2015 Nisan Anneleri

Sağol canım bnm tavsiyeni dikkate alacağım çok teşekkür ederim :)

Oncelikle hayirli olsun saglicakla alin bebislerinizi canim bir citcitli badi bir ayakli tulum icine corap ustunede bir yelek yetrli olur canim cok kalin almana gerek yok ilk ay gevsek kundak yapmani tavsiye ederim reflekslerden cok irkiliyorlar emzirirkende kolaylik oluyor oda isisida 22-23 iyidir canim zaten 2.5 -3 ay sonrada kisa kollu giydirirsin canim

Sağol canım teşekkür ederim önerilerin için peki beşik nasıl beşik tercih etmeliyim rahatlığı açısından

Hayirli Olsun canim saglikla kucaginiza alirsiniz insallah Bebislerinizi.benim tavsiyem yasadiginiz yerin hava kosullarina gore alisweris yapin.ben kocaelide Uzun kollular giydirirken izmirdeki arkadaslarim kisa kollu ya da askili giydiriyodu tabi haziran ayinda Falan:)ozellikle ilk 3 ay icin tulum ve zibin takimlar alinabilir.yelek kesinlikle tavsiye ederim.el orgusu ya da penye olabilir.bi de Cok fazla kiyafet almayin.cogunu bikac kere anca giyiyolar . Haziran Dan itibaren biz yazlik kreasyona gecmistik:) o yuzden zibin ve tulumlari bi Daha giyememisti.eger sicak bi Bolgede yasiyosan yaz icin Bol Bol kisa kollu ve askili body lere ihtiyacin olacak.

Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıcakla bebegini kucagına almayı nasip etsin. Uzun kollu penye tarzında ilk aylarda serin oldugu için ama cok kalın seylere gerek yok ben kıslık hic bisey almamıstım yani kadife tarzında

Canım onlar sindirilenemiş besinler. Bizde de muz yiyince kaka öyle oluyo ama farklı besinler de sebep olabilir

Sağol canım ben İstanbuldaym haziranı bulur yine tamamıyla yazın gelmesi ilk 3 aylık cicilerini biraz kalın almakta fayda var galiba :)

Kizlar bebegim dun hasta oldu hava guzel diye babaannesine goturdum aksam eve gelince oksuruk hapsuruk burun akintisi aglama huysuzluk acile goturdum grip olmus yavrum bogazi balgam dolu burnu nefes alamiyo meme bile ememiyo burnu tikali zor uyuyo sabaha kadar dolandik evde cok hasta bitanem halsiz tavuk corbasi yaptim dr surup verdi sabah aksam 1 cay kasigi simdide elma kabuguyla kaynatip iciricem baska ne yapabilirim ogluma oylende tarhana yapiyim havalar carpiyo kizlar dikkat edin bebislere cikarmayin kalabaliga sokmayin cok pisman oldum valla kendimi yedim bitirdim cocugunu gordukce Allah sifa versin bebislerimize hasta olmasinlar cok zor

O konuda çok kararsız kalmıştım mobilya mı alsam diye marka ne önerirsin peki bide sallanırken fln ses çıkartıyormu gıcırtı gibi
Ben kraftin aldim canim tabi ust kademede suan bebegim cikartiyo gicirti benimki gerci memede uyudugu icin sallamiyorum pek hizli salkarsan cikartiyo bende mobilyalara cok heves etmistim ama daha sonra cok kisinin tavsiyesi park yataktan oluca bende aldim cok memnunum ben canim cokta rahat

O konuda çok kararsız kalmıştım mobilya mı alsam diye marka ne önerirsin peki bide sallanırken fln ses çıkartıyormu gıcırtı gibi
Canim benimki mobilya büyümeyen lerden .Bir dezavantajini yasamadim şu ana kadar:)

Canim cok geçmiş olsun.bende grip im şu an yavruma buluşacak diye çok korkuyorum ama bakalım anne sütü korur diyorlar.

cok gecmis olsun mandalina verebilirsiniz c vitamini alsin benim oglumda grip olmustu limonunu az tutup nane limon kaynatip ilik ilik icirmistim iyi geldi. Evi surekli nemli tutun. Bol bol su icirin bogazini yumusatir. Rabbim sifa versin

Tm canım bende galiba park yatak alacağım . Bu arada geçmiş olsun bebişe inşallah çabuk atlatır iyileşir etrafta hasta insan çok kapıyor bebekler de çabuk Allah şifasını versin inşallah

Canım çok geçmiş olsun kıyamam ya minnak daha bunlar insanın içi gidiyo çok salgın var herkes hasta çabuk toplar inş kuzucuk

Kızlar salı günü regl oldum ilk defa fenalardayım ya çok geliyo uzun aradan sonra sıkıcı valla kendini çok halsiZ ve mutsuz hissediomm

Kızlar bebegimin yanakları kurudu.Ne sürmeliyim bilemedim.Kullandığınız krem vb varmi

Kızlar bebegimin yanakları kurudu.Ne sürmeliyim bilemedim.Kullandığınız krem vb varmi
Canım benim bebişde de aynı kuruluk gibi ama hafif kızarıklık ve pütürtü de var.sanki soğuktan kurumuş gibi.ama açık havada da hiç durmadık.neden oldu anlamadım.alerji olabilir mi acaba ya da başka bişeyden kaynaklı kuruluk.ne sürmek lazım bi de

Çok geçmiş olsun Can'ım biran önce sağlığına kavuşur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…