Bende var ondan hemen deneyim sonucu söylerim sana:)Benimde oyle oldu bende cikaramadim ebebekten lke cikarici aldim gene banamisin demedi annem bim marketkerde aspirin varmis leke cikariyomus ondan soyledi cocukllu bir arkadasimda kullanmis cikariyormus ben denemedim deniycem onu istersen sende bir dene ama once mendilinde faln dene sonra elbisede
Kan damlası çıkmıyor sanırım yaCanim kalorifer falan yanmaya basladiysa odayı nemli tut.geçmiş olsun
Kizlar kan damlası kizimin kiyafeti ne damlamisti cik aramiyorum 60 derecede yıkadım yok banami sin demiyor.
Teşekkür ederim canım. Söylediklerinin hepsini yaptik dun gece. Daha iyi uyudu. Öksürüğü vardi ama bi onceki geceye göre daha iyiydi.Ihlamur yap sıcak buhar bi de .. Emziriyorsan bol bol emzir ya da ılık su içir arada
Canim benim kiz 6 aylik 10 gun oldu ekgidaya baslayali. Doktor gec başlattı. Daha yeni oldugu icin tavuk corbasi denemedim hic ılık su icirdik ama daha iyi gecirdik geceyi. İnşallah tamamen biter öksürükTavuk corbasi yap bol ilik su ver emzir canim Allah sifa versin prensesine
Biz izmirdeyiz daha baslamadik doğal gazi yakmaya. Ama yakinda acariz.Canim kalorifer falan yanmaya basladiysa odayı nemli tut.geçmiş olsun
Kizlar kan damlası kizimin kiyafeti ne damlamisti cik aramiyorum 60 derecede yıkadım yok banami sin demiyor.
Oncelikle sunnetin hayurli olsun tez vakitte iylessin canim ben hoppala almadim ama kanguruya 2 sy sonra koydum bisey olur diye iyce duzelsin canim oyle koy yada sunnet yaptirdigin doktoro sor istersen canim ben kotktum koymadim cunku benim bebegimde kulaklarini ve sacini cekme var ozelliklede uyku vakti geldiginde sacini cekiyo vuruyor kulaklarini cekiyo bence dislerden yada uyku cok sikistitiyor ondan canimKızlar geçen hafta çarşamba oğlum sünnet oldu çok şukur bunuda arlattık biraz zor oldu ama düzeldi sayılır. Sizce hoppalasına ne zaman koymalıyım. Birde biz diş çıkarmadık daha ama belirtileri var kulaklarını kasıyo cok huzursuz şimdide kafasına vuruyo kulaklarındanmı yoksa başımı ağrıyo acaba bilemedim bebeği boyle olan varmı cok moralim bozuldu neyapmalıyım sizce
Ay canım ya sağol icim ferahladı demekki dislerinden dolayı yapıyo.Oncelikle sunnetin hayurli olsun tez vakitte iylessin canim ben hoppala almadim ama kanguruya 2 sy sonra koydum bisey olur diye iyce duzelsin canim oyle koy yada sunnet yaptirdigin doktoro sor istersen canim ben kotktum koymadim cunku benim bebegimde kulaklarini ve sacini cekme var ozelliklede uyku vakti geldiginde sacini cekiyo vuruyor kulaklarini cekiyo bence dislerden yada uyku cok sikistitiyor ondan canim
Geçmiş olsun Canım suyu seviyorsa ılık ılık vermeye devam et .. İnşallah çabucak atlatır ,.Teşekkür ederim canım. Söylediklerinin hepsini yaptik dun gece. Daha iyi uyudu. Öksürüğü vardi ama bi onceki geceye göre daha iyiydi.
Gecmis olsun cnmTeşekkür ederim canım. Söylediklerinin hepsini yaptik dun gece. Daha iyi uyudu. Öksürüğü vardi ama bi onceki geceye göre daha iyiydi.
Sunnetiniz hayirli olsun, Allah damatliklarini da gostersin.Kızlar geçen hafta çarşamba oğlum sünnet oldu çok şukur bunuda arlattık biraz zor oldu ama düzeldi sayılır. Sizce hoppalasına ne zaman koymalıyım. Birde biz diş çıkarmadık daha ama belirtileri var kulaklarını kasıyo cok huzursuz şimdide kafasına vuruyo kulaklarındanmı yoksa başımı ağrıyo acaba bilemedim bebeği boyle olan varmı cok moralim bozuldu neyapmalıyım sizce
Bizimde oyle dis yok sürekli kulakkarini kasiyo dr a goturdum kulaklar temiz. Disten yapiyolarmisKızlar geçen hafta çarşamba oğlum sünnet oldu çok şukur bunuda arlattık biraz zor oldu ama düzeldi sayılır. Sizce hoppalasına ne zaman koymalıyım. Birde biz diş çıkarmadık daha ama belirtileri var kulaklarını kasıyo cok huzursuz şimdide kafasına vuruyo kulaklarındanmı yoksa başımı ağrıyo acaba bilemedim bebeği boyle olan varmı cok moralim bozuldu neyapmalıyım sizce
Sağol amin canım cümlemizinkini insallahSunnetiniz hayirli olsun, Allah damatliklarini da gostersin.
Aman dişten dolayı olsunda canım baska bisi olmasın kuzular ya insan dayanamıyo onları öyle sıkıntılı görünceBizimde oyle dis yok sürekli kulakkarini kasiyo dr a goturdum kulaklar temiz. Disten yapiyolarmis
Canim peki esinin gtirttigi urunler kac gunde geliyor?Ben uye oldum cok baktim esimordan dukkan icin malzeme getiriyor ama ben kiyafet oyuncak yonunden nasildir bilmiyorum acaba cok getirtmek istedim fiyatlar cok uygun ama acaba zararlimidirbilemedim aslinda bitane debeme amcli getirmek lazim ben cogu yerlerin ordan getirdigini ve intagramda sattigini alicisinin cok olugunu biliyorum
Canım 2 yaşına kadar verilmesi lazım.benimki de biberon almıyo bi de kaşıkla dene istersen.bi de geceleri emiyorsa sütün azalsa bile onun ihtiyacını karşılar merak etme.Kizlar benim kizim 6 aylik oldu, hala emziriyorum cok sukur ama son zamanlarda memeye pek duskun degil gibi geliyor bana, zaten ek gida sebebiyle 2 ogun eksildi anne sutunden, bir de kizim simdi emmek istemeyince sutum azalacak diye beni bir korku sardi.
Daha once de yazmistim, kizim biberon almiyor devam sutu veremem yani.
Bebeklere ne zamana kadar mutlaka anne sutu ya da devam sutu verilmeli, biliyor musunuz?
Geçmiş olsun Canım ne güzel atlatmışsınız.benimde aklımda sünnet ama bi türlü cesaret edemiyorum.Kızlar geçen hafta çarşamba oğlum sünnet oldu çok şukur bunuda arlattık biraz zor oldu ama düzeldi sayılır. Sizce hoppalasına ne zaman koymalıyım. Birde biz diş çıkarmadık daha ama belirtileri var kulaklarını kasıyo cok huzursuz şimdide kafasına vuruyo kulaklarındanmı yoksa başımı ağrıyo acaba bilemedim bebeği boyle olan varmı cok moralim bozuldu neyapmalıyım sizce
Aynen Cnm maalesef çıkmıyo ama ben bulaşık deterjanıyla lekeyi biraz çitiledim.baya azaldı öyle yapınca.Canim kalorifer falan yanmaya basladiysa odayı nemli tut.geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?