- 28 Mayıs 2015
- 7.524
- 27.772
- 748
Sağol canım bnm tavsiyeni dikkate alacağım çok teşekkür ederim :)CNm öncelikle hayırlı olsun yavrun rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin . Nisan ayı o kadar sıcak olmuyor bu yüzden ilk üç aylık kıyafetlerini uzun kollu al , çok kalın şeyler almana gerek yok mesela kadife tarzı şeyler pek giyilmiyor .
Oncelikle hayirli olsun saglicakla alin bebislerinizi canim bir citcitli badi bir ayakli tulum icine corap ustunede bir yelek yetrli olur canim cok kalin almana gerek yok ilk ay gevsek kundak yapmani tavsiye ederim reflekslerden cok irkiliyorlar emzirirkende kolaylik oluyor oda isisida 22-23 iyidir canim zaten 2.5 -3 ay sonrada kisa kollu giydirirsin canimMerhaba tatlı annişler bizde kısmetse 2016 nisan annesi olacağız heyecan ve sabırsızlıkla o günü bekliyoruz. Bizi bi alışveriş heyecanı sardı şu sıralarda hem aramızda tecrubesiz anne adaylarımız da var nisan ayında doğacak bebişlere nasıl giyim vs. Alışveriş yapmalıyız sizler nasıl yaptınız hani bahara denk gelecek havalar yavaş yavaş ısınacak ince mi alınmalı kalın mı tulumlar fln almamız gerekenler nedir sizler tecrübe etmiş anneler olarak bize ipuçları verirseniz çok mutlu oluruz hepinizi öpüyorum buda topiğimizin linki önerilerinizi tavsiyelerinizi dört gözle bekliyoruzhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2016-nisan-anneleri.833226/
Sağol canım teşekkür ederim önerilerin için peki beşik nasıl beşik tercih etmeliyim rahatlığı açısındanOncelikle hayirli olsun saglicakla alin bebislerinizi canim bir citcitli badi bir ayakli tulum icine corap ustunede bir yelek yetrli olur canim cok kalin almana gerek yok ilk ay gevsek kundak yapmani tavsiye ederim reflekslerden cok irkiliyorlar emzirirkende kolaylik oluyor oda isisida 22-23 iyidir canim zaten 2.5 -3 ay sonrada kisa kollu giydirirsin canim
Hayirli Olsun canim saglikla kucaginiza alirsiniz insallah Bebislerinizi.benim tavsiyem yasadiginiz yerin hava kosullarina gore alisweris yapin.ben kocaelide Uzun kollular giydirirken izmirdeki arkadaslarim kisa kollu ya da askili giydiriyodu tabi haziran ayinda Falan:)ozellikle ilk 3 ay icin tulum ve zibin takimlar alinabilir.yelek kesinlikle tavsiye ederim.el orgusu ya da penye olabilir.bi de Cok fazla kiyafet almayin.cogunu bikac kere anca giyiyolar . Haziran Dan itibaren biz yazlik kreasyona gecmistik:) o yuzden zibin ve tulumlari bi Daha giyememisti.eger sicak bi Bolgede yasiyosan yaz icin Bol Bol kisa kollu ve askili body lere ihtiyacin olacak.Merhaba tatlı annişler bizde kısmetse 2016 nisan annesi olacağız heyecan ve sabırsızlıkla o günü bekliyoruz. Bizi bi alışveriş heyecanı sardı şu sıralarda hem aramızda tecrubesiz anne adaylarımız da var nisan ayında doğacak bebişlere nasıl giyim vs. Alışveriş yapmalıyız sizler nasıl yaptınız hani bahara denk gelecek havalar yavaş yavaş ısınacak ince mi alınmalı kalın mı tulumlar fln almamız gerekenler nedir sizler tecrübe etmiş anneler olarak bize ipuçları verirseniz çok mutlu oluruz hepinizi öpüyorum buda topiğimizin linki önerilerinizi tavsiyelerinizi dört gözle bekliyoruzhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2016-nisan-anneleri.833226/
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıcakla bebegini kucagına almayı nasip etsin. Uzun kollu penye tarzında ilk aylarda serin oldugu için ama cok kalın seylere gerek yok ben kıslık hic bisey almamıstım yani kadife tarzındaMerhaba tatlı annişler bizde kısmetse 2016 nisan annesi olacağız heyecan ve sabırsızlıkla o günü bekliyoruz. Bizi bi alışveriş heyecanı sardı şu sıralarda hem aramızda tecrubesiz anne adaylarımız da var nisan ayında doğacak bebişlere nasıl giyim vs. Alışveriş yapmalıyız sizler nasıl yaptınız hani bahara denk gelecek havalar yavaş yavaş ısınacak ince mi alınmalı kalın mı tulumlar fln almamız gerekenler nedir sizler tecrübe etmiş anneler olarak bize ipuçları verirseniz çok mutlu oluruz hepinizi öpüyorum buda topiğimizin linki önerilerinizi tavsiyelerinizi dört gözle bekliyoruzhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2016-nisan-anneleri.833226/
Park yatak cok kullanisli canim ben cok memnunumSağol canım teşekkür ederim önerilerin için peki beşik nasıl beşik tercih etmeliyim rahatlığı açısından
Canım onlar sindirilenemiş besinler. Bizde de muz yiyince kaka öyle oluyo ama farklı besinler de sebep olabilirBizimki nde görünürde dış yok em ekleme bekliyorum bende:)
Bu arada o siyah ipler sadece muz dan olmuyor ben havuç kabak pure vermiştim onda da oldu.Ama her zamanda olmuyor birdahaki kont.de doktora soracagim.
