Ben dumduz yatiriorum canim, yastik kullanmiyorum.Kizlar yastigi ne sekil kullaniyorsunuz ben ilk 3 ay yastik kullanmadim daha sonrada kucuk bir yastik yataginin altina koyup bas tarafini yukselttim ama sanki artik yastik gereklimu yoksa boyle devammi ediyim gece coj donuyo cunku acaba agzi burnu kapanirmi yastiktada siz napiyonuz nasil yatiriyosunuz
Canım benimki yüzüstü yatıyor o yüzden yastık kullanmıyorumKizlar yastigi ne sekil kullaniyorsunuz ben ilk 3 ay yastik kullanmadim daha sonrada kucuk bir yastik yataginin altina koyup bas tarafini yukselttim ama sanki artik yastik gereklimu yoksa boyle devammi ediyim gece coj donuyo cunku acaba agzi burnu kapanirmi yastiktada siz napiyonuz nasil yatiriyosunuz
Ben daha yastık kullanmıyorum canım bildiğim kadarıyla da 1 yaşına kadar pek önerilmiyorKizlar yastigi ne sekil kullaniyorsunuz ben ilk 3 ay yastik kullanmadim daha sonrada kucuk bir yastik yataginin altina koyup bas tarafini yukselttim ama sanki artik yastik gereklimu yoksa boyle devammi ediyim gece coj donuyo cunku acaba agzi burnu kapanirmi yastiktada siz napiyonuz nasil yatiriyosunuz
Ben püre olarak veriyorum canım diğer sebzelerle karıştırıp.tadı da baya güzel oluyoKızlar günaydın. Bal kabağını bebeğinize nasıl yediriyorsunuz. Püre şeklindemi yoksa çorbalarınamı katıyorsunuz nasıl yapıcağımı bilemedim
Ben haslayip puresine katiyordum canim.Kızlar günaydın. Bal kabağını bebeğinize nasıl yediriyorsunuz. Püre şeklindemi yoksa çorbalarınamı katıyorsunuz nasıl yapıcağımı bilemedim
yastık kullanmıyorum tepıne tepıne akayıyo yastıktan bası asagıda kalıyo tukurugu bogazına doluyo uyanıyo bıde terletıyoKizlar yastigi ne sekil kullaniyorsunuz ben ilk 3 ay yastik kullanmadim daha sonrada kucuk bir yastik yataginin altina koyup bas tarafini yukselttim ama sanki artik yastik gereklimu yoksa boyle devammi ediyim gece coj donuyo cunku acaba agzi burnu kapanirmi yastiktada siz napiyonuz nasil yatiriyosunuz
Bende yastık kullanmıyorum canimKizlar yastigi ne sekil kullaniyorsunuz ben ilk 3 ay yastik kullanmadim daha sonrada kucuk bir yastik yataginin altina koyup bas tarafini yukselttim ama sanki artik yastik gereklimu yoksa boyle devammi ediyim gece coj donuyo cunku acaba agzi burnu kapanirmi yastiktada siz napiyonuz nasil yatiriyosunuz
Aynı şey bizde de var üstelik gecede huysuz.çok sık da kalkmaya basladibizimki 3 gundur huysuzlugunun dorunklarında. kollarım kalkmıyor suan kucagımda tasımaktan. nıye boyle yapıyo anlamıyorumki
bizimki zaten sık kalkardı ama emer uyurdu sımdı emzırıyorum aglıyor aglıyor kalkıp dolastryrm pıs pıs zor uyutuyorum diş mi buyume atagımı nedır anlamadım. okdr zor uyuttumnkı dun aksam aglayarak nefesı kesıldıBende yastık kullanmıyorum canim
Aynı şey bizde de var üstelik gecede huysuz.çok sık da kalkmaya basladi
Canim ben 2 3 dilim bal kabagini az suyla hasliyorum kisik ateste suyunu cok koyma kendi suyuyla eziyorum 1 tatli kadigi toz ceviz bir tatli kasigi bekmezle karistirip pure olarak yediriyorum cok seviyorKızlar günaydın. Bal kabağını bebeğinize nasıl yediriyorsunuz. Püre şeklindemi yoksa çorbalarınamı katıyorsunuz nasıl yapıcağımı bilemedim
Bende öyle yapim canım insallah yer bu ara hic bisey yemiyo onun yerine ben kafayı yiyorumBen püre olarak veriyorum canım diğer sebzelerle karıştırıp.tadı da baya güzel oluyo
Bugün yapicam sever inşallah canım. Bizimkide herseyi cıkarıyo agzından ilginc ama özellikle tatlı şeyleri yemiyo anası kılıklıBen haslayip puresine katiyordum canim.
