yuzustune o gunden beri durmadan donuyo ama yuzustunden donemiyo belki dedigin gibi istemiyodur bide kafasini dik tutuyo ama sallaniyo kafasi mesela yukari bakarken kafasi sallaniyo tam dengeyi kuramiyo sanirim senin bebistede varmi bu durumBizim kız döne döne ulaşmak istediği heryere gidiyor . 5.5 aylık iken başladı dönmeyi şimdi dönme dolap misali dönüp duruyor . Sizinki isteniyordur belki yüz üstünden sırt üstüne dönmeyi çünkü öbürünü yapan onu da yapar kanımca .
Benim kızım tutuyor ama çabuk yoruluyor kafayı koyuyor yere bazen ayakta dik durduğunda da yapıyor . Sürekli dik tutmakta zorlanıyor . Zaman'la öğrenirler inş . CnmBenim kizimda donmeye basladgnda 5 bucuk ayini bi kac gun gecmisti bi gun bi dondu sirtustunden yuzustune o gunden beri durmadan donuyo ama yuzustunden donemiyo belki dedigin gibi istemiyodur bide kafasini dik tutuyo ama sallaniyo kafasi mesela yukari bakarken kafasi sallaniyo tam dengeyi kuramiyo sanirim senin bebistede varmi bu durum
Bizim 7 bitti senin durumla ayni canim bide hic caba gostermiyorSelam kizlar bu aralar pek giremiyorum sayfaya bisey sormak istiyorum kizim 6 bucuk aylik olcak sirt ustunden yuzustune donuyo yuzustunden sirtustune donemiyo bide yuzustundeyken etrafinda donebiliyo sizde durumlar ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?