Bugun bende ilk defa ev tarhana çorbası verdim sevdi yedi:)
Sağol canım ben İstanbuldaym haziranı bulur yine tamamıyla yazın gelmesi ilk 3 aylık cicilerini biraz kalın almakta fayda var galiba :)Hayirli Olsun canim saglikla kucaginiza alirsiniz insallah Bebislerinizi.benim tavsiyem yasadiginiz yerin hava kosullarina gore alisweris yapin.ben kocaelide Uzun kollular giydirirken izmirdeki arkadaslarim kisa kollu ya da askili giydiriyodu tabi haziran ayinda Falan:)ozellikle ilk 3 ay icin tulum ve zibin takimlar alinabilir.yelek kesinlikle tavsiye ederim.el orgusu ya da penye olabilir.bi de Cok fazla kiyafet almayin.cogunu bikac kere anca giyiyolar . Haziran Dan itibaren biz yazlik kreasyona gecmistik:) o yuzden zibin ve tulumlari bi Daha giyememisti.eger sicak bi Bolgede yasiyosan yaz icin Bol Bol kisa kollu ve askili body lere ihtiyacin olacak.
O konuda çok kararsız kalmıştım mobilya mı alsam diye marka ne önerirsin peki bide sallanırken fln ses çıkartıyormu gıcırtı gibiPark yatak cok kullanisli canim ben cok memnunum
Estağfurullah canim yardimci olabildiysem sevindim :)CNMMM YAAA allah razı olsun kafayı yiyecektim ewet ishalden dolayı muz verdim ondan sonra oldu :)
Ben kraftin aldim canim tabi ust kademede suan bebegim cikartiyo gicirti benimki gerci memede uyudugu icin sallamiyorum pek hizli salkarsan cikartiyo bende mobilyalara cok heves etmistim ama daha sonra cok kisinin tavsiyesi park yataktan oluca bende aldim cok memnunum ben canim cokta rahatO konuda çok kararsız kalmıştım mobilya mı alsam diye marka ne önerirsin peki bide sallanırken fln ses çıkartıyormu gıcırtı gibi
Canim benimki mobilya büyümeyen lerden .Bir dezavantajini yasamadim şu ana kadar:)O konuda çok kararsız kalmıştım mobilya mı alsam diye marka ne önerirsin peki bide sallanırken fln ses çıkartıyormu gıcırtı gibi
Canim cok geçmiş olsun.bende grip im şu an yavruma buluşacak diye çok korkuyorum ama bakalım anne sütü korur diyorlar.Kizlar bebegim dun hasta oldu hava guzel diye babaannesine goturdum aksam eve gelince oksuruk hapsuruk burun akintisi aglama huysuzluk acile goturdum grip olmus yavrum bogazi balgam dolu burnu nefes alamiyo meme bile ememiyo burnu tikali zor uyuyo sabaha kadar dolandik evde cok hasta bitanem halsiz tavuk corbasi yaptim dr surup verdi sabah aksam 1 cay kasigi simdide elma kabuguyla kaynatip iciricem baska ne yapabilirim ogluma oylende tarhana yapiyim havalar carpiyo kizlar dikkat edin bebislere cikarmayin kalabaliga sokmayin cok pisman oldum valla kendimi yedim bitirdim cocugunu gordukce Allah sifa versin bebislerimize hasta olmasinlar cok zor
