2015 Nisan Anneleri

Canım hem sana hem de bebeğine maşallah.bizim menümüz seninkinin yanında çok zayıf.ona rağmen yemekte direniyor bizimki.sebze pürelerini yoğurtla anca yiyo.bugun ilk defa tarhana çorbası verdim onu da kustu.senin öğlen yemeklerini ne kadar ölçüde yiyor ve bu beslenmeyle kaç saatte bi emiyo acaba

Ellerine sağlık canım güzel tarife benziyor ben de deneyim.yakışıklıya da maşallah.çok tatlıymış.mama sandalyelerimiz de aynıymış:))

Canim daha hic et et suyu vermedim ben ama tarifi yazdım aklıma çok teşekkür ederim.
Canim bende tarhana verdim cok güzel yedi ama yanakları kırmızı oldu hep alerji diye düşündüm kestim vermeyi.tarhana nin içinde de yumurta un yoğurt kirmizi biber var başka bişey yok sanırım annem yapmıştı. Sizinkinde ne var?
Bu arada bizimde mama sandalyesi ayni:)
Bende bugün annemin gazina geldim soğan havuç patates ve kırmızı mercimek karıştırdım çorba verdim.baya yedi.mercimek ilk defa yedi ins bişey olmaz

Kizlar bebegimin 6 gun suren gribi gecmeyince tekrar doktora goturdum bugun ve ilaclari cogaltti iclerinde antipiyotikte var cok uzgun olarak mecbur verdim yoksa Allah korusun bronsite cevirir dedi doktor 4 adet ilac aliyo yavrum kucucuk bedeniyle istahida gitti ememiyoda beni tikaniyo bir atlatamadik su hastaligi tekrar diyorum dikkat edin bebislere kizlar gercekten cok zor bu donem

Cok gecmis olsun canim, acil sifalar diliyorum bebegine.

Canım çok geçmiş olsun inş biran önce atlatır kıyamam ya minicik bedenine

Canim benim oglumda hava degisiminden dolayi burnu tikandi dun uyutmadan once kaynar suyun icine vics koydum Uyutacagim odanin peteginin ustune koydum burnu acildi simdi hic birseyi yok dene istersen cok rahatliyor

ölçüsü 1 çay bardağı kadar. ben çalışıyorum canım sabah 8 gibi emiyo ssonra kahvaltı yapıyo öğlen 1 de yanıma geliyo emmeye ıkı memeyı emıyo. eve gıdınce annem oglen yemegını yedırıyo. aksam ıste 5 te cıkıyorum 8 e kadar uyuyana kadar yanı 2 kere daha emıyo. gecede zaten durmadan uyanıp emmek ıstıyo. püre sevmıyordur belkı sabah yumurtasna kat. bı gun patateslı bı gun kabaklı yumurta yap. yada krep in içine kat. yada köfte yap içine kat.

yedirmeye çekindiğim bişey var tavuk! tv de gördüğüm haberlerden sonra cokm korkuyorum. sadece 1 kere yedi. güvenilir organik 1 tavuk alıp kucucuk posetleyeyım dıyorum bulabılırsem. 1 tavugu parcalayıp posetlesem buzluga atsam 2-3 ay gider belkıde daha fazla

benim oglumun gunluk ogun duzenini yazayim ;
sabah: 8 de emiyor iyi bazen cok az.
az emince sagip kasik mamasi aldim kahvalti olanindan onun icine katiyorum onu yiyor.sonra uyuyor 12 gibi ya yogurt yada meyve puresi yiyor
oglen 1 gibi ya emiyor emmek istemezse corba iciyor tarhana yada ne varsa.sonra saat 4 gibi emiyor 6 gibi bizimle sofraya oturuyor ona gore bisey varsa vermeye calisiyorum sonra 9 gibi emzirmeye calisiyorum 10.30 gibi yatiyor gece bazen hic emmiyor bazen sabah 5_6 gibi emiyor gece beslenmesi hic yok.pek beslenemiyor gibi geliyor bana cok isteksiz emiyor ve isirmaya basladi cok canimj yakiyor

gripte ilaç kullanılmaz ki?! bebeğiniz ya bronşit olmuş yada bronşiolit olmuş ki antibiyotik verilmiş? çok üzülüyorum ya küçücük bebeklere hemen antibiyotik yaziyorlar sadece burun akıntısı ve öksürük varsa lütfen bu kadar ilac kullanmayın bebeğinize, olaclar daha xa kötü edebilir durumu

Canımm kahvaltıda kaşık maması yerine labne yumurta sarısı pekmez az tereyağ karıştırıp hipp in bebe bisküvisinide ıhlamurla ıslatıp versen daha besleyici olur bence. Yatmadan 1 saat öncede tam tahıllı kaşık mamasından verebilirsin hem tok tutar hem gece daha az uyanır

Sabah dedigin gibi yapayim.hipp mamaya katsam olur miki yada etimek sutle islatip

Sabah dedigin gibi yapayim.hipp mamaya katsam olur miki yada etimek sutle islatip
İnek sütü 1 yaşından önce yasak. Senide az emiyorsa kendi sütünle ıslat daha iyi olur. Ben yatarkende emziriyorum tok olduğunu bildiğim için içim rahat oluyor. Gecede saat 4 yada 5 gibi emziriyorum. ama benimki 11 den önce yatmıyor daha erken yatırsam gece 10 kez kalkıyor

Kizlar spora baslamak istiyorum (esim zaten devamli gidiyor), gittigimiz salonda bebek bakim odasi da var ve cocuklarla ilgilenen bir gorevli de var (egitimini almis), bugun ilk defa odaya baktim, gayet temiz ve duzenli ama odada dogal olarak baska cocuklarda var (farkli yas gruplarindan), simdi kizimi oraya birakirsam obur cocuklar sevmek icin filan bir zarar verir mi? Ya da kizin bir anlik bosluguna gelir de yavrum bir zarar gorur mu? Sonucta daha 6.5 aylik, kendini savunamaz ki..

Bir an once eski hayatima donmek istiyorum; hem kilo vermek hem de esimle sosyallesmek istiyorum ama yavrumu o odaya biraksam mi bilemedim. Hepi topu 1-1,5 saat duracak ama gel de bana anlat.

Siz olsaniz ne yapardiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…