2015 Nisan Anneleri

duzenlı olarak gıttgımız bı dr yok ben kızımı hasta olursa saglık ocagındakı aıle hekımıne goturuyorum. boy kıloda saglık ocagında olculuyor. o yuzden hıc bılmıyorum. grıp asısı yaptırmayı dusunmuyorum.
bıde menenjıt asısı varmıs ozel kızlar gıdersneız dr larınıza sorarmısınız. galıba 1 yas sonrasıymıs

Ne guzel tarifler cikti, bir suru alternatif oldu:) cok tesekkurler canim

Canım bizim dr da menenjit için olan aşıyı yapalım diyor. Yanlış hatırlamıyorsam 1 YAŞ üstüydü

Çok sağolun kızlar tavsiyeleriniz için ben de alayım bari o kremden

Kızlar bebeğim galiba alerji oldu ve tarhana dan oldu büyük ihtimal.Gözlemlicem artarsa doktora gideriz.

Merhaba kizlar gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkeur ederim hala atlatamadi gribi ama birazdaha rahatladi cok zormus bebeklerin gribi huysuzluk aglama krizleri sadece sabah aksam surup verdim tarhana corbasi icirdim bol su tavuk suyu corbasi oksurugu icinde pekmezle tereyogunu az suyla kaynattim icirdim sip diye kesti bilginizde olsun burunu cok akiyodu tikaniyodu ememiyodi yavrum otribebe cok iyi geldii tavsiye ediyorum buhar makinasinin ise ysriycani dudunmemistim hic ama gece uykuda rahatlatti onun disinda balgami icin elma kabugu kendisini ve cekirdeklerini kaynatip ilik ilik icirdim havuc suyu balgama iyi geliyo mandalina vermedim vermelimiyim bilmiyorum gece saate bir uyandi saatlerce burun tikanikligindan uyumadi bizde durumlar boyle

Kizlar herkese slm bi sorum olucak.ben saglik ocagina gittigimde ebe oglumun dlinin altinda bag oldugunu soyledi bu konu hakkinda bilgisi olan varmi?netten arastirdim ama canim skldi.ankaraya gidicem hastaneye goturucem kendi doktorumuz hic bir bilgi vermedi.

Reactions: nix
Benim bi bilgim yok canım ama önce bi doktora göster bence hemen canını sıkma.ebenin söylediği doğru olacak diye bişey yok belki yanlış anlamıştır

Benim bi bilgim yok canım ama önce bi doktora göster bence hemen canını sıkma.ebenin söylediği doğru olacak diye bişey yok belki yanlış anlamıştır
Canim
Bence doktora goster canim eger oyle birsey varsada cok korkma kucuk bir operasyon yapiyolar komsjmun bebeginde vardi benimde onun babasindada varmis kucukken ama halloldu bebekken duzelttiler

Bag olunca anne memesini emerken zorlaniyorlar ya da ememiyorlar diye duymustum ben, tek bildigim bu, minik bir operasyonla hallediyormus dr lar. Umarim yoktur ole bir durum.

Gecmis olsun canim, acil sifalar.

Kızlar sebze corbalarını nasıl yapıyorsunuz banada tarif verebilirmisiniz

havuc patates sogan kabak et suyunda pisirip suyu az kalinca bi tatli kasigi irmik katiuorum sonra bilendirliyorum

emzirirken bebegim gogsumu isirmaya basladi .hayir diyoruum ama yine yapiyor.sizinkilerden boyle yapan var mi.nasil kurtulurum bu durumdan

Kızlar sebze corbalarını nasıl yapıyorsunuz banada tarif verebilirmisiniz
Canım patates havuç pirinç ve ne varsa soğan pırasa kabak kırmızı biber fasulye katnıbahar balkabağı vb ne istiyosan az suda pişirip telsüzgeçtr kaşıkla eziyorum ama süzgeçten geçircek kadar değil az pütürlü oluyo üstünede biraz zeytinyağı koyup veriyorum bu ay kıymayada başladık küçük top top kıymalar hazırlayıp buzluğa koydım önce 1 çay bardağı kaynar suda 3-4 dk kıymayı pişiriyorum sonra sebzeleri ve suyu ekliyorum oğlum çok sewdi kıymayı

emzirirken bebegim gogsumu isirmaya basladi .hayir diyoruum ama yine yapiyor.sizinkilerden boyle yapan var mi.nasil kurtulurum bu durumdan
Canım benimki genelde emmek istemediğinde oyun olarak yapıyor.ama karnı açsa emiyo hiç ısırmıyor.sende iyice acıkınca dene o Zaman ısırmaz belki

Kızlar günaydın.artık yavaş yavaş ek gıdada ete başlamak istiyorum.tavsiyeleriniz neler, siz Nasıl kullanıyorsunuz ve etle ne gibi tarifler yapıyosunuz

Canım benimkide yapıyodu hayır diye bağordım bikaç kez ve çektim gögsümü bilerek yapmıyo şimdi ama bazen gögsümde uyuyakalınca sıkıştırıyo bilmeden kanadı birkere kötü oluyı ya benim bildiğimde sert şekilde hayır demek ve çekmek ciddi oldumuzu anlarsa yapmaz belki

Kızlar günaydın.artık yavaş yavaş ek gıdada ete başlamak istiyorum.tavsiyeleriniz neler, siz Nasıl kullanıyorsunuz ve etle ne gibi tarifler yapıyosunuz
Canım ben kıymaya basladım geçen hafta yağsız sinirsiz dana kıyma 3 kere çektirdik ufak top top hazırladım hergün sebze püresine katıyorum 1 tane 1 çaybardağı kaynamış suda önce kıymayı atıom biraz pişiyo sonra sebzeleri ekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…