cok gecmis olsun mandalina verebilirsiniz c vitamini alsin benim oglumda grip olmustu limonunu az tutup nane limon kaynatip ilik ilik icirmistim iyi geldi. Evi surekli nemli tutun. Bol bol su icirin bogazini yumusatir. Rabbim sifa versinKizlar bebegim dun hasta oldu hava guzel diye babaannesine goturdum aksam eve gelince oksuruk hapsuruk burun akintisi aglama huysuzluk acile goturdum grip olmus yavrum bogazi balgam dolu burnu nefes alamiyo meme bile ememiyo burnu tikali zor uyuyo sabaha kadar dolandik evde cok hasta bitanem halsiz tavuk corbasi yaptim dr surup verdi sabah aksam 1 cay kasigi simdide elma kabuguyla kaynatip iciricem baska ne yapabilirim ogluma oylende tarhana yapiyim havalar carpiyo kizlar dikkat edin bebislere cikarmayin kalabaliga sokmayin cok pisman oldum valla kendimi yedim bitirdim cocugunu gordukce Allah sifa versin bebislerimize hasta olmasinlar cok zor
Tm canım bende galiba park yatak alacağım . Bu arada geçmiş olsun bebişe inşallah çabuk atlatır iyileşir etrafta hasta insan çok kapıyor bebekler de çabuk Allah şifasını versin inşallahBen kraftin aldim canim tabi ust kademede suan bebegim cikartiyo gicirti benimki gerci memede uyudugu icin sallamiyorum pek hizli salkarsan cikartiyo bende mobilyalara cok heves etmistim ama daha sonra cok kisinin tavsiyesi park yataktan oluca bende aldim cok memnunum ben canim cokta rahat
Canım çok geçmiş olsun kıyamam ya minnak daha bunlar insanın içi gidiyo çok salgın var herkes hasta çabuk toplar inş kuzucukKizlar bebegim dun hasta oldu hava guzel diye babaannesine goturdum aksam eve gelince oksuruk hapsuruk burun akintisi aglama huysuzluk acile goturdum grip olmus yavrum bogazi balgam dolu burnu nefes alamiyo meme bile ememiyo burnu tikali zor uyuyo sabaha kadar dolandik evde cok hasta bitanem halsiz tavuk corbasi yaptim dr surup verdi sabah aksam 1 cay kasigi simdide elma kabuguyla kaynatip iciricem baska ne yapabilirim ogluma oylende tarhana yapiyim havalar carpiyo kizlar dikkat edin bebislere cikarmayin kalabaliga sokmayin cok pisman oldum valla kendimi yedim bitirdim cocugunu gordukce Allah sifa versin bebislerimize hasta olmasinlar cok zor
Canım benim bebişde de aynı kuruluk gibi ama hafif kızarıklık ve pütürtü de var.sanki soğuktan kurumuş gibi.ama açık havada da hiç durmadık.neden oldu anlamadım.alerji olabilir mi acaba ya da başka bişeyden kaynaklı kuruluk.ne sürmek lazım bi deKızlar bebegimin yanakları kurudu.Ne sürmeliyim bilemedim.Kullandığınız krem vb varmi
Çok geçmiş olsun Can'ım biran önce sağlığına kavuşur inşallahKizlar bebegim dun hasta oldu hava guzel diye babaannesine goturdum aksam eve gelince oksuruk hapsuruk burun akintisi aglama huysuzluk acile goturdum grip olmus yavrum bogazi balgam dolu burnu nefes alamiyo meme bile ememiyo burnu tikali zor uyuyo sabaha kadar dolandik evde cok hasta bitanem halsiz tavuk corbasi yaptim dr surup verdi sabah aksam 1 cay kasigi simdide elma kabuguyla kaynatip iciricem baska ne yapabilirim ogluma oylende tarhana yapiyim havalar carpiyo kizlar dikkat edin bebislere cikarmayin kalabaliga sokmayin cok pisman oldum valla kendimi yedim bitirdim cocugunu gordukce Allah sifa versin bebislerimize hasta olmasinlar cok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?