Benimki corba yemiyor zaten, akitiyor.
Canım baya vitamin deposu eminim çok güzel oluyodur. Afiyet olsun kuzuna bu sekildede denerimCanim ben 2 3 dilim bal kabagini az suyla hasliyorum kisik ateste suyunu cok koyma kendi suyuyla eziyorum 1 tatli kadigi toz ceviz bir tatli kasigi bekmezle karistirip pure olarak yediriyorum cok seviyor
CNMMM YAAA allah razı olsun kafayı yiyecektim ewet ishalden dolayı muz verdim ondan sonra oldu :)Kizlar o siyah ipliksi şeyden bizimkinde de cikmisti Az once netten arastitdim sitelerde muzdan dolayo diyo lifli gıdalardan demir içeren gidalarfan olduğunu özellikle muz dan oldugunu yaziyorlar.
Benim kizim da bi donem oyleydi.bizimki 3 gundur huysuzlugunun dorunklarında. kollarım kalkmıyor suan kucagımda tasımaktan. nıye boyle yapıyo anlamıyorumki
diş yada ayakta tutunma bekliyorum bakalım hangisi :)Benim kizim da bi donem oyleydi.
Gorunur de hic bi sorun yok ama gel gor ki uyumuyor, uyutsam 15 dk sonra uyaniyor filan.
Megerse buyume atagiymis cunku ondan sonra hem yuzustunden sirtustu donmeyi hem de emeklemeyi ogrendi.
Buyume ataklarindan sonra illa bir gelisim gosteriyorlar canim bu dis cikarma da olabilirmis, dedigim gibi fiziksel bir beceri de.
Bakalim seninki ne supriz yapacak sana:)
Benim kizim da bi donem oyleydi.
Gorunur de hic bi sorun yok ama gel gor ki uyumuyor, uyutsam 15 dk sonra uyaniyor filan.
Megerse buyume atagiymis cunku ondan sonra hem yuzustunden sirtustu donmeyi hem de emeklemeyi ogrendi.
Buyume ataklarindan sonra illa bir gelisim gosteriyorlar canim bu dis cikarma da olabilirmis, dedigim gibi fiziksel bir beceri de.
Bakalim seninki ne supriz yapacak sana:)
Bizimki nde görünürde dış yok em ekleme bekliyorum bende:)diş yada ayakta tutunma bekliyorum bakalım hangisi :)
CNm öncelikle hayırlı olsun yavrun rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin . Nisan ayı o kadar sıcak olmuyor bu yüzden ilk üç aylık kıyafetlerini uzun kollu al , çok kalın şeyler almana gerek yok mesela kadife tarzı şeyler pek giyilmiyor .Merhaba tatlı annişler bizde kısmetse 2016 nisan annesi olacağız heyecan ve sabırsızlıkla o günü bekliyoruz. Bizi bi alışveriş heyecanı sardı şu sıralarda hem aramızda tecrubesiz anne adaylarımız da var nisan ayında doğacak bebişlere nasıl giyim vs. Alışveriş yapmalıyız sizler nasıl yaptınız hani bahara denk gelecek havalar yavaş yavaş ısınacak ince mi alınmalı kalın mı tulumlar fln almamız gerekenler nedir sizler tecrübe etmiş anneler olarak bize ipuçları verirseniz çok mutlu oluruz hepinizi öpüyorum buda topiğimizin linki önerilerinizi tavsiyelerinizi dört gözle bekliyoruzhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2016-nisan-anneleri.833226/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?