- 2 Aralık 2014
- 594
- 617
- 138
- 36
Canım geçmiş olsun nane limon verebilrsin bir iki çay kaşıgı ben vermistim iyi gelmisti canım bir dene istersenKizlar bebegim dun hasta oldu hava guzel diye babaannesine goturdum aksam eve gelince oksuruk hapsuruk burun akintisi aglama huysuzluk acile goturdum grip olmus yavrum bogazi balgam dolu burnu nefes alamiyo meme bile ememiyo burnu tikali zor uyuyo sabaha kadar dolandik evde cok hasta bitanem halsiz tavuk corbasi yaptim dr surup verdi sabah aksam 1 cay kasigi simdide elma kabuguyla kaynatip iciricem baska ne yapabilirim ogluma oylende tarhana yapiyim havalar carpiyo kizlar dikkat edin bebislere cikarmayin kalabaliga sokmayin cok pisman oldum valla kendimi yedim bitirdim cocugunu gordukce Allah sifa versin bebislerimize hasta olmasinlar cok zor
Evet benimkide o şekilde. Biz dışarı cikiyoruz soguktan olabilir evet .ne sürmeli bilemedimCanım benim bebişde de aynı kuruluk gibi ama hafif kızarıklık ve pütürtü de var.sanki soğuktan kurumuş gibi.ama açık havada da hiç durmadık.neden oldu anlamadım.alerji olabilir mi acaba ya da başka bişeyden kaynaklı kuruluk.ne sürmek lazım bi de
Canım benim bebişde de aynı kuruluk gibi ama hafif kızarıklık ve pütürtü de var.sanki soğuktan kurumuş gibi.ama açık havada da hiç durmadık.neden oldu anlamadım.alerji olabilir mi acaba ya da başka bişeyden kaynaklı kuruluk.ne sürmek lazım bi de
Evet benimkide o şekilde. Biz dışarı cikiyoruz soguktan olabilir evet .ne sürmeli bilemedim
Kizlar benim kizim ilk dogdugu zamanlar o sekilde kuruluk olmustu, kizariklik ve yer yer puturler vardi, cok kotu gozukuyordu.Kızlar bebegimin yanakları kurudu.Ne sürmeliyim bilemedim.Kullandığınız krem vb varmi
Cok gecmis olsun canim. Bizim kizin da burnu tikali hiriltilar geliyor arada ben de hasta olmasin diye dort donuyorum. Acil sifalar olsun bebeklerimize insallah.Kizlar bebegim dun hasta oldu hava guzel diye babaannesine goturdum aksam eve gelince oksuruk hapsuruk burun akintisi aglama huysuzluk acile goturdum grip olmus yavrum bogazi balgam dolu burnu nefes alamiyo meme bile ememiyo burnu tikali zor uyuyo sabaha kadar dolandik evde cok hasta bitanem halsiz tavuk corbasi yaptim dr surup verdi sabah aksam 1 cay kasigi simdide elma kabuguyla kaynatip iciricem baska ne yapabilirim ogluma oylende tarhana yapiyim havalar carpiyo kizlar dikkat edin bebislere cikarmayin kalabaliga sokmayin cok pisman oldum valla kendimi yedim bitirdim cocugunu gordukce Allah sifa versin bebislerimize hasta olmasinlar cok zor
Canim bizim kiz da sebze puresini zor yiyyiyordu ben biraz koyu bir tarhana yapip icine kattim oyle verdim bayilarak yedi. Belki senin ki de oyle yer.Arkadaslar oglum sebze puresinden nefret ediyor. Surekli deniyorum ama agzini acmiyor. Yogurtla da denedim, yok..baska turlu nasil verebilirim sizce?
Linola kremi biz 2 . Ayda başlamıştık atopik bir cildi vardı şükür kalıcı olmadı geçti ama şuanda hala hafif kızarsa sürerim iyi geliyor kortizonlu bir krem değil zaten .. Tavsiye ederim bende .. Reçeteye girilmiyor 39/36 tl gibiydi fiyatı .. Eczanelere sormak lazım depodan getiriyorlar ellerinde olmayabiliyor ..Kızlar benim oğlumun ayağının üstünde olmuştu önceden ek gıdaya ilk basladımız zamanda kollarında oldu hafif kızarıklık ama elinizi sürünce pütürtü gelio hissedilio doktor alerjinin ilk hali demişti hafif şekliymiş linola krem yazdı bize nemlendirici krem iyi geldi ayagınıda kolunuda bikaçgüne geçirdi yediği bişey dokunmuş olabilir kremi tavsiye ederim ilaç değil zaten normal vucudunada kullanabilceğiniz nemlendirici
Ben de oyle deneyeyim tarhanayi seviyor, umarim yer. Cok tesekkur ederim canim..Canim bizim kiz da sebze puresini zor yiyyiyordu ben biraz koyu bir tarhana yapip icine kattim oyle verdim bayilarak yedi. Belki senin ki de oyle yer.
sabah kahvatısında haşlayıp ezip üzerine yumurta kır belki sever sebzeli krep gibiArkadaslar oglum sebze puresinden nefret ediyor. Surekli deniyorum ama agzini acmiyor. Yogurtla da denedim, yok..baska turlu nasil verebilirim sizce?
Aa super hic dusunmemistim, tesekkur ederim :)sabah kahvatısında haşlayıp ezip üzerine yumurta kır belki sever sebzeli krep gibi
Bizim bu zamana kadar genel olarak iyiydi. Ama son bir aydir gec uyuyor, gece surekli uyaniyor. Uykuya gecerken zorlaniyor, cok uykusu olmasina ragmen dalarken agliyor. Huysuz bir bebek oldu. Dislerinden olabilir mi diyorum kontrol ediyorum ama henuz birsey yok. Umarim gecicidir..bu arada hosgeldin :)merhaba anneler:) sizi uzun zamandır takip ediyordum sonunda bende aranız katıldım. bebeğim 6.5 aylık ve inanılmaz zor bir bebekti. yeni yeni kendime geliyorum. uykusuz gecelerimiz hala devam ediyor gecede enaz 10kez kalkıyorum. sizin bebişlerinizin uykusu nasıl
Mrb canım bizimkinin uykusu iyiydi gece en fazla 2 kere kalkardı hatta 6 saat kesintisiz uyurdu ama 1 haftadır çok kötü.merhaba anneler:) sizi uzun zamandır takip ediyordum sonunda bende aranız katıldım. bebeğim 6.5 aylık ve inanılmaz zor bir bebekti. yeni yeni kendime geliyorum. uykusuz gecelerimiz hala devam ediyor gecede enaz 10kez kalkıyorum. sizin bebişlerinizin uykusu nasıl
bıyerde tarıf gormustum 1 yumurta sarısı bıraz sebze puresı biraz yogurt suyu(süt kullanamıyoruz malum) 1 birazda tam bugday unu yada yulaf unu yada beyaz un koyup krep yap canım hatta ceviz fndıkta rendeleyebilirsin combo olurAa super hic dusunmemistim, tesekkur ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?